6. Χάρης Τσιγγάρας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό Ksenitemenos4 » Τετ 28 Οκτ 2020, 21:55

ενταξει το καταλαβαμε αποστολη, καμια εικοσαρια παικτες απο τις ακαδημιες εκαψε ο αμπελ, το εμπεδωσαμε μην ανησυχεις...καθε χρονο απο τοτε που ο σαββιδης εριξε λεφτα στις ακαδημιες ακουω για τις τρομερες φουρνιες παικτων που θα τριβουμε τα ματια μας, ε δεν γινεται οσο καλη και να ειναι μια φουρνια να βγουν δεκα παικταραδες....εφτασες να συγκρινεις τον τσιγγαρα με παικτες που εφεραν νταμπλ για να καταληξεις με το ζορι στο συμπερασμα οτι τον εκαψε ο αμπελ και να αποκαλεις ειρωνικα...σεναρια τις αποψεις των αλλων, που τολμησαν να βασιστουν σε οσα ειπε ο τδ του ΠΑΟΚ...ε υπαρχει και ενα οριο
Ksenitemenos4
 
Δημοσιεύσεις: 2740
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 23:21

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό dimbar » Τετ 28 Οκτ 2020, 22:04

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε επάνω του και από ότι φαίνεται συνεχίζει να τον βλέπει σαν επένδυση.
Αν όντως ισχύει ότι τσινάει για τους όρους του συμβολαίου του, πως ακριβώς ο ίδιος θα αποδείξει ότι όντως θέλει και μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο της επένδυσης που άξιζε να γίνει επάνω του?
Δεν είναι ΠΑΟΚ το να γλύφεις εκεί που φτύνεις
dimbar
 
Δημοσιεύσεις: 2584
Εγγραφή: Σάβ 07 Μαρ 2009, 22:54

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τετ 28 Οκτ 2020, 22:06

Οκ δεν ειναι το major θέμα στην ομαδα, αλλα μην σας φανει παραξενο αν εχουμε ντομινο αποχωρησης Αμπελ και ανανεωση Τσιγγάρα.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29881
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Τετ 28 Οκτ 2020, 22:11

Ίσως είναι απο τους κερδισμένους της φυγής του μάγου. Ειδικά αν νεος προπονητης ειναι ο Παμπλο.
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 5327
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό Ksenitemenos4 » Τετ 28 Οκτ 2020, 22:13

αν ο καθε τσιγγαρας πριν καλα καλα αποδειξει το παραμικρο στην καριερα του περιμενει ποτε θα φυγει ο προπονητης για να υπογραψει, τοτε πεφτει αυτοματα στα ματια μου....
Ksenitemenos4
 
Δημοσιεύσεις: 2740
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 23:21

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό john4serres » Τετ 28 Οκτ 2020, 22:25

Γιατι ειμαστε στις προπονησεις για να ξερουμε τι γινεται;
Μπορει να βγαζει ματια μπορει να ειναι και χάλια.
Οσο δεν παιζει σε επισημους αγωνες, δεν εχουν βαση ολα αυτα που λετε περι συμβολαιου.
supporters - not customers
Άβαταρ μέλους
john4serres
 
Δημοσιεύσεις: 29881
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Τετ 28 Οκτ 2020, 22:41

Ksenitemenos4 έγραψε:ενταξει το καταλαβαμε αποστολη, καμια εικοσαρια παικτες απο τις ακαδημιες εκαψε ο αμπελ, το εμπεδωσαμε μην ανησυχεις...καθε χρονο απο τοτε που ο σαββιδης εριξε λεφτα στις ακαδημιες ακουω για τις τρομερες φουρνιες παικτων που θα τριβουμε τα ματια μας, ε δεν γινεται οσο καλη και να ειναι μια φουρνια να βγουν δεκα παικταραδες....εφτασες να συγκρινεις τον τσιγγαρα με παικτες που εφεραν νταμπλ για να καταληξεις με το ζορι στο συμπερασμα οτι τον εκαψε ο αμπελ και να αποκαλεις ειρωνικα...σεναρια τις αποψεις των αλλων, που τολμησαν να βασιστουν σε οσα ειπε ο τδ του ΠΑΟΚ...ε υπαρχει και ενα οριο

Λοιπόν για να ξεμπερδεύουμε:
Δεν ξέρω αν θα κάνει καλή πορεία ο Τσιγγάρας στον ΠΑΟΚ, γιατί αυτό εξαρτάται κυρίως από τον ίδιο. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι βάσει όσων έχω δει από την Κ19, στην οποία εμφανώς ξεχώριζε, ΜΠΟΡΕΙ να κάνει αξιόλογη πορεία και αδυνατώ να κατανοήσω γιατί ο Άμπελ δεν του δίνει ούτε μία ευκαιρία, ενώ δίνει σε άλλους.
Δεν συγκρίνω τον Τσιγγάρα με τους παίκτες που έφεραν το νταμπλ. Συγκρίνω το ότι όλοι αυτοί ΔΕΝ είχαν ανανεώσει, αλλά έπαιρναν χρόνο συμμετοχής, επομένως, για μένα, δεν φταίει για το ότι δεν χρησιμοποιείται το ότι ο Τσιγγάρας δεν έχει ανανεώσει ακόμη.
Και τέλος ναι, όταν υιοθετείται από κάποιους η άποψη ότι δεν ανανεώνει ο Τσιγγάρας επειδή θέλει να πάει σε άλλες ομάδες, ή ότι ζητάει υπερβολικά υψηλό συμβόλαιο για την αξία του, χωρίς να υπάρχει ούτε ένα στοιχείο για όλα αυτά, όταν δηλαδή ελαφρά τη καρδία κακοχαρακτηρίζουμε παίκτη του ΠΑΟΚ, επειδή ο τδ είπε ότι δεν έχει ανανεώσει ακόμη, τότε ναι αυτά είναι σενάρια και έχω το δικαίωμα σε κάθε τέτοιο σενάριο να επιτεθώ.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89891
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό Ksenitemenos4 » Τετ 28 Οκτ 2020, 23:56

το αν θελει να παει σε αλλες ομαδες η αν ζηταει πολλα λεφτα δεν το ξερει κανεις μας και δεν το ανεφερα προσωπικα ποτε, προφανως καπου εχει κολλησει η ανανεωση, το που ακριβως το ξερει η παε και ο παικτης, αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι κολλησε...ξαναλεω για τριτη φορα οτι η οποιαδηποτε συγκριση του στυλ "ο ταδε δεν ανανεωσε και επαιζε, αρα η ανανεωση δεν εχει καμια σχεση" ειναι για μενα ακυρη και τραβηγμενη απο τα μαλλια, γιατι υπαρχουν εκατο αλλες παραμετροι σε τετοια θεματα (αγωνιστικη προσφορα του παικτη, χρηματα που επενδυθηκαν, πιθανη πωληση κοκ)... τεσπα το υπεραναλυσαμε, αποτι φαινεται αν θελει καποιος να φτασει σε ενα συγκεκριμενο συμπερασμα που τον βολευει, τοτε θα φτασει οτι και να γινει...

υγ. συμφωνω να μην κακοχαρακτηριζουμε παικτη του ΠΑΟΚ ελαφρα τη καρδια, φανταζομαι ισχυει και για τον προπονητη αυτο ε? η οχι?
Ksenitemenos4
 
Δημοσιεύσεις: 2740
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 23:21

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό renegade » Πέμ 29 Οκτ 2020, 00:15

Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατόν να δινει χρόνο και αξία σε νεαρούς που δεν έχει εξασφαλίσει ότι θα είναι εδώ για τα επόμενα χρόνια.
Φυσικά και μεταξύ ενός Νίνουα που έχει τρία χρόνια συμβόλαιο και ενός τσιγγαρα που σε δύο μήνες μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος, χωρίς να καρπωθεί τίποτα η ΠΑΕ...θα επιλέξει να προωθήσει τον παίκτη που θα της ανοίκει και μεθαύριο
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14326
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό dimitris88 » Πέμ 29 Οκτ 2020, 12:14

Ο Τσιγγάρας το σκέφτεται και δεν ανανεώνει για ένα και μόνο λόγο, δεν είναι σίγουρος εάν στον ΠΑΟΚ θα του δοθεί η δυνατότητα να εξελιχθεί. Δηλαδή εάν ανανεώσει και δεν πάρει χρόνο συμμετοχής γιατί να το κάνει. Σαν ελεύθερος θα πάει κάπου που θα ξέρει ότι θα του δοθεί αυτός ο χρόνος και θα εξελιχθεί. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η επόμενη διετία για τον Τσιγγάρα ποδοσφαιρικά είναι απόλυτα κρίσιμη. Εάν από τα 20 στα 22 δεν βρει χρόνος συμμετοχής θα μείνει πίσω ποδοσφαιρικά και αυτό σκέφτεται το παιδί και προβληματίζεται και καλά κάνει.
Να αναφέρω ένα παράδειγμα, ο Τάσος ο Δημητριάδης, ο καλύτερος παίκτης της Κ-19 επί Ίβιτς (ταλέντο καλύτερο του Πέλκα κατά τη γνώμη μου). Στα 19 του έληγε το συμβόλαιο του. Ο ΠΑΟΚ φυσικά και ήθελε να τον ανανεώσει αλλά ο παίκτης το σκεφτόταν για τους λόγους του χρόνου συμμετοχής. Τον ήθελε διακαώς ο Πανιώνιος, τελικά πες πες, μια και ήταν και ο Ίβιτς ακόμη τον πείσαμε και υπέγραψε ανανέωση για 4 χρόνια. Ποτέ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και μετά από 2 χρόνια τον αποδεσμεύσαμε. Πλέον ο παίκτης νομίζω είναι στα Χανιά. Θα μου κάποιος παίζει ρόλο το πως δουλεύει και ο παίκτης για την εξέλιξη του αλλά πιο σημαντικό σε αυτήν την ηλικία είναι οι παίκτες να βρουν χρόνο συμμετοχής και όχι να μείνουν αδρανείς για 2 χρόνια όπως έγινε με το Δημητριάδη. Αυτό φοβάται και ο Τσιγγάρας και το σκέφτεται.
Να κάνω μια πρόβλεψη; Τώρα που έσκασε το θέμα Φερέϊρα και εάν αναλάβει τελικά ο Γκαρσία ο Τσιγγάρας θα ανανεώσει καθώς ξέρει ότι εάν ο Πάμπλο του πει ότι θα πάρει χρόνο θα τηρήσει το λόγο του και θα πάρει χρόνο καθώς είναι δικά του παιδιά.
dimitris88
 
Δημοσιεύσεις: 1019
Εγγραφή: Τρί 10 Δεκ 2019, 17:46

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό Ksenitemenos4 » Πέμ 29 Οκτ 2020, 12:53

αρα με αυτο το σκεπτικο ειτε να κλεισουμε τις ακαδημιες ειτε να το παρουμε αποφαση οτι καθε χρονο θα ανεβαζουμε καμια δεκαρια μικρους στην αντρικη ομαδα και θα τους δινουμε χρονο συμμετοχης μεχρι να δουμε πως θα εξελιχτουν και αν μας κανουν...θεωρω καπως υποκριτικο να λεμε οτι δεν ξερει ο καθε τσιγγαρας αν μπορει να εξελιχτει στην ομαδα που του εχει προσφερει τα παντα μεχρι στιγμης, σε μια ομαδα μαλιστα που παιζει με μιχαηλιδη, τζολη, που ο κουτσιας παιρνει συμμετοχες, που ειχε αρχηγο τον πελκα μεχρι πριν λιγο καιρο, που που που...τι τον εμποδιζει δηλαδη να ανανεωσει, να παλεψει για μια θεση στο γηπεδο και αν δεν τα καταφερει να παει δανεικος καπου οπου θα παρει περισσοτερο χρονο? για μενα η σταση της ΠΑΕ δειχνει οτι τον πιστευει τον παικτη, αλλιως θα ειχε αποδεσμευτει η δοθει προ πολλου σε καποια αλλη ομαδα...
Ksenitemenos4
 
Δημοσιεύσεις: 2740
Εγγραφή: Πέμ 07 Αύγ 2014, 23:21

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Πέμ 29 Οκτ 2020, 14:06

dimitris88 έγραψε:Ο Τσιγγάρας το σκέφτεται και δεν ανανεώνει για ένα και μόνο λόγο, δεν είναι σίγουρος εάν στον ΠΑΟΚ θα του δοθεί η δυνατότητα να εξελιχθεί. Δηλαδή εάν ανανεώσει και δεν πάρει χρόνο συμμετοχής γιατί να το κάνει. Σαν ελεύθερος θα πάει κάπου που θα ξέρει ότι θα του δοθεί αυτός ο χρόνος και θα εξελιχθεί. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η επόμενη διετία για τον Τσιγγάρα ποδοσφαιρικά είναι απόλυτα κρίσιμη. Εάν από τα 20 στα 22 δεν βρει χρόνος συμμετοχής θα μείνει πίσω ποδοσφαιρικά και αυτό σκέφτεται το παιδί και προβληματίζεται και καλά κάνει.
Να αναφέρω ένα παράδειγμα, ο Τάσος ο Δημητριάδης, ο καλύτερος παίκτης της Κ-19 επί Ίβιτς (ταλέντο καλύτερο του Πέλκα κατά τη γνώμη μου). Στα 19 του έληγε το συμβόλαιο του. Ο ΠΑΟΚ φυσικά και ήθελε να τον ανανεώσει αλλά ο παίκτης το σκεφτόταν για τους λόγους του χρόνου συμμετοχής. Τον ήθελε διακαώς ο Πανιώνιος, τελικά πες πες, μια και ήταν και ο Ίβιτς ακόμη τον πείσαμε και υπέγραψε ανανέωση για 4 χρόνια. Ποτέ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και μετά από 2 χρόνια τον αποδεσμεύσαμε. Πλέον ο παίκτης νομίζω είναι στα Χανιά. Θα μου κάποιος παίζει ρόλο το πως δουλεύει και ο παίκτης για την εξέλιξη του αλλά πιο σημαντικό σε αυτήν την ηλικία είναι οι παίκτες να βρουν χρόνο συμμετοχής και όχι να μείνουν αδρανείς για 2 χρόνια όπως έγινε με το Δημητριάδη. Αυτό φοβάται και ο Τσιγγάρας και το σκέφτεται.
Να κάνω μια πρόβλεψη; Τώρα που έσκασε το θέμα Φερέϊρα και εάν αναλάβει τελικά ο Γκαρσία ο Τσιγγάρας θα ανανεώσει καθώς ξέρει ότι εάν ο Πάμπλο του πει ότι θα πάρει χρόνο θα τηρήσει το λόγο του και θα πάρει χρόνο καθώς είναι δικά του παιδιά.


Οντως η διαχείριση του Δημητριάδη ήταν τραγική.
Δυστυχώς δύσκολο να εμπιστευτεις εύκολα 10αρι από τις ακαδημίες, είναι κομβική θέση.
Αυτό θα το βρει μπροστά του πιθανών και ο Βράκας.
Ο Τσιγγάρας είναι περιπτωση που μοιάζει σε πολλά με τον Κάτσε. Η αλλαγή προπονητή είναι προς όφελός του, πρέπει να ανανεώσει ομως για να παίξει.
Ιάσονας
 
Δημοσιεύσεις: 2538
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό riegel » Πέμ 29 Οκτ 2020, 14:29

Ιάσονας έγραψε:
dimitris88 έγραψε:Ο Τσιγγάρας το σκέφτεται και δεν ανανεώνει για ένα και μόνο λόγο, δεν είναι σίγουρος εάν στον ΠΑΟΚ θα του δοθεί η δυνατότητα να εξελιχθεί. Δηλαδή εάν ανανεώσει και δεν πάρει χρόνο συμμετοχής γιατί να το κάνει. Σαν ελεύθερος θα πάει κάπου που θα ξέρει ότι θα του δοθεί αυτός ο χρόνος και θα εξελιχθεί. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι η επόμενη διετία για τον Τσιγγάρα ποδοσφαιρικά είναι απόλυτα κρίσιμη. Εάν από τα 20 στα 22 δεν βρει χρόνος συμμετοχής θα μείνει πίσω ποδοσφαιρικά και αυτό σκέφτεται το παιδί και προβληματίζεται και καλά κάνει.
Να αναφέρω ένα παράδειγμα, ο Τάσος ο Δημητριάδης, ο καλύτερος παίκτης της Κ-19 επί Ίβιτς (ταλέντο καλύτερο του Πέλκα κατά τη γνώμη μου). Στα 19 του έληγε το συμβόλαιο του. Ο ΠΑΟΚ φυσικά και ήθελε να τον ανανεώσει αλλά ο παίκτης το σκεφτόταν για τους λόγους του χρόνου συμμετοχής. Τον ήθελε διακαώς ο Πανιώνιος, τελικά πες πες, μια και ήταν και ο Ίβιτς ακόμη τον πείσαμε και υπέγραψε ανανέωση για 4 χρόνια. Ποτέ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και μετά από 2 χρόνια τον αποδεσμεύσαμε. Πλέον ο παίκτης νομίζω είναι στα Χανιά. Θα μου κάποιος παίζει ρόλο το πως δουλεύει και ο παίκτης για την εξέλιξη του αλλά πιο σημαντικό σε αυτήν την ηλικία είναι οι παίκτες να βρουν χρόνο συμμετοχής και όχι να μείνουν αδρανείς για 2 χρόνια όπως έγινε με το Δημητριάδη. Αυτό φοβάται και ο Τσιγγάρας και το σκέφτεται.
Να κάνω μια πρόβλεψη; Τώρα που έσκασε το θέμα Φερέϊρα και εάν αναλάβει τελικά ο Γκαρσία ο Τσιγγάρας θα ανανεώσει καθώς ξέρει ότι εάν ο Πάμπλο του πει ότι θα πάρει χρόνο θα τηρήσει το λόγο του και θα πάρει χρόνο καθώς είναι δικά του παιδιά.


Οντως η διαχείρηση του Δημητριάδη ήταν τραγική.
Δυστυχώς δύσκολο να εμπιστευτεις εύκολα 10αρι από τις ακαδημίες, είναι κομβική θέση.
Αυτό θα το βρει μπροστά του πιθανών και ο Βράκας.
Ο Τσιγγάρας είναι περιπτωση που μοιάζει σε πολλά με τον Κάτσε. Η αλλαγή προπονητή είναι προς όφελός του, πρέπει να ανανεώσει ομως για να παίξει.


Εγώ πάλι θεωρώ -χωρίς παρεξήγηση- ότι όλα αυτά είναι να χαμε να λέγαμε και ότι όποιος πραγματικά αξίζει να παίξει στη πρώτη ομάδα τελικά θα παίξει. Ο Δημητριάδης δε μπορεί να καθιερωθεί ούτε στη Γ εθνική. Όσο πίσω και να έμεινε αυτό δε δικαιολογείται, αν ήταν/είναι τόσο μεγάλο ταλέντο.
Πέρα από αυτό στο θέμα Τσιγγάρα, ο Άμπελ δε μου φάνηκε προπονητής που δε προωθεί νεαρούς.. Κάθε άλλο θα έλεγα. Ξεκίνησε με Γαϊτανίδη που δυστυχώς τραυματίστηκε και συνέχισε με Μιχαιλίδη και Τζόλη. Δεν είναι μικρό αριθμός να δίνεις ενεργό ρόλο σε δύο της Κ-19 σε μία χρονιά.
Άβαταρ μέλους
riegel
 
Δημοσιεύσεις: 597
Εγγραφή: Τετ 18 Ιουν 2008, 23:19
Τοποθεσία: Athens

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Πέμ 29 Οκτ 2020, 14:36

Η δική μου άποψη είναι ότι η Κ19 του Ivic ήταν κατώτερη των Κ19 που έφτιαξε ο Pablo. Και αγωνιστικά και σαν ταλέντο.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89891
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Πέμ 29 Οκτ 2020, 15:13

riegel έγραψε:
Ιάσονας έγραψε:
Οντως η διαχείρηση του Δημητριάδη ήταν τραγική.
Δυστυχώς δύσκολο να εμπιστευτεις εύκολα 10αρι από τις ακαδημίες, είναι κομβική θέση.
Αυτό θα το βρει μπροστά του πιθανών και ο Βράκας.
Ο Τσιγγάρας είναι περιπτωση που μοιάζει σε πολλά με τον Κάτσε. Η αλλαγή προπονητή είναι προς όφελός του, πρέπει να ανανεώσει ομως για να παίξει.


Εγώ πάλι θεωρώ -χωρίς παρεξήγηση- ότι όλα αυτά είναι να χαμε να λέγαμε και ότι όποιος πραγματικά αξίζει να παίξει στη πρώτη ομάδα τελικά θα παίξει. Ο Δημητριάδης δε μπορεί να καθιερωθεί ούτε στη Γ εθνική. Όσο πίσω και να έμεινε αυτό δε δικαιολογείται, αν ήταν/είναι τόσο μεγάλο ταλέντο.
Πέρα από αυτό στο θέμα Τσιγγάρα, ο Άμπελ δε μου φάνηκε προπονητής που δε προωθεί νεαρούς.. Κάθε άλλο θα έλεγα. Ξεκίνησε με Γαϊτανίδη που δυστυχώς τραυματίστηκε και συνέχισε με Μιχαιλίδη και Τζόλη. Δεν είναι μικρό αριθμός να δίνεις ενεργό ρόλο σε δύο της Κ-19 σε μία χρονιά.



Εγώ πιστεύω ότι δεν προωθουσε νεαρούς. Ο Γαιτανιδης έπαιξε 2 φιλικά, τον μελιοπουλο τον έδιωξε σε 5 μέρες αφότου ανέλαβε, τους Μιχαηλίδη και τζολη τους έβαλε από σύμπτωση όταν ήταν στριμωγμενος στα πλει οφ και όχι μετά από κάποιο πλάνο, Διαμαντή Μπαλογιαννη Τσαουση Λυρατζη δεν τους έβλεπε καν (είναι γνωστό πως ο Λυρατζης έμεινε λόγω κορωνοκαταστασης ουαγκε και τραυματισμο Ροντρίγκο) τσιγγαρας δεν πήρε ευκαιρίες.
Ιάσονας
 
Δημοσιεύσεις: 2538
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Roster

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες