Ο καθένας παίρνει αυτά που έχει συμφωνήσει με την διοίκηση. Το τι παίρνουν οι άλλοι δεν τον αφορά, ούτε αναφέρεται στο συμβόλαιό του.gika έγραψε: Άσε που αν είχαν απορρία, πιο πιθανό ήταν να πουν γιατί παίρνουμε τα μισά από Μπίσεσβαρ και Εσίτι.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
- thanos-xanthi
joshua έγραψε:
Υ.Γ Βρε ενας να μας πει ποτε το κλεινει το παραθυρο για την Ισπανια.Εχω ψαξει με καθε πιθανο search και δεν το εχω βρει.
josh συμφωνα με αυτο εχει κλεισει απο τις 5 Οκτωβρη
https://www.goal.com/es/noticias/mercad ... 6koezvv6hb
-
- Επικοινωνία:
Για Welbeck-Sturridge δεν ξέρω αλλά ο Wilshere θα ήταν ταμάμ!joshua έγραψε:Θα πάρουμε Γουελμπεκ η Σταριτζ σήμερα που τελειώνουν οι μεταγραφές στο νησί...
Κάτι πρέπει να κοιτάμε πάντως για να δηλώνει και ο Φερειρα σήμερα στην αντίστοιχη ερώτηση,ποτε μην λες ποτε.
- sourmenetes
- Moderator
Πιο δυνατά φαίνεται να παίζει τον ασαμοα και καγκαβα και πιο πολύ μου φαίνεται του πρωτου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- rade paprica
ισορροπημένο ρόστερ πάντως...άρα δεν καιγόμαστεjoshua έγραψε:Κάτι πρέπει να κοιτάμε πάντως για να δηλώνει και ο Φερειρα σήμερα στην αντίστοιχη ερώτηση,ποτε μην λες ποτε.
κομπλε ειμαστε αρκει να μη χασουν ουτε λεπτο και να παιζουν παντα σε τοπ επιπεδο καντουρι σβαμπ ζιφκο και γιαννουλης
Ε τι θες να πει; Τον άδειασε λίγο και ο Ρεμπε στα γόνατα πρέπει να έχει πέσει και να παρακαλάει.rade paprica έγραψε:ισορροπημένο ρόστερ πάντως...άρα δεν καιγόμαστεjoshua έγραψε:Κάτι πρέπει να κοιτάμε πάντως για να δηλώνει και ο Φερειρα σήμερα στην αντίστοιχη ερώτηση,ποτε μην λες ποτε.
-
Εγώ καταλαβαίνω ότι κάπου έχουμε κάνει πρόταση και περιμένουμε. Λογικά στον Kagawa.
Εγώ θα έλεγα μόνο οι καντουρι Γιαννούλης είναι αναντικατάστατοιjibbie έγραψε:κομπλε ειμαστε αρκει να μη χασουν ουτε λεπτο και να παιζουν παντα σε τοπ επιπεδο καντουρι σβαμπ ζιφκο και γιαννουλης
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Mitsospaoki4
- Moderator