PAOK and Partizan Iste Boje Ista Vera

For non Greek users (Greeklish, English, German etc.)
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Δημοσίευση από steliospaoknikaia »

Για μένα προσωπικά τέτοιες ενέργεις με σιδερικά είναι καταδικαστέες από όπου και να γίνονται.

Άλλο το μπάχαλο με ξύλα, πέτρες και πυρσούς και άλλο τα μπάχαλα με μαχαίρια και πιστόλια.

Σαφώς και ένα περιστατικό δεν μπορεί να χαρακτηρίσει έναν ολόκρηρο λαό, αλλά χρειάζεται προσοχή στο τι λέμε..Μιλάμε για νεκρούς!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Οι Παρτιζανοι εχουν στην καρδια τους τον ΠΑΟΚ μαζι με την Παρτιζαν.
Το ιδιο ισχυει και για μενα.Πολλοι δε ξερουν και δε το καταλαβαινουν, δε τρεχει και τιποτα...Αλλα το να βρισει καποιος "fuck off" λες και ειναι ο αντιπαλος του ..τι να πω?...ειναι προσβλητικο για πολλους απο εμας αλλα δημοκρατια εχουμε.Οπως ελεγε και ο αειμνηστος Παρασιδης "Ακουγεσαι φιλε..." :)

ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΕ ΜΟΥ..ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΠΑΡΕ ΜΟΥ
ΠΑΟΚ & ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ISTE BOJA ISTA VERA
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ(ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ) ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.
ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ.
ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΙΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.
Απλα οπως λεμε οτι ειναι κακουργημα τετοια ενεργεια, πιστευω οτι ειναι προσβλητικο να γραφεις οτι γαμ@$@ται η Παρτιζαν κλπ...Επαναλαμβανω δε μιλαμε για τυχαια ή εχθρικη ομαδα αλλα για ομαδα της οποιας οι οπαδοι με εμας εχουν αδερφικες σχεσεις.ΤΕΛΟΣ
ROCHETEAU

Δημοσίευση από ROCHETEAU »

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟ ΑΕΡΙΤΖΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕ ΓΥΡΝΑΝΕ Τ ΑΝΤΕΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΔΕΡΦΙΚΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΣΕΡΒΑΚΙΑ, ΤΩΡΑ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΟΥΝ
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΣΚΥΛΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΩΡΕΣ ΚΡΑΖΑΝΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΞΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΑΧΑΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΙΝΤΙ
ΑΓΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ
ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚ ΟΤΑΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΤΟ ΧΩΜΑ Ο ΜΠΛΙΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ?
ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕ ΘΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΑΣ ΡΕ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΕΚΡΑΞΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΣΙΜΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΤΣΑΠΟΥ ΜΟΥ
ΕΘΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑ ΜΑΚΡΥΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΤΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΤΗΝ ΥΦΑΝΕΤ.ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Leonidas1974

Δημοσίευση από Leonidas1974 »

Οταν μας βοηθησαν εναντιον του ερυθρου αστερα,οταν κερδισαν τον βαζελο ολοι ημασταν κ ΠΑΡΤΙΖΑΝ,
Για πες μου, αδερφε, τι εννοεις οταν λες "ολοι"; Δεν θυμαμαι να ημουν σε καποια στιγμη Παρτιζαν, αρα δεν ισχυει αυτο που λες πως "ολοι ημασταν κ ΠΑΡΤΙΖΑΝ".

Δεν με ενδιαφερει αν χασει η κερδησει ο βαζελος, δεν εχει καμια σημασια για μενα. Χιλια κυπελλα να παρει, αν δεν ειναι εις βαρος του ΠΑΟΚ, το ιδιο με κανει. Τι να ευχαριστησω την Παρτιζαν; Σε τι βοηθαει αυτο τον ΠΑΟΚ; Επαιξε καλα η Παρτιζαν και νικησε τον βαζελο δικαια, μπραβο της. Ως φιλος αυτου του αθληματος τους βγαζω το καπελο..., τιποτα παραπανω, διοτι, και τωρα λιθοβολιστε με, δεν συνηθηζω να πανηγυριζω ηττες ελληνικων ομαδων στο εξωτερικο.
manthos24

Δημοσίευση από manthos24 »

paokvolos αν θες να βρισεις την partizan που την αγαπω σαν τον ΠΑΟΚ να πας αλλου αντε τωρα δεν θα ξαναβρισεις ρε εχεις την αποψη σου δεν συμφωνεις πες την αλλα δεν θα βρειζεις κατι που ο αλλος αγαπαει. να σε βρισω και εγω τον βολο θα σ αρεσει??
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

16-04-2008 Maracana stadium,Beograd
Semi final (knock out game)

cigani - Partizan 2-3

0-1 Diarra
0-2 Diarra

second half:
1-2 ...
2-2 ...
2-3 Jovetic (80')

Final: Partizan - Zemun

Bravo brothers :)
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Παιδια δεν υπαρχει λογος να τσακωνομαστε για το θεμα...
Ειπαμε καθενας εχει την αποψη του και τις επιλογες του...

Απλα,θα πω οτι κι εγω δεν ηξερα για το θεμα ΠΑΟΚ και Παρτιζαν μεχρι που ειχα παει Σερβια για το Ευρωμπασκετ.Εκει γνωρισα και ειδα πως και ποσο οι οπαδοι τους αγαπανε τον ΠΑΟΚ (εννοειται οχι ολοι οπως εννοειται οτι δεν ειναι ολοι οι ΠΑΟΚτσηδες που αγαπανε την Παρτιζαν).Τοτε δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτο το δεσιμο μεταξυ ΠΑΟΚ-Παρτιζαν και αντιστοιχα πιο επισημα μεταξυ ερ.αστερα και ακατανομαστου.Με το καιρο ειδα οτι η φιλια αυτη γινεται πιο δυνατη συνεχεια.
Πολλοι γνωστοι μου λεγανε,δε ξερω τιποτα και γιατι να γουσταρω την ομαδα αυτη κλπ αλλα οταν ειδαν και γνωρισαν παιδια αρχισαν να ψαχνουν μπλουζες να θελουν να πανε να δουν ματς απο κοντα κλπ...Πραγματικα το λεω και το εννοω,αν βρεθειτε σε ματς της Παρτιζαν θα καταλαβετε την αγαπη τους για την ομαδα μας.Θα δειτε ΠΑΡΑ πολυ κοσμο να φοραει μπλουζες του ΠΑΟΚ και αντιστοιχα ολο και περισσοτεροι δικοι μας φορανε της Παρτιζαν.Αυτο δε σημαινει οτι παυουμε να ειμαστε ΠΑΟΚ ή αυτοι Παρτιζαν αλλα οτι τιμουμε αυτη τη φιλια.

*Δεν ειναι λιγοι οι οπαδοι των 2 ομαδων που εχουν τη σχεση αυτη και με τον καιρο δυναμωνει...
* Σιγουρα κανεις δεν υποχρεουτε ρε παιδια να τους γουσταρει,αλιμονο..απλα μια επισκεψη σε ματς τους θα σας πεισει πιστεψτε με..
* Αυτα που λεγοντε σχετικα με πολιτικη και θρησκεια...Η πολιτικη δεν εχει να κανει τοσο με τις ομαδες.Η φιλια εχει να κανει με τις ομαδες και μονο.Τωρα αν μεσα απο τη φιλια αυτη ανταλασοντε αποψεις ειναι λογικο να συμβει μεταξυ φιλων...
Οι ναζι και οι φασιστες που πολλοι αναφερουν δεν αποτελουν ιδεολογια της Παρτιζαν (ειναι γνωστο οτι σαν κινημα οι οπαδοι της πολεμησαν εναντιον των γερμανων και των ναζι).Τετοια φαινομενα φασιστων κλπ αναμεσα τους υπαρχουν οσο υπαρχουν και σε αλλες ομαδες παντου,δεν αποτελουν μεγαλο ποσοστο.Σε αυτο που θα συμφωνησω ειναι οτι οι Σερβοι ειναι γενικα αρκετα εθνικιστες-πατριωτες και χουλιγκανια οπως ειμασταν εμεις εδω πριν δεκαετιες :)
Το να αναφερει κανεις οτι η φιλια αυτη ειναι φιλια φασιστων ή δε ξερω εγω τι αλλο πολιτικα ειναι προσβλητικο και υποτιμητικο και προσωπικα με ενοχλει γιατι δε μας εκφραζει.
*Τελος οσο αφορα τη θρησκεια,τι να κανουμε?ετυχε να μας ενωνει (σαν λαους) η ορθοδοξη θρησκεια και να εχουμε τα ιδια χρωματα.Τωρα αυτο δεν ειναι δικαιολογητικο ή απαριατητο στοιχειο ουτε κολλαω πολυ κι εγω σε αυτο.Αλλα μου φαινεται πιο ευκολο να εχω αδερφικη σχεση με λαο Ορθοδοξο.Δηλαδη θα μπορουσαμε ποτε να εχουμε τετοια σχεση με την Μπεσικτας πχ που εχει ιδια χρωματα?απλα επειδη τα στοιχεια αυτα μας ενωνουν εχουν γινει ενα συνθημα.
*Για να μη κουραζω,επαναλαμβανω οτι θα ηθελα πολλοι οπαδοι μας να ζησουν αυτην την εμπειρια και θα καταλαβουν γιατι ειναι τοσο δυνατη.Αλλα παλι δε σημαινει οτι ντε και καλα καποιος πρεπει να τους γουσταρει.Δεν ειμαστε "οι μεν και οι αλλοι".ΟΛΟΙ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!
Ρωτηστε και τα παιδια που ειχανε ανεβει για το ματς με τον ερυθρο αστερα πως μας θεωρουν τους ΠΑΟΚτσηδες...και αν τους βοηθησαν απο μπλεξιματα.Αυτο δεν ειναι αιτια για να τους συμπαθησουμε ολοι αλλα αποδειξη οτι πολλοι απο εμας και απο αυτους νοιωθουμε ετσι και θα συμπαρασταθουμε ο ενας στον αλλο.
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

Τελικά πολλοί φονιάδες μαζεύτηκαν....
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Αλλο οπαδος και αλλο σκοτωνω εν ψυχρω (ακομη κι αν εγινε μετα απο ραντεβου χουλιγκανων και απειλες και αντιποινα κλπ).Ειναι τουλαχιστον ηλιθιο να χανοντε ανθρωπινες ζωες για ομαδες ενω αλλοι κονομανε χοντρα απο το ποδοσφαιρο.
Σε αυτο το θεμα επαναλμβανω συμφωνουμε και οι οπαδοι της Παρτιζαν και δεν χαρηκε ή το επαιξε κανεις μαγκας με αυτο που εγινε....

SAMO PAOK
SAMO PARTIZAN
CRNOBELA LJUBAVI
manthos24

Δημοσίευση από manthos24 »

paokvolos χαλαρωσε λιγο γιατι πολυ μαγκας την εχεις δει ολους τους βριζεις και αν δεν θελεις υποδεςιξεις να εισαι σωστος προς τους αλλους και να σεβεσαι αυτο που γουσταρουν. σε ειπα εγω να μην κρινεις???? καντο αλλα σωστα
Άβαταρ μέλους
steliospaoknikaia

psykoman έγραψε:ΚΑΝΑΣ ΑDMIN???
AINTE ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟPOST!!!!
KAΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ!!!
ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??? ΝΙΩΘΕΤΕ ΛΙΓΟ???
ΑΙΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!
+1

Κλειδώστε το να τελειώνουμε!!!
Άβαταρ μέλους
midenistis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από midenistis »

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΓΑΜΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΠΑΔΙΚΟ SITE-FORUM, ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.
ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΤΙΖΑΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ.
ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΖΑΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ??
ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕ.. ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΡΕ!
Απάντηση

Επιστροφή στο “PAOK World Fans”