ΠΑΟΚ - Άρης 75-64 Σχόλια & Παρελειπόμενα
- ΑποστόληςΑ
Re: ΠΑΟΚ - Άρης 75-64 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Είδα τα τελευταία 5 λεπτά. Η ομάδα είναι πολύ χάλια, όπως και πέρυσι. Η ευχάριστη νότα ήταν ο Τσαλμπούρης. Αν μπορέσει και την μαζέψει ο Λυκογιάννης θα είναι κατόρθωμα.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό που είδα στο τρίτο και τέταρτο δεκάλεπτο ήταν εκπληκτικο...
Ρε παίδες Ημαρτον!!!
Δεν κάνουμε διαγωνισμό τριποντων και βλακειας!!
Βάλτε και λίγο την μπάλα μέσα!!
Νίκη μεγάλη αλλά δεν είναι λειτουργία ομάδας αυτή του δεύτερου ημιχρόνου!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε παίδες Ημαρτον!!!
Δεν κάνουμε διαγωνισμό τριποντων και βλακειας!!
Βάλτε και λίγο την μπάλα μέσα!!
Νίκη μεγάλη αλλά δεν είναι λειτουργία ομάδας αυτή του δεύτερου ημιχρόνου!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOK_Antarctica
Στο τέλος μου φάνηκε πως πήγαν να μην κάνουν επίθεση λες και δεν ήξεραν ότι είναι ντέρμπι
Η επιθετική μας λειτουργία στο 4ο δεκάλεπτο ήταν Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΗ.
Η επιθετική μας λειτουργία στο 4ο δεκάλεπτο ήταν Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΗ.
-
Κλείδωσαμε το πρώτο έστω κ αν πάλι μας βγήκε η ψυχή
Μακάρι να συνεχίσουμε τις νίκες γιατί η ήττα από Λάρισα ήταν εκτός προγράμματος κ δημιουργεί πρόβλημα.
Μακάρι να συνεχίσουμε τις νίκες γιατί η ήττα από Λάρισα ήταν εκτός προγράμματος κ δημιουργεί πρόβλημα.
Λυκογιαννης κανονικος προπονητης. Η ομαδα επαιξε αμυνα επιτελους. Να σκεφτει κανεις οτι η Λαρισα που μας εβαλε 93 ποντους εχασε στην εδρα της με 20 απο τον Ιωνικο νικαιας
Εχουμε κανονικο προπονητη και ειμαστε ασφαλης πλεον. Με σοκαρε αυτη η εμμονη στα τριποντα στο τελος
- kataramenos5
- kataramenos5
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση η φετινή ομάδα με το περσινό τσίρκο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Είδα τα τελευταία 5 λεπτά. Η ομάδα είναι πολύ χάλια, όπως και πέρυσι. Η ευχάριστη νότα ήταν ο Τσαλμπούρης. Αν μπορέσει και την μαζέψει ο Λυκογιάννης θα είναι κατόρθωμα.
Ναι κάναμε καραγκιοζιλικια κάποια στιγμή μέσα στο ματς οταν πηραμε διαφορά στο σκορ, αλλά (και) γι αυτό υπάρχει ο προπονητής.Για να τραβηξει και κάνα αυτακι που και που.
Ειδικά ο συγκεκριμένος θα το κάνει γιατί τρελαίνεται με αυτά.
- buffalobill4
Όταν παίρνεις Αμερικανούς μόνο για να έχεις Αμερικανούς αυτά θα παθαίνεις. Από όλους τους ξένους που έχουμε ούτε ένας δεν κάνει. Δεν γνωρίζουν μπάσκετ, το μόνο που ξέρουν είναι να σκάνε την μπάλα και να σουταρουν (και αυτά όχι σε καλό βαθμό). Άμυνα δεν γνωρίζουν, οργάνωση δεν μπορούν να κάνουν οι κοντοί, πλάτη δεν μπορούν να βάλουν οι ψηλοί (ίσως ο κονατε μπορεί θα δείξει), ρυθμό δεν μπορούν να κοντρολαρουν. Αυτοί νομίζουν είναι στα γηπεδάκια στο Μπρούκλιν με τα σιδερένια διχτακια.
Κακώς για μένα ομάδες με τόσο μικρά μπάτζετ στήνονται με 6 τραγικούς Αμερικανούς. Χίλιες φορές Έλληνες και Ευρωπαίους.
ΥΓ. Μου αρέσει που δεν θέλαμε τον τσαλμπουρη και τον καμπεριδη
Κακώς για μένα ομάδες με τόσο μικρά μπάτζετ στήνονται με 6 τραγικούς Αμερικανούς. Χίλιες φορές Έλληνες και Ευρωπαίους.
Αντε στις σκουληκοφωλιες σας τωρα....
:ugeek: :ugeek:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eagle1980 την Κυρ 13 Δεκ 2020, 18:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Είμαστε πολυ κακη ομάδα, δεν ξέρω αν ο προπονητης μπορεί να σώσει κάτι, αλλά πρεπει να μη ξαναπεσουμε φέτος...
υ.γ τα σκουλήκια είναι ακόμη χειρότεροι από εμάς και η πουτσα σήμερα ήταν μόνο η αρχή
υ.γ τα σκουλήκια είναι ακόμη χειρότεροι από εμάς και η πουτσα σήμερα ήταν μόνο η αρχή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Grigorios_PAOK την Κυρ 13 Δεκ 2020, 18:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Επικοινωνία:
Re: ΠΑΟΚ - Άρης 75-64,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πολύ κακή ομάδα έχουμε απλώς τα σκουλήκια έχουν ακόμα χειρότερη!Φουλ άναρχο μπάσκετ και κάκιστες επιλογές. Ο Λυκογιάννης θα την στρώσει την ομάδα πιστεύω. Θετικό ότι δεν κοιμάται στον παγκο αλλά ανεβάζει πίεση. Γκριφιν,Λοβ και Τερνερ είναι για σουτ.Απο τους χειρότερους αμερικανούς που έχω δει.Κόντεψαν να κάνουν ντέρμπι ένα παιχνίδι που μια σοβαρή ομάδα θα είχε ρίξει 40αρα στο χαλαρό. ΥΓ: Έχω μια απορία....κάτι παικταράδες όπως οι Petteway,Sobey,Goss κτλ που τους βρίσκαμε και τώρα με ίδιο budget έχουμε τόσο χαμηλής ποιότητας ξένους;
Ακριβως. Δυστυχως ουτε λοβ ουτε γκριφιν ουτε τερνερ. Μακαρι να ειχαμε δυνατοτητα να βρουμε 1-2 Σερβακια καλα να εχουμε ησυχο το κεφαλι σε θεμα πειθαρχιαςbuffalobill4 έγραψε:Όταν παίρνεις Αμερικανούς μόνο για να έχεις Αμερικανούς αυτά θα παθαίνεις. Από όλους τους ξένους που έχουμε ούτε ένας δεν κάνει. Δεν γνωρίζουν μπάσκετ, το μόνο που ξέρουν είναι να σκάνε την μπάλα και να σουταρουν (και αυτά όχι σε καλό βαθμό). Άμυνα δεν γνωρίζουν, οργάνωση δεν μπορούν να κάνουν οι κοντοί, πλάτη δεν μπορούν να βάλουν οι ψηλοί (ίσως ο κονατε μπορεί θα δείξει), ρυθμό δεν μπορούν να κοντρολαρουν. Αυτοί νομίζουν είναι στα γηπεδάκια στο Μπρούκλιν με τα σιδερένια διχτακια.