Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Smol4

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από Smol4 »

ΠΑΟ: Ανακοίνωση κατά ΠΑΟΚ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Κατανοούμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για εσωτερικούς, προφανώς, λόγους προσπαθεί να προκαλέσει θόρυβο με στόχο να χαϊδέψει και να αποπροσανατολίσει τους φιλάθλους της. Εκείνο ωστόσο που προκαλεί ιδιαίτερα αλγεινή εντύπωση είναι το γεγονός ότι ακολουθεί τη συγκεκριμένη πρακτική μέσω της ανακοίνωσής της, με αφορμή μια περίπτωση κατά την οποία η συμπεριφορά του αθλητή Πάμπλο Γκαρσία είναι τόσο καταφανώς αντιαθλητική ώστε θα περίμενε κανείς η ίδια η ΠΑΕ (που μοναδικός της στόχος είναι, όπως διαφημίζει, να διατηρηθεί το ήθος της και το κεφάλι της ψηλά) να τη στηλιτεύσει δημοσίως.

Σχετικά με τα περί παρασκηνίου, και επειδή οι μνήμες από τη διαιτητική αντιμετώπιση της κάθε ομάδας καθ' όλη την αγωνιστική περίοδο είναι νωπές και οι δημοσιοποιημένες προτάσεις συνεργασίας με γνωστούς παράγοντες πρόσφατες, θυμίζουν έντονα την περίφημη λαϊκή ρήση που αναφέρεται στο σπίτι του κρεμασμένου…

Τέλος, δύσκολα θα φανταζότανε κανείς ότι η οικονομική υγεία θα μπορούσε να αποτελέσει ποτέ αντικείμενο υποτιμητικών σχολίων. Μάλλον τελικά ο ενδεδειγμένος δρόμος είναι η καταφυγή σε λογιστικά τεχνάσματα προκειμένου να εξασφαλίζεται η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα»
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

Δεν παν να γ...θειτε λεω γω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΑΑΑΑΑ ΕΣΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ? ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Σ ΠΙΛΑΒΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΣ Κ.Ε.Δ ΣΕ ΜΙΑ
ΝΥΧΤΑ ? ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΦΛΩΡΟΙ......

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Κάτσε ρε συ Θόδωρα..

Όταν ανέλαβες δεν το ήξερες ότι θα υπάρχει τέτοια αντιμετώπιση από τα κοράκια? Περίμενες κάτι καλύτερο? Χαλαρά, φέτος με μισοστημένη την ομάδα καταφέραμε να τερματίσουμε δεύτεροι απέναντι σε κοράκια, σουπερ-κλίκες κλπ. Με υπομονή και ψθχραιμία θα τα καταφέρουμε.

Από την άλλη, τα παίρνεις με τους μ@λ@κες στα επίσημα που κράζουν τον Σαντος. Σ'αυτό έχεις δίκιο. Αλλά πέρσυ ήταν περισσότεροι αυτοί που τον έκραζαν σε σχέση με φέτος, δες το κι έτσι. Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που θα βρίσκουν κάτι να πουν, ακόμα και σε παιχνίδια όπως της τελευταίας αγωνιστικής με τις Σερρες. Ηρεμα! Αν την ψωνίζεις μ'αυτούς, φυγε απο τα επίσημα και πάνε να δεις το ματς στην 4 ή στην 7..
:)

Όσο για τους ξερόλες των επισήμων, κι επειδή τους ξέρουμε ποιοι είναι, "γνωστοι" ραδιοφωνατζήδες αθλητικών και ροκ ραδιοφώνων, που επειδή κρατάνε ένα μικρόφωνο νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα απ'τα @ρχιδια, καλό θα ήταν να ηρεμίσουν λίγο, για να μην τους ηρεμήσει κανείς άλλος..Βλάκες. Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι τζαμπατζήδες! Αυτοί!! Ούτε τον καφέ τους δεν πληρώνουν, ΜΑΛΑΚΕΣ

ΠΑΟΚ είστε ρε μ@λ@κες! Πριν τον Σαντος κραζατε τον Αναστασιάδη, πριν τον Αναστασιάδη κράζατε και τον Λοραντ..Γλαστρες, ε γλάστρες!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ρε φιλε μπουκαλια πετουσανε τον σαντος φετος που παμε και καλα ......

ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 1 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ
ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ? ΧΘΕΣ Η ΤΕΣΣΕΡΑ
ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΤΗΣ 1.....
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΡΕ GASH γτ το εδεσες σκοινι κορδονι οτι ο ζαγορ θα παραιτηθει???
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΖΑΓΟΡ...ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ..ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?
ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟ.../ΕΝΑΝ ΠΑΟΚ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ...ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΘΕΙ..γκασ παντα φιλικα μιλαω για να μην υπαρχουν και παρεξηγησεις...
ΜΟΝΟ :?
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Και μετά φταίνε τα μαστούρια, οι μπερδεμένοι, οι τζαμπατζήδες, η 4, η Τροία, κι ενα καρο μαλακίες! Επίσημοι...Άντε, αντε μην αρχισω και λεω ονοματα και γίνουμε ρδελομπου..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Δεν ξέρω τι θα κάνει αλλά δεν θα έχει και άδικο στο κάτω κάτω της γραφής MALEF.
Γιατί να σε παρεξηγήσω?
Επίσης δεν είδα ούτε ένα μπουκάλι απο κανένα συνδεσμίτη μαστούρη και ρετσινοπνίχτη.
Μπράβο στον κόσμο και πάλι για τις αντοχές του.

Υ.Γ
1. Συλληπητήρια στην μητέρα του Πατέρα.

2.Συλληπητήρια και στην ομάδα του Παναθηναικού για τον πρόεδρο του.

3.Ωραίο πράγμα να μην έχεις λεφτά να μην έχεις τίποτα και να ασχολούνται μαζί σου ο κάθε Ολυμπιακός και ο κάθε Παναθηναικός.
Εμένα με φτιάχνει ΑΡΧΗΓΕ.
Μου λέει πολλά αυτό.
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

+4
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Θέλω να πω συγχαρητήρια σε διοίκηση για ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα... Το συγχαρητήρια το λέω με κάθε ευκαιρία και όχι επειδή είπε ο Ζαγόρ ότι θα παραιτηθεί, πράγμα που φυσικά το απεύχομαι...

Απο τότε που ανέλαβεο Ζαγόρ και μετά, ένα είναι το παράπονο που έχω απ' τη διοίκηση. Και επειδή τα καλά είναι πάρα πολλά, δεν ήθελα καν να αναφέρω τα κακά... Αλλά αφού γίναμε όπως γίναμε...

1) Το πρώτο παράπονο μου, το οποίο δεν το έχω πει σε κανέναν μέχρι σήμερα, είναι ότι ο Ζαγόρ είναι υπερβολικά χαμηλών τόνων. Και εξηγώ: Πολλές φορές μας έσφαξε η διαιτησία δεν μιλησαμε, πολλές φορες μας γάμησε η αστυνομία δεν μίλησε, ανακοινώσεις κατα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο άλλες ομάδες μείναν αναπάντητες, εκπομπές σε κρατικά κανάλια, που υποτείθεται ότι πρέπει να είναι αντικειμενικές μας κράζουν χωρις να απαντάμε ούτε εδώ...

Με την ανακοίνωση της χθες η ΠΑΕ με κάλυψε απόλυτα και ελπιζω να πήρε το μήνημα ότι χρειάζονται και οι ανακοινώσεις... Μπράβο για την χθεσινή ανακοίνωση... Ελπίζω να απαντηθεί και αυτή του βαζελάκου σύντομα...
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Έλα ρε Ζαγόρα καραγκιόζη, βγαίνεις χθες και λες ότι θα φύγει ο Ζαγόράκης, και μιλούσατε και πολύ ώρα και είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα, και δεν τον έχω ξαναδεί έτσι, τόσο απογοητευμένο και ξέρω γω..
Και σήμερα αρχίζεις ο ΠΑΟΚ και ο Ζαγοράκης έχουν να τραβήξουν πάααρα πολύ δρόμο ακόμα μαζί και μια βραδυά δύσκολη ήταν πάει πέρασε και παπαριές..
Άντε σταματήστε να κινδυνολογείτε και να παίζετε με τα νεύρα μας.. :evil:
Άβαταρ μέλους
katerini4

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από katerini4 »

ρε παιδια πραγματικα μην ακουτε τους μ@λ@κες δημοδιογραφους της πολης σας!! συμφεροντα εξυπηρετουν οι περισσοτεροι!! τα ματια σας και την κριση σας να εμπιστευεστε!! θα τρελαθουμε τελειως με αυτα που ακουμε απο χτες..
:? :? :? :? :? :? :?
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-1 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα

Δημοσίευση από Fantomas »

Μόλις βγήκε ο Μίνος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ και ανακοίνωσε ότι η αποχώρηση του Ζαγοράκη μετά τα πλέι οφ είναι οριστική. Επίσης ο δημοσιογράφος δεν τον άφησε να διαβάσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρόλα αυτά ο δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ κάθισε και διάβασε αναλυτικά την ανακοίνωση – απάντηση του βαζελου...
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Ρε παιδιά εγώ στο φόρουμ, όπως και γενικά στον κόσμο της ομάδας, βλέπω στήριξη προς τον Θόδωρο κατά 99%. Ρε Θόδωρε επειδή μαζεύτηκαν 50 άτομα που πέρα από τους εαυτούς τους δεν εκπροσωπούν τίποτα (κάποιοι τους είναι και ανεπιθύμητοι από τον λαό) στον ΜΕΛΒΑ υπάρχει αντιπολίτευση σε εσένα? Ή επειδή αποδοκίμασαν κάποιοι τον Σάντος σε πολεμάμε? Στην 8 τουλάχιστον που ήμουν χτες δεν ακούστηκε τίποτα αντίθετα χειροκροτήσαμε την ομάδα στο τέλος. Θόδωρε ΠΑΟΚ δεν είναι οι 200-300 που σε αντιπολιτεύονται. ΠΑΟΚ είμαστε εμείς που πήραμε διαρκείας για να σε στηρίξουμε κάνοντας κάθε φορά κάποιοι 400 και 1000 χιλιόμετρα, που πήραμε μετοχές, που αγοράζουμε από την μπουτίκ πράγματα μόνο και μόνο για να βοηθήσουμε αυτό που ξεκίνησες. Συνέχισε Θόδωρε και να ξέρεις πως ο Παοκτσής δεν είναι αχάριστος. Συνέχισε το έργο σου εμείς θα είμαστε πάντα να σε βοηθάμε.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Και μπαμ και μπουμ...Ολα καλα θα πανε...ελπιζω να κερδισουμε Τεταρτη για να μην υπαρχει ανουσια γκρινια..
Πεισμωσε ο Ζαγορ...

Υστ1:οχι μονο λογια και υποσχεωσεις..διπλα του με πραξεις..ξερετε εσεις..

Υστ2:Παναθηναικε ,σε ευχαριστω που τον τρελανες επι χιλια..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”