11.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
gpap

Re: 98.Leonardo Rodrigues Lima "Léo Jabá"

Δημοσίευση από gpap »

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ενώ είναι σε στάδιο αποθεραπείας, βρίσκει γυναίκα,
δηλώνει ξεκάθαρα και το σε τι θέση προτεραιοτήτων θέτει την καριέρα του, πόσο προσηλωμένος είναι στην αποθεραπεία, πόσο κεντράρει την σκέψη του σε αυτό.

Προσωπικά θεωρώ πως κατάλαβε σε νεαρή ηλικία, πως μπορεί με ένα-δυο καλά παιχνίδια, να πάρει ένα ακριβό συμβόλαιο, και μετά να κάτσει ως τραυματίας να τρώει εις υγείαν του κορόιδου. Το έχουν παίξει με επιτυχία το έργο, πολλοί ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ.
Θεωρώ επίσης πως ο ίδιος ο οργανισμός ΠΑΟΚ, κατάλαβε πως με τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει επιστροφή στην ομαλότητα και αδιαφορεί πλήρως για τον παίχτη, αποδεχόμενος πως είναι καμένο χαρτί.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έπρεπε να δώσει όρκο αγαμίας.
Άβαταρ μέλους
camel85

Δημοσίευση από camel85 »

Ο Ζαμπά δεν έχει δείξει τίποτα. ΤΙΠΟΤΑ. Ο παίκτης σε 3 πρωταθλήματα (Βραζιλία, Ρωσσία, Ελλάδα) έχει 6 γκολ από το 2016! 5 χρόνια 6 γκολ! Ένα ελπιδοφόρο πρότζεκτ που δεν βγήκε. Σαν τον Λημνιο ένα πράμα, 6 γκολ σε 6 χρόνια!
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

εν τω μεταξυ αυτος κλεινει 1,5 μηνα στην βραζιλια :D
κανει αποθεραπεια-διακοπες, βαραει μποτοξ ενω παραλληλα αραβωνιαζεται κιολας, στα @@ του ολα :lol:
ο τυπος βρηκε το νοημα της ζωης...
αναρωτιεμαι ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για ενα απο τα μεγαλυτερα περιουσιακα του στοιχεια?
στο τελος θα ξεχασουμε οτι υπηρξε ο παικτης ζαμπα που ειχε 10γκολ+10ασιστ στα 20 του στην ομαδα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

gpap έγραψε:Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ενώ είναι σε στάδιο αποθεραπείας, βρίσκει γυναίκα,
δηλώνει ξεκάθαρα και το σε τι θέση προτεραιοτήτων θέτει την καριέρα του, πόσο προσηλωμένος είναι στην αποθεραπεία, πόσο κεντράρει την σκέψη του σε αυτό.

Προσωπικά θεωρώ πως κατάλαβε σε νεαρή ηλικία, πως μπορεί με ένα-δυο καλά παιχνίδια, να πάρει ένα ακριβό συμβόλαιο, και μετά να κάτσει ως τραυματίας να τρώει εις υγείαν του κορόιδου. Το έχουν παίξει με επιτυχία το έργο, πολλοί ποδοσφαιριστές στο παρελθόν, και όχι μόνο στον ΠΑΟΚ.
Θεωρώ επίσης πως ο ίδιος ο οργανισμός ΠΑΟΚ, κατάλαβε πως με τον συγκεκριμένο δεν υπάρχει επιστροφή στην ομαλότητα και αδιαφορεί πλήρως για τον παίχτη, αποδεχόμενος πως είναι καμένο χαρτί.

Θέλω κι εγώ να πάω ποδοσφαιριστής στη ΠΑΕ. Εντάξει, θα βγω καμμένο χαρτί αλλά δεν πειράζει, θα πληρώνομαι και οι αρδ θα με χαϊδεύουν επειδή είμαι μεταγραφή του Γιωρίκα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

gpap έγραψε:Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που ενώ είναι σε στάδιο αποθεραπείας, βρίσκει γυναίκα,

Τι είναι αυτά που γράφετε ρε σεις?
Ποδοσφαιριστές είναι όχι οι επόμενοι πάπες.

Υγ το ότι το παιδί έχει ακόμη σοβαρό θέμα με το πόδι του είναι γνωστό.
Το εάν η ΠΑΕ αντιμετώπισε σωστά το όλο θέμα είναι προς συζήτηση
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Οχι προς συζητηση. Τελειως λαθος το χειριστηκε.

Απο την προσληψη ενος κακου -οπως αποδείχτηκε- επαγγελματια στο ιατρικο επιτελειο, μεχρι την αδεια στον παικτη να παει στην Βραζιλια λες και δεν εχει συμβολαιο με την ομαδα.

Οχι πως ο Ζαμπα ειναι ευκολος χαρακτηρας, αλλα μιλαμε για εναν παικτη που δεν προστατευτηκε οσο και οπως επρεπε.

Ελπίζω ο Παμπλο (και ο Ματος) να τον βοηθησουν να επιστρεψει και να προσφερει ο,τι μπορει.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

renegade έγραψε: Τι είναι αυτά που γράφετε ρε σεις?

δεν είπαμε να δώσει όρκο αγαμίας. Αλλά όταν το επαγγελματικό σου μέλλον είναι αβέβαιο (αποθεραπεία επαγγελματία αθλητή), δεν μπορείς να επικεντρώνεσαι σε οτιδήποτε άλλο. Εγώ όταν ήμουν άνεργος, το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν να βρω γκόμενα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gpap έγραψε:
renegade έγραψε: Τι είναι αυτά που γράφετε ρε σεις?

δεν είπαμε να δώσει όρκο αγαμίας. Αλλά όταν το επαγγελματικό σου μέλλον είναι αβέβαιο (αποθεραπεία επαγγελματία αθλητή), δεν μπορείς να επικεντρώνεσαι σε οτιδήποτε άλλο. Εγώ όταν ήμουν άνεργος, το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν να βρω γκόμενα.
Και; Δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι. Μην κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια. ΕΛΕΟΣ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ποτε είπαμε θα γυρίσει ;;;
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Ότι θα γυρίσει κάποτε θα γυρίσει. Σε τι κατάσταση θα είναι φοβάμαι να μάθω. Ένα είναι το σίγουρο. Μάλλον δεν θα ξαναδούμε τον Ζαμπα του νταμπλ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Η περιπτωση του μαλλον δεν εχει γυρισμο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

chri5ti9 έγραψε:Ότι θα γυρίσει κάποτε θα γυρίσει. Σε τι κατάσταση θα είναι φοβάμαι να μάθω. Ένα είναι το σίγουρο. Μάλλον δεν θα ξαναδούμε τον Ζαμπα του νταμπλ.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ πιστεύω δεν θα ξαναδούμε καν τον Ζαμπα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε:Καλό περνάει ο Μπραζιλειρο.
Στην υγειά του ΠΑΟΚ του κοροΐδου.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Όσο και αν δεν γουστάρω τις π@στικες μεθόδους του γκει, πόσες πιθανότητες όμως είχε να κάνει ένας παίχτης κάτι τέτοιο;;

Πιθανότατα θα είχε επισκέψεις στο σπίτι του..

Εμείς τέτοιες μεθόδους δεν κάνουμε και ούτε θέλω ποτέ να δω να κάνουμε, αλλά πρέπει κάποια στιγμή όποιος παίχτης κάνει τρελιτσα και δεν σέβεται τον σύλλογο που τον πληρώνει, να παίρνει αυτομάτος τον πουλο από την ομαδα

Ο Ζαμπα το καλοκαίρι ήταν μια χαρά και τον θυμάμαι στα φιλικά, μετα τι έγινε δεν του άρεσε η Θεσσαλονίκη με lockdown?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”