ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή αν είναι αύριο να έρθει ο μαχ Μάιερ να τον κόψουμε ? :lol:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

:mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν τον ξέρω τον ανθρωπο, αλλα οσο η ομαδα εχει αυτην την οργανωση θα ανακυκλωνεται το ίδιο προβλημα.
Δεν μπορεις να κρυβεις τετοιο προβλημα κατω απο ενα χαλακι (μαξ μειερ)
Καλως να ρθει, αλλα δυστυχως με 6-7 ακριβοπληρωμενους τουριστες σγα αποδυτήρια και καμια 10αρια καλοπληρωμενους δημοσιους υπαλληλους στα γραφεια, η ομαδα δεν θα ορθοποδήσει...

υγ. εισαι παλιοχαρακτηρας!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Dimitris++++ έγραψε:Επειδή τρώμε τις ψυχές μας δείτε τι λέει ο άλλος ο Λημνιός ( ο Θεός να τον κάνει εξτρέμ τρομάρα του ) ...να κάνει ο κολλητός του ο Γιαννούλης το βήμα παραπάνω..βρε ουστ....βρε ουστ ...είδαμε και συ τι έκανες , στην Κολωνία τι νούμερα γράφεις...ρε σε δύο χρόνια στον ατρόμητο θα παίζεις....έτσι ρε βλέπετε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη...για αυτά τα τέσσερα γράμματα άνθρωποι έχυσαν αίμα ρε.....άκου να κάνει το βήμα παραπάνω...ακόμη και αν το σκέφτεσαι δεν το λες, βλήμα.....τι είναι ο ΠΑΟΚ ? Γι αυτό η κλίκα ένας ένας την κάνει ή δείχνει να εκβιάζει για να φύγει...στον αγύριστο ρε .... Πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί..εξτρέμ χωρίς νούμερα δεν είναι εξτρέμ...τερματας χωρις να δίνει βαθμούς ουστ...σέντερ μπακ να δέχεται τέτοια γελοία ντρίπλα από οικοδόμο ισιωμα....παραειναι επιεικής ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μετριότητες και η οικογένεια επίσης. Είτε σε αγωνιστικό είτε σε διοικητικό ή εκτελεστικό επίπεδο .
Εδώ λέει οτι ο πελκας έγινε σημαία του ΠΑΟΚ...

Βλέπουν κάτι οράματα αυτά τα παιδιά...

Με αυτά που λένε καταλαβαίνεις γιατί δεν κάνανε ποτέ το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ο πέλκας είναι μια από τις σημαίες και τους σημαντικότερους παίκτες των τελευταίων χρόνων...που το κακό?
Γιατί είναι δηλαδή σημαία ο Γκαρσία και όχι ο πέλκας?

Ααα ξέχασα μας στέρησε τρεις προκρίσεις λολ
Το να ειρωνεύεσαι την άποψη του άλλου δεν...

Γιατι δεν είναι σημαία για μένα;;;

Πολυ απλά...

"αν δεν προκριθούμε εγώ θα φύγω.."

Πολυ απλα..

Οχι γιατι μας στέρησε τις προκρίσεις.

Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

ειναι ψεμματα οτι με την μονιμη ανικανοτητα του να βαλει γκολ απο ευκολη θεση στερησε προκρισεις ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sourmenetes έγραψε:[quote="renegade"
sourmenetes έγραψε:
Dimitris++++ έγραψε:Επειδή τρώμε τις ψυχές μας δείτε τι λέει ο άλλος ο Λημνιός ( ο Θεός να τον κάνει εξτρέμ τρομάρα του ) ...να κάνει ο κολλητός του ο Γιαννούλης το βήμα παραπάνω..βρε ουστ....βρε ουστ ...είδαμε και συ τι έκανες , στην Κολωνία τι νούμερα γράφεις...ρε σε δύο χρόνια στον ατρόμητο θα παίζεις....έτσι ρε βλέπετε τον ΠΑΟΚ και τον Σαββίδη...για αυτά τα τέσσερα γράμματα άνθρωποι έχυσαν αίμα ρε.....άκου να κάνει το βήμα παραπάνω...ακόμη και αν το σκέφτεσαι δεν το λες, βλήμα.....τι είναι ο ΠΑΟΚ ? Γι αυτό η κλίκα ένας ένας την κάνει ή δείχνει να εκβιάζει για να φύγει...στον αγύριστο ρε .... Πρέπει να γίνουμε πιο αυστηροί..εξτρέμ χωρίς νούμερα δεν είναι εξτρέμ...τερματας χωρις να δίνει βαθμούς ουστ...σέντερ μπακ να δέχεται τέτοια γελοία ντρίπλα από οικοδόμο ισιωμα....παραειναι επιεικής ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μετριότητες και η οικογένεια επίσης. Είτε σε αγωνιστικό είτε σε διοικητικό ή εκτελεστικό επίπεδο .
Εδώ λέει οτι ο πελκας έγινε σημαία του ΠΑΟΚ...

Βλέπουν κάτι οράματα αυτά τα παιδιά...

Με αυτά που λένε καταλαβαίνεις γιατί δεν κάνανε ποτέ το κάτι παραπάνω στον ΠΑΟΚ.

Ναι ο πέλκας είναι μια από τις σημαίες και τους σημαντικότερους παίκτες των τελευταίων χρόνων...που το κακό?
Γιατί είναι δηλαδή σημαία ο Γκαρσία και όχι ο πέλκας?

Ααα ξέχασα μας στέρησε τρεις προκρίσεις λολ
Το να ειρωνεύεσαι την άποψη του άλλου δεν...

Γιατι δεν είναι σημαία για μένα;;;

Πολυ απλά...

"αν δεν προκριθούμε εγώ θα φύγω.."

Πολυ απλα..

Οχι γιατι μας στέρησε τις προκρίσεις.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote]
Εσύ κάθεσαι και μιλάς άσχημα και μιλάς για οράματα και ενοχλεί θήκες που σου είπα αυτό που έγραψες τις προάλλες?
Όποιος είναι σημαία ή όχι είναι προσωπικό του καθενός.
Άλλα παιδιά όπως ο Τζιόλης όπως κουτσια όταν έβλεπαν τον πέλκα να σκοράρει σε τελικούς να δίνει ασίστ σε τελικούς στο μυαλό τους είχαν ότι θέλανε μία μέρα να γίνουν σαν κι αυτόν.
Το τι λέμε εγώ και εσύ είναι μόνο για τα forum

Υγ αυτό το παιδί το οποίο γελάς και ειρωνεύεσαι για αυτά που είπε ήτανε μέχρι πέρσι στο παιχνίδι με το σκουλήκι αήττητος με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εντός ελληνικών συνόρων. Αλλά δυστυχώς έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει σεβασμός σε αυτούς που πρόσφεραν σε ενοχλεί να σε ειρωνεύονται αλλά δεν έχεις καθόλου πρόβλημα εσύ να ειρωνεύεσαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 09 Ιαν 2021, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tsaousila

Δημοσίευση από tsaousila »

ας ονομαστει το τοπικ μεταγραφες καλοκαιριου ΝΕΟΣ ΠΑΟΚ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!ΔΥΣΤΥΧΩς ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΛΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΕΡΡΕΙΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΔΑ ( ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ)
RESUME : εκκαθαριση υλικου -χτισιμο ομαδας -αλλαγες στην διοικηση -στο τμημα σκαουτινγκ- και πολλα αλλα!!! με ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ!!!
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Κες κε σε Μαξ Μάιερ;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

αρδ πορτογαλος μολις τωρα στο twitter

"It seems that De Sart and Nyman are arriving and Cimirot is leaving for PAOK. ?"

Και απο αλλον επισης
"For #Cimirot it might be a return to PAOK Salonika. To be continued .."
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μακαρι!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Τον ψήνω στο instagram τον Gojko για επιστροφή! Άιντε Ολαφ!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τελικα θα χρειαστουν πολυ περισσοτερες αποχωρησεις και μεταγραφες απο οτι νομιζαμε..Διαβασα την συνεντευξη του Λημνιου και καταλαβα οτι καποιοι παιχταραδες μας βλεπουν τον ΠΑΟΚ σαν σκαλοπατι για το επομενο βημα στην καριερα τους και κοιτανε πως θα μπορεσουν να φυγουν για εξωτερικο..Λες κι ο ΠΑΟΚ ειναι κανενα μαγαζακι της πλακας..Τοξικες καταστασεις..Ψιθυρους ακουγαμε και επι Φερειρα αλλα ειχαν ως αλλοθι τις ζωγραφιες του...Εχουμε δει τον Ζαμπα να τρωει βαφλες στον παγκο.Ακουμε για μουσικες στη διαπασων πριν τα ματς αντι για αυτοσυγκεντωση, Τσιρκολε καταστασεις δηλαδη..Αν ειναι ετσι,δεν θελει απλα σκουπα,γενικη απολυμανση χρειαζεται..Καλα τους ειπε ο Ιβαν χθες,οποιος δεν γουσταρει τον πουλο αυθημερον..ο Ιβιτς τα κινητα τα ειχε απαγορευμενα εν ωρα δουλειας (οπως γινεται σε ολες τις σοβαρες επιχειρησεις),ο Λουτσας το ιδιο και πηραν πρωταθληματα με τις ομαδες τους..Γκαρσια η πολυ δημοκρατια βλαπτει,με εκατομυρια αμειβεται το προσωπικο σου δεν ειναι η Κ19..Αν ειναι Λουνα Παρκ τα αποδυτηρια ειναι φυσικο επομενο στο γηπεδο να εισαι Θεατρο..Αν δεν μπορεις να κερδισεις τον σεβασμο βρες τροπο να τον επιβαλεις..Ο Βιερινια τι κανει σαν αρχηγος που τον θεωρουμε σημαντικο για τα αποδυτηρια..Μην τους επιτρεπεται να μικραινουν την ομαδα..Καλα για Καριπιδη δεν ρωταω,θεωρω οτι αν τον ρωτησουν τι δουλεια κανει η απαντηση θα ειναι αοριστη..
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

renegade έγραψε:30/09/2017 Λάρισα-ΠΑΟΚ 1-1
Ο ΠΑΟΚ με ρόστερ όλους εκείνους τους παίκτες που λίγο καιρό μετά έφεραν δύο ντάμπλ. Μετά από εκείνη την ισοπαλία και μέχρι να γυρίσει στο κουμπί στο ματς με την Ξάνθη οι περισσότεροι από τους μελλοντικούς μπαμπάδες των γαβροχαρτινων ήταν άχρηστοι και λίγοι για τον μέσω ΠΑΟΚτση.
Όχι λιγουρευομασταν κάτι σιμοες,κάτι χουλτ κ.α,όπως κάνουμε σήμερα με κάτι σακάκια τύπου Σάσα Μπάστα.

Ο ΠΑΟΚ το λέω και θα το φωνάζω και ας γίνω γραφικός ή κουραστικος,για αυτό το επίπεδο πρωταθλήματος και με αυτούς τους ανταγωνιστές έχει ένα πολύ καλό ρόστερ.
Αυτό που δεν είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα.
Αν δεν γίνει οι 11 παίκτες που βπαιζουν μέσα σύνολο,θα συνεχίσουμε να τους βλέπουμε λίγους.
Γιατί τι είναι στην ουσία μια κακή ομάδα?
Είναι η ομάδα αυτή που κάνει να φαίνονται τα μειονεκτήματα του κάθε παίκτη όσο γίνεται πιο τρανταχτά.
Για αυτό θα βλέπουμε την ποδοσφαιρική αφέλεια και αμυντική ανικανότητα του Γιαννούλη,το ποσο Άργος είναι ο σβαμπ,το πρόβλημα στο ποζισιονιγκ και στο ατομικό μαρκάρισμα του Αουγκούστο,το πρόβλημα να γράφει νούμερα ο ζιφκο και ούτω καθεξής.

Δεν ξέρω αν ο συγκεκριμένος προπονητής έχει την ικανότητα να κάνει σύνολο αυτή την ομάδα. Τουλάχιστον θα έχει χρόνο μέχρι το καλοκαίρι να μας δείξει τι μπορεί να κάνει και από κει και πέρα βλέπουμε
Δίκιο έχεις ρενεγεηντ στα της ομάδας.

Ωστόσο κάτι που δεν αναφέρεις. Ο Γκαρσία (και ο κάθε Γκαρσία) για να δείξει αν μπορεί να κάνει ομάδα το υπάρχον συνονθύλευμα θα πρέπει να πάρει τα κατάλληλα εργαλεία.

Ακόμα και ηγέτες της προπονητικής χρειάστηκαν χρόνο για να κάνουν τις ομάδες τους "ομάδες τους". Βλέπε κλοπ βλέπε πεπ που εδώ και δύο χρόνια ψάχνεται.

Τι εννοώ. Πιστευω, μην πω είμαι σίγουρος ότι ο Γκαρσία θέλει παίκτες γρήγορους που θα μπορούν να υποστηρίξουν το γρήγορο ρυθμό που θέλει να παίξει. Ως τώρα του έφεραν Λάμπρου Ουάρντα κριμεντσικ.

Η ομάδα στο κέντρο έχει παίκτες που στο αμυντικό τρανζισιον είναι τουλάχιστον αργοί. Στο επιθετικό αυτό κρύβεται γιατί και ο Αύγουστος και ο Σβαμπ και ο καντουρι γνωρίζουν ποδόσφαιρο. Δεν γίνεται νσ μην έχει ζητήσει 6αρι γρήγορο που να κόβει και να μπορεί να κάνει μια σωστή πάσα στα 15 μέτρα. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο ρόστερ που θα σου εγγυηθεί ότι θα κόψει τον αντίπαλο πέραν του εσιτι που όμως ούτε γρήγορος είναι έχει πρόβλημα και στην πρώτη πάσα δε. Για να δούμε τι θα του φέρουν (εδώ φτάσαμε να λέμε αν θα του τον φέρουν). Να μην ξεχάσω τον νινουα που τον είχαμε για δανεικό αλλά εγώ βλέπω το παιδί μπορεί να δώσει πιο πολλές λύσεις στα χαφ από τον εσιτι. Και πάλι όμως δεν τον λες και 6αρο8αρι. Πιο πολύ επιθετικογενες χαφ τον λες. Ο μόνος που μπορεί να υποστηριξει τους δύο από τους υπάρχοντες χαφ στην τριάδα είναι ο 20χρονος τσιγγαρας.

Στα μπακ θα πάει όπως είναι ίσως βέβαια φύγει και ο Γιαννούλης. Στα σέντερ μπακ κρεσπο βαρελα μεγαλώνουν και ο μεν κρεσπο θα χάνει σταδιακά την ταχύτητα που έχει ο δε βαρελα βαραίνει κσι βγάζει λάθη εμπιστοσύνης στα πόδια του. Ο ιγκασον είναι μεν γρήγορος δεν έχει όμως καθόλου την ανάπτυξη από πίσω. Ο Μιχαηλίδης έχει την ανάπτυξη ωστόσο κάνει λάθη απειρίας. Για μένα όπως βλέπω τα πράγματα είτε πρέπει να πάει με κρεσπο ιγκασον για άμεσα αποτελέσματα είτε κρεσπο Μιχαηλίδη αν όντως υπάρχει μακροπροθεσμο πλάνο στην ομάδα.

Στα εξτρεμ πλέον έχουμε ζιφκο εδώ και κάποιο καιρό ντεφορμέ, τζολη στα πολύ πάνω του, ουαρντα με τα γνωστά εξωγηοεδικα αρνητικά του, Λάμπρου που για μένα δεν κάνει για ΠΑΟΚ αλλά είναι καλός για ομάδα που έχει γήπεδο ανοιχτό μπροστά της, μουργκ που δεν πείθει σε κανένα σημείο του γηπέδου και μπισεσβαρ που φαίνεται να τα έχει παρατήσει. Δηλαδή υπάρχουν πάλι 3 παίκτες για δύο θέσεις με τον έναν ωρολογιακή βόμβα που απλά περιμένεις πότε θα κάνει την μαλακια.

Στα φορ ο σβιντερσκι δουλεύει αλλά όσο και να δουλέψει δεν θα γίνει ο συμμετιχικος φορ που θέλει το 433. Ο τσολακ νταξει τι να πούμε για τσολακ και ο κριμεντσικ που μένει να τον δούμε. Πιστεύω αυτός θα βοηθήσει αλλά και πάλι είναι δανεικός χωρίς ρήτρα.

Ο Γκαρσία να κριθεί φυσικά όμως πρώτον να πάρει χρόνο και κυρίως να του δωθουν αυτά που χρειάζεται. Και εδώ πάμε στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας που για χρόνια φαίνεται να παίρνει παίκτες απλά για να παίρνει χωρίς να είναι αυτό που ζητάει ο προπονητής.
Anestis4a

Δημοσίευση από Anestis4a »

barlow4 έγραψε:
Anestis4a έγραψε:Εσωστρέφεια , γκρίνια , μίζερη κριτική , ισοπέδωση . Έλεος ρε παιδιά όλοι είμαστε στεναχωρημένοι , τρελαμένοι , σκασμένοι αλλά μην φέρνουμε την συντέλεια του κόσμου . Ναι έγιναν λάθη , ναι χρειαζόμαστε ενίσχυση , ναι το ρόστερ έχει αδυναμίες , ναι ο Pablo κάνει λάθη και θέλει τον χρόνο του , ναι ο Ιβάν δεν έχει έρθει Θεσσαλονίκη εδώ και πολύ καιρό . Τι σημαίνει αυτό όμως να γκρεμίσουμε την Τούμπα , να κυνηγήσουμε τους παίκτες όπως επι Βουλινού να πιστέψουμε ότι διαλύεται ο ΠΑΟΚ ; Ο Ιβάν με τα σωστά και τα λάθη του έριξε ένα καράβι λεφτά και έφερε 2 πρωταθλήματα και 3 κύπελα σε 3 χρόνια , απο την στιγμή που δεν μπήκαμε στους ομίλους cl λόγω uefamafia με Αγιαξ και ατυχίας και λαθών με Κράσονταρ ήταν φυσικό επόμενο ο εξορθολογισμός του budget λόγω FFP .
Εάν συνυπολογίσουμε ότι ο κατα συρροήν αθώος είναι πλέον πρωθυπουργός της χώρας καταλαβαίνουμε ότι οι συνθήκες είναι χειρότερες δυνατές . Τί να κάνει ο Ιβάν να ρίχνει λεφτά ( που και να ήθελε δεν μπορεί λόγω FFP ) όταν οι άλλοι με στημένες Μαρούπες και καταγγελίες του Βουβαλόπαιδου σου αφαιρούν βαθμούς όποτε γουστάρουν . Προφανώς ανασυντάσεται και περιμένει την ευκαιρία του όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες . Όποιος δεν αντέχει ας το παλέψει να δει τι θα κάνει . Είναι άδικο να βγάζουμε τα προσωπικά μας προβλήματα πάνω στην ομάδα . ΝΑΙ στην καλόπιστη αντικειμενική ψύχραιμη κριτική ΟΧΙ στους αφορισμούς στις άναρθρες κραυγές στις ανέξοδες κριτικές και στην " ξερωλίαση" . Γίναμε όλοι προπονητές , ΤΔ , σκάουτερ , οικονομολόγοι , γυμναστές μάνατζερ .
Ας δώσουμε στην ομάδα και στον Pablo ( εγώ δεν ήμουν υπέρ της απόφασης να γίνει προπονητής στην πρώτη ομάδα την συγκεκριμένη στιγμή , αλλά αφού αυτό αποφασίστηκε τον στηρίζω μέχρι τέλους )τον χρόνο και την ηρεμία να κατανοήσουν την κατάσταση και να ετοιμαστούν για την νέα χρονιά . Για φέτος θεωρώ ότι έστω και έτσι όπως εΙμαστε μπορούμε την δεύτερη θέση και το κύπελο ( μακάρι να είναι πάλι με χάρτινη του χιμένεθ ).
ΠΑΟΚΑΡΑ μέχρι τέλους
Εσυ πολυ λογικα μιλας.Να το κοιταξεις.
Αλλοθρησκος εισαι?
Με όλο το σεβασμό αλλόθρησκος δεν είμαι , αλλά δεν είμαι ούτε είρωνας ούτε εξυπνάκιας ούτε χαρακτηρίζω αλλόθρησκο όποιον έχει διαφορετική άποψη απο εμένα . Δεν ξερω πόσο χρονών είσαι , εγω είμαι 49 έζησα το πρωτάθλημα του 85 έζησα το τρύπημα του βάζελου με τον Δημόπουλο και την διάλυση εκείνης της φοβερής ομάδας , έζησα τα χρόνια της ανυποληψίας που ο γάβρος μας έπαιρνε όποιον παίκτη η και προπονητή ήθελε ( βλέπε Λίμπρεχτς ) Έζησα ενδεκάδες με παίκτες που σήμερα δεν θα παιρνούσαν ούτε έξω απο την Τούμπα , έζησα την χρονιά που κοντέψαμε να πέσουμε και πηγαίναμε 2-3000 άτομα στην Τούμπα στην 8 γιατί η 4 ήταν κλειστή λόγω φθορών . Έζησα εράνους , απλήρωτους παίκτες 6, 7,8 θέσεις στο πρωτάθλημα και πολλά άλλα ντροπιστικά που δεν θέλω να θυμάμαι. Με αυτήν την λογική δεν βλέπω τον λόγο να φέρνουμε την συντέλεια του ΠΑΟΚ . Ναι θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα να κάναμε καλύτερες επιλογές αλλα μέχρι εκεί , να απαξιώνουμε τα πάντα και να αφορίζουμε τους πάντες εγώ δεν θα το κάνω ακόμη αν κάτι ΠΑΟΚμετρα σαν εσένα με βγάζουν αλλόθρησκο . Είνσι ότι χειρότερο να λες σε κάποιον που η πρώτη προτεραιότητα της ζωής του είναι Ο ΠΑΟΚ ότι είναι αλλόθρησκος επειδή δεν σου αρέσει η άποψη του αλλά συγχρόνως δείχνει και την δική σου ποιότητα και το δικό σου επίπεδο που δεν είναι για πρωταθλητισμό αλλά μάλον για υποβιβασμό .
ΠΑΟΚ μέχρι τέλους
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Bρε τρομαζεις για αυτους που αποφασιζουν, οταν σκεφτεσαι οτι καποιος μπορει να πατησε ποδι μεσα στη ΠΑΕ σχετικα με την αποκτηση χαφ, λεγοντας παλι οτι ειμαστε πληρεις και αυτο επειδη υπαρχει ο Νινουα που ηταν να φυγει δανεικος και ξαφνικα πηρε και χρονο.Ποιος παιρνει αυτες τι αποφασεις και ποσο τερμα αμπαλος ειναι οταν και τυφλοι βλεπουν το ελλειμα αθλητικοτητας που δημιουργει μαυρες τρυπες στο χωρο του κεντρου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”