Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από Descartes »

Δεν υπήρχαν λεφτά ούτε για Μούχλια? Είπαμε αλλά όχι και έτσι....
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Από τους μικρούς εξαιρετική περίπτωση είναι ο Σπύρος ο Χανδρινός του Μίλωνα, αλλά είναι και φοιτητής στο Πάντειο
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Για τον @Seaman δεν θα επαναλάβω την άποψη μου.

Αδελφέ @PaokCuba4 τα θερμά μου συγχαρητήρια. Άρχισα πλέον να βλέπω Π.Α.Ο.Κ.Volley. Μου αρέσει το Volley και ας μην πολυκαταλαβαίνω.

Αδελφέ @Descartes, Αδελφέ @Miles μεστός, τεκμηριωμένος λόγος. Χίλια Μπράβο.

Αδελφέ @Τσιριγώτης φάτους όλους μην χαρίζεσαι σε κανένα. Ζήτα εσύ και που ξέρεις κάποιος μπορεί να ακούσει :D

Ζητώ συγνώμη από όλα τα άλλα Αδέλφια που αδικώ και δεν γράφω το όνομα τους. Τα Αδέλφια που συμμετέχουν σε αυτό το υψηλού επιπέδου thread, που τουλάχιστον εμένα με κάνει υπερήφανο. Συγνώμη Αδέλφια μην με συνερίζεστε.

Θα σας παρακολουθώ συνεχώς !!!

Συγχαρητήρια Σε Όλους. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΑ και στο VOLLEY Ανδρών και Γυναικών.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Να'σαι καλά φίλε μου!

:pano:
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Descartes έγραψε:Δεν υπήρχαν λεφτά ούτε για Μούχλια? Είπαμε αλλά όχι και έτσι....
Δεν είναι τα λεφτά. Για αυτούς τους παίχτες μια χαρά υπάρχουν. Οι λόγοι που δεν έρχονται είναι και προσωπικοί (σπουδές, δουλειές ή οικογένεια) και επαγγελματικοί. Και όταν λέω επαγγελματικοί εννοώ ότι τα παιδιά αυτά θα επιλέξουν μια ομάδα όπου θα έχουν χρόνο συμμετοχής. Τι να έρθουν να κάνουν στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό ή γενικά στις μεγάλες ομάδες όταν δεν πρόκειται να παίξουν και έτσι θα μείνουν στάσιμα? Και για αυτούς τους λόγους οι Μούχλιας, Σπυριούνης και Χανδρινός έκλεισαν στον Μίλωνα, φτιάχνοντας έτσι μια ενδιαφέρουσα τετράδα. Γιατί εκεί ξέρουν ότι θα είναι κοντά στις υποχρεώσεις τους και θα έχουν ποιοτικό χρόνο συμμετοχής.

Και εκεί φαίνεται το μεγάλο πρόβλημα των μεγάλων ομάδων. Που στο όνομα των τίτλων δεν κάθονται να δουλέψουν σοβαρά και βάζουν μπροστά ένα κάρο δικαιολογίες, π.χ. της έλλειψης παικτών. Για αυτό και η μόνη λύση είναι να μειωθεί ο αριθμός των ξένων. Βάλε το όριο στους 2 ξένους και μετά να δεις πως όλοι θα ενδιαφερθούν να έρθουν.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Γέρος έγραψε:Για τον @Seaman δεν θα επαναλάβω την άποψη μου.

Αδελφέ @PaokCuba4 τα θερμά μου συγχαρητήρια. Άρχισα πλέον να βλέπω Π.Α.Ο.Κ.Volley. Μου αρέσει το Volley και ας μην πολυκαταλαβαίνω.

Αδελφέ @Descartes, Αδελφέ @Miles μεστός, τεκμηριωμένος λόγος. Χίλια Μπράβο.

Αδελφέ @Τσιριγώτης φάτους όλους μην χαρίζεσαι σε κανένα. Ζήτα εσύ και που ξέρεις κάποιος μπορεί να ακούσει :D

Ζητώ συγνώμη από όλα τα άλλα Αδέλφια που αδικώ και δεν γράφω το όνομα τους. Τα Αδέλφια που συμμετέχουν σε αυτό το υψηλού επιπέδου thread, που τουλάχιστον εμένα με κάνει υπερήφανο. Συγνώμη Αδέλφια μην με συνερίζεστε.

Θα σας παρακολουθώ συνεχώς !!!

Συγχαρητήρια Σε Όλους. Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΑ και στο VOLLEY Ανδρών και Γυναικών.
Nα σαι καλά φίλε μου!!! Το βόλλεϋ είναι υπέροχο άθλημα και όσο το παρακολουθείς τόσο πιο πολλά θα μάθεις στην πορεία. Χαρά μου να βοηθήσω με όσα ξέρω στο να το μάθεις ακόμα πιο πολύ!
Άβαταρ μέλους
Descartes

PaokCuba4 έγραψε:
Descartes έγραψε:Δεν υπήρχαν λεφτά ούτε για Μούχλια? Είπαμε αλλά όχι και έτσι....
Δεν είναι τα λεφτά. Για αυτούς τους παίχτες μια χαρά υπάρχουν. Οι λόγοι που δεν έρχονται είναι και προσωπικοί (σπουδές, δουλειές ή οικογένεια) και επαγγελματικοί. Και όταν λέω επαγγελματικοί εννοώ ότι τα παιδιά αυτά θα επιλέξουν μια ομάδα όπου θα έχουν χρόνο συμμετοχής. Τι να έρθουν να κάνουν στον ΠΑΟΚ ή στον Ολυμπιακό ή γενικά στις μεγάλες ομάδες όταν δεν πρόκειται να παίξουν και έτσι θα μείνουν στάσιμα? Και για αυτούς τους λόγους οι Μούχλιας, Σπυριούνης και Χανδρινός έκλεισαν στον Μίλωνα, φτιάχνοντας έτσι μια ενδιαφέρουσα τετράδα. Γιατί εκεί ξέρουν ότι θα είναι κοντά στις υποχρεώσεις τους και θα έχουν ποιοτικό χρόνο συμμετοχής.

Και εκεί φαίνεται το μεγάλο πρόβλημα των μεγάλων ομάδων. Που στο όνομα των τίτλων δεν κάθονται να δουλέψουν σοβαρά και βάζουν μπροστά ένα κάρο δικαιολογίες, π.χ. της έλλειψης παικτών. Για αυτό και η μόνη λύση είναι να μειωθεί ο αριθμός των ξένων. Βάλε το όριο στους 2 ξένους και μετά να δεις πως όλοι θα ενδιαφερθούν να έρθουν.
O Moύχλιας ήταν δύο χρόνια στο βάζελο πίσω απο Τόσιτς, Ανδρεόπουλο και Ράπτη. Γιατί να έχει πρόβλημα να έρθει στο ΠΑΟΚ 3ος ακραίος? Απλά πιστεύω οτι δεν του έγινε πρόταση. Και βέβαια ούτε στα πιο τρελά του όνειρα θα έλεγε οχι σε πρόταση απο τον ΟΣΦΠ.

Αν η 3άδα ακραίων είναι Κουμεντάκης-Κουκλίνσκι-Σωτηρίου, θα είναι τρομερό κατόρθωμα αν τερματίσουμε πάνω απο την 3η θέση.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γέρο, αυτός που αξίζει πολλά μπράβο παραπάνω είναι ο Ντεκάρτ, ο οποίος παρότι έφαγε κράξιμο (δικαιολογημένα) από τον Obanebane δεν έβαλε μπροστά τον εγωισμό του ούτε αντέδρασε άσχημα, αλλά άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο (βέβαια, δεν νομίζω ότι θα το αφήσει τελείως το χούι του κραξίματος στη διοίκηση :mrgreen:). Εγώ δεν έχω δει άλλη τέτοια συμπεριφορά σε όλο το φόρουμ.
Πολλά μπράβο και στον Κουβανό που αναζωογόνησε το τόπικ, το οποίο είχε βαλτώσει, αφού απλά γινόταν αναφορά των αποτελεσμάτων.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας τους με τον αθλητή, Brett Walsh, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Γεννημένος στον Καναδά στις 19/02/1994, ο Brett Walsh αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει ύψος 194cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, μένοντας εκεί μέχρι το 2017, δημιουργώντας τις πρώτες του παραστάσεις στον χώρο του βόλεϊ.

Η πρώτη του εμπειρία από την «Γηραιά Ήπειρο» ξεκίνησε από την Ιταλία, και πιο συγκεκριμένα από την Gi Group Monza, στην οποία παρέμεινε μία σεζόν (2017-18).

Η σεζόν 2018-2019 τον βρήκε στο Βέλγιο, για λογαριασμό της Knack Volley Roeselare, με την οποία κατέκτησε τους πρώτους τίτλους της καριέρας του, και πιο συγκεκριμένα το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ Βελγίου.

Στην Knack Volley Roeselare παρέμεινε και την αγωνιστική περίοδο 2019-20, με την οποία κατέκτησε και πάλι το κύπελλο και το σούπερ καπ Βελγίου, ενώ το πρωτάθλημα διακόπηκε λόγω της πανδημίας.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν αγωνιζόταν στην Τουρκία, με την φανέλα της, Halkbank Ankara, φτάνοντας με αυτή στην τρίτη θέση του CEV Challenge Cup.

Διεθνής με την Εθνική Καναδά από μικρή ηλικία, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Brett Walsh δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο Σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και συμβαδίζει με τις φιλοδοξίες μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να διεκδικήσουμε κάθε διαθέσιμο τίτλο».

Welcome Brett!
Άβαταρ μέλους
Descartes

Ωραία λοιπόν, ανακοινώθηκε και ο Πασαδόρος. Αξιόλογο βιογραφικό και πολύ καλός παίκτης. Είναι ουσιαστική κίνηση και δημιουργεί προσδοκίες. Είναι σε πολύ καλή ηλικία και μακάρι να προσαρμοστεί και να παραμείνει για αρκετά χρόνια. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν σύντομα οι ανακοινώσεις για Πετρέα και Brown.
Miles έγραψε:Γέρο, αυτός που αξίζει πολλά μπράβο παραπάνω είναι ο Ντεκάρτ, ο οποίος παρότι έφαγε κράξιμο (δικαιολογημένα) από τον Obanebane δεν έβαλε μπροστά τον εγωισμό του ούτε αντέδρασε άσχημα, αλλά άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο (βέβαια, δεν νομίζω ότι θα το αφήσει τελείως το χούι του κραξίματος στη διοίκηση :mrgreen:). Εγώ δεν έχω δει άλλη τέτοια συμπεριφορά σε όλο το φόρουμ.
Πολλά μπράβο και στον Κουβανό που αναζωογόνησε το τόπικ, το οποίο είχε βαλτώσει, αφού απλά γινόταν αναφορά των αποτελεσμάτων.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Κοίτα να δεις που θα έχουμε εμπάργκο στους Λευκορώσους.
Μετά τους Κουβάνους σπρώχτες τώρα στην πιάτσα είναι οι Λευκορώσοι αεροπειρατές
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Κάποιος υπεύθυνα μπορεί να μας πει αν το ρόστερ που δημιουργείται είναι καλύτερο από το περσινό;
Υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει τίτλο η αδα;
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Miles έγραψε:Γέρο, αυτός που αξίζει πολλά μπράβο παραπάνω είναι ο Ντεκάρτ, ο οποίος παρότι έφαγε κράξιμο (δικαιολογημένα) από τον Obanebane δεν έβαλε μπροστά τον εγωισμό του ούτε αντέδρασε άσχημα, αλλά άλλαξε κυριολεκτικά πρόσωπο (βέβαια, δεν νομίζω ότι θα το αφήσει τελείως το χούι του κραξίματος στη διοίκηση :mrgreen:). Εγώ δεν έχω δει άλλη τέτοια συμπεριφορά σε όλο το φόρουμ.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Όμως δεν είμαι ο μόνος. Όλοι σας έχετε συνεισφέρει και έχετε βάλει το λιθαράκι σας στο τόπικ και πολύ πριν μπω στο φόρουμ και σε χρόνια πριν γίνει γνωστό στον περισσότερο κόσμο. Εμένα χαρά μου είναι που συζητώ μαζί σας, μιλάμε γύρω από το άθλημα και έχω τη δυνατότητα να μαθαίνω από εσάς και να δώσω και σε εσάς όσα ξέρω. Μακάρι να ζήσουμε και ακόμα μεγαλύτερες στιγμές σε αυτό το τόπικ.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Ανακοινώθηκε και ο Walsh και σύντομα θα δούμε τους Μπράουν και Πετρέα στις ανακοινώσεις. Αυτό που μένει να δούμε είναι ποιοι θα στελεχώσουν τον πάγκο της ομάδας. Δεν πιστεύω ότι θα δούμε ξανά τον Σωτηρίου ως 3ο ακραίο. Πλέον δεν κάνει για τη θέση και είναι και μεγάλος σε ηλικία. Αν θα μείνει στην ομάδα, θα είναι ως 4ος ακραίος, διαφορετικά ίσως δούμε άλλον ως 4ο (Ριζόπουλος). Στη θέση του 3ου ακραίου, αν ισχύει ότι ο Aνέστης Δαλακούρας έκλεισε στον Ολυμπιακό, τότε οι επόμενες καλές εναλλακτικές είναι οι Ρουμελιωτάκης και Γκόρτσανιουκ. Ο πρώτος είναι καλός στην υποδοχή και ο δεύτερος στην εκτέλεση. Έχουν όμως και οι 2 εμπειρία από Ευρώπη και έχουν παίξει στους μεγάλους του πρωταθλήματος. Από εκεί και έπειτα υπάρχει και η περίπτωση του Κώστα Δαλακούρα, αλλά μόνο αν έχουμε εξαντλήσει κάθε περιθώριο. Καλός παίκτης, αλλά όχι για να σταθεί σε Ευρώπη και Ελλάδα. Ίσως μια καλή εναλλακτική να είναι και ο Μανδιλάρης που ξεκίνησε από την Αμερική, μετά έπαιξε στον Κέρκη και φέτος αγωνίστηκε Ολλανδία (στη VoCASA), αλλά και πάλι μόνο αν εξαντληθούν όλα τα περιθώρια. Ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ θα ήταν ο Σπύρος Χάκας. 19 χρονών που ξεκίνησε από το Μίλωνα και πέρσι ήταν στο πανεπιστήμιο της Χαβάης, πασίγνωστο για τους παίκτες που έχει βγάλει. Πολύ μεγάλο ταλέντο.

Στους κεντρικούς τώρα εξαρτάται όπως είπα και σε προηγούμενο σχόλιο από το τι προορίζουμε το Γάτση. Άμα παίξει 3ος τότε είτε θα έρθει κάποιος μικρός είτε θα φέρεις κάποιον μεγάλο σε ηλικία (Ντίνας). Επίσης για 4ος θα μπορούσε να παραμείνει και ο Κανέλλος (που για μένα θα ήταν το καλύτερο) ή άμα πεις τον Χήρα που έχει μείνει ανενεργός ή τον Στίγγα. Τώρα άμα παίξει ο Γάτσης 4ος κεντρικός τότε επιλογές είναι οι Βουλκίδης, Πελεκούδας και Τσέλιος. Ο πρώτος φέτος ήταν μετριότατος και έφτασε να του φάει τη θέση ο Ανδρεάδης, ενώ ο 2ος άμα θυμηθούμε τη μηδενική του συμβολή στο μπλοκ το 17/18, μακριά και αγαπημένοι. Ο 3ος φέτος έπαιξε Αυστρία και άγνωστο τι έκανε. Τον θεωρώ ακόμα μια καλή λύση. Εγώ πιστεύω ότι ο Γάτσης δεν ήρθε για να παίξει 4ος αλλά ως 3ος. Και του αξίζει κιόλας γιατί έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία τόσο σε εμάς την πρώτη φορά όσο και φέτος. Ένας μικρός που θα μπορούσε να απασχολήσει είναι ο Δημήτρης Κυρίδης που έπαιζε φέτος στο πανεπιστήμιο του Μπάρτον και γενικά είχε καλές χρονιές στο πανεπιστημιακό.

Στην πάσα υπάρχει το μεγαλύτερο θέμα. Ο Ρούσσης έκλεισε στην Κηφισιά και επομένως υπάρχουν οι εξής επιλογές. Είτε να φέρουμε το Μαρούλη (που θα είναι το τέλειο) είτε να κρατήσουμε τον Κομητούδη είτε να ξαναδούμε τον Τερζή 2ο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν εναλλακτικές καθόλου γιατί μετά μόνο κάποιον μικρό άμα θα φέρεις από τις γύρω ομάδες, Μποζίδης από Πήγασο Πολίχνης για παράδειγμα. Επιβάλλεται να φέρουμε το Μαρούλη καθώς είναι ο πιο σταθερός, ενώ ο Κομητούδης δε με εξέπληξε κιόλας. Ενώ έδειξε καλά στοιχεία, δυστυχώς δε βλέπει γήπεδο και πολλές φορές υπερφόρτωνε παίκτες.

Στα λίμπερο επιλογές πολλές δεν υπάρχουν και με βάση ότι ο Βελούδης θα επιθυμήσει να παίξει 1ος, όπως και ο Στεφάνου, τότε καταλήγουμε στο να φέρεις ένα μικρό σε ηλικία για 2ο λίμπερο ή άμα έρθει κανένας ανενεργός παίκτης, όπως ο Γκούζντα. Ο Αντωνιάδης δεν κάνει για 2ος στην Α1. Είναι για Pre League και μέχρι εκεί.

Στη διαγώνιο λογικά θα μείνει ο Μπούτος, αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι περίεργο, υπάρχουν και οι Σακόγλου, Ασπιώτης και Τζελάτι. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα φύγει ο Μπούτος και είναι η καλύτερη επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PaokCuba4 την Δευ 24 Μάιος 2021, 22:26, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Athens έγραψε:Κάποιος υπεύθυνα μπορεί να μας πει αν το ρόστερ που δημιουργείται είναι καλύτερο από το περσινό;
Υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει τίτλο η αδα;
Εγώ θα σχολιάσω όταν θα ολοκληρωθεί το ρόστερ, όπου θα υπάρχει και πιο ξεκάθαρη εικόνα και πιο εκτενής ανάλυση από όλους μας. ;) Για την ώρα βαδίζουμε καλά θα πω. Κάναμε καλή αρχή με την επιστροφή Καλμαζίδη και μένει να δούμε τη συνέχεια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”