44. Anderson Esiti
-
Re: 24. Anderson Esiti
Μπηκα να γραψω και τελικα αυτο που ηθελα να γραψω το εγραψε ο rainmaker.
Εμενα ρε γαμωτο, οχι μονο καλος, σε καποιες στιγμες μου φαινεται εντυπωσιακος με αυτα που κανει, αλλα εχει και στιγμες που κολλαει το μυαλο του και κανει λαθη πολυ χαμηλου επιπεδου. Δεν ξερω αν μπορει να τον βελτιωσει ο Παμπλο, αλλα εγω την καλη βερσιον του θα την ηθελα στην ομαδα. Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι μπορει να παιξει μονιμα ετσι. Δεν ειναι και 20 χρονων.
Εμενα ρε γαμωτο, οχι μονο καλος, σε καποιες στιγμες μου φαινεται εντυπωσιακος με αυτα που κανει, αλλα εχει και στιγμες που κολλαει το μυαλο του και κανει λαθη πολυ χαμηλου επιπεδου. Δεν ξερω αν μπορει να τον βελτιωσει ο Παμπλο, αλλα εγω την καλη βερσιον του θα την ηθελα στην ομαδα. Δεν ειμαι σιγουρος ομως οτι μπορει να παιξει μονιμα ετσι. Δεν ειναι και 20 χρονων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 11 Δεκ 2020, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε με το ζορι να τον δουμε καλο...Το οτι σε 2 ευκαιριες της Γραναδα στο αμυντικο τρανζισιον τον περνανε σαν σταματημενο δεν το ειδε κανεις? Το οτι καθε φορα που παιρνει τη μπαλα πρεπει να κανει περιστροφη δεν το βλεπετε? Υπαρχει παικτης που δεν θα κανει τιποτα σωστο οσο παιζει? Ο Τσουκαλας η ο Μπαλαφας δεν ειχαν καλα διαστηματα στο παιχνιδι τους? Τους κανει αυτο παικτες για τον ΠΑΟΚ? Την διαφορα στην αποδοση της ομαδας στο κεντρο οταν μπηκε ο Αγκουστο υπαρχει καποιος που δεν το ειδε?
- john4serres
Θα ηθελα να τον δω στην Νεα Μεσημβρια, σε ενα γηπεδακι μονος του. Να δω τι κανει για να βελτιωθει.rainmaker έγραψε:Το πρόβλημα με τον Εσιτι είναι όταν κρατάει τη μπάλα πάνω από πέντε δευτερόλεπτα.
Τότε κάνει ΠΑΝΤΑ μαλακια. Ακόμα και όταν δεν πιέζεται, είναι τόσο μεγάλη η άγνοια του ώστε καταλήγει να τρακάρει σε αντιπάλους
Όταν την κρατάει μάξιμουμ μέχρι πέντε δευτερόλεπτα τότε παίζει πολύ καλά, με ορθολογική προσέγγιση και σωστές αποφάσεις.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Την πρώτη φορά ο Γκάρυ. Σας παρακαλώ μην μας πάρετε πάλι τον καλύτερο μας παίκτη στα μέσα της χρονιάς. No no no! He is our best midfielder! Anderson stay here forever

24. Anderson Esiti
Λέτε η Γαλατά να σβήσει τα γραμμάτια του Ροντρίγκες με αγορά του Εσίτι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
- john4serres
μεγάλη απώλεια αν φύγει.
Ένας από τους καλύτερους μέσους που φόρεσαν την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Please Mr/Mrs Fener, do not take this player from our team.
He is one of the best midfielder player of our team's history.
Ανοίξε βρε το forum μπας και τα διαβάζει κάνας τουρκο-μάνατζερ
+1,000,000gpap έγραψε:μεγάλη απώλεια αν φύγει.
Oh not again losing our best player in the middle of the season, I hope we will not sell him. Always a quality when playing and keeping the midfield. At least 4 million euros to sell him. We the fans have to react if he is sold.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
I agree 100%chri5ti9 έγραψε:Oh not again losing our best player in the middle of the season, I hope we will not sell him. Always a quality when playing and keeping the midfield. At least 4 million euros to sell him. We the fans have to react if he is sold.
Not one euro less than 4 millions (euros).
Φεύγει αδέρφια!! Το έβγαλε ο Τοσκιτσης
Αποκλειεται...chri5ti9 έγραψε:Φεύγει αδέρφια!! Το έβγαλε ο Τοσκιτσης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Montrealiotis
Αντε η ώρα η καλή, δεν δικαιολόγησε ποτε το ποσο που ξοδευτηκε.
Και ρε γαμωτο ειχα χάσει εκεινο το φιλικό με την Μπριζ που όλοι ήταν εντυπωσιασμενοι από αυτόν.
Και ρε γαμωτο ειχα χάσει εκεινο το φιλικό με την Μπριζ που όλοι ήταν εντυπωσιασμενοι από αυτόν.
Μεγάλη προσωπικότητα.chri5ti9 έγραψε:Φεύγει αδέρφια!! Το έβγαλε ο Τοσκιτσης