Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
scouser4

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από scouser4 »

Ο gika είναι ο Gash junior! :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Gika αντί να σπαμάρεις ανελέητα σε τόπικ τα οποία τα περνάω ένα ένα σελίδα σελίδα όπως κάποτε που λέει ο Dimisk και ο Novito αλλά με διαφορετικό σκοπό πλεον δεν καταθέτεις ένα PM στον Yianko να σε κάνει Mod να βάλεις ένα χεράκι στο καθάρισμα των κατεστραμένων πόστ?
Για τα υπόλοιπα για το πως κλπ θα σε πει αυτός.
Αν δεν θέλεις πάλι plz μην γράφεις σε αρχαία τόπικ μέχρι να κλειδώσω ή να συγχωνεύσω ή να διαγράψω κάποια απο αυτά.
thank you.
Άβαταρ μέλους
tsipaoktsi

Δημοσίευση από tsipaoktsi »

kass4 έγραψε:Tο πρόβλημα είναι το εξής :
Όταν κάποιος πιτσιρικάς έχει σαλτάρει ( δεν ξέρω γιατί, ίσως γιατί τον έφτυσε η γκόμενα ) και κάνει το φόρουμ μπάχαλο τι κάνεις ;
Και τι κάνουν οι μοντ κι οι λοιποί διαχειριστές ;
Ε ; τι ;

:shock:
Έϊ, πιτσιρικά, η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη έξω και σε περιμένει!! Μην κάθεσαι μπροστά από μια οθόνη χαλώντας τον χρόνο σου, τα μάτια σου και μερικές φορές τα νεύρα των άλλων γράφοντας απλά για να γράφεις!! Μην κοιτάς εμάς τους καταπιεσμένους από δουλειά, αφεντικά, admins, mods , γυναίκα,σύστημα και κιλά που κλέβουμε λίγο από τον χρόνο μας και ξεδίνουμε σε ένα πληκτρολόγιο! Για σκέψου το καλύτερα, ΠΑΟΚ είσαι....
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

DimisK έγραψε:Ναι, το θυμάμαι κι εγώ. Είχε πάρει φόρα μια μέρα και έφερε τα πάνω κάτω, μια μέρα....!!!

χαχα!! Ωραίες στιγμές!!!!!!!!!!!! :) :) :)
Ναι ρε συ...
Και την έλεγε σε όλους adm-mod για το ότι τ αφήνουν ανοιχτά... ειδικά ο Γιανκίδης είχε την τιμητική του! Και τώρα μας το παίζει τυπολάτρης ...
Gash μη το παρασέρνεις το παιδί ρε... :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

novito θες να γίνεις mod? :)
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Εγώ έχω καταθέσει αίτηση εδώ και μέρες.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

tsipaoktsi έγραψε:
kass4 έγραψε:Tο πρόβλημα είναι το εξής :
Όταν κάποιος πιτσιρικάς έχει σαλτάρει ( δεν ξέρω γιατί, ίσως γιατί τον έφτυσε η γκόμενα ) και κάνει το φόρουμ μπάχαλο τι κάνεις ;
Και τι κάνουν οι μοντ κι οι λοιποί διαχειριστές ;
Ε ; τι ;

:shock:
Έϊ, πιτσιρικά, η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη έξω και σε περιμένει!! Μην κάθεσαι μπροστά από μια οθόνη χαλώντας τον χρόνο σου, τα μάτια σου και μερικές φορές τα νεύρα των άλλων γράφοντας απλά για να γράφεις!! Μην κοιτάς εμάς τους καταπιεσμένους από δουλειά, αφεντικά, admins, mods , γυναίκα,σύστημα και κιλά που κλέβουμε λίγο από τον χρόνο μας και ξεδίνουμε σε ένα πληκτρολόγιο! Για σκέψου το καλύτερα, ΠΑΟΚ είσαι....
Ρε Γιαννάκη, ο Τσι νομίζω έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!
Η ζωή είναι εκεί έξω....
Κι άσε εμάς να πείζουμε από meeting σε meeting....
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Αποφάσισε να περνάει την ώρα του εδώ μέσα και είναι δικαιωμά του.
Συμφωνώ κι εγώ με αυτά που του λέτε αλλά... όπως του ήρθε έτσι και θα του φύγει κάποια στιγμή. Θα του φύγει όμως όταν θα του φύγει και όχι νωρίτερα και σίγουρα όχι γιατί εμείς έτσι τον συμβουλεύουμε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Δίκιο έχεις....
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

βιτολο ο γκατουζο των φτωχων...
κουτσια ο μεσι των φτωχων...
ριερα των φτωχων, ζλαταν των φτωχων...
αρε agave ηθελα να το γραψω τοτε που το σχολιασες!
ποιο? αυτο: GIKA Ο KAREENA ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

gika έγραψε: Και μέχρι στιγμής είμαι μέσα στους κανόνες του φόρουμ... Εφόσον δεν έχουν κλειδωθεί όλοι έχουμε δικαίωμα να γράφουμε σε αυτά...
To κλείδωμα του τόπικ δεν είναι αυτοσκοπός ... Αν κανένας δεν έγραφε σε άσχετο τόπικ σε άσχετη ώρα τότε κανένα τόπικ δεν θα ήταν κλειδωμένο .. Αλλά επειδή κάποιοι πάνε και κοιτάνε τόπικ που γίνανε πριν ένα χρόνο και για να περάσουν την ώρα τους ποστάρουν εκεί πέρα για χαβαλέ, γι' αυτό κλειδώνουμε τα τόπικ.
Αν κανείς δεν έγραφε ακυριές σε τόπικ που δεν πρέπει να ξαναβγούν στην επιφάνεια, όλα τα τόπικ θα ήταν ξεκλείδωτα.
Υγ: Όποιος θέλει να προτίνει κάτι καλό θα ήταν να το στέλνει σε pm σε κάποιον admin. Δεν χρειάζεται τώρα να γίνει ολόκληρη συζήτηση χωρίς λόγο στο συγκεκριμένο τόπικ.
Προσωπικά έχω λάβει γύρω στα 10-15 pm από παιδιά που θέλουν να γίνουν mod, έχει γίνει ήδη ο Gash και λογικά θα γίνει ακόμη ένας, το ποιος θα είναι αυτός θα βγει μετά από συνεννόηση των admin ..
Και επειδή φυσικά δεν συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας (σαν κλασικοί Παοκτσήδες) το πράμα αργεί ελαφρώς ..
Προσεχώς θα υπάρξουν εξελίξεις .. Δεν χρειάζεται να επανερχόμαστε.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σορυ, πάντως αν ενόχλησα... Θα συνεχίσω με πμ αν βρω τίποτα!
Και συνεχίζοντας, όπως ο Γκαρσία χθες την ώρα που πήγε να δαγκώσει τη φανελα, σταμάτησε, αλλοιώνοντας τον χαρακτήρα του για το καλό της ομάδας, έτσι και γω σταματάω... Αλλά πολύ βγήκατε είπατε εκεί ότι είαι θλιβερό γιατί αλλοιόνετε η προσωπικοτιτά του κτλ... Εδώ δεν αλλοιόνεται η προσωπικότητα μου? Γι αυτούς που είπαν, γιατί δεν βγαίνω εξω κτλ... Ενα θα πω: ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ... Ολη μερα έξω, κάθε βράδυ έξω, ποτά φίλοι γκομενες κτλ... Κουράστικα, και κάνω ένα δημιουργικό διάλειμμα εδώ μέσα... Βλέπω αυτά που γράφω και γελάω... Περνάω καλά... Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ! Γι αυτό και το κάνω! Τεσπα, για περισσοτερα όποιος θέλει υπάρχουν και τα πμ... Μη κάνουμε ταναπού και αυτό το τόπικ...

YΓ: Και γω είχα πει το Γιάνκο, μιας και έχω αφθονο χρονο, και όρεξη... Είμαι στους αναμείνοντες...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γκουχου γκουχου... Αυτοί τη στιγμή κανένας μοντ δεν είναι στο φορουμ... Σκεφτεστε ότι σκέφτομαι??? :) :) :)

Ελπίζω να σκέφτεστε, όπως δηλαδή και γω, ότι πρέπει να τους αποδείξουμε ότι αντέχουμε και χωρίς κάποιον να μας ελεγχει! Όποιος σκέφτηκε τίποτα για οφ- τόπικ να βασανιστεί στην κεντρική πλατεία (εεε σελίδα εννοώ) απο τον Γιάνκο! :)
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

νομίζεις.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:) Δεν είπα τίποτα κακό πάντως... Να προσέχουμε είπα!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”