Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από DimisK »

Καταρχήν ένα μεγάλο μπράβο στον Gika που εξελίσσεται σε φυσιογνωμία του φόρουμ, αν και μόλις 15 ετών! Μπράβο αγόρι μου! Γνήσιος ΠΑΟΚΤΣΗΣ!

Επί του θέματος και πάλι, προτείνω να διαβάσουμε Φάουστ που προτείνει ο Hideguti. Ξέρετε, αυτουνού που πούλησε την ψυχή του στο διάβολο για να γίνει νέος.
Σήμερα, κάποιοι ετοιμάζονται να πουλήσουν την ψυχή τους στο διάβολο για να γίνουν μέρος του κατεστημένου...
Από την άλλη, γουστάρω έναν ΠΑΟΚ να μαμεί και να δέρνει σε Ελλάδα και Ευρώπη και όχι απλά να είναι ένας ρομαντικός Δον Κιχώτης.

Ειλικρινά σας λέω αδέλφια, βρίσκομαι σε κατάσταση πλήρους συγχύσεως...Την αμαρτία μου τη λέω...
kos

Δημοσίευση από kos »

κανω μια προβλεψη, λεω την δικη μου γνωμη και τελος για εμενα το θεμα μεχρι να ανακοινωθει.

οσοι εχουν αντιθετη γνωμη για την ελευση γκαγκατση και μεινουν σταθερη σε αυτην την θεση του θα θεωρηθουν γραφικοι και εχθροι της ενωτητας του ΠΑΟΚ. οσοι μαλιστα εκφρασουν αυτες τις θεσεις στο γηπεδο θα εχουν προβλημα. δυστηχως τρυπηθηκαμε.

εαν ειχα να επιλεξω εναν ΠΑΟΚ με ζαγορακη και γκαγκατση και εναν ΠΑΟΚ χωρις τον γκαγκατση θα διαλεγα το δευτερο ακομη και αν αυτο σημαινε οτι δεν θα ηταν στον ΠΑΟΚ ο ζαγορακης.

την ειπα και εγω την αμαρτια μου.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Δεν υπαρχει κανενας λογος να βρισκεται κανεις σε συγχυση Ντιμη. Ουτε εσυ ουτε οι αλλοι ΠΑΟΚτσηδες. Ο ΠΑΟΚ φετος δεν ηταν ουτε κατεστημενο, ουτε Δον Κιχωτης. Ο ΠΑΟΚ φετος ηταν ΠΑΟΚ. Ετσι απλα.
Άβαταρ μέλους
scouser4

Δημοσίευση από scouser4 »

diniko80 έγραψε:ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟΚ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΝΑΙ...αν εσυ νομιζεις οτι θα σε σφυριξουν με το γκαγκατση 50-50 στα ντερμπυ εισαι φυτο, ποτισμενο απ΄το πειραιωτικο νερο.......αυτα....και δεν επανερχομαι φιλε
Αν είναι καλό για τον ΠΑΟΚ ας φέρουμε τότε τον Σωκράτη να διοικήσει ρε φίλε!

Σε χαλάει και το ότι είμαι απο τον πειραιά τώρα ? εσύ πίνεις δηλαδή καλύτερο νερό, το έξυπνο!οκ..το ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ το ξέρεις ? :wink:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Re: Βασίλης Γκαγκάτσης στο τιμόνι της ομάδας

Δημοσίευση από Yiankos »

Το θέμα Γκαγκάτση είναι υπαρκτό και άρα πρέπει να υπάρχει το αντίστοιχο τόπικ για να το συζητήσουμε και όχι να μιλάμε στο τόπικ του Χρυσόστομου.
Άρα το τόπικ ξεκλειδώνει και συνεχίζουμε εδώ πέρα και σύντομα όλα τα ποστ που πρέπει να βρίσκονται εδώ θα μεταφερθούν από το τόπικ του υιού.
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

ελα gash...σου βρηκα νεο avatar
http://img89.imageshack.us/img89/2323/gagatsisss.jpg
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Τελικά τον... κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Κατά δήλωση του άλλωστε ήταν ανάμεσα στον «δικέφαλο» και τον Ολυμπιακό. Έτσι ο Βασίλης Γκαγκάτσης είναι προ των πυλών της Τούμπας κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί όταν ολοκληρωθεί η δικαστική του περιπέτεια. Μόλις αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του, αναμένεται να κάνει τα πρώτα... δώρα που σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr θα είναι ένας εκ των Σεϊταρίδη και Κατσουράνη!

Από την πρώτη μέρα της παραίτησης του Βασίλη Γκαγκάτση από τον προεδρικό θώκο της ΕΠΟ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που ανέφεραν το όνομα του έμπειρου παράγοντα, είτε για τον Ολυμπιακό (στην μεγάλη πλειονότητα), είτε για τον ΠΑΟΚ. Τελικά όπως όλα δείχνουν σε αυτή την άτυπη... μάχη υπερίσχυσε ο δικέφαλος του βορρά, καθώς ο Γκαγκάτσης θα αναλάβει σύντομα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική του διαμάχη με το δημόσιο. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θοδωρής Ζαγοράκης, να του δώσει την θέση του διευθύνοντα συμβούλου, κάνοντάς τον, όχι μόνο δεξί του χέρι, αλλά ουσιαστικά πρώτο βιολί στην ΠΑΕ, με δεδομένες τις γνώσεις που έχει στο ποδόσφαιρο ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ. Ο... δικέφαλος του βορρά, ήθελε και θέλει ικανά και καταξιωμένα στελέχη για να φτιάξει την ομάδα που οραματίζεται ο πρόεδρό του και η λύση του Βασίλη Γκαγκάτση είναι η πλέον ενδεδειγμένη.

Θα φέρει παίκτες και χορηγούς

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης δεν θα πάει μόνος του στην Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, καθώς από το ξεκίνημα ετοιμάζει κάποια σημαντικά δώρα τόσο για την ομάδα, όσο και για τους φίλους της. Όσον αφορά την ομάδα, σίγουρα η έλευση Γακγκάτση θα φέρει και χορηγούς στον «δικέφαλο», που μπορεί τα τελευταία χρόνια να κάνει μια πολύ σοβαρή δουλειά, όμως οι γνωριμίες του πρώην προέδρου με επιχειρηματίες και οικονομικούς κολοσσούς, θα βοηθήσουν την ομάδα να κάνει όχι απλά άλματα, αλλά την υπέρβαση. Όσον αφορά τους φίλους, η πρώτη κίνηση Γκαγκάτση θα είναι η απόκτηση ενός διεθνούς ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ένας από τους Γιούρκα Σεϊταρίδη και Κώστα Κατσουράνη θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, κίνηση που εκτοξεύσει το ηθικό όλων στα ύψη.

http://www.gazzetta.gr/content/view/33888/2/
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

ΛΑΓΟΙ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΝ-ΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΥΠΑΡΑ ΣΑΣ??

Αδέρφια, επειδή τα φορουμ των λαγών, ενδεχομένως και άλλων έχουν γεμίσει με δικά μας ποστ..το νου σας!
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Πολύ μεγάλο θέμα πάλι από το πουθενά προέκυψε και πάλι περί διχασμού και αυτό είναι μεγαλύτερο από του κοντού κατά τη γνώμη μου. Καταρχήν απορρώ πώς γίνεται τα περισσότερα σχόλια να είναι από ηλικίες 16- 19 χρονών, που όταν δρούσε για τα καλά ο Γκαγκάτσης πριν από 7-9 χρόνια αυτοί ήταν Β Δημοτικού? Δεν αφήνω αιχμές για την κριτική ικανότητα των παιδιών αλλά εδώ χρειάζεται και λίγο ιστορία.
Εμένα η υπόθεση με θυμίζει κάτι από ερχομό Γιδόπουλου στα τέλη 90's. Τότε ποια ήταν η αντίδρασή μας,αλήθεια? Γιατί εγώ πάλι κυρίως χαρές και πανηγύρια θυμάμαι και τότε να είχαμε. Φυσικά στο τέλος όφελος μηδέν και από παρασκηνιακή προστασία ας το αφήσω πριν με πιάσουν τα γέλια.
Δε νομίζω ο Γκάγκας αν έρθει να φέρει μαζί του στρατιές από κόρακες οι οποίοι στο διάβα τους θα αφήνουν σφαγιασμένες ομάδες και τον ΠΑΟΚ να πατά επί πτωμάτων όπως φοβάστε οι περισσότεροι. Για την ακρίβεια δεν πιστεύω να είναι ούτε καν σε θέση να αποτρέπει κόκκινες όπως αυτή του Garcia. Μόνο οικονομικό όφελος βλέπω από τυχόν συνεργασία και σε αυτό δεν μπορώ να είμαι αντίθετος, ιδίως από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να βγάζει από τη μύγα ξύγκι.
Όσο για αυτά που λένε οι αλλόθρησκοι, αντιδρώ με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε φορά, τους γράφω κανονικά στα π@π@ρι@ μου. Και μόνο που οι νότιοι βγάζουν από το στόμα τους υπονοούμενα περί παράγκας, ξεφτυλίζονται από μόνοι τους. Στα τέτοια μου για το πως δείχνει η γυναίκα του Καίσαρα, αρκεί που ξέρουμε εμείς οι ίδιοι τι πραγματικά είμαστε και τι πρεσβεύουμε. Και κανένας Γκάγκας δεν μπορεί να με κάνει να αισθανθώ βρώμικος
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Yiankos έγραψε:Το θέμα Γκαγκάτση είναι υπαρκτό και άρα πρέπει να υπάρχει το αντίστοιχο τόπικ για να το συζητήσουμε και όχι να μιλάμε στο τόπικ του Χρυσόστομου.
Άρα το τόπικ ξεκλειδώνει και συνεχίζουμε εδώ πέρα και σύντομα όλα τα ποστ που πρέπει να βρίσκονται εδώ θα μεταφερθούν από το τόπικ του υιού.
Ειναι κριμα Yiankos να ξεκλειδωνεις ενα τοπικ που κλειδωσε καποιος μοντ με την αιτιολογια πως ειναι υπαρκτο το θεμα.

Το ο,τι ενα θεμα μπορει να ειναι υπαρκτο δε σημαινει πως καποιος μπορει να ανοιγει καινουργιο τοπικ στα Διοικητικα με τιτλο "Ο Βασιλης Γκαγκατσης στο τιμονι του ΠΑΟΚ¨.

Το ο,τι ο χρηστης Aytias ανοιξε δυο φορες τετοιο τοπικ με τον ιδιο τιτλο δεν πειραξε, ανω ολοι γραφουν στο τοπικ του "Χρυσοστομου Γκαγκατση".

Το ο,τι ακυρα τοπικ συγχωνευονται οταν υπαρχει καταλληλο τοπικ επισης δεν πειραξε.

Το ο,τι πριν ανακοινωθει απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η συνεργασια με καποιον παικτη, προπονητη, παραγοντα δεν ανοιγουν καινουργια τοπικ με τιτλο το ονομα δεν πειραξε.

Το ο,τι για παραδειγμα ο ιδιος εγραψες "τοπικ για Σαλπιγγιδη δε θα ανοιξει ποτε" σε τοπικ του φορουμ μολις σημερα, ενω για καποιους μπορει να ειναι υπαρκτο το θεμα δεν πειραξε.

Το ο,τι ο χρηστης Aytias ξεκινησε τοπικ στη Λειτουργια του Φορουμ κανοντας προσωπικη επιθεση απεναντι μου πως τον λογοκρινω, δεν του επιτρεπω να δημοσιευσει για Γκαγκατση, πως ειμαι βασιλικοτερος του βασιλεως, πως λειτουργω σαν τον Γκαγκατση επισης δεν πειραξε.

Και τωρα ξεκλειδωνεις το τοπικ.

Με τη σταση σου αυτη Yiankos με προσβαλεις προσωπικα, οπως ακριβως εκανε και ο Aytias με το τοπικ που ανοιξε.

Αποχωρω απο το σαιτ, γιατι δεν ειμαι διατεθειμενος να θεωρω πως με προσβαλει καποιος και η απαντηση απο σενα που εισαι και μοντ και αντμιν και επισημα υπευθυνος συνολικης λειτουργιας του φορουμ να ειναι η συμπεριφορα που περιεγραψα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Βασίλειε, επειδή θα λείψω για 2-3 ώρες να σ' αποχαιρετήσω με κάτι στιχάκια ρε .
( Γιάννη, ας προσέχαμε )

http://www.youtube.com/watch?v=VrFRMakeL1w

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ

Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
θέλω να γίνω σαν Αμερικάνος,
μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος

Έλληνας νεοέλληνας

Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
και ψήλωσε η κοντούλα λεμονιά.
στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά
δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά.

Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή
χαϊδεύει δωρο-συσκευή
σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο

Πουλάκι ξένο
πουλί χαμένο
μου τρώει τα σπλάχνα
δεν βγάζω άχνα.

Καίω τα δέντρα χτίζω μαιζονέτες
θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
σ' ένα κλουβί γραφείο σαν αγρίμι
παίζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι

Έλληνας νεοέλληνας

Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα
μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα.
πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι
μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει

Έλληνας νεοέλληνας
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης;

Δημοσίευση από Fantomas »

Μόνο μη μαλώνετε για το ποιος θέλει περισσότερο το καλό του ΠΑΟΚ...

Ρε είναι δυνατόν να μαλώνετε για μια απόφαση που πείρε ή δεν πείρε ακόμη ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θεόδωρος Ζαγοράκης?

Είναι δυνατόν να αμφισβητείται τις επιλογές του Ζαγοράκη?

Άρε να δούμε τι σκατά θα φάτε μερικοί έτσι και φύγει ο Ζαγοράκης....

Βάλτε το μικρό μετά να στέλνει email και επιστολές και να παρακαλάτε τον Ζαγοράκη να μείνει...

Πάντως σε όποια χώρα και να πάει ο μικρός δεν θα βρει πουθενά φιλάθλους και οπαδούς ομάδας που να κάνουν υποδείξεις στον Πρόεδρο της ομάδας που εμπιστεύονται, για τον ποιον πρέπει να προσλάβει ως γενικό διευθυντή και υπεύθυνο του νομικού τμήματος της ΠΑΕ.

Κανείς δεν θέλει το κακό του ΠΑΟΚ...αλλά δεν έχετε μάθει ότι στην Ελλάδα όπου λαλούν πολύ κοκόρι αργεί να ξημερώσει...

Αφήστε το Θόδωρο ...Ξέρει αυτός....

Ο Γκαγκάτσης δούλευε στον ΠΑΟΚ πριν πάει στον Ολυμπιακό και μετά στην ΕΠΟ...Από εδώ ξεκίνησε....

Με την ίδια λογική διώξτε τους όλους και κρατήστε μόνο τον Ιωσιφίδη!

Πάντως τα ραδιόφωνα και τα ΜΜΕ της πόλης κάνανε πολύ καλή δουλειά τόσα χρόνια....
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εδω http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=96415 εχει δημοψηφισμα περι προσληψης-συνεργασιας ή οχι του Γκαγκατση..

εγω παντως θελω την συνεργασια με τον κ.Γκαγκατση γιατι ειναι σιγουρο οτι η ομαδα θα βοηθηθει πολυ σε ΟΛΟΥΣ τους τομεις..
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Γιατί ρε Kareena είμαστε στην τσίτα όλοι;
Καταρχήν στον τίτλο του τόπικ έχω βάλει ερωτηματικό ...
Δεύτερον με το να ξεκλειδώσω ένα τόπικ που κλείδωσες δεν σε μείωνω σε καμία περίπτωση ... Η γνώμη σου ήταν αυτή, αλλά αφού συνεννοήθηκα με τους υπόλοιπους admin έκρινα ότι είναι σωστό να υπάρχει αυτό το τόπικ.
Με αυτή την κίνηση δεν σε μειώνω ούτε στη λέω ...
Εσύ έπραξες σωστά και μάλιστα ενστικτωδώς και άμεσα. Με συνοπτικές διαδικασίες όπως κάνουμε πάντα έδειξες τα ανακλαστικά σου και γι' αυτό η συνεισφορά σου στο σάιτ είναι πολύτιμη.
Τόπικ Σαλπιγγίδη έχουν υπάξει όπως πολύ καλά ξέρεις αρκετά .. Όλα όμως στο τέλος κλειδώθηκαν γιατί δεν υπήρχε κάτι για να καταλήξουμε ενώ παράλληλα δεν υπάρχει και επίσημο ενδιαφέρον.
Το συγκεκριμένο θέμα όμως σύμφωνα με έγκυρες πηγές είναι υπαρκτό και γι' αυτό άνοιξα το τόπικ.
Δεν θέλω ούτε να προσβάλεσαι από μένα ούτε να νευριάζεις ...
Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να επέμβεις κι εσύ ο ίδιος και να αλλάξεις κάτι που έκανα εγώ ...
Μάλιστα εγώ ο ίδιος έχω σβήσει τόπικ που δημιούργησα ο ίδιος τα οποία ήδη υπήρχαν και δεν το είχα δει. Δεν είναι κακό αυτό ούτε μειωτικό!
erevos187

Re: Ο Βασιλης Γκαγκατσης στο τιμονι του ΠΑΟΚ;

Δημοσίευση από erevos187 »

Γκαγκατση θεε παρε την παε

Μπουμ ντουξ ντουτς #@$%&&*

Ηρεμα ρε παιδια μια μ@λακια ειπαμε να περαση η ωρα σαμπως οι αλλοι μηλανε σοβαρα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”