Και δε χαίρεσαι ρε γκοσπι; Χαμός θα γίνει. Φέρτε μεταγραφές στον ΛαόGospi έγραψε:Ο Μπαμπα χωρις ρητρα αγορας τελικα... ουτε για τα ματια του κοσμου...
Αρα το καλοκαίρι θα ψαχνουμε για αριστερο δεξι μπακ κεντρικο αμυντικο τερματοφυλακα 2 εξτρεμ 2 χαφ 2 φορ.
Αμεσως αμεσως 10 μεταγραφουλες και μαλιστα βασικου κορμου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- bersekeros
Νομίζω Gospi, ότι μπορούμε να επεκτείνουμε +1 χρόνο τον δανεισμό του το καλοκαίρι.
Έτσι είχα διαβάσει.
Έτσι είχα διαβάσει.
tsaousila έγραψε:εχω ενα ,οχι παπα, αλλα πανοσιολογιοτατο και παναγιοτατο. Ερχεται ενα χαφακι τρεχαντερο ξανθο και μαχητικο ....stay tuned!το βρηκε ο γερμανος και το ψηνει αν και δεν καιγεται ο παμπλο πολυ αν δε ειναι πρωτης γραμμης!
επαναλαμβανω οτι ειναι παπας ....μεχρι να βγαλει τα ρασα!
Έρχεται ή το ψήνει ;;;Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά εδώ
Μα για την έλλειψη χαφ μιλούσαμε ρε φίλε Παγωτατζή! Τώρα πως φτάσαμε να ασχολούμαστε πάλι επι προσωπικού, δεν ξέρω.
Όσο για το ο,τι αθλητικό χαφ έλειπε και παλιότερα, συμφωνώ απόλυτα.
Απλά τότε παστέλωνε σα σεληνιασμένος ο Πριγιο, είχες νεότερο Βιερίνια και Μάτος, μια γενικώς πιο έμπειρη ομάδα που έβρισκε λύσεις (στημένα) ακόμα και σε ματς που δεν έπαιζε μπάλα. Οπότε κρυβόντουσαν αρκετά θέματα.
Αλλά προφανώς δεν μπορείς να πορευθείς στον αιώνα τον άπαντα με φορ-πολυβόλο και ήρωες από το πουθενά (Βιερίνια γκολ απ τη μέση του γηπέδου).
Οπότε βγαίνει στην επιφάνεια ο μετριότατος άξονας
Απλά τότε παστέλωνε σα σεληνιασμένος ο Πριγιο, είχες νεότερο Βιερίνια και Μάτος, μια γενικώς πιο έμπειρη ομάδα που έβρισκε λύσεις (στημένα) ακόμα και σε ματς που δεν έπαιζε μπάλα. Οπότε κρυβόντουσαν αρκετά θέματα.
Αλλά προφανώς δεν μπορείς να πορευθείς στον αιώνα τον άπαντα με φορ-πολυβόλο και ήρωες από το πουθενά (Βιερίνια γκολ απ τη μέση του γηπέδου).
Στη περιπτωση του Μπαμπα νομιζω οτι η ρητρα δεν εχει ιδιαιτερη σημασια.Να κανει εκπληκτικα πραγματα λιγο δυσκολο.Αν ειναι αξιοπρεπης ,ευκολα νομιζω ανανεωνεις τον δανεισμο η συζητας ενα φυσιολογικο ποσο αγορας.
- bersekeros
Το ξανθό το τρεχαντήρι που πίνει ποτάκια, σε ποια χώρα;tsaousila έγραψε:εχω ενα ,οχι παπα, αλλα πανοσιολογιοτατο και παναγιοτατο. Ερχεται ενα χαφακι τρεχαντερο ξανθο και μαχητικο ....stay tuned!το βρηκε ο γερμανος και το ψηνει αν και δεν καιγεται ο παμπλο πολυ αν δε ειναι πρωτης γραμμης!
O Mαουριτσιο παικταρας ηταν και ο Σακχωφ παστελωνε. Στο 10 ειχαμε 2 παικταραδες.
Ε κι εγώ για τα 2 χρόνια μίλησα.Τρόμος έγραψε:Μου αρέσει που με εγκαλείς. Καταρχάς μιλάμε για δύο χρόνια Λουτσέσκου όχι για την χρονιά του νταμπλ. Δίδυμο Σακχοφ-Μαουριτσιο δεν ξεκινούσε ούτε αυτή την χρονιά. Ξεκινήσαμε με Κάνιας/Μαουρίτσιο τραυματίστηκαν και οι δύο και παίξαμε με Ολιβέιρα/Σακχοφ και όταν επέστρεψε ο Κάνιας παίξαμε με Κάνιας/Σακχοφ.Mīngus έγραψε:Παιδιά το έχουμε κουράσει αυτό το θέμα και είναι λες και μιλάμε για 10 χρόνια πριν.Τρόμος έγραψε:Ο Λουτσεσκου είχε καθαρό εξάρι τον Κανιας 8αρι τον Μαουριτσιο και τον Καντουρι να παίζει εξτρεμ.....
Ο Κάνιας και ο Ελ Καντουρί πόσα ματς έπαιξαν βασικοί στο πρωτάθλημα τη χρονιά του double;
Το Σάκχοφ-Μαουρίσιο ήταν το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο δίδυμο στα χαφ.
Μη λέμε πράγματα στην τύχη απλά επειδή μπορεί να πέρασαν έτσι στο υποσυνείδητό μας.
Είναι τόσο δύσκολο να παραδεχθούμε ότι ο Ρουμάνος ήξερε πολύ καλά τι έκανε τουλάχιστον στο κομμάτι της μεσοαμυντικής ισορροπίας;
Συνεχίζουμε να μιλάμε για αθλητικότητα και συμφωνώ ότι λείπει.
Αλλά δε λείπει μόνο φέτος.
Έλειπε και τότε.
Λέμε ότι ουρλιάζουμε για αθλητικό χαφ και ορισμένοι θέτουμε τον προβληματισμό ότι μήπως ρε παιδιά δε φταίει η έλλειψη ενός μόνο χαρακτηριστικού, γιατί ο Λούτσος με την ίδια απουσία έτρωγε γκολ μόνο με αίτηση;
Και λες είχε τον Κάνιας εξάρι και τον Ελ Καντουρί εξτρέμ.
Ε δε στέκει.
Ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος ήταν βασικοί. Είναι ψέμα αυτό;
Kαι τις 2 σεζόν ο Σάκχοφ είχε περισσότερες συμμετοχές από τον Κάνιας.
Και προφανώς έπαιζαν μαζί Μαουρίσιο-Σάκχοφ. 12 παιχνίδια μαζί ως βασικοί είχαν τη χρονιά του doubla. Δε γίνεται να ξεκινάμε τέτοια κουβέντα θέτοντας υπό αμφισβήτηση τα γεγονότα. Ο Μαουρίσιο τραυματίστηκε προς το τέλος.
Όλα τα δεδομένα υπάρχουν. Μπες στο transfermarkt και πιάσε ένα ένα τα ματς για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους χωρίς λόγο για να διαφωνούμε για δεδομένα.
Τις προάλλες κάποιος έγραψε ότι είχαμε δίδυμο Μαουρίσιο-Ολιβέιρα που έπαιξαν μαζί 2-3 ματς όλο κι όλο.
Ε συγγνώμη ρε παιδιά αλλά υποτιμούμε μια κατάσταση για να χρυσώσουμε το χάπι στο σήμερα.
Τέλος πάντων βγαίνουμε οφ τόπικ και δε φταίνει οι υπόλοιποι.
Αν θεωρούμε ότι ο Κάνιας των όσων συμμετοχών είχε είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός και ο επίσης συχνά απών Ελ Καντουρί, έφτιαξαν τη μεσοαμυντική λειτουργία του Λούτσου, πάσο από μένα.
Να με συμπαθας ρε Rain αλλά έχεις πει τα πάντα για κείνη την ομαδα (και σε αρκετά έχεις δίκιο) αλλα αποφεύγεις τεχνηεντως να αναφερθείς στο σημαντικότερο.rainmaker έγραψε:Μα για την έλλειψη χαφ μιλούσαμε ρε φίλε Παγωτατζή! Τώρα πως φτάσαμε να ασχολούμαστε πάλι επι προσωπικού, δεν ξέρω.
Ναι ο Πρίγιο φόρτωνε, ναι ο Βιειρινια τα έβαζε από το κέντρο, ναι υπήρχαν έμπειροι παιχτες αλλά αυτό που έκανε την βασική διαφορά, αυτό που έφερε τους τίτλους ήταν η άμυνα.
Σε 2 χρόνια επι Λουτσεσκου δεχτήκαμε όσα γκολ δεχόμαστε τώρα σε 2-3 μήνες.
Και η άμυνα δεν ήταν μόνο θέμα ποιότητας, ούτε γρήγορων χαφ.
Ηταν αποτέλεσμα τακτικής μαεστρίας και εμφύσησης πνεύμα νικητη.
Δεν γίνεται να στησεις ομάδα τίτλου με λογική όσα πανε κι όσα έρθουνε εκτός αν είσαι ο Κλοπ και έχεις το ροστερ της Λίβερπουλ.
Εκεί δεν υπάρχει καμια βελτίωση μέχρι στιγμής και δυστυχώς το θέμα δεν θα λυθεί με ένα γρήγορο χαφ.
Θελει πολύ δουλειά τακτικά, αλλά πολύ δουλειά.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Αν δεν είχες εύκολα γκολ από πριγιο, Ματος, Αντελινο ίσως να μιλάγαμε από άλλη βάση.Mīngus έγραψε:Το ότι ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου τη μία σεζόν έφαγε 13 γκολ και την άλλη 14, χωρίς να έχει τα φοβερά γρήγορα και αθλητικά χαφ ή κανένα σούπερ εξάρι, δεν είναι ένα απλό και τυχαίο στατιστικό.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι κανένας χαφ δεν μπορεί να διορθώσει τη σημερινή κατάσταση, αν δεν υπάρξει τακτικός εξορθολογισμός.
Όταν ήξερες ότι με 3-4 καλές φάσεις θα έκανες γκολ έλεγες αν δεν φάω γκολ έχω νίκη.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
laska4 έγραψε:tsaousila έγραψε:εχω ενα ,οχι παπα, αλλα πανοσιολογιοτατο και παναγιοτατο. Ερχεται ενα χαφακι τρεχαντερο ξανθο και μαχητικο ....stay tuned!το βρηκε ο γερμανος και το ψηνει αν και δεν καιγεται ο παμπλο πολυ αν δε ειναι πρωτης γραμμης!
Έρχεται ή το ψήνει ;;;Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά εδώ[/q\
ερχεται λεει ο πατερ αλλα θελουν να εξασφαλισουν μια αποχωρηση παραλληλα αλλιως γιοκ ( εγω υποθετω τωρα οτι ειναι ο αουγκουστο)
εχουμε μια μερα ακομη μεχρι αυριο στις 12???
Αυτο που ακουσα σιγουρα ειναι οτι υπαρχει η σκεψη για ουαρντα οχταρι και το εγραψα ξανα , αλλα ιδωμεν!!
- ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4
Στη χθεσινή προπόνηση διαβάσαμε ότι η ομάδα έδωσε έμφαση στην αμυντική τακτική.
Πρέπει να δει ξανά και ξανά η τεχνική ηγεσία τα βίντεο των αγώνων και να προσέξει την
αμυντική συμπεριφορά της ομάδας σαν σύνολο.
Και να έρθει ένας αμυντικός χαφ σκύλος δεν θα λύσει μόνος του το πρόβλημα.Από τους παίκτες
στο ρόστερ λείπει η ικανότητα στο ατομικό μαρκάρισμα.Εχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν παίκτες
με την ίδια αδυναμία, που είναι το ατομικό μαρκάρισμα.Παίκτες σοφτ που δεν βάζουν τα ποδαράκια τους
και το κεφαλάκι τους στη φωτιά.Εχω ξαναγράψει, είμαστε μια ομάδα που μαρκάρει όρθια δηλαδή δεν κάνει
τάκλιν.Ο μόνος που το κάνει είναι ο τεράστιος Βιεϊρίνια.Αδιανόητο να κερδίζει ο Πεφτούνης τζαρτζάρισμα
από τον Ίνγκασον, στη συνέχεια να μαζεύει τα χέρια πίσω από την πλάτη ο Ίνγκασον αφήνοντας ανενόχλητη τη σεντρούλα, αντί να πέσει πάνω του και να τον φάει ζωντανό.Σε κάποια φάση σε καρτέλα που βγήκε ο γάβρος
είχε κάνει 16 φάουλ και εμείς μόνο 6!
Δεν έχουμε ούτε την οξυδέρκεια να κάνουμε ένα απλό φάουλ εκεί που πρέπει, παρά παίρνουμε χαζές
κίτρινες κάρτες με τραβήγματα φανέλας, επιθετικά φάουλ ή διαμαρτυρίες.
Δεν έχουμε πονηριά, κυνισμό, παρά μια αφέλεια, παθητικότητα και πτώση του γενικού διακόπτη ώρες ώρες.
Δίνουμε χαζά αχρείαστα κόρνερ (πχ. στην ισοφάριση του γάβρου στην Τούμπα), όλα τα δικά μας πλάγια άουτ τα
εκτελούμε πάνω στον αντίπαλο, ενώ στα πλάγια του αντιπάλου τους αφήνουμε ελεύθερους λες και κάνουμε
κάποιο άτυπο φερ πλέι!Λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν την ομάδα που επιβάλλεται.
Στα μαρκαρίσμα στις μπαλιές του αντιπάλου ΔΕΝ βγαίνουμε πρώτοι πάνω στη μπάλα.ΔΕΝ κάνουμε ντουμπλαρίσματα, ένας στο χώρο (κοντά στον αντίπαλο) και ένας βεντούζα ΠΑΝΩ στον αντίπαλο.
Δεν παίζουμε επιθετική άμυνα (πάνω στον αντίπαλο) παρά κάνουμε συνεχώς βήματα πίσω (Ροντρίγκο).
Τα βήματα πίσω δείχνουν ΦΟΒΟ.Έλλειψη αυτοπεποίθησης του αμυντικού.
Συνεχώς κλείνουμε χώρο και όχι παίκτες (από εποχής Λουτσέσκου ακόμα).
Αν ένας πλάγιος μπακ δείξει από τη πρώτη φάση τα αθλητικά του προσόντα και τη σκληρότητά του στο
αντίπαλο εξτρέμ ήδη τον έχει κομπλάρει για όλο το ματς.Ελπίζω να το κάνει ο Μπαμπά.Ένας τέτοιος μπακ
δεν χρειάζεται ούτε τη βοήθεια ντουμπλαρίσματος.Ακόμα κι αν χάσεις για λίγο τον αντίπαλο γυρνάς και ορμάς
ξανά κατά πάνω του (Τάχατος).
Από τη στιγμή που υστερούμε σε ατομικά χαρακτηριστικά μεσοαμυντικά, καλύπτουμε αυτή την αδυναμία
ΟΜΑΔΙΚΑ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΩΝ, ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΣΜΑΤΑ-ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ.
Είχα πει το καλοκαίρι ότι ίσως είναι πιο κρίσιμη η αποστολή του γυμναστή από αυτήν του προπονητή!
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το αθλητικό κομμάτι παίζει πρωτεύοντα ρόλο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τρέχουμε άσκοπα σαν παλαβοί.Το μυστικό είναι να τρέξεις όταν πρέπει σε συνδυασμό
με τους συμπαίκτες σου.Θέλω κι άλλα να γράψω αλλά ήδη έγραψα πολλά.
ΥΓ.Περίπτερε σε διαβάζουμε αλλά αυτές είναι οι αδυναμίες του γραπτού λόγου.Σε μια προφορική συζήτηση
θα λέγαμε πάρα πολλά!
Πρέπει να δει ξανά και ξανά η τεχνική ηγεσία τα βίντεο των αγώνων και να προσέξει την
αμυντική συμπεριφορά της ομάδας σαν σύνολο.
Και να έρθει ένας αμυντικός χαφ σκύλος δεν θα λύσει μόνος του το πρόβλημα.Από τους παίκτες
στο ρόστερ λείπει η ικανότητα στο ατομικό μαρκάρισμα.Εχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν παίκτες
με την ίδια αδυναμία, που είναι το ατομικό μαρκάρισμα.Παίκτες σοφτ που δεν βάζουν τα ποδαράκια τους
και το κεφαλάκι τους στη φωτιά.Εχω ξαναγράψει, είμαστε μια ομάδα που μαρκάρει όρθια δηλαδή δεν κάνει
τάκλιν.Ο μόνος που το κάνει είναι ο τεράστιος Βιεϊρίνια.Αδιανόητο να κερδίζει ο Πεφτούνης τζαρτζάρισμα
από τον Ίνγκασον, στη συνέχεια να μαζεύει τα χέρια πίσω από την πλάτη ο Ίνγκασον αφήνοντας ανενόχλητη τη σεντρούλα, αντί να πέσει πάνω του και να τον φάει ζωντανό.Σε κάποια φάση σε καρτέλα που βγήκε ο γάβρος
είχε κάνει 16 φάουλ και εμείς μόνο 6!
Δεν έχουμε ούτε την οξυδέρκεια να κάνουμε ένα απλό φάουλ εκεί που πρέπει, παρά παίρνουμε χαζές
κίτρινες κάρτες με τραβήγματα φανέλας, επιθετικά φάουλ ή διαμαρτυρίες.
Δεν έχουμε πονηριά, κυνισμό, παρά μια αφέλεια, παθητικότητα και πτώση του γενικού διακόπτη ώρες ώρες.
Δίνουμε χαζά αχρείαστα κόρνερ (πχ. στην ισοφάριση του γάβρου στην Τούμπα), όλα τα δικά μας πλάγια άουτ τα
εκτελούμε πάνω στον αντίπαλο, ενώ στα πλάγια του αντιπάλου τους αφήνουμε ελεύθερους λες και κάνουμε
κάποιο άτυπο φερ πλέι!Λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν την ομάδα που επιβάλλεται.
Στα μαρκαρίσμα στις μπαλιές του αντιπάλου ΔΕΝ βγαίνουμε πρώτοι πάνω στη μπάλα.ΔΕΝ κάνουμε ντουμπλαρίσματα, ένας στο χώρο (κοντά στον αντίπαλο) και ένας βεντούζα ΠΑΝΩ στον αντίπαλο.
Δεν παίζουμε επιθετική άμυνα (πάνω στον αντίπαλο) παρά κάνουμε συνεχώς βήματα πίσω (Ροντρίγκο).
Τα βήματα πίσω δείχνουν ΦΟΒΟ.Έλλειψη αυτοπεποίθησης του αμυντικού.
Συνεχώς κλείνουμε χώρο και όχι παίκτες (από εποχής Λουτσέσκου ακόμα).
Αν ένας πλάγιος μπακ δείξει από τη πρώτη φάση τα αθλητικά του προσόντα και τη σκληρότητά του στο
αντίπαλο εξτρέμ ήδη τον έχει κομπλάρει για όλο το ματς.Ελπίζω να το κάνει ο Μπαμπά.Ένας τέτοιος μπακ
δεν χρειάζεται ούτε τη βοήθεια ντουμπλαρίσματος.Ακόμα κι αν χάσεις για λίγο τον αντίπαλο γυρνάς και ορμάς
ξανά κατά πάνω του (Τάχατος).
Από τη στιγμή που υστερούμε σε ατομικά χαρακτηριστικά μεσοαμυντικά, καλύπτουμε αυτή την αδυναμία
ΟΜΑΔΙΚΑ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΩΝ, ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΣΜΑΤΑ-ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗ.
Είχα πει το καλοκαίρι ότι ίσως είναι πιο κρίσιμη η αποστολή του γυμναστή από αυτήν του προπονητή!
Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο το αθλητικό κομμάτι παίζει πρωτεύοντα ρόλο.
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τρέχουμε άσκοπα σαν παλαβοί.Το μυστικό είναι να τρέξεις όταν πρέπει σε συνδυασμό
με τους συμπαίκτες σου.Θέλω κι άλλα να γράψω αλλά ήδη έγραψα πολλά.
ΥΓ.Περίπτερε σε διαβάζουμε αλλά αυτές είναι οι αδυναμίες του γραπτού λόγου.Σε μια προφορική συζήτηση
θα λέγαμε πάρα πολλά!