ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
-
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021
Σας διαβάζω πάνω από 5 χρόνια γράφω σπάνια είμαι από τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που στηρίζω πάντα τους νέους παίκτες τους νέους προπονητές την όποια προσπάθεια γίνετε.Εχω πίστη στον Ιβάν θέλει το καλύτερο είμαστε σε μια περίεργη φάση αλλά θα περάσει ποτέ δεν άφησε την ομάδα είτε σε μεταγραφές είτε σε προπονητές κ μην ξεχνάμε τις ακαδημίες μας,έτσι κ τώρα έχω πίστη ότι κάτι καλό θα γίνει.Για να χτιστεί μια ομάδα θέλει δουλειά κ προπάντων τον ίδιο προπονητή για χρόνια ας αφήσουμε την μιζέρια κ ας προσέξουμε τον προπονητή κ όλους μας τους παίκτες,μόνο όταν είμαστε όλοι ενωμένοι κ τους στηρίζουμε θα κάνουμε κάτι,λάθη γίνονται όλα θα διορθωθούν.
- thanos-xanthi
απο απογοητευση σε απογοητευση
οσοι ειναι υπευθυνοι για μεταγραφικο σχεδιασμο, τμημα σκαουτινγκ, Ρεμπε και παρατρεχαμενοι, κανουν τη δουλεια των ονειρων μας...
μισθος παχυλος, ΜΗΔΕΝ ευθυνη, ΜΗΔΕΝ αγχος, και ζωαρα
ξυσιμο, απο παιχτες οτι φερει κι οτι παρει η rogon και απο πανω φορτωσαν την ομαδα με συμβολαια και συμβολαια δυσαναλογης αξιας σε σχεση με την προσφορα
αν οπως και περσι το χειμωνα με μηδενικη ενισχυση, φετος μεινουμε σε ενα δανεικο κι αγυριστο, ας το πουνε οτι θα παιξουμε το ρολο του κομπαρσου απο δω και περα...να μην ανεβαζουμε πιεση σε καθε ματς, να μην τρελαινομαστε, να προμηθευτουμε και μπολικα κολλυρια...
περσι παρουσιασε ο Γιωργης σε ινστα στορυ, οτι το δωρακι το πρωτοχρονιατικο ηταν ο Μισιτς...με τα γνωστα αποτελεσματα
φετος ξαναπαρουσιασαμε Ουαρντα και Λαμπρου...που διωξαμε ως ανεπαρκεις
αν δεν οργανωθει απο το μηδεν ολο το αγωνιστικο τμημα, τα ιδια και χειροτερα θα βλεπουμε
καντε και ενα τετραετες τωρα στον Καντουρι και μη ξεχαστε 30 Γεναρη καμια πωληση Γιαννουλη
αν δε κλεισει η ψαλιδα λεει.....
οσοι ειναι υπευθυνοι για μεταγραφικο σχεδιασμο, τμημα σκαουτινγκ, Ρεμπε και παρατρεχαμενοι, κανουν τη δουλεια των ονειρων μας...
μισθος παχυλος, ΜΗΔΕΝ ευθυνη, ΜΗΔΕΝ αγχος, και ζωαρα
ξυσιμο, απο παιχτες οτι φερει κι οτι παρει η rogon και απο πανω φορτωσαν την ομαδα με συμβολαια και συμβολαια δυσαναλογης αξιας σε σχεση με την προσφορα
αν οπως και περσι το χειμωνα με μηδενικη ενισχυση, φετος μεινουμε σε ενα δανεικο κι αγυριστο, ας το πουνε οτι θα παιξουμε το ρολο του κομπαρσου απο δω και περα...να μην ανεβαζουμε πιεση σε καθε ματς, να μην τρελαινομαστε, να προμηθευτουμε και μπολικα κολλυρια...
περσι παρουσιασε ο Γιωργης σε ινστα στορυ, οτι το δωρακι το πρωτοχρονιατικο ηταν ο Μισιτς...με τα γνωστα αποτελεσματα
φετος ξαναπαρουσιασαμε Ουαρντα και Λαμπρου...που διωξαμε ως ανεπαρκεις
αν δεν οργανωθει απο το μηδεν ολο το αγωνιστικο τμημα, τα ιδια και χειροτερα θα βλεπουμε
καντε και ενα τετραετες τωρα στον Καντουρι και μη ξεχαστε 30 Γεναρη καμια πωληση Γιαννουλη
αν δε κλεισει η ψαλιδα λεει.....
- kataramenos5
-
Μου φαίνεται πιο πιθανό να βγει ο τραμπ και να πει ότι έχασε παρά να βγει ο πορκυ και να μας πει την πληροφορία του!!!!
-
- Dark Knight
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Όταν είναι μέσα στο φόρουμ διαχειριστής, σαν και του λόγου μου, περνάνε αμέσως. Αν είσαι άτυχος και γράφεις μέσα στην άγρια νύχτα θα περιμένεις μερικές ώρεςTasospapas έγραψε:Πόση ώρα θέλει να περάσει αυτό που έγραψα?

-
Τι ώρες είσαι εσυ να γράφουμε τότε!!!Μαυρο Χιονι έγραψε:Όταν είναι μέσα στο φόρουμ διαχειριστής, σαν και του λόγου μου, περνάνε αμέσως. Αν είσαι άτυχος και γράφεις μέσα στην άγρια νύχτα θα περιμένεις μερικές ώρεςTasospapas έγραψε:Πόση ώρα θέλει να περάσει αυτό που έγραψα?
Δεν πειράζει όλοι είστε τέλειοι!!!!
Κι εγω πιστευω πως ο Ιβαν ειναι παρεμβατικος και καλα κανει. Ομως κανενας δεν ειναι στο μυαλο του να ερμηνευει τις πραξεις του (αν δηλαδη αυτος ορισε την καθυατερηση στο θεμα του αρχηγου μετα απο καλη πορεια της πρωτης προτασης ή αν αυτος παρενεβη και το ελυσε μηνες μετα). Ειναι κριμα να ξαναδιαβαζω για μεταγραφες αναλογα με το αν κερδισουμε το γαυρο. Καθε 6 μηνες τα ιδια. Αν ειναι καποιος παρεμβατικος το δειχνει οχι μονο στα του οικου του αλλα και στο αν πανε να του τον πιασουνε. Ενα παραδειγμα ειναι στο αν θα μεινει ο τσογλανος ατιμωρητος και αν θα γινει νυξη για το επιθετικο στο γκολ του γαβρου. Ειναι δεν ειναι πεναλτι με τα ερπετα αλλαξανε οι κανονισμοι αρα υπαρχει το "δεδικασμενο". Δεν γινεται να πολεμας μεσα στα σκατα με το γαντι. Για γιδες ακουσε για πρεσπες για ρωσους και ρουβλια. Δεν γινεται ολα να μενουν αναπαντητα και μετα να ακουγεται οτι δεν κανω μεταγραφες γιατι με περασε ο αλλος (σκαβοντας μου το λακκο ανενοχλητος). Και τους τζηλους θα ξετιναξεις και τους βαψομαλλιαδες θα ξεψυρισεις και τα πασπαλισμενα πλοια θα κανεις βουκινο αλλιως ο αλλος θα βαραει οπου βρει. Για να μην ξεφευγω, ο Κροατης καλος χρυσος αλλα δεν ειναι ο μονος ποδοσφαιριστης στην οικουμενη. Την τελευταια φορα το παρακαλετο νινί της Νινας αποδειχτηκε θεοξυνο. Δεν ειπαμε να ξυλωθει,αλλα ας δικιολογησουν μερικοι καρεκλοκενταυροι τα μισθα τους με αλλες προτασεις.
Για τον Κροβίνοβ. υπήρχε πέρα από τον μισθό (για 6 μήνες) και ένα έξτρα ποσό που θα κάλυπτε η Αλμπιον. Από ότι κατάλαβα το ζητήσανε και αυτό να το πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Δεδομένου ότι αυτό είναι γύρω στα 500 χιλιάρικα, θεωρώ βλακεία να δοθούν αυτά τα λεφτά (δηλ γύρω στα 800 για 6 μήνες). Ας τα δώσει ο χοντρός για να μας αποδυναμώσει ντεμέκ. Άλλωστε αυτό δείχνει ότι και στο +7 φοβάται.
Αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική στα λεφτά που φέραμε τον Κρμεντσικ. Ακόμα και 6αροοχτάρι με τρεξίματα βρίσκεις για 6 μήνες και κλείνεις μιά τρύπα.
Αυτό που εγώ δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική στα λεφτά που φέραμε τον Κρμεντσικ. Ακόμα και 6αροοχτάρι με τρεξίματα βρίσκεις για 6 μήνες και κλείνεις μιά τρύπα.
Καλημέρα άρρωστα μου ΠΑΟΚτσάκια! Όνομα φυσικά και δεν ξέρει κανείς. Έχω την πεποίθηση ότι σήμερα θα γίνει μεταγραφική κίνηση. Ο ΠΟΡΚΥ-5 λέει ότι αυτή θα αφορά την αμυντική γραμμή! Υπομονή το πολύ 17 ώρες και θα δούμε αν βγει αληθινό...!!
-
+++++++++++++Tasospapas έγραψε:Σας διαβάζω πάνω από 5 χρόνια γράφω σπάνια είμαι από τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που στηρίζω πάντα τους νέους παίκτες τους νέους προπονητές την όποια προσπάθεια γίνετε.Εχω πίστη στον Ιβάν θέλει το καλύτερο είμαστε σε μια περίεργη φάση αλλά θα περάσει ποτέ δεν άφησε την ομάδα είτε σε μεταγραφές είτε σε προπονητές κ μην ξεχνάμε τις ακαδημίες μας,έτσι κ τώρα έχω πίστη ότι κάτι καλό θα γίνει.Για να χτιστεί μια ομάδα θέλει δουλειά κ προπάντων τον ίδιο προπονητή για χρόνια ας αφήσουμε την μιζέρια κ ας προσέξουμε τον προπονητή κ όλους μας τους παίκτες,μόνο όταν είμαστε όλοι ενωμένοι κ τους στηρίζουμε θα κάνουμε κάτι,λάθη γίνονται όλα θα διορθωθούν.
- Περιπτερος
Τα πούλμαν άμυνας σπάνε με 10άρι και μπασκετικό γύρισμα της μπάλας.
Εμείς το δικό μας το πουλήσαμε. Πήραμε τον Μούργκ. Ο Μπίσεσβαρ εδώ και καιρό καθισμένος στο συμβόλαιο.
Που μπορώ να βάλω τακτική ανάλυση του γαύρου για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα;
Εμείς το δικό μας το πουλήσαμε. Πήραμε τον Μούργκ. Ο Μπίσεσβαρ εδώ και καιρό καθισμένος στο συμβόλαιο.
Που μπορώ να βάλω τακτική ανάλυση του γαύρου για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα;
Καλημερα ΑποστοληΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ότι στην ΠΑΕ είναι τόσο ηλίθιοι που να πιστεύουν ότι μεταγραφές θα γίνουν μόνον αν μειωθεί η διαφορά. Αυτή είναι μη λογική, είναι άποψη ανθρώπων που δεν μπορούν να διοικήσουν ούτε περίπτερο.
Καταλαβαίνω τη λογική που το λες, όσο απότομα κι αν το θέτεις.
Αν με ρωτάς νομίζω ότι αυτή η λογική σχετίζεται με την ανάγκη να πιεστεί επιτέλους η ομάδα να αποδώσει με βάση όσα πληρώνεται.
Από τον Ιβάν δηλαδή. Όταν βλέπει ότι δε μπορείς να κερδίσεις τη Λάρισα, ως κλασσικός συναισθηματικός Ιβάν, αντιδράει έντονα.
Και λέει άντε γαμηθειτε και παίξτε μπάλα. Πρώτα αυτό, μετά οι μεταγραφές.
Έτσι το εκλαμβάνω εγω
Αν ισχύει αυτη η λογικη αλιμονο μας.
Εδω και 2 χρονια κανουμς την μια μεταγραφικη πατατα μετα την αλλη, εχουμε χτισει ενα ροστερ με τεραστια κενα, εχουμε πεταξει χρημα και χρημα στα σκουπιδια, και ο Ιβαν θα τιμωρησει τον Γκαρσια αντι γ αυτους που πραγματικα φεραν την ομαδα σ αυτην την κατασταση?
Εγω προσωπικα αν ημουν Γκαρσια και ηξερα ότι εδω και 2 χρονια ολα υπολειτουργουν σε επιπεδο οργανωσης του αγωνιστικου τμηματος, και παρολα αυτα ολοι οι υπαιτιοι ειναι στις θεσουλες τους αραχτοι, ενω απο μενα, που και καλα θα με στηριζαν παση θυσια, μου ζητανε να φερω αποτελεσματα με ενα τετοιο ρόστερ, θα σηκωνομουν και θα εφευγα.
Ο ΠΑΟΚ εχει θεμα σοβαρο. Περα απο το οργανωτικο και διοικητικο θεμα που εχει, εχει και θεμα στο ποιους τιμωρει και ποιους επιβραβευει. Το ειπε σε καποια φαση καποιο μελος και ειναι ο,τι πιο ευστοχο.
Αλιμονο μας λοιπον αν ειναι αυτη η φιλοσοφια του Ιβαν.
Παντως δεν μπορει να ειναι τυχαιο πως ολοι οσοι ειχαν απαιτησεις απο τον εαυτο τους και απο τον τροπο με τον οποιο θελουν να δουλεψουν, αποχωρησαν (οχι απαραιτητα και τελειοι στην δουλεια τους) μονοι τους (Ιβιτς Λουτσε), ενω κατι αλλοι π ευθυνονται για παρα πολλα μεγαλα λαθη βρισκονται ακομη στις θεσουλες τους και δεν εχουν καν την ευθιξια να παραιτηθουν.
Εταιρια π κραταει τους μετριους και τους λιγους και αφηνει τους εχοντες προσωπικοτητα να αποχωρουν, δεν εχει κανενα μελλον.
Ας μεινουμε λοιπον στα χαφ με την πληροτητα που ειδε ο τεραστιος Ρεμπε, που τελικα δεν ειναι ΤΔ αλλα μεσαζοντας μανατζερικων προτασεων, κι ας αφησουμε τον Γκαρσια με Εσιτηδες, Μπισεσβαρ, Νινουες και Λαμπρου να βγαλει τα καστανα απο την φωτια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εδω και 2 χρονια κανουμς την μια μεταγραφικη πατατα μετα την αλλη, εχουμε χτισει ενα ροστερ με τεραστια κενα, εχουμε πεταξει χρημα και χρημα στα σκουπιδια, και ο Ιβαν θα τιμωρησει τον Γκαρσια αντι γ αυτους που πραγματικα φεραν την ομαδα σ αυτην την κατασταση?
Εγω προσωπικα αν ημουν Γκαρσια και ηξερα ότι εδω και 2 χρονια ολα υπολειτουργουν σε επιπεδο οργανωσης του αγωνιστικου τμηματος, και παρολα αυτα ολοι οι υπαιτιοι ειναι στις θεσουλες τους αραχτοι, ενω απο μενα, που και καλα θα με στηριζαν παση θυσια, μου ζητανε να φερω αποτελεσματα με ενα τετοιο ρόστερ, θα σηκωνομουν και θα εφευγα.
Ο ΠΑΟΚ εχει θεμα σοβαρο. Περα απο το οργανωτικο και διοικητικο θεμα που εχει, εχει και θεμα στο ποιους τιμωρει και ποιους επιβραβευει. Το ειπε σε καποια φαση καποιο μελος και ειναι ο,τι πιο ευστοχο.
Αλιμονο μας λοιπον αν ειναι αυτη η φιλοσοφια του Ιβαν.
Παντως δεν μπορει να ειναι τυχαιο πως ολοι οσοι ειχαν απαιτησεις απο τον εαυτο τους και απο τον τροπο με τον οποιο θελουν να δουλεψουν, αποχωρησαν (οχι απαραιτητα και τελειοι στην δουλεια τους) μονοι τους (Ιβιτς Λουτσε), ενω κατι αλλοι π ευθυνονται για παρα πολλα μεγαλα λαθη βρισκονται ακομη στις θεσουλες τους και δεν εχουν καν την ευθιξια να παραιτηθουν.
Εταιρια π κραταει τους μετριους και τους λιγους και αφηνει τους εχοντες προσωπικοτητα να αποχωρουν, δεν εχει κανενα μελλον.
Ας μεινουμε λοιπον στα χαφ με την πληροτητα που ειδε ο τεραστιος Ρεμπε, που τελικα δεν ειναι ΤΔ αλλα μεσαζοντας μανατζερικων προτασεων, κι ας αφησουμε τον Γκαρσια με Εσιτηδες, Μπισεσβαρ, Νινουες και Λαμπρου να βγαλει τα καστανα απο την φωτια...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk