Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Basket League και όλων των παραλειπομένων...

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό palok » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 10:16

ΠΑΟΚ Δεσμώτης (σικ)

Πόσο καλύτερα μπορείς να τα πάς αφού έχασες εκτός μόνο με 3 από μια ομάδα Eurocup (να μην έμπαινε δλδ το κωλόφαρδο τρίποντο του αγκμπελίσε)? Από μια ομάδα που διαφημίζει τον Μαντζούκα αλλά χτες είπε να τον βάλει να πάρει ένα rebound και τον πάρκαρε στον πάγκο ο πατρινός Ντζίγκιτς. Πόσο καλύτερα μπορείς να πας με front court Μαργαρίτη-Τσαλμπούρη-Κακλαμανάκη απέναντι σε Faye-James-Αγραβάνη-Agbelese? Πόσο καλύτερα, όταν ο Μαντζαρης νιώθει Jason Kidd στην τοποθεσία αγώνας κάποιος Προμηθέας-μεγάλος ΠΑΟΚ? Πόσο μας πονάς ρε ΠΑΟΚ?

Σε ενα ματς λοιπόν στο οποίο είχες 1 παραπάνω δίποντο, 2 παραπάνω τρίποντα, 5 παραπάνω rebounds, 5 παραπάνω κλεψίματα, 3 παραπανω ασσιστ, ίδια κλεψίματα και ίδια λάθη, ΕΧΑΣΕΣ. Και πώς γένεν αυτό ρε palok? Ε γιατί οι αντίπαλοι βάρεσαν 14 παραπάνω βολές. Θα πεί κανείς μα ήτανε φάουλ! Ας πούμε οτι όλα που κάναμε εμείς ήτανε (αν και για τα φάουλ του Beech, τον οποίον απενεργοποίησαν σε λίγα λεπτά, έχω μεγάλες ενστάσεις). Ο Προμηθέας είχε 27 δίποντα (και περίπου ίδια τρίποντα ως είθισται στο παιχνίδι του γιατρά) με 32 βολές (αναλογία που θυμίζει παναθηναικό στο οακα) και εμείς σε 40 δίποντα μόλις 18. Χμμμ...

Η ομάδα χτες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έπαιξε καλά. Πραγματικά καλά. Στα μάτια μου παίξαμε εμφανώς καλύτερα από την πατρινή αρμάδα η οποία ναι μεν στηρίζεται στο ευρωπαικού επιπέδου spacing, στο flex ώστε να ανοίγει τη ρακέτα και να χτυπάει στα close out, και στο καλό/γρήγορο passing game ώστε να βγεί το τρίποντο, αλλά όλο αυτό καταλήγει να φαίνεται πολύ ΠΡΟΧΕΙΡΟ όταν δε βγαίνει η επίθεση (πετάξαν τουλάχιστον 15 σουτ απέξω οι ψηλοί τους με αντίπαλο μπροστά τους και παραπάνω από τα μισά μπήκανε!)...

Εμείς αντίθετα ακουμπήσαμε τη μπάλα στο low post πολλάκις, σουτάραμε πολλά δίποντα κάτω από το καλάθι, διαβάσαμε την άμυνα, τρέξαμε. Προφανώς και αν δουλευτούν οι αποστάσεις και αυξηθεί η ταχύτητα της πάσας, θα βγούν και περισσότερα ελεύθερα σουτ (κλειδί σε αυτό ο Μαργαρίτης). Γιατί χάσαμε? Χάσαμε γιατί ενώ μέχρι το 66-68 έπαιζες ΚΑΤΙ, μετά αποφάσισες (ή σε έκαναν οι άλλοι να διαλέξεις μέσω της άμυνάς τους) να παίξεις κάτι ΑΛΛΟ. Δεν είναι περίεργο ή πρωτάκουστο όταν μπαίνεις στο Clutch ξαφνικά να σφίγγει η μέγγενη και τελικά να καταλήγουν τα σουτ να τα παίρνουν ο κάθε Miller και ο κάθε Love. Ωστόσο αν το έχεις αποδεχτεί αυτό (ήδη χτες ο coach έχρισε clutch player του ΠΑΟΚ τον Love) πρέπει να το έχεις δουλέψει πολύ. Ο Miller είναι ένας παίκτης που βάζει 30 στον Παναθηναικό και την ΑΕΚ. Παίρνει τη μπάλα, του δίνεται μισό σκρην ή ένα βήμα και εκτελεί μέσα στη ροή που έχει στην ντρίμπλα του και σε εκτελεί. Ο Love (όπως έγραψα στην προηγούμενή μου ανάρτηση) δείχνει να έχει άλλους χρόνους εκτέλεσης. Πρέπει να έχει τη μπάλα στα χέρια για ΜΙΚΡΟ χρονικό διάστημα (γιατί το διάβασμά του είναι πολύ κακό όταν περνάει η ώρα- νομίζω χτες εκανε και 5''?) ώστε είτε να επιτεθεί στο close out (που είναι expert), είτε να κάνει το midrange αλλά προσοχή πάλι με ΤΑΧΥΤΗΤΑ, δλδ παίρνω τη μπαλα και σε 2'' με μια προσποίηση και ένα ξεπέταγμα έχω σηκωθεί (κάτι σαν το the shot του Μιχάλη δλδ.). Σε άλλες περιπτώσεις είναι ο κλασσικός shooting guard, catch and shoot shooter δλδ, και εκεί πρέπει να δουλευτούν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ οι χώροι που του δίνονται (και οι αποστάσεις μας). Ξεκάθαρα τα λάθη που κάνει ο Love χτες και χάνει το ματς (σχεδόν μόνος του) προέρχονται από αυτόν τον λόγο.

Επειδή πολύς λόγος γίνεται και για τη χρησιμοποίηση του Νώντα. Καταρχάς να πώ οτι δεν θυμόμουν οτι κάποιες φορές σουτάρει τόσο κακά. Δλδ έτσι ρίχνει μερικές φορές ο 6χρονος γιος μου τη μπάλα. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!. Θεωρώ οτι ο coach είδε αυτό που λέμε εμείς από την αρχή του recruiting. Πόσο playmaker είναι τελικά ο Griffin (και ας μάλλιασε η γλώσσα του Λυκογιάννη)? Πόσο ταιριάζουν οι Griffin-Love-Turner στην περιφέρεια όπου κανείς δεν είναι αμυντικός expert και όλοι θέλουν να σκοράρουν? Κάπου εκεί νομίζω έχει χάσει τη μπάλα ο coach και καταλήγουμε να τελειώνουμε τα ματς με βασικό και ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ τον Νώντα ο οποίος κάνει 5 καλά και 4.5 ΠΙΟ ΚΑΚΑ. Πάντως χτες σίγουρα έπρεπε να δοκιμαστεί γρήγορα στο 1 ή το 2 (βγάζοντας Νώντα ή Love) ο Griffin και ο Long, ο οποίος είναι πολύ ψαρωμένος αλλά έχει πολύ Pοtential (λέω εγώ τώρα).

All in all, ο ΠΑΟΚ πρέπει να δουλέψει πολύ στην ταχύτητά του ώστε να βγούν πιο εύκολα σουτ (ειδικά τρίποντα). Πρέπει να βρεθεί γρήγορα ισορροπία/χημεία στην περιφέρεια μέσω του rotation (δύσκολο...). Πρέπει ο Long να πάρει περισσότερο χρόνο και να μην παρκάρεται στο πάγκο τόσο άκοπα. O Turner πρέπει να αδυνατίσει και να γίνει ΑΘΛΗΤΗΣ. Ο Herdon πρέπει να αλλαχτεί άμεσα. Πρέπει ο Beech να δουλέψει την κίνησή του ώστε να αποδείξει γιατί είναι εδώ. Εάν όλα αυτά δε συμβούν, ο ΠΑΟΚ θα είναι δέσμιος των επιλογών του.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό renegade » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 11:14

Και ρωτάω...πες ότι θα αντικατασταθει ο ψηλός...τι φέρνεις?
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14126
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό KalamarGiannis » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 11:46

o Parks ήταν φανταστική επιλογή αλλά κάναμε πρόταση και μας έριξε άκυρο
>Βall every day
>Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ-εμείς τελειώνουμε
>Καιρός για αποτοξίνωση από την υγιεινή διατροφή
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis
 
Δημοσιεύσεις: 2231
Εγγραφή: Δευτ 07 Σεπ 2009, 18:30

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό palok » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 11:46

φέρνεις έναν παίκτη ο οποίος μαζί με τον Beech θα κοιτάνε στα μάτια τα ξένα δίδυμα των άλλων ομάδων. simple as that.
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 12:10

Palok ωραία ανάλυση.
Θα ήθελα να αναφερθώ στην κριτική σε Μεξα και Παπαντωνίου η οποία έχει φτάσει σε εμμονικα επίπεδα. Hellrider Dimg4 και renegade σε λίγο θα κράζετε για τις επιλογές του Μεξα πριν αρχίσει το παιχνίδι και τον Παπαντωνίου πριν το βάλει στο παρκέ.
Κατα τη γνώμη μου ο κόουτς έχει καταλήξει στο εξής συμπέρασμα. Ο Γκριφιν στο μυαλό του είναι άσος (και στο δικό μου σορρυ palok) με καλή επιθετική αλλά πολύ κακή αμυντικη λειτουργια. Το ίδιο ισχύει και για τον Τέρνερ αλλά δεν εμπιστεύεται τον Καμπεριδη (διαφωνώ έντονα με τα τρίλεπτα συμμετοχής του). Η έλλειψη χρήσιμου αμυντικά small forward εχει οδηγήσει τον Μεξα στο συμπέρασμα πως τα δίδυμα στην περιφέρεια θα είναι κυρίως τα Παπαντωνίου Λοβ, και Γκριφιν Λονγκ. Γενικά θεωρεί δικαίως πως ο καλύτερος παίκτης της ομάδας είναι ο Λοβ και προφανώς στις κρίσιμες επιθέσεις η μπάλα θα περνάει από τα χέρια του. Αν έκανε λάθος στη διαχείριση του Λοβ δεν είναι στο τέλος αλλά στην αρχή του τέταρτου δεκαλέπτου που δεν τον είχε ξεκουράσει αλλά δικαιολογία σε αυτό είναι ο φόβος να μην του ξεφύγει το παιχνίδι.
Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση σε τρεις θέσεις. Θέλει ένα αθλητικό τεσσάρι με καλή αμυντική συμπεριφορά έφεση στο ριμπάουντ και ένα σχετικά καλό σουτ (ο Φαγιε σαν τύπος παίκτη είναι παράδειγμα) ένα τριάρι τύπου τεπιτς αφού δεν εμπιστεύεται τον Καμπεριδη και έναν δημιουργικό άσσο με καλή αμυντική συμπεριφορά τύπου Κατσιβελη. Παρόλα αυτά ακόμα και αν έφευγε ο Χερντον χωρίς να αντικατασταθεί πάλι ομάδα οκταδας είναι σε αυτό το πρωτάθλημα.
Διάβασα από κάποιον πως με σουλη δεν θα χάναμε. Απλά θυμάμαι Τρίκαλα φάρο και μία τριανταρα από Προμηθέα και γελάω.
Ένας άλλος συμφορουμιτης γράφει πως δεν αξίζει η ομάδα τόσες ήττες. Παίδες η ομάδα έχει χάσει εκτός από τις ομάδες που θα βγουν στην 1η στη 2η και στην 4η η 5η θέση, η ομάδα που στόχο έχει να μην κινδυνεύει.
Hellrider έχεις γίνει εμμονικος με τον Μεξα, σε παιχνίδι που κανείς δεν πίστευε πως θα διεκδικουσαμε έχει ευθύνη που το χάσαμε αλλά όχι που το έφτασε στο σημείο να μπορείς να το διεκδικήσεις μέχρι το 38. Και αναφέρω εσένα επειδή ξέρεις μπάσκετ.
Στο 68 69 το φάουλ που δίνει 3 βολές στο Μίλερ απλά δεν δίνεται αν δεν θες να δώσεις το παιχνίδι, και επηρεάζει καθοριστικά το αποτέλεσμα. Γενικά γαμω το σπίτι τους τα κωλοκοράκια μας παίζουν βρώμικα σε 4 από τα 5 φετινά παιχνίδια (εξαιρώ βαζελο).
Ιάσονας
 
Δημοσιεύσεις: 2534
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό renegade » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 12:32

palok έγραψε:φέρνεις έναν παίκτη ο οποίος μαζί με τον Beech θα κοιτάνε στα μάτια τα ξένα δίδυμα των άλλων ομάδων. simple as that.

Δηλαδή το πρόβλημα είναι στα λεπτά που παίρνουν οι μαργαρίτης, τσαλμπουρης και Κακλαμανάκης (γιατί αν έρθει ψηλός απ' αυτούς θα πάρει λεπτά) κ όχι στο ότι οι λοβ και Τέρνερ παίρνουν 35αρες και ο Αμερικανός πλέι μεικερ μένει σε όλο το β μέρος ενός ντέρμπι στον πάγκο γιατί και αμυντικά είναι κίνδυνος και δημιουργικά λιγος?

Υγ Ιάσωνα ειδικά για μεξα στήριξα την επιλογή του από τον Χατζόπουλο ειδικά στο ηθικό μέρος της. Είναι τελείως λάθος να μου λες για εμμονές.
Δυστυχώς μέρα με την μέρα δείχνει γιατί έχει αυτό το βιογραφικό.
Όσο για τον Νώντα μπορεί να είμαι και ο μόνος που έγραψε καλό λογο για πάρτη του.

Υγ2 το έγραψα και χθες. Μας ξεγελάει το χθεσινό παιχνίδι.
Με έναν Προμηθέα χωρίς προβλήματα (που δεν του επέτρεπαν για καιρό να κάνει κανονικές προπονήσεις) και με αγωνιστικό ρυθμό το παιχνίδι δεν θα είχε τη χθεσινή τροπή
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14126
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 12:50

Ιασονα, μονος σου τα λες μονος σου απαντας. Που ειδες να κραζω Μεξα πριν το παιχνιδι ρε φιλε πλακα κανεις? Εγω απο την αρχη ηρθα σε αντιπαραθεση με πολλους που ελεγαν οτι ειμαστε χειροτεροι απο περσι, μετα την ηττα στη γρια.
Μετα λες "καποιος συμφορουμιτης ειπε δεν αξιζουμε τοσες ηττες", που προφανως ειμαι εγω.
Ναι δεν αξιζουμε τοσες ηττες, το μπασκετ ειναι σκακιερα φιλε και με 1-2 λαθος κινησεις εχασες το ματς. Ε κατι τετοιο εγινε χθες. Μπασκετ βλεπουμε απο το 90, μη μας λες για τα βασικα τουλαχιστον.
Βλεπεις εναν αμερικανο εκτος ψυχολογιας και τον αφηνεις να σου καταστρεψει σερι 3 επιθεσεις ενω το ματς ηταν στον ποντο. Εκει δειχνει οτι δεν εισαι προπονητης για Α1, δεν εχεις αντιληψη της στιγμης και πανω απο ολα δεν εχεις επιρροη στους παικτες σου.
Δε γινεται να σου κανει αψυχολογητο ερμπολ και να του δινεις συνεχεια. Τον πετας εξω αν εισαι αρχιδατος.
Dimg4
 

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό palok » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 13:08

θεωρώ οτι οποιοδήποτε δίδυμο από τους Τσαλμπούρη-Μαργαρίτη-Κακλαμανάκη στο clutch είναι σαν να παίζεις με Κουκλάκη-Τσεκο ξερω γω και να ελπίζεις οτι θα κερδίσεις. Γνώμη μου φυσικά.

PS: στο θέμα του ΑΣΣΟΥ, και μόνο στου ΑΣΣΟΥ, δυσκολεύομαι πολύ- μάλλον θεωρώ αδύνατο να πειστώ από κάποιον- το τί είναι playmaker. Ίσως να μην το έθεσα σωστά, γιατί πολύ απλά δεν έχω μεγάλη εικόνα από πολλά ματς του Γκρίφιν (πλέον δε βλεπω μπασκετ περαν του ΠΑΟΚ). Τέλος πάντων δεν είναι Playmaker όπως πρέπει να είναι ένας playmaker. Θες να τον μπεςι scoring ασσο? Κλαιν, ακόμα και τον Hatcher στα ντουζένια του, Που αυτό ακριβώς είναι, εγώ την ομάδα μου δεν θα την ξεκινούσα από αυτόν. Γενικά έχει πολύ μεγάλη πλάκα και ιστορία το θέμα, κάποτε λοιπόν είπα πηγαίντε και πάρτε τον Jοrdan Theodore από το PIT (από τότε ο παίκτης αποκαλείτο "ο δικός μου"). Δεν τα καταφέραμε γιατί ήθελε 130 (αν θυμάμαι καλά) και καταλήξαμε σε έναν άλλον. Μόλις λοιπόν τον πήραμε, με πήραν και μου λένε να ρε σε πήραμε άσσο με 7 ασσιστ μέσο όρο και assist/to ratio>2 να δούμε τί θα καταλάβεις, Και απαντάω εσείς θα δείτε τώρα τί μπάσκετ θα παίξουμε. Ε και είδαμ(ν)ε τί μπάσκετ παίξανε τότε...

PS2: στο θέμα Σούλη, ανεξάρτητα αν έπαιζε μπάσκετ που αρέσει ή όχι, ανεξάρτητα αν είναι αναχρονιστικό ή όχι, ο Σούλης τηρουμένων των αναλογιών είναι, μαζί με Πεδουλάκη, ο καλύτερος προπονητής που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ. Μιλάω μόνο από τα 10? χρόνια του στον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κανένας άλλος προπονητής που να του δώσεις 5 σκουπίδια και να παιξει ABc basket. Δεν υπάρχει κανένας άλλος προπονητής που θα εφαρμόσει moneyball παίρνοντας κουτσούς στραβούς φυλακισμένους και θα κάνει ομάδα. End of story.

PS3: δεν είπα οτι το ΜΟΝΟ πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οι ψηλοί. Το αντίθετο μάλλον είπα. Απλά όταν έχεις 6 ξένους, από αυτούς δεν παίζουν οι 2 (ε ο long δεν πολυπαιζει) και ο ένας έχει και φάουλ και παίζει 9', πώς (και ποιός) ακριβώς θα κερδίσεις μέσα στην Πάτρα?
Άβαταρ μέλους
palok
 
Δημοσιεύσεις: 10586
Εγγραφή: Τρί 18 Νοέμ 2008, 19:19
Τοποθεσία: Holargos

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 13:26

Συμφωνω απολυτα, απαξιωνουμε τον Σουλη λες και εχουμε τον Σκαιλς στον παγκο
Dimg4
 

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 15:01

Renegade και Dimg4. Χτες διάβασα το τι γράφτηκε στο τοπικ από την αρχή μέχρι το τέλος και όταν έγραψα ότι έγραψα δεν θυμόμουν ποιος έγραψε τι, οπότε δεν είχα διάθεση να προσβάλω με τη μη αναφορά ονομάτων περισσότερο ήταν τεμπελιά να το ξανά ψάξω.
Για τον Σουλη αυτό που έχω να πω είναι ότι έχει προσφέρει πολλά αλλά για κάποιο λόγο όλοι έχουμε μείνει στα θετικά του μόνο. Σίγουρα στο μέλλον όλοι θα τον θυμόμαστε θετικά σίγουρα με πέντε σχεδόν σκουπίδια θα έφτιαχνε ομάδα (οι ψαγμένες επιλογές των οποίων όμως γινόταν από Ματζικ αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση) σε άλλη όμως εποχή, αλλά το να λέμε πως με το Σουλη χτες θα κερδίζαμε είναι παράνοια, το μπάσκετ του Σουλη πλέον έχει πεθάνει και φάνηκε πέρυσι στη συνοικία. Επίσης ο Σουλης είναι πλέον 75 κάποια στιγμή πρεπει να προχωρήσουμε.
Renegade ο Προμηθέας έχει καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό από εμάς έχει παίξει 6 παιχνίδια στην Ευρώπη εμείς 3 +1 που το ένα με βαζελο είναι σχεδόν αγγαρεία που δεν προσφέρει τίποτα απολύτως σε ομαδικό επίπεδο.
Dimg4 σε σχέση με τη δική σου εμμονή εννοούσα Παπαντωνίου το εχεσες το θέμα (σορρυ για την έκφραση καταλαβαίνεις πως το εννοώ). Για το περι αδικίας από τα αποτελέσματα σου ξαναλέω πως είναι τα αναμενόμενα και δεν θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Για τον Λοβ δεν είναι θέμα πυγμης αλλά ότι τον βλέπει ως ξεκάθαρο επιθετικό ηγέτη αυτής της ομάδας. Εμένα ο Λοβ μου θυμίζει απόλυτα έναν γκαρντ που είχαμε και λάτρευα, τον Μάρσαλ που έπαιζε μαζί με Ντοζιερ πριν από καμιά δεκαριά χρόνια και ο Σουλης τότε το ίδιο έκανε με εκείνον.
Γενικά αν σκεφτούμε όλοι την εικόνα της ομάδας είναι σταδιακά βελτιωμένη όσο περισσότερο παίζουμε τόσο ανεβαίνουμε. Επίσης η εικόνα χτες ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο σκεφτείτε όλοι τι πιστεύατε για το ροστερ το καλοκαίρι.
Τεσπα μπορεί και να είμαι ο μόνος αλλά φέτος θέλω πολύ να παρακολουθήσω την πορεία της ομάδας γιατί αυτό που βλέπω μου φαίνεται πιο υγιές από πέρυσι (χαμηλός πήχης οκ) και γιατί έχει μπασκετικό ενδιαφέρον. Επίσης βλέπω πράγματακια στην άμυνα που δεν περίμενα από ένα ροστερ που αμυντικη ποιότητα δεν έχει.
Renegade εγώ αν ήμουν ο Μεξας και εδιωχνα τον χερστον και μου είχαν πει άλλη αλλαγή δεν κάνουμε εκτός αν τραυματιστεί κάποιος, και τα λεφτά που διαθέτουμε είναι λίγα θα ψαχνόμουν για Τεπιτς
Ιάσονας
 
Δημοσιεύσεις: 2534
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό renegade » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 15:28

Ιάσονα ο Προμηθέας έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι πριν 10 μέρες και τον τελευταίο καιρό οι απουσίες του λόγω κορονοιού και τραυματισμών τόσες πολλές που είχανε πρόβλημα και στις προπονήσεις.
Συμφωνώ και υπογράφω με δύο χέρια για τον τέπιτς.
Ο τεπιτς είναι πολύ καλός όταν στην ομάδα που παίζει υπάρχουν σκόρερ και δεν χρειάζεται να τραβήξει αυτό στο κουτί στο σκοράρισμα αλλά θα κάνει χίλιες δυο άλλες δουλειές στο παρκέ θα παίξει από 2 έως 4 .
Και ας τελειώνω τα παιχνίδια ρε Μαργαρίτη κακλαμανάκη δεν το θεωρώ μειονέκτημα.
Μειονέκτημα είναι όταν στο κλατς ( που λέει κ ο παλοκ) οι δύο σου σκόρερ είναι με 35 λεπτά στην πλάτη
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14126
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό hellrider » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 15:32

1. Μπαρκαρουτσο....καταρχην ΔΕΝ μπορω πλεον να δω ΟΛΟΚΛΗΡΟ ματς Α1(χθες ειδα απο το τελος της 3ης περιοδου και μετα) και δευτερον ακομα και να ηθελα να το δω δεν εχω καμια σχεση με τους μιναροπατρινους για να εχω "ακρες"!
2. Ιασονα ο Μεξας εχει εμμονες(με παικτες) και οχι εγω. Και να σω πω και το αλλο; Οταν ενας coach εχει αναλαβει 3 ομαδες Α1 και τις 2 τις εχει ριξει κατηγορια, τι τον λες; Προπονηταρα; Θελω πολυ να μας διαψευσει οπως εκανε και ο Παπαθεοδωρου.
3. Τον Τσαλμπουρη (που ηταν ο μοναδικος που ειχε το μομεντουμ) γιατι τον εβγαλε θα μου πει καποιος; Οταν περασε μπροστα με 66-68(με δικο του καλαθι) γιατι μετα τον εβγαλε; Βλεπω που λετε πολλοι για 3ποντα, σουτερ κτλ. Μα δεν χρειαζοσουν σουτερ οταν περασες μπροστα. Ειχες εναν Τσαλμπουρη που δεν ειχε αντιπαλο στο καλαθι και αντι να το εκμεταλλευτεις σουταρες απεξω. Τα πραγματα ηταν απλα.....προσπαθεις να ακουμπησεις την μπαλα μεσα και αν τον εκλειναν 2-3(γιατι ο Αγραβανης μονος του δεν τον ειχε) τοτε εβγαζες ελευθερα σουτ και οχι ¨σκοτωμενα" που εκανες!
4. Ο Παπαντωνιου σε Πανιωνιο και Λαρισα που τον ειχα δει δεν ηταν κακος...ειχε βεβαια λιγο το αναρχο μπασκετ και το "θελω να γινω ηρωας του ματς" αλλα γενικα ηταν θετικος.....συμφωνω με καποιον που εγραψε οτι για αλλαγη του βασικου πλει μεικερ θα ηταν μια χαρα...ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΣΙΚΟ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΝΩΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΣΙΚΟΣ! Οποτε παιδες η γνωμη μου ειναι πως ΑΝ εχουν χρηματα να αλλαξουν τον Χερντον να πανε να παρουν ενα κλασικο πλει μεικερ και οχι εναν ψηλο. Ο Τσαλμπουρης εχει να προσφερει ΠΟΛΛΑ και ειναι κριμα να τον γυρισεις στα 5λεπτα. Να θυμησω οτι με εναν Κουπερ ο Κασελακης,ο Τσαιρελης και ο Μπογρης εδειχναν σαν να ειναι ο Ντρεξλερ,ο Γουεμπερ και ο Ολαζουον! Ακομα και με εναν Ξανθοπολουλο η ομαδα θα ηταν σε αλλο επιπεδο ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΞΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Σε καθε περιπτωση εγω τον Μητρου-Λονγκ θα τον εμπιστευομουν πολυ περισσοτερο, μου εχει αρεσει ΟΣΟ τον εχω δει και νομιζω πως θα επρεπε να παιζει περισσοτερο απο τον Νωντα(οσο δεν υπαρχει κανονικο βασικο πλει μεικερ).
5. Θα το ξαναπω.Εκτος απο τον Λονγκ ΠΟΛΥ αδικημενος ειναι και ο Καμπεριδης. Εχει πολυ καλα στοιχεια και θα μπορουσε να προσφερει πολλα αν επαιζε ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο 3λεπτα!
6. Μην ξανακουσω για Σουλη! Εδω καναμε ΑΜΑΝ να απαλλαγούμε απο αυτο το απολιθωμα. Παρακαλουσα χρόνια για να φυγει και τωρα θα τον ξαναφερουμε; Ουτε για αστειο....δεν μπορει...εδω και χρόνια δεν μπορει.....αστον στην ησυχια του τον ανθρωπο!
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Dimg4 » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 15:41

Ιασονα, αν παρακολουθησες ολα μου τα σχολια κατα 70% ηταν χαβαλε προς τον Νωντα. Προς το τελος που νευριασα τον εκραξα αλλα γενικα πιστευω πως ειναι ενας εξυπνος παικτης που του λειπει η αθλητικοτητα (μηδεν χρονος ατομικης προπονησης) αλλα και η μπασκετικη παιδεια.
Dimg4
 

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό renegade » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 15:58

Ο καμπεριδης έχει την ίδια έκρηξη που έχω εγώ στα 40 πλέον.
Πώς είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι είναι επαγγελματίες αθλητές?
Μπήκε χθες τρία λεπτά και έτσι όπως τον έβλεπα να τρέχει το γήπεδο πάνω-κάτω θυμήθηκα όταν είχε έρθει στην ομάδα τον ντρόμπνιακ στα γεράματα
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14126
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Προμηθέας - ΠΑΟΚ 83-80 Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό chri5ti9 » Κυρ 22 Νοέμ 2020, 16:30

Χερντον λοιπόν αλλαγή με ψηλό αρχ***ατο με ριμπάουντ και άλμα.
Εγώ να προσθέσω και την πιθανότητα του να πάρει ο Λονγκ υπηκοότητα. Σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να πάρεις εναν ακόμη ξένο με ασσιστ στο άσσο. Αλήθεια ο Jake Odum τι κανει;
Edit : μόλις είδα ότι σταμάτησε το μπάσκετ στα 29 και είναι assistant στο Indiana.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λαρυγγια στα τσιμεντα και ψυχη στα καγκελα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
 
Δημοσιεύσεις: 2311
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 17:11
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Basket League

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης