ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
- episimos73
Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021
Σήμερα το πρωί ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος μου και μόλις τον κατέστησα το νεώτερο μικρομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Να μπαίνει στο νόημα από νωρίς....
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να σου ζήσει το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙepisimos73 έγραψε:Σήμερα το πρωί ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος μου και μόλις τον κατέστησα το νεώτερο μικρομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Να μπαίνει στο νόημα από νωρίς....
Να μπει και αυτός στο κλίμα.

- episimos73
- milhouse777
Σε καποιον που πηρε μετοχες, εγινε καποιο τηλεφωνο απο την καε? για επιβεβαιωση.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν νομίζω να παίρνουν τηλέφωνο
Ούτε σε μένα, ούτε στον πατέρα μου πήραν που έβαλε και αυτός
Ούτε σε μένα, ούτε στον πατέρα μου πήραν που έβαλε και αυτός
Οι συμμετοχές θα είναι μικρές. Η ποιότητα θα υπολείπεται της ποσότητας. Στα δύσκολα λίγοι και στις χαρές όλοι. Ναι, αλήθεια ωστόσο, η συμμετοχή θα ήταν μεγαλύτερη αν δεν υπήρχαν τα τόσα προβλήματα. Ίσως κι αν υπήρχε μια πιο σχεδιασμένη εκστρατεία ενημέρωσης και παρότρυνσης. Καλά είμαστε...
Ο λόγος της παρουσίας μου όμως είναι να ευχηθώ για τα γεννητουρια του φίλου μας και να σώσω τα εύσημα στην ανάρτηση του άλλου φίλου, του Επισκέπτη.
Να σας ζήσει καλέ μου φίλε, χρόνια πολλά σε όλους σας!!!
Επισκέπτη, εύχομαι περισσότερες επισκέψεις στις κουβέντες μας....
Ο λόγος της παρουσίας μου όμως είναι να ευχηθώ για τα γεννητουρια του φίλου μας και να σώσω τα εύσημα στην ανάρτηση του άλλου φίλου, του Επισκέπτη.
Να σας ζήσει καλέ μου φίλε, χρόνια πολλά σε όλους σας!!!
Επισκέπτη, εύχομαι περισσότερες επισκέψεις στις κουβέντες μας....
Ναι ενώ είχα πάρει με πήραν τηλέφωνο προφανώς δεν είχαν διασταυρώσει τόσες χιλιάδες κόσμο και είχαν το τηλέφωνό μου από διαρκείας ή άλλες αγορές.milhouse777 έγραψε:Σε καποιον που πηρε μετοχες, εγινε καποιο τηλεφωνο απο την καε? για επιβεβαιωση.
Να σου ζησε αδερφε !!!episimos73 έγραψε:Σήμερα το πρωί ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος μου και μόλις τον κατέστησα το νεώτερο μικρομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Να μπαίνει στο νόημα από νωρίς....
Ξερουμε ποσο εχει φτασει το ποσο ;;;επισης το ποσο που θα βαλουν οι ποδοσφαιριστες εχει μπει και ξερουμε ποσο ειναι ;;
- Μπαρκαρούτσος
episimos73 έγραψε:Σήμερα το πρωί ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος μου και μόλις τον κατέστησα το νεώτερο μικρομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Να μπαίνει στο νόημα από νωρίς....
Αδερφέ, φοβερό νέο!! Πρέπει να το μάθει η ΚΑΕ! Να σε ζήσει το ΠΑΟΚτσάκι, που το βάφτισες ήδη από το μαιευτήριο!

- sourmenetes
- Moderator
Να σου ζήσει!!episimos73 έγραψε:Σήμερα το πρωί ήρθε στη ζωή ο πρωτότοκος γιος μου και μόλις τον κατέστησα το νεώτερο μικρομέτοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Να μπαίνει στο νόημα από νωρίς....
Γερός και δυνατός!!
Και μεγαλομετοχος!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σε κάποιους έχει γίνει! Σε άλλους όχι.milhouse777 έγραψε:Σε καποιον που πηρε μετοχες, εγινε καποιο τηλεφωνο απο την καε? για επιβεβαιωση.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk