Ναι ρε φιλε αρχισε το τρυπημα και χωρις λογο..Απειρος ο Παμπλο δεν εχει ουεφα προ..λες και θα φερουμε τον Κλοπ και τον Κοντε..Φερτε του παιχτες αρσενικους και οχι Τιτικες να δουμε τι θα κανει..εκτος και αν δεν τον θενε γιατι δεν γουσταρει τα ημιπαλτα που πανε να του φορτωσουνε,λεω εγω τωρα με το φτωχο μυαλο μου.Περιπτερος έγραψε:Τώρα κάναμε θεό τον Ιβιτς ...
Το καλύτερο ρόστερ είχε αυτός. Καμία σχέση με το σημερινό.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
- Amsterdamer_87
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
[quote="Dimitris++++"]Πριν αλεκτωρ λαλήσει τρις και αρχίσαμε..δεν ανανεώνει λέει ο Καντουρι...στα @@@ μας....να μας γίνει όλους μάθημα...παίκτες ορεξατους , με διάθεση θέλουμε .. κακοπληρωμένους ατομιστές , δημόσιους υπαλλήλους παλιάς κοπής ( καμία μομφή και γω δημόσιος υπάλληλος είμαι) να πάνε στον αγύριστο....έχουμε πλέον μισή χρόνια για ολικό restart...δε δίνω πολλές πιθανότητες αλλά οφείλουν οι υπεύθυνοι να ξεριζώσουν ότι αρρωστημένο υπάρχει...[/quote
Σοβαρος παικτης δεν ανανεωνει, βλεπω ποσοι σφαζονται να παρουν χαφ των 5 ματς. Ρε τραβα απο κει που ηρθες, αντε φτανει με τετοιους.
Σοβαρος παικτης δεν ανανεωνει, βλεπω ποσοι σφαζονται να παρουν χαφ των 5 ματς. Ρε τραβα απο κει που ηρθες, αντε φτανει με τετοιους.
αυτο εννοω τα λαθη γαμω το νιμου γαμω..Dimitris++++ έγραψε:Ψυχραιμία συμφουριτες ..όλοι είμαστε χάλια...έχει πέσει και πολλη εσωστρέφεια...σε όλους και είναι δικαιολογημένο...να βρουν τα @@@ να καθαρίσουν την ομάδα από δούρειους ίππος και ψωνισμενα παικτακια...και εμείς θα στηρίξουμε....δεν είναι ίδρυμα η ομάδα ...Βλέπω Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και μελαγχωλω για την παικταρα τον Παλίνια...ράβει ξηλώνει στο κέντρο....
την ημερα που συμφωνουσαν με φερειρα εφερναν στοχ (1,5μ) κ ντουγκλας (3,5.)..
τον ρωτησε κανεις τον προπονητη αν τους ηθελες?
μετα εφεραν με 3,5 τον εσιτι.. συνολο 8 μυρια..
με βαση τα ρεπορταζ ηθελε 4 μυρια η σπορτινγκ τοτε και αλλα 2 η μπραγκα για να συνενεσει γιατι ηταν δανεικος εκει..
και το αλλο... 7 μυρια ηθελε περσυ το καλοκαιρι για ολιβειρα η πορτο..ηταν ψημμενος κ ο παιχτης.. μετα απο νταμπλ οχι απλα ψημμενος, καραψημμενος..
τι κανει τωρα ο ολιβειρα? ο πολυτιμομερος της πορτο..
κανεις δεν λεει του ιβαν πως να ξοδευει τα λεφτα του αλιμονο.. κ στο κατω κατω ποιος ειμαι εγω ή ο καθενας να το κανει αυτο...
αλλα ρε φιλε ελεος να πουμε..
φετος δε δωσανε κοψοχρονια πελκα-λημνιο-ακπομ και φεραμε τσολακ-μουργκ-ζιφκο(απογοητευση ειδικα αυτος..)
δεν μπορει ρε φιλε ολα μα ολα λαθος δυο συνεχομενα χρονια.. κ νεκρος να ηταν ΤΔ τοσα λαθη δεν θα εκανε..
prax έγραψε:να κοψετε τις μαλακιες και να ακουτε αυτα που σας λεω..
ειρωνειες κ μλκιες αλλου, οτι λεω ειναι σιγουρο κ ειδικα σε τετοιο λεπτο ζητημα..
ο σουρμε ξερει πολυ καλα (του εχω μιλησει γι αυτον πολλες φορες) και ειδικα οι πιο παλιοι, οτι υπαρχει αδερφος στο φεισμπουκ που λειτουργει (εννοειται χωρις καποιο οφελος απο κανεναν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ οπως ο ιδιος δηλωνει...) με σκοπο να ενημερωνει τον κοσμο τα τελευταια χρονια αντι τησ παε..
ισως το κανει αυτο γιατι βλεπει οτι οι συνδεσμοι τα εχουν παρει πολυ με την κατασταση τα τελευταια χρονια που η οικογενεια εχει παρατησει την ομαδα
το συγκεκριμενο ειναι πολυ παλιο μελος του φορουμ και συνδεσμιτης μαχιμος.. οποτε αυτος το μετεφερε στο φμπ κοινη θεα..
αν ειστε τοσο μπαγλαμαδες και αμφισβητειτε τα λεγομενα του τοτε λυπαμαι, συνεχιστε να ονειρευεστε παιχταραδες και τιτλους..
καλο βραδυ και καλα κρασσα
Ποιο είναι το παλιό μέλος μέλος του φόρουμ, πες νικ,αλλιώς είσαι ψευτερας.
- ΑποστόληςΑ
Μπαίνεις στο φόρουμ πετάς μια βόμβα ότι υπήρξε επικοινωνία με Ιβάν μέσω Skype από την οποία βγήκε η πληροφορία ότι ΔΕΝ θα γίνουν άλλες μεταγραφές, δεν δίνεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, απαιτείς όλοι να πιστέψουμε την βόμβα και βρίζεις όσους δεν το κάνουν.prax έγραψε: αν ειστε τοσο μπαγλαμαδες και αμφισβητειτε τα λεγομενα του τοτε λυπαμαι, συνεχιστε να ονειρευεστε παιχταραδες και τιτλους..
Εγώ θα σε είχα μπανάρει ήδη αν ήμουν mod
γραψε μου το μειλ σου και ζητα μου συγνωμη για το ψευταραςobanebane έγραψε:prax έγραψε:να κοψετε τις μαλακιες και να ακουτε αυτα που σας λεω..
ειρωνειες κ μλκιες αλλου, οτι λεω ειναι σιγουρο κ ειδικα σε τετοιο λεπτο ζητημα..
ο σουρμε ξερει πολυ καλα (του εχω μιλησει γι αυτον πολλες φορες) και ειδικα οι πιο παλιοι, οτι υπαρχει αδερφος στο φεισμπουκ που λειτουργει (εννοειται χωρις καποιο οφελος απο κανεναν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ οπως ο ιδιος δηλωνει...) με σκοπο να ενημερωνει τον κοσμο τα τελευταια χρονια αντι τησ παε..
ισως το κανει αυτο γιατι βλεπει οτι οι συνδεσμοι τα εχουν παρει πολυ με την κατασταση τα τελευταια χρονια που η οικογενεια εχει παρατησει την ομαδα
το συγκεκριμενο ειναι πολυ παλιο μελος του φορουμ και συνδεσμιτης μαχιμος.. οποτε αυτος το μετεφερε στο φμπ κοινη θεα..
αν ειστε τοσο μπαγλαμαδες και αμφισβητειτε τα λεγομενα του τοτε λυπαμαι, συνεχιστε να ονειρευεστε παιχταραδες και τιτλους..
δωσε μου το μειλ σου και μετα ζητα μου συγνωμη για το ψευταρας..
σου δινω και εναλλακτικη, να μιλησεις με τον σουρμε..
αν κανεις το δευτερο εισαι ξεφτιλας.
Ποιο είναι το παλιό μέλος μέλος του φόρουμ, πες νικ,αλλιώς είσαι ψευτερας.
εναλλακτικα ρωτα τον σουρμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος prax την Παρ 08 Ιαν 2021, 20:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
61,5 χιλιαδες ποστς εχεις εδω μεσα, εχεις τα κονε να με μπαναρεις, κανε το σε παρακαλω.ΑποστόληςΑ έγραψε:Μπαίνεις στο φόρουμ πετάς μια βόμβα ότι υπήρξε επικοινωνία με Ιβάν μέσω Skype από την οποία βγήκε η πληροφορία ότι ΔΕΝ θα γίνουν άλλες μεταγραφές, δεν δίνεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, απαιτείς όλοι να πιστέψουμε την βόμβα και βρίζεις όσους δεν το κάνουν.prax έγραψε: αν ειστε τοσο μπαγλαμαδες και αμφισβητειτε τα λεγομενα του τοτε λυπαμαι, συνεχιστε να ονειρευεστε παιχταραδες και τιτλους..
Εγώ θα σε είχα μπανάρει ήδη αν ήμουν mod
- ΑποστόληςΑ
Καλύτερα να απαντήσεις στον κόσμο που διψάει για πληροφόρηση, αλλά όχι για παραπληροφόρηση.
panpantazis4@gmail.com
Αντε να σε δω,σου δινω και το mail μου,αν και έψαξα πολύ να δω γιατί έκανες παράθεση.
Και γιατί είναι κρυφό το Νικ; δε σου ζήτησα όνομα.
Μόνο μη μου πεις ότι είναι αυτό το νούμερο o moican4.
Αντε να σε δω,σου δινω και το mail μου,αν και έψαξα πολύ να δω γιατί έκανες παράθεση.
Και γιατί είναι κρυφό το Νικ; δε σου ζήτησα όνομα.
Μόνο μη μου πεις ότι είναι αυτό το νούμερο o moican4.
- Περιπτερος
Μετά τα χθεσινο-σημερινά ξανάρχισα το τσιγάρο. Στήριξη με όλα τα εφόδια (καλά έγραψα για σωβρακοφανέλες) Μεταγραφές γιοκ.
ΟΚ καλός παίκτης ο Εσίτι (στην αναβροχιά). Τελικά προτιμώ τον Εσίτι, από αυτόν τον αμπαλέιρο.
Από κάτι τέτοια καλύτερος ο Ιγκλέσιας, ο Τσουκαλάς και πολλοί άλλοι.
Πάντως συν τοις άλλοις ο Φερέιρα κατάφερε και είχε 5-6 βαριούς τραυματισμούς παικτών. Ούτε αυτό είναι τυχαίο.
Κακή προπόνηση ή voodoo του Λού.
Νινούα εμένα χθες μου άρεσε (σχετικά)
Κρμεντσικ δεν μπορούσαν να τον πλησιάσουν τα αντίπαλα σέντερ μπακ, ούτε και η μπάλα που δεν πήγε επάνω του ποτέ.
ΟΚ καλός παίκτης ο Εσίτι (στην αναβροχιά). Τελικά προτιμώ τον Εσίτι, από αυτόν τον αμπαλέιρο.
Από κάτι τέτοια καλύτερος ο Ιγκλέσιας, ο Τσουκαλάς και πολλοί άλλοι.
Πάντως συν τοις άλλοις ο Φερέιρα κατάφερε και είχε 5-6 βαριούς τραυματισμούς παικτών. Ούτε αυτό είναι τυχαίο.
Κακή προπόνηση ή voodoo του Λού.
Νινούα εμένα χθες μου άρεσε (σχετικά)
Κρμεντσικ δεν μπορούσαν να τον πλησιάσουν τα αντίπαλα σέντερ μπακ, ούτε και η μπάλα που δεν πήγε επάνω του ποτέ.
- Amsterdamer_87
Ναι ρε Φιλε ποσο εκανε δηλαδη ο Παλινια παραπανω απο 18 μυρια που δωσαμε αστοχα απο δω κι απο κει?Dimitris++++ έγραψε:Ψυχραιμία συμφουριτες ..όλοι είμαστε χάλια...έχει πέσει και πολλη εσωστρέφεια...σε όλους και είναι δικαιολογημένο...να βρουν τα @@@ να καθαρίσουν την ομάδα από δούρειους ίππος και ψωνισμενα παικτακια...και εμείς θα στηρίξουμε....δεν είναι ίδρυμα η ομάδα ...Βλέπω Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και μελαγχωλω για την παικταρα τον Παλίνια...ράβει ξηλώνει στο κέντρο....
- Περιπτερος
@prax
εάν δούμε και που είναι σήμερα οι κατά καραβιές παίκτες που ήλθαν επί Ιβάν και τι καριέρα έκαναν καταλαβαίνουμε καλά ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι όσοι πραγματικά άξιζαν.
εάν δούμε και που είναι σήμερα οι κατά καραβιές παίκτες που ήλθαν επί Ιβάν και τι καριέρα έκαναν καταλαβαίνουμε καλά ότι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι όσοι πραγματικά άξιζαν.
- sourmenetes
- Moderator
Δε σου μίλησε κανείς απαξιωτικά για να μιλάς έτσι.prax έγραψε:να κοψετε τις μαλακιες και να ακουτε αυτα που σας λεω..
Επίσης ξέρουμε ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει κάποια απόφαση συν ότι μπορεί να δοθεί παίκτης.
Για αυτό περιμένουμε.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Dimitris++++
Εγώ δεν ξέρω όπως και κανένας πόσο έκανε. Ούτε στις επαφές είμαστε μπροστά ούτε ξέρουμε τι συζητιέται...ξέρω αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου ως ένας άνθρωπος που για εικοσιπέντε χρόνια βλέπω ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο...ο Παλίνια είναι παιχτουρα....σύντομα θα παίζει Πρέμιερ λιγκ...βέβαια τι σημασία έχουν αυτά ?? Καμία αλλά τουλάχιστον έχουν ποδοσφαιρική βάση συζήτησης και όχι να σκοτωνομαστε σε περίοδο πολέμου με τα σιχαματα ......Amsterdamer_87 έγραψε:Ναι ρε Φιλε ποσο εκανε δηλαδη ο Παλινια παραπανω απο 18 μυρια που δωσαμε αστοχα απο δω κι απο κει?Dimitris++++ έγραψε:Ψυχραιμία συμφουριτες ..όλοι είμαστε χάλια...έχει πέσει και πολλη εσωστρέφεια...σε όλους και είναι δικαιολογημένο...να βρουν τα @@@ να καθαρίσουν την ομάδα από δούρειους ίππος και ψωνισμενα παικτακια...και εμείς θα στηρίξουμε....δεν είναι ίδρυμα η ομάδα ...Βλέπω Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και μελαγχωλω για την παικταρα τον Παλίνια...ράβει ξηλώνει στο κέντρο....