Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Guitarman έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:
Guitarman έγραψε:Το δίπλωμα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ αλλά δε σε κάνει καλό προπονητή. Σε κάνει διπλωματούχο. Το ίδιο ισχύει για κάθε επάγγελμα. Η εμπειρία, η οξυδέρκεια και η συνεχής δουλειά σε κάνει καλό. Όποιος δεν το δέχετε αυτό ζει σε άλλο πλανήτη μάλλον.

Το να παρουσιάζεται όμως η έλλειψη πτυχίου ώς λόγος για την απομάκρυνση PG είναι χυδαίο...
Και αδικο και ακομψο και χυδαιο και ολα ειναι
αλλα οπως εγραψα πιο πανω
<<Η πιστοποιηση (πτυχια) ομως,ειναι πλεον ορος απαραβατος στις μερες μας και χωρις αυτη δεν πας πουθενα..
Να το θεσω απλα...Ο Γιαννικης παει σε ομαδα οπου "θελει" - ο Παμπλο οχι>>
υγ. θεωρω τον Γκαρσια προπονηταρα ειδικων αποστολων
Το ίδιο λέμε Ολλανδέ.

Ο PG όταν πρωτοανέλαβε ήταν γατάκι... σε λίγους μήνες έγινε λιονταράκι... και με τις επιτυχίες έχτιζε την κατάλληλη αυτοπεποίθηση για να γίνει θεριό που γνωρίσαμε ως παίχτη. Πολύ κρίμα που δεν τον εμπιστεύτηκαν.
Οντως κριμα αλλα ρε Κιθαριστα ετσι ειναι η ζωη...
Εχει ομως την ευκαιρια απ τον Ιβαν,να μεινει να μαζεψει και τα τυπικα λωκοχαρτα και να ολοκληρωθει
Να στο θεσω κι αλλιως..αν ειχε αυτα τα "εφοδια" δεν θα ηταν "ο αδυναμος κρικος" απεναντι σ αυτους που τους καθοταν στην μυτη,για χ ψ λογους και του βαζαν εμποδια-ταδε εφη Κρεσπο-
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Amsterdamer_87 έγραψε: Οντως κριμα αλλα ρε Κιθαριστα ετσι ειναι η ζωη...
Εχει ομως την ευκαιρια απ τον Ιβαν,να μεινει να μαζεψει και τα τυπικα λωκοχαρτα και να ολοκληρωθει
Να στο θεσω κι αλλιως..αν ειχε αυτα τα "εφοδια" δεν θα ηταν "ο αδυναμος κρικος" απεναντι σ αυτους που τους καθοταν στην μυτη,για χ ψ λογους και του βαζαν εμποδια-ταδε εφη Κρεσπο-
Εχθές έγραφα να φύγει από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν τον σεβάστηκαν. Σήμερα με πιο κρύο αίμα, συμφωνώ μαζί σου. Αλλά η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι στη θέση του θα φεύγαμε. Μόνο και μόνο για λόγους επαγγελματικής αξιοπρέπειας. Επειδή θέλω το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο, ελπίζω να αυτοταπεινωθεί και να μείνει.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

barlow4 έγραψε:Εγω το λουτσεσκου βλεπω να φευγει κ να ερχεται σαν τον αναστασιαδη.
Μάλλον ο Πάμπλο τείνει να εξελιχθεί σε νέο Άγγελο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Guitarman έγραψε:
Εχθές έγραφα να φύγει από τον ΠΑΟΚ γιατί δεν τον σεβάστηκαν. Σήμερα με πιο κρύο αίμα, συμφωνώ μαζί σου. Αλλά η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι στη θέση του θα φεύγαμε. Μόνο και μόνο για λόγους επαγγελματικής αξιοπρέπειας. Επειδή θέλω το καλό του ΠΑΟΚ και μόνο, ελπίζω να αυτοταπεινωθεί και να μείνει.
Αν ειχαμε ενα αφεντικο σαν τον Ιβαν,να πληρωνει τις σπουδες μας και την εξελιξη μας,σιγα να μην φευγαμε..
Ελπιζω να τον καλμαρει η Λαουρα και να κατσει εδω να παρει τον ΠΑΟΚ β εθνικης,εν λευκω,(και γαμω τις προσφορες εδω που τα λεμε) για το καλο το δικο του,της οικογενειας του και του ΠΑΟΚ γενικοτερα
Και μακαρι να γινει ο δικος μας "Βενγκερ"
Μην ξεχναμε οτι πολυ μεγαλοι προπονητες βγηκαν απο τις Β ομαδες τους..κι ο Ζωγραφος,αν και μικρος προπονητης, απ την Σπορτινγκ β και την Μπραγκα β.εγινε φιρμα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Το πέρασμα του Πάμπλο από την ομάδα, αν και σύντομο, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.
Ένωσε τα αποδυτήρια, πέτυχε τους στόχους, βελτιώθηκε και ο ίδιος.

Η αποχώρησή του, αν και άκομψη, πιστεύω είναι δικαιολογημένη.
Σε μια χρονιά με πολύ υψηλές απαιτήσεις, οι στόχοι θα κριθούν στις λεπτομέρειες και ο Πάμπλο ακόμα είναι άπειρος για να κουμαντάρει ομάδα πρωταθλητισμού.

Το μέλλον του Πάμπλο μπορεί να είναι είτε στον ΠΑΟΚ είτε κάπου αλλού.

Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως το ιδανικό πόστο για τον Πάμπλο είναι προπονητής στην ομάδα νέων/β ομάδα εφ'όρου ζωής, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος να γαλουχεί τα νέα ΠΑΟΚτσάκια. Η πρώτη ομάδα σε τρώει, αν όχι την πρώτη χρονιά, τότε την 2η, την 3η. Δεν το θέλω αυτό για τον Πάμπλο. Αντίθετα το να βγαίνουν σταθερά φουρνιές γαλουχημένες από τον Πάμπλο, είναι εξίσου, αν όχι σημαντικότερο, από τίτλους. Από όποια πλευρά κι αν το δεις.

Όμως, δεν ξέρω αν το παραπάνω ταιριάζει με τις φιλοδοξίες του Πάμπλο. Εδώ και καιρό ζητούσε την ευκαιρία του γιατί λογικά θέλει να κάνει καριέρα προπονητή. Ίσως, όπως και εμείς, ήθελε να γίνει ο Σιμεόνε του ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την περίπτωση, το καλύτερο θα ήταν να φύγει και να πάρει παραστάσεις από ξένα πρωταθλήματα. Και όταν βρεθεί το κατάλληλο timing, θα επιστρέψει.

Όπως και να'χει, εις το επανιδείν μεγάλε Πάμπλο.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Guitarman έγραψε:
Άραξε, σαν εδώ δεν έχει, γίνε στρατιώτης του ΠΑΟΚ μόνο να κερδίσεις έχεις έτσι και αλλιώς κάθε φορά που θα γ@μαμε το γαύρο πάλι θα γουστάρεις είτε είσαι στον πάγκο είτε οχι
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Kourdos έγραψε:
barlow4 έγραψε:Εγω το λουτσεσκου βλεπω να φευγει κ να ερχεται σαν τον αναστασιαδη.
Μάλλον ο Πάμπλο τείνει να εξελιχθεί σε νέο Άγγελο.
Χαχαχα Οντως..εχουν και την ιδια μουρλα εδω που τα λεμε...:D
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

αν και ξεκινησες πολυ ασχημα εδειξες οτι μαθαινεις και στο τελος τα πηγες καλα .....ευχομαι μεινεις φυγεις να πας ακομη καλλιτερα και με το διπλωμα και πολλες εμπειριες να επιστρεψεις στην πρωτη ομαδα.....
icue

Δημοσίευση από icue »

Αφου ρε παιδια το διπλωμα ειναι κλαιν μαιν και τυπικο και μπουρδα, γιατι δεν καθησε να το παρει; Μιλαμε κυριολεκτικα για την εναρξη επαγγελματος που θελει να ακολουθησει. Το επιχειρημα ποιο ειναι; Οτι γαμαει και δερνει και δεν χρειαζεται διπλωμα;
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Napoli4 έγραψε: Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως το ιδανικό πόστο για τον Πάμπλο είναι προπονητής στην ομάδα νέων/β ομάδα εφ'όρου ζωής, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος να γαλουχεί τα νέα ΠΑΟΚτσάκια. Η πρώτη ομάδα σε τρώει, αν όχι την πρώτη χρονιά, τότε την 2η, την 3η. Δεν το θέλω αυτό για τον Πάμπλο. Αντίθετα το να βγαίνουν σταθερά φουρνιές γαλουχημένες από τον Πάμπλο, είναι εξίσου, αν όχι σημαντικότερο, από τίτλους. Από όποια πλευρά κι αν το δεις.
Αυτό είναι ένα πολύ καλό σενάριο! Πράγματι ο Πάμπλο στα μικρά θα έκανε θαύματα και θα διαμόρφωνε καλούς χαρακτήρες. Απλά να υπάρχει και κάποιος στη μεγάλη ομάδα να τους χρησιμοποιεί...
Amsterdamer_87 έγραψε:Ελπιζω να τον καλμαρει η Λαουρα και να κατσει εδω
Κοίτα που εκεί που την κράζαμε θα την παρακαλάμε για να μπλεχτεί... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Guitarman έγραψε:
Napoli4 έγραψε: Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως το ιδανικό πόστο για τον Πάμπλο είναι προπονητής στην ομάδα νέων/β ομάδα εφ'όρου ζωής, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος να γαλουχεί τα νέα ΠΑΟΚτσάκια. Η πρώτη ομάδα σε τρώει, αν όχι την πρώτη χρονιά, τότε την 2η, την 3η. Δεν το θέλω αυτό για τον Πάμπλο. Αντίθετα το να βγαίνουν σταθερά φουρνιές γαλουχημένες από τον Πάμπλο, είναι εξίσου, αν όχι σημαντικότερο, από τίτλους. Από όποια πλευρά κι αν το δεις.
Αυτό είναι ένα πολύ καλό σενάριο! Πράγματι ο Πάμπλο στα μικρά θα έκανε θαύματα και θα διαμόρφωνε καλούς χαρακτήρες. Απλά να υπάρχει και κάποιος στη μεγάλη ομάδα να τους χρησιμοποιεί...
Amsterdamer_87 έγραψε:Ελπιζω να τον καλμαρει η Λαουρα και να κατσει εδω
Κοίτα που εκεί που την κράζαμε θα την παρακαλάμε για να μπλεχτεί... :lol: :lol:
Για επικοδομητικους λογους και μονο :lol: :lol: :lol:
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Napoli4 έγραψε:Το πέρασμα του Πάμπλο από την ομάδα, αν και σύντομο, κρίνεται απόλυτα επιτυχημένο.
Ένωσε τα αποδυτήρια, πέτυχε τους στόχους, βελτιώθηκε και ο ίδιος.

Η αποχώρησή του, αν και άκομψη, πιστεύω είναι δικαιολογημένη.
Σε μια χρονιά με πολύ υψηλές απαιτήσεις, οι στόχοι θα κριθούν στις λεπτομέρειες και ο Πάμπλο ακόμα είναι άπειρος για να κουμαντάρει ομάδα πρωταθλητισμού.

Το μέλλον του Πάμπλο μπορεί να είναι είτε στον ΠΑΟΚ είτε κάπου αλλού.

Για να είμαι ειλικρινής, θεωρώ πως το ιδανικό πόστο για τον Πάμπλο είναι προπονητής στην ομάδα νέων/β ομάδα εφ'όρου ζωής, γιατί δεν υπάρχει καλύτερος άνθρωπος να γαλουχεί τα νέα ΠΑΟΚτσάκια. Η πρώτη ομάδα σε τρώει, αν όχι την πρώτη χρονιά, τότε την 2η, την 3η. Δεν το θέλω αυτό για τον Πάμπλο. Αντίθετα το να βγαίνουν σταθερά φουρνιές γαλουχημένες από τον Πάμπλο, είναι εξίσου, αν όχι σημαντικότερο, από τίτλους. Από όποια πλευρά κι αν το δεις.

Όμως, δεν ξέρω αν το παραπάνω ταιριάζει με τις φιλοδοξίες του Πάμπλο. Εδώ και καιρό ζητούσε την ευκαιρία του γιατί λογικά θέλει να κάνει καριέρα προπονητή. Ίσως, όπως και εμείς, ήθελε να γίνει ο Σιμεόνε του ΠΑΟΚ. Σε αυτήν την περίπτωση, το καλύτερο θα ήταν να φύγει και να πάρει παραστάσεις από ξένα πρωταθλήματα. Και όταν βρεθεί το κατάλληλο timing, θα επιστρέψει.

Όπως και να'χει, εις το επανιδείν μεγάλε Πάμπλο.

:pano:
Επειδή το λέτε πολλοί. Αν ο Γκαρσία πάει καμιά Οσασούνα π.χ. και δεν κάνει τίποτα ή περάσει και από άλλες ομάδες και δεν πετύχει, γιατί να τον περιμένουμε πίσω; Απο την άλλη, αν πιάσει σ' ένα καλό πρωτάθλημα όπως το ισπανικό, γιατί να θέλει, τότε, ο ίδιος να επιστρέψει; Για παράδειγμα, και ο Κονσεϊσάο ΠΑΟΚάρα λέει, αλλά δεν νομίζω να έχει για όραμα να προπονήσει τον ΠΑΟΚ. Μόνο υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να δεχτούν να έρθουν σε μας.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Το εγραψα και αλλού. Η προταση που τόσο διαφημίζουν τα τζουκμποξ είναι ηλίθια και ταπεινωτική.

Τί θα πεί απο όποιο πόστο θέλει;
Αν δηλαδή θέλει ο Πάμπλο να γίνει υπεύθυνος Ακαδημιών θα πάει στο γραφείο του Πουρλιοτόπουλου και θα του πεί φύγε;;; Αν θέλει να γυρίσει στην Κ19 θα διώξει ο Ιβαν τον Μαλεζά;;;
Γελοιότητες!

Του είπαν κάτσε να κάνει της αγγαρεία του προπονητή στον ΠΑΟΚ βου στην τρίτη Εθνική. Δηλαδή αυτός που πήρε Κύπελλο να προπονεί στα χωράφια.

Δυστυχώς πιστεύω οτι ο Παμπλο είναι ικανός ακόμα και να μείνει. Είναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ.
Αλλά τον δικαιολογώ: Είναι ΠΑΟΚ.

Κάποιος έγραψε χθες οτι έχει αμφιβολίες για το αν πραγματικά ο Γκαρσία θέλει να γίνει προπονητής. Εγώ δεν έχω καμία. Θέλει να γίνει προπονητής του ΠΑΟΚ. Όχι γενικά προπονητής, να τρέχει να πετύχει τους στόχους της Ειμπάρ και του Ατρόμητου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Αλλαγή φωτό σήμερα μετά από 13 χρόνια νομίζω ...

πριν ήταν η ΑΜΚ της ΠΑΕ από τότε με Ζαγόρ ...

τώρα έβαλα εσένα με τον Βιερίνια σε αυτή την συγκλονιστική φωτό του τελικού ... όλος ο ΠΑΟΚ και το συναίσθημά του σε μία φωτό ... ποιότητα και συναίσθημα και αποτέλεσμα ... έτσι γουστάρω τον ΠΑΟΚ έτσι τον φαντάζομαι ...

όπως είπαμε όμως πάμε παρακάτω ... Ο ΠΑΟΚ πήρε τις αποφάσεις του ... εσύ θα κάνεις το ίδιο και δεν θα κλάψουμε κιόλας ... όπως λες και εσύ 100 φορές ... εάν κλαίμε εμείς που βγάζουμε τόσα λεφτά τι να πει ο μεροκαματιάρης ?
Miles

Δημοσίευση από Miles »

georgedoulk2008 έγραψε:Το εγραψα και αλλού. Η προταση που τόσο διαφημίζουν τα τζουκμποξ είναι ηλίθια και ταπεινωτική.

Τί θα πεί απο όποιο πόστο θέλει;
Αν δηλαδή θέλει ο Πάμπλο να γίνει υπεύθυνος Ακαδημιών θα πάει στο γραφείο του Πουρλιοτόπουλου και θα του πεί φύγε;;; Αν θέλει να γυρίσει στην Κ19 θα διώξει ο Ιβαν τον Μαλεζά;;;
Γελοιότητες!

Του είπαν κάτσε να κάνει της αγγαρεία του προπονητή στον ΠΑΟΚ βου στην τρίτη Εθνική. Δηλαδή αυτός που πήρε Κύπελλο να προπονεί στα χωράφια.

Δυστυχώς πιστεύω οτι ο Παμπλο είναι ικανός ακόμα και να μείνει. Είναι ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ.
Αλλά τον δικαιολογώ: Είναι ΠΑΟΚ.

Κάποιος έγραψε χθες οτι έχει αμφιβολίες για το αν πραγματικά ο Γκαρσία θέλει να γίνει προπονητής. Εγώ δεν έχω καμία. Θέλει να γίνει προπονητής του ΠΑΟΚ. Όχι γενικά προπονητής, να τρέχει να πετύχει τους στόχους της Ειμπάρ και του Ατρόμητου.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Αν θέλει να γίνει προπονητής μόνο του ΠΑΟΚ, τότε δεν κάνει για προπονητής γενικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”