Pablo Gabriel García Pérez II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Pablo Gabriel García Pérez II

Δημοσίευση από joshua »

Aφου σε νοιαζουν τα σχολια του κοσμου,η ηθικη και οι πουστιες θα ελεγα καμια κουβεντα για τον ξαδερφο σου για τον οποιο και τοτε μας τα εκανες τσουρεκια απο εντελως αλλη μερια ομως αλλα εχε χαρη...Σου ξαναειπα κατσε λιγο στην ακρη ηρεμησε και κανε μια συναισθηματικη αποφορτιση...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

georgedoulk2008 έγραψε:
CCCP έγραψε:Aυτοι εδω μεσα που δειχνουν οτι ειναι Γκαρσια και οχι ΠΑΟΚ ειναι και αυτοι που εχουν βγαλει τα παοκομετρα παλι να μας πουνε ποιος ειναι ΠΑΟΚ. Γελανε και οι πετρες.

Α και επειδη βαρεθηκα να ακουω γιατι γινατε ΠΑΟΚ, μερικοι απο μας γεννηθηκαμε ΠΑΟΚ δε γιναμε, οποτε ποσως μας ενδιαφερει γιατι γινατε ΠΑΟΚ και αν γουσταρετε τιτλους. Και αμα δε γουσταρετε αλλο να ξεγινετε.

Ειπαμε να δωσουμε ενα αλφα περιθωριο και λογο συναισθηματισμου να εκφραστει ο καθενας αλλα υπαρχει και οριο.
Και γώ ΠΑΟΚ γεννήθηκα και ΠΑΟΚ παιδιά γέννησα, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει «όριο».
Για πες να μάθω, μέχρι που επιτρέπεται να έχουμε διαφορετική άποψη από την ΠΑΕ;
Να διαφωνούμε με τον Ιβαν γίνεται ή αν βάλει πέντε μυρια παραπάνω οφείλουμε να το βουλώνουμε από default?

Τεσπα κατά την άνοιξη που θα ψάχνουμε υπηρεσιακό προπονητη θα την ξανακάνουμε αυτή τη κουβέντα από άλλη βάση.
Φιλε αλλο να διαφωνεις και αλλο να λεμε φερθηκε πουστικα η ΠΑΕ (=ο Ιβαν). Δεν λεω οτι το πες εσυ γενικα μιλαω.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν ο Pablo μείνει σε κάποιο πόστο του ΠΑΟΚ, θα είναι μαγκιά του.. γιατί θα έχει πίεση διαρκώς ο Lucescu και θα ξέρει ότι υπάρχει ST/BY ο επόμενος προπονητής.

Ουσιαστικά, ο Pablo θα εκθέσει τη ΠΑΕ η οποία αν διώξει τον Lucescu, θα αναγκαστεί να πάρει τον Garcia ξανά για προπονητή, ο οποίος θα είναι καβάλα στο άλογο και ο σαςταλεγάκιας της χρονιάς!
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Κάποιοι ήδη περιμένουν το πρώτο στραβό αποτέλεσμα για να πανηγυρίσουν.
Μιλάνε για τον Σαββίδη και λένε κατέστρεψε την ομάδα μας :evil: :evil:
Στην τελική αν είστε τόσο πρσωπολάτρες αγαπήστε και τον άνθρωπο που έκανε όσα δεν έκανε κανένας άλλο για την ομάδα μας.
Πριν 10 χρόνια αν σας έλεγαν ότι θα ζουσαμε αυτά που ζήσαμε, με την ΕΟ να είναι στο καναβάτσο θα γελούσατε. Και προφανώς αυτά δεν τα πέτυχε ούτε ο Παμπλο, ούτε κανενας άλλος πλην του Ιβαν ( με την στήριξη του λαού του ΠΑΟΚ)
Οπότε στηρίξτε όλοι την ομάδα και μην περιμένετε την πρώτη στραβη για να πανηγυρίσετε .
Ο Παμπλο στο παρελθόν σε 2 τουλάχιστον περιπτώσεις έβαλε τον εαυτό του πάνω από την ομάδα, ας κάνει τώρα το αντίθετο ,εφόσον οπως ακούμε τόσες ημέρες είναι ΠΑΟΚ και ένα απο εμάς και όχι ένας ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.
Στην Αθήνα ήδη άρχισαν τα ζόρια, ο μπουκ σε έριξε σχεδόν 5 μονάδες στο στοίχημα για υποψήφιο πρωταθλητη, η Νότιγχαμ έκανε μπασιμο για Λουτσέσκου.
Και εμείς τρώμε τις σαρκες μας
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και γω τον Γκαρσία θα κρατούσα, καθώς αυτό με αντιπροσωπεύει και στην προσωπική ζωή, αλλά αυτη η περίπτωση είναι άλλη μία που αποδεικνύεται ότι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις, δεν πρέπει να ακούνε τον "λαό" σε τέτοιες περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Αν ο Pablo μείνει σε κάποιο πόστο του ΠΑΟΚ, θα είναι μαγκιά του.. γιατί θα έχει πίεση διαρκώς ο Lucescu και θα ξέρει ότι υπάρχει ST/BY ο επόμενος προπονητής.

Ουσιαστικά, ο Pablo θα εκθέσει τη ΠΑΕ η οποία αν διώξει τον Lucescu, θα αναγκαστεί να πάρει τον Garcia ξανά για προπονητή, ο οποίος θα είναι καβάλα στο άλογο και ο σαςταλεγάκιας της χρονιάς!
Το οποιο θα ειναι κατι σαν Ιλαροτραγωδια απο την αρχη ως το τελος.
Σαν μεξικανικη σαπουνοπερα.
Πως μας αρεσει το αυτομαστιγωμα..
Επομενη κινηση να στειλουμε τον βιειρινια στην Β οναδα κ να φερουμε για την εμπειρια τον οικοδομο.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Αρχίσαμε και κάνουμε σενάρια αν αποτύχει ο Ρουμάνος...πόσο άρρωστοι είστε μερικοί...
Ευχηθειτε του καλή επιτυχία και μην του σκάβετε πριν ξεκινήσει το λάκκο..
Σεβαστείτε την απόφαση του Ιβαν που αυτός έφερε τον.Γκαρσια. στον πάγκο και σ' αυτόν οφείλεται και η επιτυχία του κυπέλλου...όπως και τα λάθη του Παυλαρα μέχρι να μάθει τα βασικά στον πάγκο..
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Σοβαρά όμως ρε παιδια, ξέρετε ότι ο Γκαρσία δεν είναι προπονητής; Δεν έχει την εκπαίδευση και τις γνώσεις.
Θα βάζατε έναν τραυματοφορεα να σας εγχειρισει;
Με τι γνώσεις θα έκανε προετοιμασια; Με ποιες γνώσεις θα αξιολογουσε τα δεδομένα απο τις μετρήσεις των αθλητών;
Εγώ ξέρω πως αν κάποιος γουστάρει κάτι κάνει θυσίες, ο Γκαρσία δεν έκανε, δεν έκατσε να παρει πτυχίο, τι να κάνουμε τώρα;
Το έχω γράψει και άλλη φορά, ο Ίβιτς ειχε πτυχιο UEFA pro ενώ ακόμη ήταν αθλητής...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Στηριξη στον οποιοδηποτε προπονητη της ομαδας. Μπορει κι εγω να ηθελα ο Παυλαρας να εχει το χρονο του οπως ειχαν ολοι οι αλλοι, αλλα δεν μπορω να κατηγορησω τον Ιβαν μιας και αυτος πληρωνει και επραξε σιγουρα για το καλο της ομαδας. Ισως κουραστηκε απο τις λαθος περιπτωσεις και θελει να δει αποδοση στο ξοδεμα του. Δεν ημουν στη συναντηση οπως (και δεν ημουν στις προπονησεις για να δω γιατι δεν επαιζε ο Νινουα) αρα δεν ξερω τι εξηγησεις δοθηκαν και τι αντιδρασεις υπηρξαν. Μακαρι ο Παυλαρας να παραμεινει κοντα στην ομαδα γιατι απεδειξε οτι μπορει να προσφερει. Αισθανομαι σαν να εχασα ενα κομματι μου χθες και η αληθεια ειναι πως η πικρα ειναι μεγαλυτερη απο την προσμονη αλλα δεν βλεπω σωστο το κραξιμο. Ουτε και βεβαια δεν χαιρομαι που απο αποψη αποτελεσματων ο Ιβαν πλεον βαζει υψηλοτατους στοχους (μιας και ξερουμε γιατι εφυγε ο Λουτσος), απλα καπως με χαλασε το ταιμινγκ και ο τροπος. Σωστο ή λαθος δεν υπαρχει. Καλη επιτυχια στον "νεο" προπονητη μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

chrisg4 έγραψε:Ρε ΑποστόληςΑ γιατί δεν φέρθηκε σωστά ο Σαββιδης? Τι πιο ντομπρο από να του πει ξεκάθαρα ότι αυτή τη στιγμή δεν σε πιστεύω, μείνε βελτιώσου και τα ξαναλέμε.
Θα σου πω.
Όλοι όσοι λέτε ότι ο Pablo ήταν ανίκανος σαν προπονητής και δεν τον εμπιστεύτηκε ο Ιβάν ξεχνάτε πως ο Pablo ήταν άπειρος όταν ανέλαβε γιατί προπονούσε μέχρι τότε την Κ19. Γιατί λοιπόν τότε του έδωσε τα κλειδιά της ομάδας;
Τα λάθη που έκανε ήταν αναμενόμενα και αν δεν τα περίμενε ο Ιβάν σημαίνει ότι είναι κακός επιχειρηματίας, κάτι που έχει αποδειχθεί ότι δεν ισχύει.

Αλλά, αυτό είναι για μένα το πιο σπουδαίο, ο ΠΑΟΚ επί Pablo έδειξε σοβαρή βελτίωση (στους πιο κρίσιμους αγώνες) που είναι και το σήμα κατατεθέν μου.

Πόσοι εδώ μέσα δεν ισχυρίστηκαν ότι ο ρούλης φέτος έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ;

Πόσοι εδώ μέσα (εμού συμπεριλαμβανομένου) δεν ισχυρίστηκαν ότι ο γαύρος φέτος είναι πολύ καλύτερος από εμάς, όπως άλλωστε υποδεικνύει η διαφορά των +26 βαθμών;

Και όμως σε 5 αγώνες με τον γαύρο είχαμε 2 νίκες, 2 ήττες και μια ισοπαλία. Κοιτάξαμε δηλαδή στα μάτια την καλύτερη φετινή ομάδα. Επιπλέον την κερδίσαμε στον τελικό που είναι σαν το εκτός έδρας γκολ που μετράει διπλό
(για να μην αναφέρω ότι και η ήττα μας στα p.o ήταν πλασματική).

Ξεχνάτε επίσης ότι Pablo ανέλαβε στην εποχή της οικονομικής διόρθωσης, που σημαίνει ότι δεν υπήρχαν λεφτά. Καμία σχέση με την εποχή Lucesku.

Ο Ivic είχε αναλάβει την ομάδα κατά τον Μάρτιο, πήγε καλά στα p.o. και συνέχισε.

Ο PG πέτυχε πιο πολλά και δεν συνέχισε.

Και όπως έχω γράψει στο παρελθόν θα δεχόμουν αυτό που έκανε ο Ιβάν για κάποιον μεγάλο προπονητή, τύπου Santos ή Valverde. Δεν το δέχομαι για τον Ρουμάνο που εξ αιτίας του πληρώνουμε δύο χρόνια ανισορροπιών, αλλά ούτε είναι του βεληνεκούς των δύο προηγούμενων.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Όλοι μέσα μας ξέρουμε ότι αυτό δεν είναι το αντίο του Πάμπλο στον ΠΑΟΚ, σίγουρα θα τα ξανά πούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.
Πολύ πιθανόν να είναι και ο προπονητής που θα μας βάλει στην νέα Τούμπα.
Εις το επανιδείν λοιπόν.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Σε κάθε ευκαιρία εμφανίζονται άτομα που σκίζουν την ΠΑΕ. Οι αφορμές πολλές και διάφορες. Ο (θλιβερός) σκοπός τους ένας. Να αναδείξουν τους εαυτούς τους.

Η ΠΑΕ είναι άτιμη ενώ εγώ είμαι με τους άλλους τους τίμιους!
Η ΠΑΕ είναι αχάριστη ενώ εγώ είμαι με τους άλλους τους ευγνώμονες!
Η ΠΑΕ φοράει φουστάνια ενώ εγώ είμαι με τους άλλους τους παντελονατους!
Η ΠΑΕ κάνει μοντερνιες ενώ εμείς είμαστε με τους αλλους τους παραδοσιακούς, τους αληθινούς, τους αυθεντικούς!

Είναι οι αυτοανακυρηχθεντες θεματοφυλακες των Ιερών και Οσιων του ΠΑΟΚ. Δεν είναι δικό μας "προνόμιο" αυτό. Σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία υπάρχουν αυτά τα άτομα.
kos

Δημοσίευση από kos »

Grigorios_PAOK έγραψε:Σοβαρά όμως ρε παιδια, ξέρετε ότι ο Γκαρσία δεν είναι προπονητής; Δεν έχει την εκπαίδευση και τις γνώσεις.
Θα βάζατε έναν τραυματοφορεα να σας εγχειρισει;
Με τι γνώσεις θα έκανε προετοιμασια; Με ποιες γνώσεις θα αξιολογουσε τα δεδομένα απο τις μετρήσεις των αθλητών;
Εγώ ξέρω πως αν κάποιος γουστάρει κάτι κάνει θυσίες, ο Γκαρσία δεν έκανε, δεν έκατσε να παρει πτυχίο, τι να κάνουμε τώρα;
Το έχω γράψει και άλλη φορά, ο Ίβιτς ειχε πτυχιο UEFA pro ενώ ακόμη ήταν αθλητής...
Καταλαβαίνεις πιστεύω το uefa Pro κάτοχος του οποίου είναι ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ένα τυπικό χαρτί που σε καμία περίπτωση δεν αποδεικνύει την επάρκεια του κατόχου.
Αν ίσχυε το σκεπτικό σου η επιλογή να αναθέσουν σε έναν τραυματιοφορέα την διαχείριση της επένδυσης στην Κ19 ηταν εγκληματική, όπως και η πρόταση να αναλάβει την β ομάδα. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν δεκάδες άνεργοι κάτοχοι του uefa pro.
Είναι άκρως υποτιμητικά τα επιχειρήματα της αυτοβελτιωσης και της εκπαίδευσης.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Σοβαρα; Και τι διαβαζουν; Την σταχτοπουτα να περασει η ωρα; Τι λετε μωρε;
Άβαταρ μέλους
-keeper-

Δημοσίευση από -keeper- »

Όσον αφορά το δίπλωμα… είναι μια μπούρδα και μισή .
Οδηγός δε γίνεσαι όταν βγάζεις δίπλωμα αυτοκινήτου .
Κανένας από το χώρο του ποδοσφαίρου δε στέκεται σε αυτό . Μια απλή πιστοποίηση είναι .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”