Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Dimg4

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και μονο που σκεφτομαι Σαντος με Γκαρσια, Βιερινια, Μουσλι, Λινο, Κοντρερας κλπ με μεγαλομετοχο Σαββιδη.... γυρνανε τα μυαλα αναποδα...
Τι ευκαιρια χασαμε το 2006 ρε γαμω
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Aureliano Buendia έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό πλέον δεν αντέχεται. Και δεν εννοώ από τον Ιβάν. Είναι δικό του θέμα αν έχει αντοχές και εγώ μεταφυσικές εικασίες δεν κάνω. Μιλάω για εμάς. Καιρός είναι να ασχοληθούμε με εμάς, διότι αν εσείς αντέχετε αυτό που βιώνουμε όλοι μας, με γεια σας και χαρά σας, αλλά εγώ προσωπικά έχω κλατάρει ψυχοσωματικά. Και ο Ιβάν θα πρέπει να βρει τον τρόπο να προστατέψει τον εαυτό του, την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ, τα παράλληλα πρότζεκτ και οφέλη του ιδίου, τα οποία απορρέουν έστω και εμμέσως από την εμπλοκή του με τον ΠΑΟΚ, αλλά πάνω απ' όλα εμάς τους ίδιους. Διότι έχουμε αφεθεί στο έλεος μιας κατάστασης που δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε.

Πλέον, δεν είμαστε καν σε καθεστώς πολέμου. Το έχουμε ξεπεράσει προ πολλού αυτό το στάδιο. Είμαστε σε καθεστώς εξολόθρευσης, η οποία δεν θα έρθει μπαμ και κάτω, αλλά σταδιακά μέσω της εξάντλησης. Κι ο Ιβάν από πέρσι, ήδη από την υπόθεση της ΕΕΑ και της πολυϊδιοκτησίας, είναι απών. Μας βομβαρδίζουν μια ωραία πρωία που εμείς βγήκαμε για βόλτα και νιώθουμε κάθε φορά πως ο ουρανός μας έπεσε στο κεφάλι.

Κατανοώ και αποδέχομαι την πιθανότητα της κόπωσης από πλευράς του ή της παραδοχής αδυναμίας να ορθώσει ανάστημα σε αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι λίγο πράγμα, αυτά που βλέπουμε δεν έχουν συμβεί ποτέ και πουθενά, σε καμία χώρα και σε καμία εποχή. Όταν το in.gr, που το διαβάζουν εκατομμύρια χρήστες που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, φιλοξενεί πέρσι "άρθρο" που πετάει ακαθόριστες σπόντες περί εμπλοκής Ιβάν στη δολοφονία του Βούλγαρου οπαδού, καταλαβαίνεις ότι το πράγμα έχει ξεφύγει. Θα αναρωτηθεί, φυσικά, κανείς, "μα καλά υπάρχει κόσμος που θα πιστέψει ότι κοτζάμ Ρώσος μεγιστάνας θέλει να δολοφονήσει έναν Βούλγαρο χούλιγκαν, λες και δεν έχει άλλες δουλειές;". Η απάντηση είναι ότι ναι, κόσμος θα το πιστέψει, αλλά το σημαντικό δεν είναι καν αυτό. Είναι να γραφτεί, να ειπωθεί, να κυκλοφορήσει, να συζητηθεί. Ίσως, λοιπόν, ο Ιβάν είπε να κρατήσει χαμηλό προφίλ μέχρι να περάσει η μπόρα, ίσως να τον κρατάνε από κάπου ή από κάτι που εμείς δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε. Ειλικρινά, πλέον μπορώ να πιθανολογήσω τα πάντα, αλλά αυτό που ξέρω -διότι τη στραβοστόμικη ξερολίαση τη σιχαίνομαι σε όλους τους τομείς- και μάλιστα πολύ καλά είναι το πώς νιώθω εγώ. Και δεν νιώθω καλά. Έχω λυγίσει πλέον και νιώθω απροστάτευτος.

Ο στόχος αυτού του πολέμου δεν είναι μονάχα να φύγει ο Ιβάν (είναι πιθανότατο) ούτε να καταστεί ο ΠΑΟΚ ακίνδυνος (αυτό το θεωρώ βέβαιο), ούτε καν να σπιλωθεί το ονόμα του ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα (αυτό είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο και το πιο αποκαρδιωτικό είναι ότι το έχουν πετύχει), είναι μαζί με όλα τα παραπάνω να μετατρέψουν τον ΠΑΟΚ, την ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ και την αγάπη για την ομάδα σε μια διεργασία εξουθενωτική και ψυχοφθόρα. Να μας ανεβάζουν τους σφυγμούς στους 200, να μας αναγκάζουν να προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, να μας βγάλουν το λάδι και την ψυχή, να μας αφήσουν ολόστεγνους και στραγγιγμένους.

Και το έχουν κατορθώσει. Πέρσι, με την ΕΕΑ βρέθηκα να γράφω σε facebookικούς τοίχους αγνώστων, να μαλώνω με κόσμο που ήξερα μόνο διαδικτυακώς, να απαντώ σε υπαλλήλους σούπερ μάρκετ (αλήθεια λέω), να χάνω τον ύπνο μου, την ηρεμία και τον χρόνο μου, να υπόκειμαι σε κόστος σε διαπροσωπικό, επαγγελματικό και κάθε άλλο επίπεδο. Δεν αντέχω να το ξανακάνω. Ραδιόφωνα δεν άκουγα ούτως ή άλλως, δεν πρόκειται να ξαναμπώ σε σάιτ για τους επόμενους μήνες (πολύ θετικό αυτό, ολότελα χαμένος χρόνος ήταν ούτως ή άλλως), δεν θα συζητήσω με κανέναν, δεν θα γράψω οτιδήποτε δημοσίως, απλώς θα βλέπω τα ματς κάθε ΣΚ ανόρεχτα και αποκαμωμένα και αυτό ήταν. Αν δεν μπορούν άνθρωποι με τόση ισχύ και τόσους αδρά αμειβόμενους εργαζόμενους να προστατεύσουν την υπόληψή τους, είναι πρόβλημά τους. Το θέμα, όμως, είναι ότι το πρόβλημά τους γίνεται και δικό μου πρόβλημα.

Έχω ειλικρινά σιχαθεί να ακούω ότι "ο Ιβάν ξέρει", "ο Ιβάν είναι γάτα", "ο Ιβάν θα του δείξει του χοντρού" και άλλα τέτοια. Εγώ, λοιπόν, που δεν ξέρω και δεν είμαι γάτα, αυτό που βλέπω είναι ότι μας κλέψαν ένα πρωτάθλημα και δεν άνοιξε μύτη, ότι έπεισαν τον κόσμο ότι είχαμε παράγκα σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία παράγκας με κλεμμένο πρωτάθλημα και κερδισμένο ένα μόλις ψωροπρωτάθλημα και αυτό με υπερ-ομάδα, ότι πέρσι μας διέσυραν, μας σπίλωσαν, μας έκαναν να φαινόμαστε οι χαϊδεμένοι του Μητσοτάκη (ποιος να μας το έλεγε και να τον πιστεύαμε), φέτος μας ξαναδιαλύουν ασύστολα και χωρίς καμία αιδώ, μας έχουν κάνει σκέτη κουδουνίστρα για να νανουρίζουμε τον Βαγγελάκη όταν πέφτει να κοιμηθεί. Ρε σεις, πείτε μου ειλικρινά, σε ποια ζωή "θα τους βάλουμε στη θέση τους"; Μέχρι τότε θα μας έχει μείνει κάνα δόντι ή θα μας έχουν κάνει τη μούρη κιμά και θα είμαστε αγνώριστοι;

Ο χοντρός δεν είναι ούτε στριμωγμένος, ούτε φοβάται το οτιδήποτε. Είναι το απόλυτο αφεντικό της μπανανίας που λέγεται Ελλάδα. Δεν κάνει οτιδήποτε με την ευλογία πολιτικών, αυτή η άποψη είναι so 90s. Αυτός δίνει την ευλογία του σε πολιτικούς για να κάνουν καριέρα. Και το ματς μεταξύ μας είναι περίπου 1.000-0 στα σημεία. Και όσο δεν γίνεται το νοκ άουτ, τόσο θα συνεχίζεται το σφυροκόπημα. Σε λίγο μπορεί και να κατηγορηθούμε για διαρροή απόρρητων κρατικών μυστικών, για εξάπλωση του Covid-19 σε γηροκομεία ανά την επικράτεια, για την εκτόξευση του δημοσιονομικού χρέους, για πραγματικά το οτιδήποτε και εμείς θα βρεθούμε μόνοι μας να πανηγυρίζουμε όταν δικαιωθούμε σε κάποιο δευτερο-τριτο-τεταρτο-βάθμιο όργανο, ενώ όλη η ζημιά θα έχει ήδη συντελεστεί σε πολλαπλά επίπεδα, στη ρετσινιά, στην κόπωση, στον αποπροσανατολισμό, στα πάντα.

Ο Ιβάν δεν έχει καταφέρει το παραμικρό χτύπημα αντεπίθεσης σε οποιοδήποτε επίπεδο. Κι αν τυχόν έχει "κουραστεί", "σιχαθεί", "αηδιάσει" όπως λέτε, τότε σόρρυ κιόλας, αλλά εγώ δεν θα κρατήσω το χεράκι σε έναν άνθρωπο που (όπως πάλι λέτε ξανά και ξανά) έγινε ζάπλουτος στο φαρ-ουέστ (ή μάλλον στο φαρ-ηστ) της μετά-ΕΣΣΔ Ρωσίας, προτιμώ να ασχοληθώ με μένα και τους αληθινά ομοίους μου (που είναι οι ρομαντικοί συνοπαδοί μου, οι απλοί άνθρωποι και ΚΑΝΕΝΑΣ από τη διοίκηση ή την ομάδα) που περνάμε των παθών μας τον τάραχο. Και απαιτώ (τρίχες, δεν μπορώ να απαιτήσω τίποτα, λέμε τώρα) να ξέρω ποια είναι τα πλάνα της κεφαλής. Διότι αν είναι να μας αφήσει να γινόμαστε σάκος του μποξ, χωρίς να περνά σε οποιαδήποτε επίθεση (η οποία ποσώς με νοιάζει πλέον αν έχει υπαρκτή βάση), θα ήθελα να το ξέρω, ώστε να αποστασιοποιηθώ ολοκληρωτικά άνευ δισταγμών.

Μέσα σε όλα αυτά, και στην απόλυτα ηττοπαθή στάση του "τρέχουμε και δεν φτάνουμε απέναντι σε ουρανοκατέβατες επιθέσεις", υπάρχει και το συμπληρωματικό ζήτημα που αφορά την ποιότητα της ομάδας. "Ρε φίλε, ποια ομάδα, δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ;" είναι η αυτόματη ψαγμένη απάντηση, η οποία, φυσικά, είναι πολύ λιγότερο ψαγμένη απ' όσο ακούγεται. Διότι το αγωνιστικό πάντα έχει σχέση. Όταν ζήσαμε τις αδιανόητες στιγμές με το όπλο, η ψυχραιμία, η πίστη και οι αντοχές του κόσμου ήταν μνημειώδεις. Και αυτό το γεγονός σχετίζεται άμεσα, αμεσότατα θα έλεγα, με τη βεβαιότητα της αγωνιστικής υπεροχής. "Είμαστε καλύτεροι, μας κλέβουν, θα τους δείξουμε εμείς στο γήπεδο", σκεφτόμασταν όλοι και παίρναμε κουράγιο. Τώρα, όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, αυτή η αίσθηση υπεροχής, αυτό το αποκούμπι, όχι απλώς δεν ισχύει πλέον, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν το υπάρχον ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι ικανό να διεκδικήσει κάτι ουσιώδες.

Όσον αφορά το τι μπορεί να κάνει ο Ιβάν, δεν ξέρω, δεν είμαι εγώ ο τσάρος του καπνού που έγινε πλούσιος επί Γιέλτσιν, ούτε έχω αναλάβει τα ηνία του ΠΑΟΚ, ούτε έμπλεξα με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας πει "σηκώνομαι και φεύγω", αλλά με τρόπο συντεταγμένο και επικοινωνιακά άψογο (καμία ελπίδα), ας βγαίνει να λέει κάθε μέρα ότι ο χοντρός πουλάει πρέζα στα παιδάκια, ας κάνει 1.500 καταγγελίες για πολυϊδιοκτησία και αθέμιτες σχέσεις μεταξύ Ολυμπιακού, Άρη και ΑΕΛ, δεν με νοιάζει, δεν είναι δική μου δουλειά να βρω τι θα γίνει. Σίγουρα, πάντως, θα πρέπει να σταματήσουμε να τρέχουμε αλαφιασμένοι πίσω από "υποθέσεις" που σκαρώνουν οι άλλοι.
Καταπληκτικό ποστ για ακόμα μια φορά.
Aureliano Buendia έγραψε:Πώς εκφράζεται η καύλα αυτή; Πού αποτυπώνεται αυτή η πόρωση;
Πώς θωρακίστηκε η ομάδα σε οποιοδήποτε επίπεδο απέναντι σε όλα αυτά;
Τι μέτρα πάρθηκαν εναντίον όλων αυτών που συμβαίνουν; Πότε, πού και πώς κατάφερε ένα έστω υποτυπώδες χτύπημα αντεπίθεσης ο ΠΑΟΚ;
Πέρσι βρεθήκαμε ο καθένας από εμάς να υπερπασπίζεται την ομάδα ότι δεν έχει μαγαζιά πολυϊδιοκτησίας και ότι δεν μας σώζει ο Μητσοτάκης.
Φέτος, για το ότι δεν πάμε να δωροδοκήσουμε παίκτες αντιπάλων.
Αναρωτιέμαι τι έχει το μενού για του χρόνου.
Ποτέ και πουθενά μέχρι στιγμής.
Τρέχουμε συνεχώς πίσω απ τις εξελίξεις.
Είναι βέβαια σύνθετο το ζήτημα.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Απ την άλλη δεν μπορούμε να έχουμε και πολλές απαιτήσεις όταν μετά από 2 σεζόν,
έχει διαλυθεί η ομάδα που έκανε νταμπλ και με αήττητο πρωτάθλημα.
Στο μπαμ μπαμ όμως, με συνοπτικές διαδικασίες.
Εδώ δεν έχουμε παίχτες να κατεβούμε να παίξουμε κανονικά στην Ευρώπη
ο ''πολεμος'' μας μάρανε.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

laska4 έγραψε:Ανακοινωθηκε η λιστα forbes με τους πλουσιοτερος.. ο σαββιδης ειναι παλι μεσα με περιουσια (που αυξηθηκε ) στα 1,6B και θεση 1714

https://www.forbes.com/real-time-billio ... 6efaa63d78
Σιγα τα λεφτα, ουτε εναν Haaland δε μπορει να φερει
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Dimg4 έγραψε:Και μονο που σκεφτομαι Σαντος με Γκαρσια, Βιερινια, Μουσλι, Λινο, Κοντρερας κλπ με μεγαλομετοχο Σαββιδη.... γυρνανε τα μυαλα αναποδα...
Τίποτα δεν χάσαμε. Με την πολιτική κατάσταση τότε και με την παράγκα που υπήρχε, πρωτάθλημα δεν έπαιρνες με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Και αν σκεφτειτε απο τι βαλτους γλιτωσαμε,ειλικρινα δεν θελω να ξερω που θα μασταν τωρα

https://www.zougla.gr/sports/article/ka ... -o-savidis

https://www.kathimerini.gr/athletics/45 ... -gia-paok/

https://www.voria.gr/article/kampanis-d ... o-sabbidis
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

xrisitsapa έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Και μονο που σκεφτομαι Σαντος με Γκαρσια, Βιερινια, Μουσλι, Λινο, Κοντρερας κλπ με μεγαλομετοχο Σαββιδη.... γυρνανε τα μυαλα αναποδα...
Τίποτα δεν χάσαμε. Με την πολιτική κατάσταση τότε και με την παράγκα που υπήρχε, πρωτάθλημα δεν έπαιρνες με τίποτα.
Επτά χρόνια νωρίτερα ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ μας κι δεν θα έκανε την διαφορά; Μπερδευεσε πολύ φίλε! στην αρχή του μνημονίου που δεν κυκλοφορούσε ούτε πενταευρω από τους εγχώριους διαπλεκόμενους, ο Σαββίδης θα ήταν επιχειρηματικά επτά χρόνια μπροστά από ότι είναι σήμερα!! Τουλάχιστον τα βασικά!!
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

xrisitsapa έγραψε:
Διαφωνώ. Επτά χρόνια σοφότερος θα ήταν και πιο έμπειρος...δεν είναι τα χρήματα το πρόβλημα. Είναι η προσαρμογή...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Και χωρίς ffp νομίζω (τo 2006)
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Φιλε aureliagno.

Aπο αυτα που γραφεις φαινεσαι οτι εισαι και ψαγμενος
και αρρωστος ΠΑΟΚΤΣΗΣ οπως πολλοι απο εμας.
Οτι λες εχει πολυ σωστη βαση και βαθος.
Μιλας καθαρα και καταλαβαινεις τι γινεται
βλεποντας πολυ πιο μακρια απο τον μεσο οπαδο.

Δε γραφω για να σου πω "αλλά" ή ¨"ωστοσο"
μα για να συμπληρωσω αν μου επιτρεπεις καποια πραγματα
απο το συλλογιστικο σου.

Καταρχην αν παρουμε ολους τους οπαδους των ομαδων
και εννοω τους σκεπτομενους, πρεπει ολοι να αντιλαμβανομαστε
οτι ειμαστε πραγματικα αρρωστοι με τις ομαδες μας οι οποιες ειναι σαν ναρκωτικο.
Σκεψου οτι δισεκατομυρια ανθρωποι υποστηριζουμε
ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που βγαζουν και διακινουν με καθε τροπο
δισεκατομυρια ευρω και εξυπηρετουν συμφεροντα.
Δηλαδη εκ των πραγματων ειμαστε αρρωστοι γιατι κανενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν το κανει
αυτο και ειδικα την εποχη του απολυτα επαγγελματικου ποδοσφαιρου, του στοιχηματος, κλπ......

Φυσικα ο καθενας θα αντιδρασει και θα πει οτι εμεις ειμαστε αγνοι οπαδοι
και οτι δεν ειναι ολοι οι προεδροι το ιδιο. Φυσικα και εχει δικιο
και δεν ειναι ολοι οι προεδροι ουτε οι οπαδοι το ιδιο ουτε οι ομαδες.
Ωστοσο ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ συμμετεχουν σε αυτο το αλισβερισι.
Συνεπως οπως καταλαβαινεις το ολο θεμα δεν εχει καμια λογικη.
Εκει στηριζονται και ολα. Στη δικη μας κυριως παρανοια των οπαδων και των φιλαθλων
που υποστηριζουμε μια ΑΕ και οτι ολα αυτη σημαινει, με παθος.

ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ειναι και η ουσια της υποθεσης. Ή το δεχεσαι ολο αυτο και λες
οτι εγω ειμαι οπαδος της ταδε ομαδας και δε με νοιαζει ο προεδρος, τα χρηματα, τα
συμφεροντα, το στοιχημα, ο επαγγελματισμος, η βρωμια, κλπ, ή ΟΧΙ και δεν ασχολεισαι.

ΕΜΕΙΣ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ
ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΧΡΗΖΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ!!!
Απο τη στιγμη ομως που ασχολουμαστε για τη δικια μας ευχαριστηση και επειδη
πραγματι δεν ειναι ολοι το ιδιο πρεπει να δεχτουμε οτι ο Σαββιδης που ολοι μας
αγαπαμε και εχει δωσει οσα δεν εχουν δωσει ολοι μαζι οι υπολοιποι προεδροι σε οκτω χρονια
ΔΕ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΑΟΚ. Ο Σαββιδης ειναι επιχειρηματιας και ο ΠΑΟΚ αποτελει για αυτον καταρχην
ενα αρμα με το οποιο μπηκε στην Ελληνικη αγορα. Σε μια αγορα και ενα κρατος
που δεν τον θελει για πολλους λογους που ειναι χρονοβορο να αναλυσουμε εδω.

Αυτος ομως συνεχιζει τις επενδυσεις και στην Ελλαδα και στον ΠΑΟΚ και θελει
μεσα απο αυτα να εδραιωθει. Αυτο εκμεταλλευεται αυτος ως επιχειρηματιας
και εκπροσωπος συμφεροντων και αυτο εκμεταλλευομαστε και εμεις ως οπαδοι
αφου αυτος προσπαθει να κανει τον ΠΑΟΚ μεγαλο, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Το τι αντιμετωπιζει το ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Μια ατελειωτη Κολομβιακη σαπιλα ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ.
Φυσικα και αυτος δεν ειναι κανενας αγγελος, αλλα και να ηθελε δε θα μπορουσε να ειναι.
Οσο αφορα την εννοια επενδυση. Επετρεψε μου να σου πω οτι οσο και να θελει
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
Παρολα αυτα εχει βαλει και θα βαλει ατελειωτα χρηματα ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Ουτε οι ομαδες, ουτε οι οπαδοι, ουτε οι επιχειρηματιες.
Αυτος δεν ειναι καβπυριας και απατεωνας σαν τον τιγρη,
ουτε Φαταουλας σαν τον Μαρινακη. Μπορει εξαλλου να πιστευει
και περισσοτερο απο εμας οτι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ....

Να σου πω και κατι για τις αλλαγες που ειπες και για τις ηττες. Σε αυτην τη χωρα
ειναι τρομερα δυσκολο να κερδισεις αυτον τον πολεμο. Ωστοσο μπορεις να κερδισεις
ορισμενες μαχες. Αυτο το πετυχε για τον ΠΑΟΚ ο Σαββιδης αλλα και για τις επιχειρησεις του.
Στην αρχη επαιρνε μονο φαλιρισμενες (ΣΕΚΑΠ,ΣΟΥΡΩΤΗ,ΠΑΟΚ).
Τωρα μπηκε στο λιμανι, μπηκε στο Παλιουρι, στο Πορτο Καρρας, κλπ.
Στο ποδοσφαιρο που μας αφορα, ο γαυρος εχασε την ΕΠΟ, ηρθαν ξενοι
διαιτητες, ειδες βαρ, ειδες καλυτερες διαιτησιες, μειωθηκαν τα φιλικα,
ξεκιναει το πρωταθλημα και δεν ξερεις ποιος θα το παρει, μπηκε στα πλει οφ και ο πρωτος,
εχασε ο γαυρος και τη super league, κλπ.
ΕΙΔΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ να παιρνει τιτλους που δεν ειχες δει 100 χρονια.
Ειδες παιχταραδες στην Τουμπα που δεν ειχες ονειρευτει,
Ειδες τα χρεη να πληρωνονται γι ενα τσαι, Ειδες καποιον να βαζει
ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, ΕΙΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟ.....
Οταν οι αλλοι οι περιμενουν το κρατος να τους το κανει τσαμπα
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ ΠΡΙΝ 7-8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕ
ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ......

Ο ΣΥΡΙΖΑ ασχετως κομματικων προτιμησεων προσπαθησε στην αρχη
με Κοντωνη και ΣΑΒΒΙΔΗ να καθαρισει τη σαπιλα.
Αλλα μετα με Βασιλειαδη πηρε πολλα πραγματα πισω.
Τωρα ειναι λογικο με Κουλη η παραγκα να αναθαρρησε.

Η ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΝΙΚΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΤΕ. Αν πας πιο πισω εγω ειμαι 47 χρονων
και ρωτησεις μεγαλυτερους απο εμενα η διαιτησια η σημερινη
που φωναζουμε για αυτους που ζησαν ματς το 60-70 ειναι απλα τελεια....
Εγω δεν ηερω για τοσο παλια απλα κατσε και δες ενα βιντεο
το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 τελικος του 82 στο ΟΑΚΑ με τον Κουδα.
Μιλαμε για δεκα-δεκαπεντε φασεις ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!!
Μιλαμε για οφσαιντ,πεναλτι και οτι μπορεις να φανταστεις....

Για να μην κουραζω αλλο, αυτα τα εγραψα σαν συμπληρωμα σε αυτα που ειπες
και στα οποια συμφωνω. Ειναι δυσκολο πραγματικα να πεις
σε εναν αρρωστο ΠΑΟΚΤΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.....
Αν εχεις ορεξη διαβαστα......
ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!!!
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Andrew R έγραψε:
xrisitsapa έγραψε:
Επτά χρόνια νωρίτερα ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ μας κι δεν θα έκανε την διαφορά; Μπερδευεσε πολύ φίλε! στην αρχή του μνημονίου που δεν κυκλοφορούσε ούτε πενταευρω από τους εγχώριους διαπλεκόμενους, ο Σαββίδης θα ήταν επιχειρηματικά επτά χρόνια μπροστά από ότι είναι σήμερα!! Τουλάχιστον τα βασικά!!
Το 2006 ήταν ακόμα ο Κόκκαλης στον γαύρο.
Επίσης ο Τζιγγερ στο βαζελο και από το 2008 μπήκαν οι πολυμετοχικοι.
Για ποιο 5ευρω μιλάς;;
Η εγχώρια πλουτοκρατία ΠΟΤΕ δεν χτυπήθηκε από το μνημόνιο, ίσα ίσα ευνοήθηκε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

“Προσφέρει” στον Βόλο ο Ιβάν Σαββίδης

sfinagr

Ένα «δέμα αγάπης και αλληλεγγύης» θα παραλάβουν από το Δημαρχείο του Βόλου, τις προσεχείς ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη, χίλιες περίπου οικογένειες που φέτος οι συγκυρίες δεν επέτρεψαν να μπορούν να έχουν τα απαραίτητα για ένα γιορτινό τραπέζι.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Βόλου σ’ αυτή την κίνηση έχουν βοηθήσει δύο φίλοι του με μεγάλη οικονομική άνεση. Ο Αχιλλέας Μπέος αν και στην αρχή δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματά τους, στη συνέχεια και μετά από δημοσιογραφική πίεση, αποκάλυψε πως πρόκειται για τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ιβάν Σαββίδη.

Ενώ ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής συμπλήρωσε πως σ’ αυτή την κίνηση συμμετέχει ισομερώς ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος ευχήθηκε αυτή να είναι η τελευταία χρονιά που συμπολίτες μας χρειάζονται βοήθεια ώστε να περάσουν τις γιορτές όπως αρμόζει σε κάθε συνάνθρωπο.

Ο Αχιλλέας Μπέος διευκρίνισε πως υπάρχουν λίστες με τα ονόματα των ανθρώπων που έχουν την ανάγκη αυτής της ενισχυτικής κίνησης, όμως όσοι πολίτες είναι μακροχρόνια άνεργοι ή πολύτεκνοι, μπορούν να πάνε στο Δημαρχείο και να υπάρξει η ανάλογη μέριμνα.

thenewspaper.gr
melios

Δημοσίευση από melios »

Άμα είχαμε μεγαλομέτοχο από το 2006, τότε θα πηγαίναμε στην ΕΡΤ. Ήταν η περίοδος με τα χοντρά συμβόλαια. Δεν θα μέναμε στην NOVA με τις πενταροδεκάρες της. Που μας πουλάνε και τρέλα τα στελέχη της τώρα. Μετά από αυτήν την κίνηση η ομάδα θα είχε πενταπλάσιους οπαδούς αφού θα ήταν σε δημόσια τηλεόραση. Θα την έβλεπαν όλοι. 2008-2012 δεν υπήρχε παιχνίδι με κάτω από 12000 χιλιάδες κόσμο. Κάθε ματς ήταν ένα μικρό πανηγύρι. Τα πιτσιρίκια τα γουστάρουν αυτά.

Επίσης θα έβαζε λεφτά. Δεν θα χάναμε κάθε τρεις και λίγο παίχτες για ψήλου πήδημα. Θα είχαμε σταθερό κορμό και θα πηγαίναμε καλύτερα και Ευρώπη. Τότε οι παίχτες ερχόντουσαν στην Ελλάδα πιο άνετα τότε από ότι τώρα. Άμα φέραμε μπερμπάτοβ το 2015 φαντάσου τι θα ερχόταν τότε.

Έγκλημα που δεν του την έδωσαν την ομάδα τότε.

Τι συζητάμε; Είδα τα ποστ του φίλου πιο πάνω για τον Καμπάνη. Υπήρχαν άτομα στην πόλη που θέλανε τον Καμπάνη και όχι το Σαββίδη. Φαντάζεστε να ερχόταν αυτός τελικά; Τότε τα προβλήματα μας δεν θα ήταν η αστοχία του Τσόλακ. Αλλά πολύ πιο σοβαρά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος melios την Δευ 21 Δεκ 2020, 23:42, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ναι αυτός που το παίζει μεγάλος ΠΑΟΚΑΡΧΗΣ ο Μπαμπης ο Αποστολιδης και συχνά κουνάει το δάχτυλο σε ΠΑΕ Σαββιδη γιατί δεν συντριβούν το σύστημα του γαύρου ......ο εκπρόσωπος του Καμπάνη τότε.....και πολέμιος του ερχομού Σαββιδη.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 22 Δεκ 2020, 01:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

@Aureliano Buendia

Αναφερόμενος στο θαυμάσιο άρθρο σου "Δεν αντέχεται άλλο...", συμφωνώ φυσικά σε όλα αυτά που λες ότι δεν τα αντέχεις πλέον. Μάλιστα είμαι σίγουρος ότι αν είχες χρόνο και χώρο θα έγραφες πολύ περισσότερα.

Βέβαια ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπορεί να κάνει πολλά για να αντιδράσει. Δεν πιστεύω, όπως και εσύ άλλωστε αναρωτιέσαι, ότι τον κρατάνε με κάποιο τρόπο στο χέρι.
Απλά δεν μπορεί να το πολεμήσει ή να αντιδράσει σε όλο αυτό. Απλά δεν μπορεί, είναι πάνω από τις δυνάμεις του, τον ξεπερνάει. Φυσικά το πως και πόσο τον έχει επηρεάσει πραγματικά η τραγική κατάσταση που πολύ σωστά περιγράφεις, κανείς μας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει.

Διαφωνώ μαζί σου και απεύχομαι την αποχώρηση του από τα κοινά του ΠΑΟΚ, όσο συντεταγμένη και να είναι αυτή. Και μια και μιλάμε για Πόντιο παραφράζοντας λέω καλύτερα "πόντιος και μ' έναν ομάτ" παρά ΠΑΟΚ χωρίς Σαββίδη. Και δεν το επιθυμώ γιατί διακατέχομαι από κάποιο ιδιαίτερο σεβασμό ή λατρεία ή θαυμασμό για τον άνθρωπο αυτό, πέρα βέβαια από του ότι είναι ο Πρόεδρος Του ΠΑΟΚ. Το λέω απλά γιατί όλο αυτό εναντίον του ΠΑΟΚ "Δεν αντέχεται άλλο..."

"Η αγάπη, η φιλία και ο θαυμασμός δεν ενώνουν τους ανθρώπους τόσο, όσο το κοινό μίσος για κάτι."
Άντον Τσέχοφ.

Και η ένωση τους πια έχει γίνει φαεινότερη του ηλίου, το μίσος τους δε, περίσσεψε και στάζει από τα μάτια τους και ούτε πλερέζες δεν φοράνε οι πουτάνες, λίγο να κρυφτούν.
Το λέω και στους γιούς μου (40άρηδες) μια χαρά είμαστε. Τους εύχομαι όπως και σε όλους εδώ μέσα, που ίσως δεν τα ζήσαν, να μην γνωρίσετε αυτά που είδαν τα μάτια μου στον ΠΑΟΚ 71 χρόνια τώρα. Ποιος εσκομπαράκης, ποιος καραφούτσος, ποιος Μαου-Μαου (Μαο-Μαο) και αλλαφοκώλης. Μιλάμε για ταλιμπάν, για καρτέλ. Ποιά σφαλτσοσφυρίγματα και ποιοι διαιτητές. Οι περισσότεροι από εσάς ζήσατε τα απόνερα εκείνης της εποχής, με την εν' ψυχρώ δολοφονία του Κώστα και του Ευθύμη το 1991.
Ξύλο κάθε Κυριακή, ξύλο που δεν περιγράφεται, παντού μας περίμεναν.

Για τίποτε δεν μετανιώνω, για τίποτα που χάσαμε δεν κλαίω. Κλαίω μόνο για τις ψυχές των Αδελφών μας που χάθηκαν. Δεν τον φοβάμαι πια τον ΠΑΟΚ. Τα καλύτερα ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Εμείς την καρδιά πέτρα και ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”