ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
158
95%
ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ
8
5%

Σύνολο ψήφων: 166

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: ΑΜΚ ΚΑΕ ΠΑΟΚ 2021

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καποιος να παρει την πιστωτικη απ τα χερια του Μπαρκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 21 Φεβ 2021, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
RoadSalt

Δημοσίευση από RoadSalt »

Εικόνα

:pano: :opaokara: :nairepaok: <3
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

kataramenos5 έγραψε:Καποιος να του παρει την πιστωτικη απ τα χερια.

Υποκινείς τον κόσμο να κλέβει;; Μπαν και καταγγελία στον προστάτη του ιντερνέτ, κύριο Μπ0γδ@νο!
RoadSalt έγραψε:Εικόνα

:pano: :opaokara: :nairepaok: <3
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πολύ καλό! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Τι λέει;; Ηλιόλουστο (στις ΗΠΑ) πρωινό Κυριακής σήμερα, ωραία μέρα για προπαγάνδα και ταρακούνημα για αγορές μετοχών ΚΑΕ ΠΑΟΚ... 8-)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Νομίζω ότι πέρασε ένας μήνας που τρέχει η ΑΜΚ...

Με πρόχειρα μαθηματικά, αυτό σημαίνει ότι δεν βρέθηκαν 50.000 ΠΑΟΚτσήδες να εξοικονομήσουν 10€ τον τελευταίο μήνα, δηλαδή τριάντα τρία λεπτά τη μέρα (0.33€) για να έκλεινε σήμερα η ΑΜΚ και να έμπαιναν 500.000€ που θα έδιναν τεράστια οικονομική ανάσα στη ΚΑΕ ΠΑΟΚ και νέα ελπίδα για το μέλλον.

Δεπάνα γαμηθούμε όλοι μαζί, λέω εγώ...

300.000€ σε ένα μήνα, από καμιά 5000 άτομα.

Πόσοι ΠΑΟΚτσήδες υπάρχουμε είπαμε;; 500.000 μόνο στη Θεσσαλονίκη, βάλε κι άλλα τόσα στον υπόλοιπο κόσμο.. Ναι ναι, σίγουρα.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

ας πολύ ότι κλείνει η ΑΜΚ στο τέλος της διάρκειάς της με 350, και γίνονται χ2 700. Ασχημα είναι για την ομάδα;
Σκεφτείτε σε τι συνθήκες πανδημίας και οικονομικής κρίσης έρχεται αυτή η ανάσα.
Κατ αρχήν ξεμπλέκεις με τα παλιά χρέη σε παίκτες και λοιπούς και έχεις μόνο τις ρυθμίσεις χρεών δημοσίου.

Με βάση την ψυχολογία του κόσμου με αυτά που ζούμε, και την αποτυχία των keepPAOKalive και το άλλο το πως το λέγαν, που δε βγάλαν ούτε 75 μαζί, τα 350 για μένα είναι ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ , δίνει στην ομάδα άλλο αέρα.
Και ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στον MANAGER ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, που το ονειρεύτηκε, το τόλμησε, το σχεδίασε και έδειξε τι σημαίνει πίστη, πρόγραμμα, σχέδιο, αγάπη για το σύλλογο, αποτελεσματικότητα. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΑΣ. αυτός ο τύπος είναι ικανός να κάνει αυτό που είπε, ότι σε 2 χρονάκια θα χει την ομάδα καθαρή από χρέη...
τα μαθηματικά του τύπου να βάλουν τόσοι από τόσα ευρώ το χουμε συζητήσει πολλές φορές δεν ΣΤΕΚΟΥΝ στη λογική.
Μπορεί να είναι ΠΑΟΚ ο άλλος, αλλά φτωχός, χωρίς σίγουρο εισόδημα, βιοπαλαιστής, με στόμματα να θρέψει. Πως να δώσει; άρα ναι 1 μύρριο οι οπαδοί μας, αλλά ποιο ποσοστό μπορεί να προσφέρει;
και όταν μιλάμε για μερικές χιλιάδες άτομα που μπορούν, άραγε τους πλησιάσαμε; το ξέρουν όλοι; το μάθανε;;
δεν ξέρω τι κινήσεις γίναν ή γίνονται, αλλά πήρε κανείς τηλέφωνο ΟΛΑ τα διαρκείας της Τούμπας να πει ελάτε ΑΥΡΙΟ στα εκδοτήρια με 10 ευρώ στην τσέπη για τον σύλλογο;

παρόλα αυτά, για μένα καλά είναι τα αποτελέσματα , πολύ καλά (μπορούσαμε και καλύτερα αλλά πιο πιθανή ήταν η πλήρης αποτυχία παρά το καλύτερα). ΜΠΡΑΒΟ. ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Ναι, κανείς δεν αρνήθηκε ότι είναι ανέλπιστα καλό το έως τώρα αποτέλεσμα! Σίγουρα είναι καλύτερο από τις προηγούμενες προσπάθειες, αλλά εχθρός του καλού, το καλύτερο.

Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε. Αν δεν υπάρξει μαζική συσπείρωση γύρω από την ομάδα, ο μεγάλος ιδιοκτήτης δεν θα έρθει ποτέ. Να βάλει φράγκα στην ομάδα και να έχει ένα Παλατάκι με 1500 άτομα; Τι τζίρο να κάνουν τα όποια μαγαζιά;;

Και στη τελική, γιατί να τραβάνε το λούκι μερικοί μ@λ@κες, επειδή οι άλλοι είναι αηδιαστικά αδιάφοροι;; Θα μπορούσα να είχα πάρει διαρκείας για δύο χρόνια, αλλά πήρα μετοχές σε έναν μήνα. Και κάνω και προπαγάνδα να πείσω κι άλλους. Ε κάτσε ρε μάστορα, δηλαδή οι υπόλοιποι τι κάνουν;; Τόσο φτωχοί είναι όλοι πια;; Τότε γιατί τα χριστούγεννα τίγκαραν οι μεταφορικές;; Ποιοι είναι όλοι αυτοί που ψώνισαν online και μετά έκαναν ουρές στα μαγαζιά;;

Δεν είδα κανέναν στο Φέησμπουκ να λέει “μάγκες δεν έχω ούτε για τα τσιγάρα μου, αλλά θα έβαζα. Ας βάλει όποιος μπορεί δέκα ευρώ παραπάνω να καλύψει το κενό μου” ή κάτι τέτοιο.
Άμα έφερε Χ ο γαύρος και πόσους άφησε εκτός ο Ο. Α.Ρ.Η.Σ. και στʼαρχίδια μας.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ένας φίλος έβαλε ένα link από συνέντευξη του Χατζόπουλου από το facebook σήμερα το πρωί.

Δεν πρόλαβα να τη δω ολόκληρη, αλλά από όσο είδα, ακόμα δεν έχουν μπει και τα χρήματα που είναι να μπαίνουν από την ποδοσφαιρική ομάδα και επίσης πολύ συγκινητική είπε ήταν και η συνεισφορά των παιδιών των ακαδημιών είπε.

Εκτιμώ, ότι λογικώς εχόντων των πραγμάτων, ο στόχος που είχε τεθεί, των 500.000 ευρώ, θα επιτευχθεί.

Και με το διπλασιασμό, του Σαββίδη θα γίνει 1.000.000 ευρώ.

Αρκεί να συνεχίσουμε την παρακίνηση, με θετική ενέργεια, σε κάθε έναν που έχουμε κοντά μας να συμμετάσχει έστω και με 10 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ουφ θα σκάσω, θα κάνω ένα μπάμ και θα σκάσω.

Μέχρι πότε διαρκεί η ΑΜΚ βρε παιδιά; Εδώ ακούγονται βαριά λόγια. Δεν είμαστε ΛΑΟΣ και τέτοια. Και δεν είναι μόνον εδώ αλλά και σε άλλα νήματα.

Ειλικρινά ματώνει η καρδιά μου από το εκκλήσεις των Αδελφών. Ειδικά του Καπετάνιου.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Γέρο, 3-4 εβδομάδες έμειναν! Τρεις πες, να είμαστε σίγουροι!

Επίσης, δεν είμαι Καπετάνιος.. και δεν θα γίνω ποτέ! Μηχανικός μπαρκάρω..
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Και λίγα λέει ο Μπαρκαρουτσος. Δεν γινεται όπως είπε, λίγοι μαλακες να τραβάνε το φορτίο για ολόκληρο λαό. Άλλος δίνει λεφτά που μπορεί να έπαιρνε στο παιδί του ένα παραπάνω δωράκι, στη γυναικα του ένα έξτρα λουλουδι, άλλοι πήγαν δόσεις τράπεζας ενα μήνα πίσω και άλλοι δεν έφτιαξαν τα αυτοκίνητα τους. Οι υπόλοιποι όμως, χαλαροί και ωραίοι. Η πλειοψηφία χαλαρή και ωραία. Αλλά κριτική κάθε χρόνο, αρχή και τέλος χρόνιας ξέρουν να κάνουν.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Κυρ 21 Φεβ 2021, 22:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Ε και Μηχανικός λίγο είναι?

Αύριο λοιπόν άλλα 50ε και αμαρτίαν ούκ έχω.
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Γέρο, 3-4 εβδομάδες έμειναν! Τρεις πες, να είμαστε σίγουροι!

Επίσης, δεν είμαι Καπετάνιος.. και δεν θα γίνω ποτέ! Μηχανικός μπαρκάρω..
Αδερφε για εμας Καπετανιος εισαι, στο χωριο μου ειχαμε εναν νοσηλευτη γιατρο τον φωναζαμε, τον λογιστη οικονομολογο ... :D
Άβαταρ μέλους
praman

Δημοσίευση από praman »

Καπετάν Μπαρκαρούτσος!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”