Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
ilovegame27

Re: Volley: Αγώνες & νέα 2021 - 2022

Δημοσίευση από ilovegame27 »

PaokCuba4 έγραψε:
ilovegame27 έγραψε:Ονόματα που πιστεύεις οτι μπορούν να έρθουν με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και να την ανεβάσουν επίπεδο
Δύσκολη ερώτηση, γιατί κακά τα ψέματα μεγάλα ονόματα δύσκολα να έρθουν γιατί κάποια έχουν κλείσει ήδη σε ομάδες, κάποια άλλα είναι ανεπιθύμητα (Σεπέδα για παράδειγμα) και κάποια άλλα τα θεωρώ ακατάλληλα να έρθουν (Αγκάμεζ για παράδειγμα). Τώρα αυτά που ψάχνω είναι ονόματα που είναι μεγάλα σε ηλικία (μεταξύ 30-36 ετών) γιατί αυτά θα είναι και οι πιο προσιτοί στόχοι αλλά θέλεις και την εμπειρία για να είσαι ανταγωνιστικός. Έτσι θα το προσεγγίσει ο Kαλμαζίδης, πιστεύω. Επειδή ψάχνω τα ονόματα, κοιτάω Πρωταθλήματα όπως το Τούρκικο, τα Αραβικά, το Ρουμάνικο, τη Γαλλία που εκεί υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις μεγάλων σε ηλικία παικτών (π.χ. ο Βεννό, ο Μπακούν, ο Γκρατσιάνο) αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο αυτές οι περιπτώσεις είναι προσιτές οικονομικά. Τώρα αν με ρωτήσεις στυλ παιχνιδιού, εννοείται πως θέλω έναν εκρηκτικό και αθλητικό παίκτη και ειδικά έναν ο οποίος να μπορεί να παίρνει και "σκοτωμένες" ή δύσκολες πάσες.

Εγω κυρίως απο Τουρκία μπορούμε να προσεγγίσουμε παίχτες στα οικονομικά μας δεδομένα και να ειναι σε ποιοτητα ψηλά!
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλό Πάσχα.

Αν μου έλεγες να επιλέξω εναν ξένο αντίπαλης ομάδας να φέρω στον ΠΑΟΚ φέτος, αυτός θα ήταν ο Μπράουν. Γνωρίζω οτι πολλοί θα επιλέγατε τον ακραίο του ΟΣΦΠ, αλλά υπάρχουν και καλύτεροι ξένοι Ακραίοι στα ίδια λεφτά. Ο Μπράουν είναι ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ, σοβαρός επαγγελματίας, εξαιρετικός Μπλοκέρ. Ο καλύτερος Κεντρικός του Πρωταθλήματος με κάποια διαφορά μάλιστα απο τον δεύτερο. Το μπλοκ μας ήταν απο αστείο εώς ανύπαρκτο. Το φτύσιμο να ξέρετε οτι είναι πολύ σοβαρό στην Αγγλοσαξωνική Κουλτούρα απο την οποία προέρχεται ο Μπράουν. Θα έλεγα οτι ο Μπράουν είναι ιδανικός για τον Καλμαζίδη, σοβαρός, ενθουσιώδης, καλός παίκτης, και ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ.

Τον Πετρέα τον ήθελα και πριν 3 χρόνια και πέρσι. Είχε πράγματι δύο μέτριες χρονιές, ωστόσο έρχεται να πλαισιώσει τον Μπράουν και έχει τη νοοτροποία του Νικητή. Είναι έντονος χαρακτήρας, ένα στοιχείο που χρειάζεται η Ομάδα του ΠΑΟΚ στην οποία κυριαρχεί η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Χάνει η Ομάδα στην έδρα της και χαζογελάνε. Τους διαλύει ο ΟΣΦΠ καταρρίπτονας αρνητικό ρεκόρ, και δηλώνουν οτι "...δεν πειράζει να πούμε, πάμε για το League Cup". Πηγαίνουν στο League Cup και φυσικά ο Φίλιππος Βέροιας σπάει πλάκα. Η Ομάδα είναι διαλυμένη, χρειάζεται ανανέωση συθέμελα, δεν χρειάζεται συνέχεια. Δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο για να υπάρχει η ανάγκη διατήρισης ενός σταθερού κορμού, εκτός απο τον Μπούτο, τον Παπαλεξίου και τον Κοκκινάκη για τους υπόλοιπους υπάρχουν και άλλες ομάδες.

Τον Τζούριτς τον "ξόδεψαν/εστυψαν" σε νεαρή ηλικία τόσο ο ΟΣΦΠ, όσο και στο εξωτερικό. Αγνωστο σε ποιά κατάσταση βρίσκεται.

Τώρα που πήρε μορφή το Μπλόκ, προτεραιότητα έχει ο ξένος Ακραίος. Αν δεν είναι ολοκληρωμένος δυναμίτης σε επίθεση και άμυνα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω την ανάγκη για σταθερότητα στον πασαδόρο. Αν αποφασίστηκε οτι θα είναι ο Χ ή ο Ψ παίκτης πρέπει να ανακοινωθεί και να μην αλλάξει μέχρι του χρόνου. Εκτός αν σκέφτονται να βάλουν τον Τερζή, τον Κοκκινάκη ή ακόμη και τον Καλμαζίδη να παίζει πασαδόρος γύρω στον Ιανουάριο.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Είστε σίγουροι ότι ο Κοκκινακης θα δεχτεί να παίξει ξανά Λιμπερο;

Μήπως πρέπει να ψαχτουμε και εδώ;
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Στην αρχη της συνέντευξης ο Brown αναλύει το επεισόδιο με το φτύσιμο... και μάλιστα όπως λέει είναι πιο σοβαρό αφού έγινε εν μέσω Πανδημίας.

https://www.youtube.com/watch?v=xggTYmNoyV0
Mitsospaoki4 έγραψε:Είστε σίγουροι ότι ο Κοκκινακης θα δεχτεί να παίξει ξανά Λιμπερο;

Μήπως πρέπει να ψαχτουμε και εδώ;
Το θέμα είναι το πως θέλει να τον χρησιμοποιήσει ο Προπονητής. Ο Κοκκινάκης είναι πολυεργαλείο.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Descartes έγραψε:Χριστός Ανέστη! Χρόνια Πολλά σε όλους και Καλό Πάσχα.

Αν μου έλεγες να επιλέξω εναν ξένο αντίπαλης ομάδας να φέρω στον ΠΑΟΚ φέτος, αυτός θα ήταν ο Μπράουν. Γνωρίζω οτι πολλοί θα επιλέγατε τον ακραίο του ΟΣΦΠ, αλλά υπάρχουν και καλύτεροι ξένοι Ακραίοι στα ίδια λεφτά. Ο Μπράουν είναι ΑΘΛΗΤΑΡΑΣ, σοβαρός επαγγελματίας, εξαιρετικός Μπλοκέρ. Ο καλύτερος Κεντρικός του Πρωταθλήματος με κάποια διαφορά μάλιστα απο τον δεύτερο. Το μπλοκ μας ήταν απο αστείο εώς ανύπαρκτο. Το φτύσιμο να ξέρετε οτι είναι πολύ σοβαρό στην Αγγλοσαξωνική Κουλτούρα απο την οποία προέρχεται ο Μπράουν. Θα έλεγα οτι ο Μπράουν είναι ιδανικός για τον Καλμαζίδη, σοβαρός, ενθουσιώδης, καλός παίκτης, και ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ.

Τον Πετρέα τον ήθελα και πριν 3 χρόνια και πέρσι. Είχε πράγματι δύο μέτριες χρονιές, ωστόσο έρχεται να πλαισιώσει τον Μπράουν και έχει τη νοοτροποία του Νικητή. Είναι έντονος χαρακτήρας, ένα στοιχείο που χρειάζεται η Ομάδα του ΠΑΟΚ στην οποία κυριαρχεί η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ. Χάνει η Ομάδα στην έδρα της και χαζογελάνε. Τους διαλύει ο ΟΣΦΠ καταρρίπτονας αρνητικό ρεκόρ, και δηλώνουν οτι "...δεν πειράζει να πούμε, πάμε για το League Cup". Πηγαίνουν στο League Cup και φυσικά ο Φίλιππος Βέροιας σπάει πλάκα. Η Ομάδα είναι διαλυμένη, χρειάζεται ανανέωση συθέμελα, δεν χρειάζεται συνέχεια. Δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο για να υπάρχει η ανάγκη διατήρισης ενός σταθερού κορμού, εκτός απο τον Μπούτο, τον Παπαλεξίου και τον Κοκκινάκη για τους υπόλοιπους υπάρχουν και άλλες ομάδες.

Τον Τζούριτς τον "ξόδεψαν/εστυψαν" σε νεαρή ηλικία τόσο ο ΟΣΦΠ, όσο και στο εξωτερικό. Αγνωστο σε ποιά κατάσταση βρίσκεται.

Τώρα που πήρε μορφή το Μπλόκ, προτεραιότητα έχει ο ξένος Ακραίος. Αν δεν είναι ολοκληρωμένος δυναμίτης σε επίθεση και άμυνα, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Δεν χρειάζεται να επαναλάβω την ανάγκη για σταθερότητα στον πασαδόρο. Αν αποφασίστηκε οτι θα είναι ο Χ ή ο Ψ παίκτης πρέπει να ανακοινωθεί και να μην αλλάξει μέχρι του χρόνου. Εκτός αν σκέφτονται να βάλουν τον Τερζή, τον Κοκκινάκη ή ακόμη και τον Καλμαζίδη να παίζει πασαδόρος γύρω στον Ιανουάριο.

:pano: :pano: :pano: :pano:
Αληθώς Ανέστη!! Χρόνια πολλά!!

Συμφωνώ μέχρι τελείας!! Γυμνασμένο κεντρικό και τέτοια σωματοδομή είχαμε να δούμε από τον τεράστιο David Lee. Το έγραφα και το έλεγα ότι και τι δε θα έδινα να δω έναν τέτοιο κεντρικό στην ομάδα. Πιστεύω ότι αυτή η τετράδα είναι η καλύτερη της καταστροφικής 4ετίας γιατί πέρα των χαρακτηριστικών και των ικανοτήτων, έχεις πλέον και παίκτες με χαρακτήρα του νικητή, όπως είπες. Βγάζαμε Θεό τον Όκολιτς, όταν αυτός στους τελικούς του 18/19 τον γλέντησαν οι Ανδρεάδης και Σμαραγδής. Τώρα έχεις νταμάρι στο μπλοκ και είμαστε καλυμμένοι σε μεγάλο βαθμό.

Ο Τζούριτς κατάλαβε ότι ο Ολυμπιακός δε θα υποχωρήσει στις απαιτήσεις του που ήταν και λογικές για να μην την πατήσουν και μύρισε λεφτά στη Σύρο για να μασήσει. Ο Τζούριτς είναι σκιά του εαυτού του. Και έχει πέσει hype το οποίο δε δικαιολογείται όταν ο άνθρωπος έφυγε κακήν κακώς από εμάς και φέτος από τη Σλοβενία, χωρίς να κάνει και τίποτα. Άμα δεν πάρουν ξένο κεντρικό και πάνε να βασιστούν αποκλειστικά στο Μίταρ, θα έχουν τεράστιο θέμα.

Οι 2 επόμενοι ξένοι θα κρίνουν τα πάντα. Η πάσα μας είναι πολύ καλή (θα πέσει και ανάλυση ;) ) και επιβάλλεται ο ακραίος και ο διαγώνιος να είναι παιχταράδες. Συμφωνώ με το στυλ του ακραίου και πρέπει να έρθει οπωσδήποτε ένας ακραίος στυλ Rouwerdink ώστε να καλύπτει και αυτός (μαζί με τον Κοκκινάκη) όποια κενά θα δημιουργηθούν από μια κακή απόδοση του Κουμεντάκη, ο οποίος θα είναι και το πιο συζητήσιμο πρόσωπο της χρονιάς. Ενώ ο διαγώνιος πρέπει να επιλεχθεί με βάση την εκρηκτικότητα και την αθλητικότητά του, όπως επίσης και στο να παίρνει και δύσκολες επιθέσεις. Άμα τα καλύπτει αυτά θα είμαστε σε απίθανο επίπεδο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Descartes έγραψε:Στην αρχη της συνέντευξης ο Brown αναλύει το επεισόδιο με το φτύσιμο... και μάλιστα όπως λέει είναι πιο σοβαρό αφού έγινε εν μέσω Πανδημίας.
Αυτοί οι δυο θα έχουν συνέχεια και του χρόνου, να μου το θυμηθείτε.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Μόνο που τώρα δε θα είμαστε στη Σύρο, αλλά στη Θεσσαλονίκη και λιμενικό δεν υπάρχει. :lol: Επομένως, Παναγίτσα για να προσέχει ο "κύριος" Ρανγκέλ, ειδικά άμα έχουμε και τίποτα κόσμο στο γήπεδο.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν ξέρω πόσο πρόσφατη στο γεγονός ήταν η συνέντευξη που έβαλε ο Ντεκάρτ, αλλά τον Μπράουν δεν το έκοψα για "περασμένα ξεχασμένα".
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

https://volleybox.net/players/ranking/2021

Στο 37 είναι ο Walsh
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ρε Κουβανέ, ρίχνε σύρμα ότι είχε τελικό ευρωπαϊκό σήμερα, ούτε που το θυμήθηκα.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Νόμιζα ότι το ήξερες. :lol: Θα ρίχνω τουφεκιές την άλλη φορά. :lol: Καλά και εγώ δεν πρόλαβα πολύ γιατί ήμουν σε τραπέζι. Μην αγχώνεσαι. Θα πας στο ΥouTube και στον επίσημο λογαριασμό της και θα το δεις εκεί. Έχει όλα τα φετινά παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Ανανέωσε και ο Ράπτης με τον Παναθηναϊκό και θα πάνε με Έλληνες ακραίους. Τους καλύτερους Έλληνες ακραίους έχει και πλέον θα πάνε σε ξένο κεντρικό ή ξένο λίμπερο. Άρα για εμάς η υπόθεση είναι να συνδυαστεί καλά το δίδυμο Κουμεντάκης-Κοκκινάκης και να φέρουμε ένα φοβερό ξένο ακραίο.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ο Μπραουν πάντως σε στορι στο ινσταγκραμ χαρακτηρίζει fake τα άρθρα που τον θέλουν να έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ και γράφει "i still haven't sign anywhere" οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

PaokCuba4 έγραψε:Το θέμα Ιάσονα στην υπόθεση Κουμεντάκη είναι το ότι πέρα από το F4 στη Ρόδο, που έπαιξε καλά, δεν εξαργύρωσε την καλή του εμφάνιση και το "καλό" του εξάμηνο και το ακόμα χειρότερο είναι ότι πήγε στον Ολυμπιακό και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Ουσιαστικά πέταξε 2 παραγωγικά χρόνια από τη ζωή του και αυτό είναι που στενοχωρεί πολύ κόσμο. Γιατί ο άνθρωπος το ξαναλέω, είναι ο πιο χαρισματικός παίκτης στην Ελλάδα, αλλά δεν έχει μυαλό να δουλέψει και να παίξει σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο. Για αυτό και παραδέχομαι τον Φράγκο και τον Πρωτοψάλτη, γιατί δούλεψαν, ήταν σοβαροί, βελτίωσαν τις αδυναμίες τους και έπαιξαν και σε πολύ υψηλό επίπεδο όταν ο άλλος την είδε Τζαμάικα. Νομίζω φάνηκε και φέτος ότι δε ζει τα μεγάλα παιχνίδια ο Ραφαήλ και δεν είναι για να παίζει ως 2ος, αλλά ως 3ος και να μπαίνει σε κάποιες φάσεις όταν η ομάδα κολλάει. Ο Πελεκούδας να πάει στην Κηφισιά, στην Πάτρα, δεν ξέρω και εγώ που και να αράξει εκεί. Η χαρά της μετριότητας.
Απλά δεν π καταλαβαίνω τι διαφορά βλέπετε ανάμεσα σε αυτό που καταλογιζετε στον Κουμεντακη και στο Φράγκο πχ.
Ο Φράγκος έβγαλε ματια στον πανελλήνιο, πήγε γαυρο και δεν έπαιξε, τον σουταραν πήγε β εθνική Ιταλίας αν θυμάμαι καλά και μετά Ιράν, ένα χρόνο Γαλλία οκ, ξανά γαυρο, πάλι τον σουταραν, Κορέα και πάλι πίσω, τρία χρόνια τώρα βασικός δεν καθιερώθηκε και πάλι τον αφήνουν να φύγει, έφτασε 32, τι παραπάνω έχει αποδείξει από κουμεντακη.
Και το μπάχαλο που επικρατησε την τελευταία χρόνια ειδικά με τους πασαδορους αλλά και τους απιστευτους ξένους ακραίους με 0% υποδοχή, είναι δικαιολογία και για τη χρονιά που έκανε ο Κουμεντακης. Και αυτό δεν το αναφέρω θεωρώντας πως αυτό που λέτε δεν ισχύει απλά μου φαίνεται πως τα κριτήρια που δικαιολογούν πχ τον Βαν ντε ντρις δεν ισχύουν για τον Κουμεντακη και είναι άδικο. Προφανώς το παιχνίδι με το Φίλιππο έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό αλλά και πάλι είναι υπερβολικό στα δικά μου μάτια.
Όπως και να έχει όλα θα φανούν στην πορεία.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Εγώ στον Κουμεντάκη δε στέκομαι σε μια μόνο χρονιά όπως τη φετινή και δεν πρόκειται να σταθώ σε ένα παιχνίδι όπως με το Φίλιππο. Εγώ κρίνω όλους τους παίκτες με τα ίδια κριτήρια. Ούτε αβαντάρω ούτε σνομπάρω. Εγώ τον παρακολουθώ από τη στιγμή που έφυγε από την Ελλάδα. Πήγε στη Ραβέννα όπου έκανε μέτριες χρονιές και κατέληξε στη Γαλλία όπου εκεί τον έβαζαν να παίζει διαγώνιος. Έρχεται στον ΠΑΟΚ όπου έπαιξε καλά μόνο στο Κύπελλο, ενώ στους τελικούς ήταν άφαντος και ίσως μόνο στον 1ο τελικό να υπήρχε.

Στον Ολυμπιακό πήγε με κλειστό τριετές προκειμένου ο Ολυμπιακός να κερδίσει έναν Έλληνα ακραίο για βασικό και ο άνθρωπος δεν άρπαξε ποτέ την ευκαιρία. Τον Κουμεντάκη εδώ και 2 χρόνια στον Ολυμπιακό τον βρήκα όλο και πιο χειρότερο, από άποψη επίθεσης και υποδοχής. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου το 2019 ήταν αόρατος, ενώ στην τελευταία του χρονιά που και οι ξένοι δεν ήταν επιπέδου Ράουβερντιγκ και Αλεξίεφ και θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, πάλι δεν την έκανε. Φέτος ήρθε με τις ευλογίες του "μέντορά" του και έδειξε έναν παίκτη τελείως άνευρο. Δηλαδή είτε η ομάδα ξεφτιλιζόταν είτε κέρδιζε, δεν έδειχνε καμία αντίδραση. Και αυτό δεν είναι θέμα των αλλαγών στην πάσα και των τραγικών επιλογών που έγιναν. Είναι θέμα καθαρά νοοτροπίας του ίδιου σαν αθλητή.

Και όλα αυτά μου δείχνουν σε εμένα ότι δε δουλεύει και δεν είναι σοβαρός σαν επαγγελματίας και μάλιστα δεν έχει συνειδητοποιήσει ούτε και ο ίδιος ότι χαραμίζει το ταλέντο του. Και για αυτό παραδέχομαι το Φράγκο. Ο Φράγκος εννοείται πως δεν έχει σε καμία περίπτωση το ταλέντο του Ραφαήλ, αλλά έκανε ό,τι μπορούσε για να μπορεί να είναι χρήσιμος στις ομάδες που έπαιξε και κατάφερε πραγματικά να παίξει στο εξωτερικό και να σταθεί ικανοποιητικά ακόμα και ως 3ος ακραίος στη Ροζελάρε. Εμένα αυτό που με στενοχωρεί στον Κουμεντάκη είναι ότι ακόμα και σε πιο σοβαρό περιβάλλον τη διαφορά δεν την έκανε, ενώ θα έπρεπε να μιλάμε εδώ για έναν αθληταρά.

Μακάρι να του βρει ο Καλμαζίδης το κουμπί του και να μου αλλάξει τη γνώμη που έχω για τον ίδιο. Άλλα έχει πολύ δρόμο μπροστά του και πλέον δεν έχει και τον άφθονο αθλητικό χρόνο να δείξει το λόγο που στην Αλεξανδρούπολη φώναζαν στο γήπεδο, "Τι την έκανε την μπάλα ο Θεός".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”