Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Εγω στεναχωριεμαι σε αυτο το σεναριο να βρει ομαδα να προπονησει με τον πολεμο που θα φαει ο Παμπλο. Στεναχωριεμαι γιαυτον. Γιατι καλως η κακως για ολους το μαμωσυστημα εδω στο Ελλαδα ειναι ενα με τον ΠΑΟΚ και θα τον σκισουν σε οτι κιαν κανει.elvetos giatros έγραψε:ΣυμφωνώΣουριναμέζος έγραψε:Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θεωρώ απίθανο ο Πάμπλο να παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο, σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει δυσμενής μετάθεση. Θα βρει ομάδα να προπονήσει σαν κανονικός προπονητής το πέρασμα του από τα τσικο ολοκληρώθηκε. Απλά ελπίζω στο μέλλον και με περισσότερη εμπειρία στην πλάτη του να τον ξαναδούμε στον πάγκο μας.
-
- Salvador Allende
Ξύπνησε το ηφαίστειο.gergeo4 έγραψε:ξεκινησαν τα ηφαίστεια απο Γιωργη
Το βλέπω το all-in να 'ρχεται
- Salvador Allende
Έχουν χεστεί τόσο οι ΠΟΚ που πάει να χωθεί η -μπροστινή του γαύρου- Νότιγχαμ Φόρεστ στη μεταγραφή Λούτσε
Κοιτα αν ειναι καθαρα απλα λεω οτι θα προτιμουσα 2 παικτες του 1 εκ. Η εναν των δυο. Γιατι με τις εφοριες μιλαμε για τα διπλασια.aivas19 έγραψε:1 μυριο αυτος 700κ οι 7 συνεργατες του, δεν ειναι κακοTotem_pk έγραψε:Υπερβολικα χρηματα σε προπονητη. Αν αυτο το 1,7 - 1,8 ειναι καθαρα εγω το θεωρω τροχοπεδη για την αγωνιστικη ενισχυση της ομαδας.
-
Όλα εξαρτώνται από το τι συμφωνία είχαν κάνει εξαρχής με τον Ιβάν. Εάν του είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ο πρόεδρος ότι παίζει το καλοκαίρι να χώριζαν οι δρόμοι άμα βρίσκανε κανονικό προπονητή τότε αλλάζει το πράμα. Μπορεί και ο Γκαρσία να μην είχε μεγάλες απαιτήσεις και να δεχθεί να συνεχίσει σε άλλο πόστο. Αλλά Τέλος πάντων μιας και εδώ είναι για μεταγραφές εγώ θα πω μακάρι το δεξί μπακ που ακούγεται να είναι αξιόλογο και όχι επιστροφή τύπου Ματος. Αρκετά με τις επιστροφές-καταστροφές [FACE WITH TEARS OF JOY]Totem_pk έγραψε:Εγω στεναχωριεμαι σε αυτο το σεναριο να βρει ομαδα να προπονησει με τον πολεμο που θα φαει ο Παμπλο. Στεναχωριεμαι γιαυτον. Γιατι καλως η κακως για ολους το μαμωσυστημα εδω στο Ελλαδα ειναι ενα με τον ΠΑΟΚ και θα τον σκισουν σε οτι κιαν κανει.elvetos giatros έγραψε:ΣυμφωνώΣουριναμέζος έγραψε:Όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα θεωρώ απίθανο ο Πάμπλο να παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο, σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει δυσμενής μετάθεση. Θα βρει ομάδα να προπονήσει σαν κανονικός προπονητής το πέρασμα του από τα τσικο ολοκληρώθηκε. Απλά ελπίζω στο μέλλον και με περισσότερη εμπειρία στην πλάτη του να τον ξαναδούμε στον πάγκο μας.
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι καλα! Διωξαμε τον Παμπλο και αποφασισαμε να κανουμε μεταγραφες για τον επομενο...
Τον γεναρη δεν ειχαμε σαλιο για να ενισχυσουμε τον Παμπλο...
Ξαφνικα βρηκαμε.
Ρε πως αλλαζουν τα πραγματα...
Επι ισοις οροις αξιολογηση μιλαμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον γεναρη δεν ειχαμε σαλιο για να ενισχυσουμε τον Παμπλο...
Ξαφνικα βρηκαμε.
Ρε πως αλλαζουν τα πραγματα...
Επι ισοις οροις αξιολογηση μιλαμε!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
lamosas έγραψε:Δεξί Μπακ από Ρωσία μεριά οι πρώτες φήμες
Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
https://www.transfermarkt.com/sergey-pe ... ler/102581
Για τον Petrov έχει γραφτεί ότι δεν θα ανανεώσει με την Κράσνονταρ. Πολλά χρόνια εκεί. Βαρέθηκε.
Αν έχει κλείσει ποδοσφαιριστής από Ρωσία μάλλον θα έχει υπογράψει και ο Κορνές
Αν έχει κλείσει ποδοσφαιριστής από Ρωσία μάλλον θα έχει υπογράψει και ο Κορνές
Ξέρει κανένας αν μιλάμε για δεξί φουλ Μπακ που να παίζει όλη την πλευρά ή κλασικό αμυντικογενες Μπακ;
Όχι. Κοινοτικοί λογαριάζονταιobanebane έγραψε:Οι Ρώσοι πιάνονται ξένοι, έτσι;