PaokCuba4 έγραψε:Δύσκολη ερώτηση, γιατί κακά τα ψέματα μεγάλα ονόματα δύσκολα να έρθουν γιατί κάποια έχουν κλείσει ήδη σε ομάδες, κάποια άλλα είναι ανεπιθύμητα (Σεπέδα για παράδειγμα) και κάποια άλλα τα θεωρώ ακατάλληλα να έρθουν (Αγκάμεζ για παράδειγμα). Τώρα αυτά που ψάχνω είναι ονόματα που είναι μεγάλα σε ηλικία (μεταξύ 30-36 ετών) γιατί αυτά θα είναι και οι πιο προσιτοί στόχοι αλλά θέλεις και την εμπειρία για να είσαι ανταγωνιστικός. Έτσι θα το προσεγγίσει ο Kαλμαζίδης, πιστεύω. Επειδή ψάχνω τα ονόματα, κοιτάω Πρωταθλήματα όπως το Τούρκικο, τα Αραβικά, το Ρουμάνικο, τη Γαλλία που εκεί υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις μεγάλων σε ηλικία παικτών (π.χ. ο Βεννό, ο Μπακούν, ο Γκρατσιάνο) αλλά δεν ξέρω το κατά πόσο αυτές οι περιπτώσεις είναι προσιτές οικονομικά. Τώρα αν με ρωτήσεις στυλ παιχνιδιού, εννοείται πως θέλω έναν εκρηκτικό και αθλητικό παίκτη και ειδικά έναν ο οποίος να μπορεί να παίρνει και "σκοτωμένες" ή δύσκολες πάσες.ilovegame27 έγραψε:Ονόματα που πιστεύεις οτι μπορούν να έρθουν με βάση τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και να την ανεβάσουν επίπεδο
Εγω κυρίως απο Τουρκία μπορούμε να προσεγγίσουμε παίχτες στα οικονομικά μας δεδομένα και να ειναι σε ποιοτητα ψηλά!