Olaf Rebbe

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Re: Olaf Rebbe

Δημοσίευση από boogeyman77 »

chri5ti9 έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω ότι ήρθε μονάχα ως οικονομικός κέρβερος. Πώληση παικτών και απομάκρυνση ανενεργών λόγω γνωριμιών του.Να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του FFP κοινώς. Οπότε περιμένω πως το καλοκαίρι ίσως και να λυθεί η συμφωνία μας μαζί του, μιας και το λύσαμε το FFP. Δεν είμαι της άποψης να φύγει αλλά πλέον και εγώ έχω φτάσει σε αδιέξοδο, για το τι πραγματικά φταίει με την εικόνα της ομάδας.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία....αν ήρθε γι'αυτόν τον λόγο να αναλωθεί αποκλειστικά εκεί και ν' αφήσει τις μεταγραφές παικτών στον Pablo.Δεν είναι δυνατόν ακόμα και το Απολλωνακι να βρήκε αξιοπρεπεστατο ε5χρονο διεθνή Λιθουανο αμυντικό χαφ και εμείς όχι. Ήμαρτον δηλαδή
boogeyman77
Επικοινωνία:

Metagrafakias έγραψε:Μέχρι ποτέ είναι οι ελεύθεροι;;;προλαβαίνουμε να πάρουμε ένα αξιοπρεπές 6αρι να μην πουλάει την μπάλα και να έχει βασικά τρεξίματα;;;αλλιώς κάνε βασικό αναντικατάστατο τον Τσιγγαρα και ανέβασε από την Κ19 τον Γιάξη για αλλαγή...αν δεν γίνει αυτή η αλλαγή θα ζήσουμε πολλές κηδείες ακόμη από χωριά...έχουμε τα πιο αργά χάφ στην Ελλάδα και τα πιο ανευρα...Ο σβαμπ προσπαθεί μόνο που ειναι πιο αργός και από την καθυστέρηση και ο Τσιγγαρας που πάνε να τον φάνε ....οι άλλοι είναι για φάπες και μετά τον Αγκουστο εξέδρα πρέπει να μείνει και ο Καντούρι και φυσικά ούτε κουβέντα για ανανέωση που θυμήθηκε να παίξει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μας δείχνει γιατί στην Ιταλία τον διώξανε άρον αρον....πόσους βαθμούς θα χάσουμε ακόμα εξαιτίας του;;;το πούλημα που κάνει άλλη μια φορά και μετά πέναλτι ούτε στα ερασιτεχνικά δεν γίνεται...για παίκτη που παίρνει ένα μύριο όχι δεν συγχωρώ άλλο τέτοιου είδους λάθος ήδη έκανε παρά πολλά....τα χάφ του Απόλλωνα φαινόταν λες και παίζαμε με τη Μπάγερν...Τέλος οι αυτοκτονίες Γκαρσια η αλλάζεις η βουλιάζεις κι εσυ και είναι κρίμα να φαγωθείς γιατί ξέρω ποσό γουστάρεις να πετύχεις....

Επισημαίνω αν έχουμε ακόμα δικαίωμα για μεταγραφή ελεύθερου χάφ ας το κοιτάξουν σίγουρα θα βρούμε πιο αξιοπρεπές χάφ από αυτά που έχουμε.....
Παίκτες υπάρχουν ακόμα και στους ελεύθερους. Για διάθεση να παρθούν δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

boogeyman77 έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Συνεχίζω να πιστεύω ότι ήρθε μονάχα ως οικονομικός κέρβερος. Πώληση παικτών και απομάκρυνση ανενεργών λόγω γνωριμιών του.Να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του FFP κοινώς. Οπότε περιμένω πως το καλοκαίρι ίσως και να λυθεί η συμφωνία μας μαζί του, μιας και το λύσαμε το FFP. Δεν είμαι της άποψης να φύγει αλλά πλέον και εγώ έχω φτάσει σε αδιέξοδο, για το τι πραγματικά φταίει με την εικόνα της ομάδας.

Ωραία....αν ήρθε γι'αυτόν τον λόγο να αναλωθεί αποκλειστικά εκεί και ν' αφήσει τις μεταγραφές παικτών στον Pablo.Δεν είναι δυνατόν ακόμα και το Απολλωνακι να βρήκε αξιοπρεπεστατο ε5χρονο διεθνή Λιθουανο αμυντικό χαφ και εμείς όχι. Ήμαρτον δηλαδή
Φίλε μου άμα εμείς φέρναμε τον Σλιβκα λογικά γνωρίζεις πόσα λαϊκά δικαστήρια θα κάναμε. Και στην τελική ο Σλιβκα έκανε ένα ματς αντί του ΠΑΟΚ, διότι τα χαρακτηριστικά του κούμπωναν αναποδα των δικό μας χαφ. Δεν νομίζω πως ο Σλιβκα και ο κάθε Σλιβκα έχει θέση στην ομάδα. Από Ελλάδα στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή μπορούν να παίξουν μόνο ο Λιβαι Γκαρσια, ο Ανσαριφαρντ, ο Λιβαγια και η εντεκάδα του γαυρου πλην τον Μπουχαλακη.
Όποιον παίκτη και να φέρεις από τις υπόλοιπες ομάδες απλά δεν πρόκειται. Φέρε μου τον Τζεγγο από το σκουλήκι. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι καλός. Τον βοηθάει το σύστημα και εκεί θέλω να καταλήξω. Το σύστημα βοηθάει τους παίκτες και το ανάποδο.

Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Leandro Desabato Καντον ένα συμβόλαιο 6 μήνες συν 2 αν ικανοποιήσει....
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Εκτός αποστολής ο Μπαμπά....

Η ομάδα κατρακυλάει και είναι κοντά στην 5η θέση κι εσύ μας έφερες (με μέτριους όρους) έναν παίκτη που ακόμα δεν μπορεί να προσφέρει σε μια θέση που ήξερες πως θα αδειάσει απ τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της ομάδας,5 μήνες πριν

Το πιο σοβαρό που μπορώ να (ξανα)πω, όχι ο καλύτερος τ.δ που θα μπορούσαμε να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Τι ψαχνεις ρε συ Ντουμ...
Θα φτασουμε Μαρτη και ισως τον δουμε...
Σχεδιασμος απο τα λιντλ

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αν δεν φερει ενα χαφ απο τους ελευθερους (πχ Ιμπουλα χωρις απαιτησεις) καλυτερα να τον φυγουμε με συνοπτικες διαδικασιες..ο ανθρωπος λειτουργει εναντια στο αυτονοητο..
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Λιντλ??
Στα λίντλ δεν βλέπεις άδεια ράφια,υπάρχει οργάνωση
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Τρεμω στην ιδεα να επανδρωσει ο κος αυτος το ροστερ την θερινη περιοδο
Δεν προκειται να φερει φυσιολογικες μεταγραφες στην ομαδα
Μπορουμε και χωρις αυτον να κανουμε αστοχες αγορες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα φέρει ένα 6ρι την επόμενη εβδομάδα που θα τρίβετε τα μάτια σας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα φέρει ένα 6ρι την επόμενη εβδομάδα που θα τρίβετε τα μάτια σας...
Κατι τυπου Τσολακ σε ΑμΧαφ ας πουμε???
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο Μπαμπα δηλωσε οτι ειναι ετοιμος να παιξει, ο Παυλαρας τον απεκλεισε απο την αποστολη, αρα μαλλον ανετοιμο παικτη εφερες ρεμπε
boogeyman77
Επικοινωνία:

Amsterdamer_87 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Θα φέρει ένα 6ρι την επόμενη εβδομάδα που θα τρίβετε τα μάτια σας...
Κατι τυπου Τσολακ σε ΑμΧαφ ας πουμε???
Διασταύρωση Colak με Esiti και ολίγον Leveque!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Amsterdamer_87 έγραψε:Τρεμω στην ιδεα να επανδρωσει ο κος αυτος το ροστερ την θερινη περιοδο
Δεν προκειται να φερει φυσιολογικες μεταγραφες στην ομαδα
Μπορουμε και χωρις αυτον να κανουμε αστοχες αγορες
Είναι τόσο προβλέψιμος πλέον.Βλέπεις τι επιλογές υπάρχουν και ποντάρεις χαλαρά στην χειρότερη! Το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι ένα κάρο παικταράδες σε όλες τις θέσεις και με νορμάλ συμβόλαια που μπορούν να εκτοξεύσουν την ομάδα άνετα. Αν τον δω να μου ανανεώνει τίποτα El Kaddouri και Varela,να μου ξεπουλάει Τζόλη και Zivkovic και να μου φέρνει πολυτραυματίες για μεταγραφές....θα τον πνίξω με τα ίδια μου τα χέρια!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 10 Φεβ 2021, 17:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ε διωχτε τον κι αυτον μωρε βαρεθηκα.
Δε βγαινουν σε 6δα να μας ερχεται πιο οικονομικα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”