PAOK_Antarctica έγραψε:Ερώτηση για μύστες:
Αν μια συνταγή μας ζητά να ψήσουμε 2 κιλά αρνί για 2 ώρες, για πόσες ώρες πρέπει να ψήσουμε 2 κιλά κατσίκι δεδομένου πως είναι λιγότερο λιπαρό και δεν θέλουμε να μας στεγνώσει;
theodoros έγραψε:Φάγατε καλά κουφάλες...
Κιχ δε βγήκε σήμερα εδώ μέσα..
barlow4 έγραψε:H λογικη λεει το ασπραδι.Αλλα μονο ο αμστερνταμερ μπορει να απαντησει , που δε λεει κουβεντα.εχει κρυμμενα μυστικα κ ντοκουμεντα.
Με το καλο το ανοιγμα αυριο.
Amsterdamer_87 έγραψε:Χρονια πολλα
Το ασπραδι συντελει στο να κανει το τελικο προιον πιο συμπαγες (φανταστειτε τι κανει στην ομελετα)
Ο κροκος απο την αλλη ομογενοποιει τα υγρα με τα λιπη και τα ελαια
Σιγουρα βοηθαει στο να δωσει ενα μπιφτεκακι πιο δεμενο
Το θεμα ειναι τι θα κανεις με τους κροκους,αν ζυμωσεις μονο με ασπραδια
Αν δουλευεις σαλτσα Ολλανδεζ,Μπερνεζ η κανεις δικη σου Μαγιονεζα,μπορεις να πας μονο με ασπραδια στη ζυμη
Αν δουλεψεις μελι στα μπιφτεκακια πρεπει να το συνδιασεις με πολτο μιρεπουα (κρεμμυδι-καροτο-σελινο)
Καλες Δοκιμες
prist64 έγραψε:ο κροκος του αυγου ειναι που δινει συμπαγεις ζυμες
παλια στο παγωτο σαν πηκτικο παραγοντα χρησιμοποιουσαν κροκους αυγου
κι εγω κανω παγωτο ντουντουρμα με κροκους αυγων
το κανταιφι της παπαδιας με ντουντουρμα του παπα κανει θραυση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες