Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό jibbie » Δευτ 12 Οκτ 2020, 22:34

ας τους κανουμε εμεις τη σουφρα κουρκουμπινι στο γηπεδο και τα υπολοιπα οπως και να χει θα τα πουμε στο CAS.
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό trouman » Δευτ 12 Οκτ 2020, 22:41

jibbie έγραψε:ας τους κανουμε εμεις τη σουφρα κουρκουμπινι στο γηπεδο και τα υπολοιπα οπως και να χει θα τα πουμε στο CAS.



Δυστυχώς, έχει αποδειχτεί, πολλάκις ότι δεν αρκεί αυτό, πολύ πολύ πρόσφατα τα παραδείγματα...
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Azrael » Τετ 14 Οκτ 2020, 08:17

sportday: Ισοπεδωτικος μαρινακης :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Stare in the raven's eye
Your time has come to die
Welcome to my world
Άβαταρ μέλους
Azrael
 
Δημοσιεύσεις: 4685
Εγγραφή: Σάβ 14 Δεκ 2013, 21:03
Τοποθεσία: Dagobah

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Sekeris » Τετ 14 Οκτ 2020, 10:40

Δεν έγραψε κάποια ανακριβεια.Θα αθωωθει πανηγυρικά.Μακεδονια ελληνική.
ΠΑΟΚ ο ενας,στον κοσμο αλλος κανενας
ΤΟΥΜΠΑ 41.926 θέσεων
Άβαταρ μέλους
Sekeris
 
Δημοσιεύσεις: 2001
Εγγραφή: Παρ 25 Μάιος 2018, 14:07

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό trouman » Κυρ 01 Νοέμ 2020, 11:22

Ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη απηύθυνε ο βουλευτής Ξάνθης του ΚΙΝΑΛ, Μπαράν Μπουρχάν, για τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και το θέμα ηθικής τάξης που έχει προκύψει.
Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό το σοβαρό θέμα ηθικής τάξης που έχει προκύψει με τον νέο πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Ηλία Γιαρένη, καθώς οι δύο κόρες του ήταν για χρόνια κολυμβήτριες του Ολυμπιακού.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στην Ξάνθη, Μπαράν Μπουρχάν, απευθύνοντας σχετική ερώτηση στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Στις 27/10/2020 σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας “sdna.gr” γίνεται αναφορά για τον ορισμό του νέου Προέδρου στην Επιτροπή Εφέσεων, γεγονός που έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων σχετικά με ζητήματα ηθικής ευσυνειδησίας που εγείρονται.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα βασίζεται σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε από την τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΚΗ» όπου έπειτα από την παραίτηση άλλων μελών της Επιτροπής Εφέσεων που άπτονταν θέματα οικογενειακών σχέσεων με ομάδες, ορίστηκε ο νέος Πρόεδρος. Ωστόσο, προκύπτει θέμα ηθικής τάξης για το εν λόγω πρόσωπο, καθώς κατά τα όσα ειπώθηκαν βρίσκονται στο μικροσκόπιο οικογενειακές σχέσεις του νέου Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων με γνωστή ομάδα.

Επισημαίνω ότι δεν αμφισβητήθηκε από την εκπομπή ή από οποιοδήποτε άλλο μέσο η ακεραιότητα του δικαστή, ούτε φυσικά και από εμάς, αλλά αν το δημοσίευμα ισχύει, έστω κατ’ ελάχιστον, είναι σαφές ότι εγείρονται ορισμένα ηθικά ζητήματα.

Το γεγονός αυτό, ενόψει μάλιστα και της επανεκδίκασης της υπόθεσης Ξάνθης –ΠΑΟΚ πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή από τις αρχές σύμφωνα με τις αρμοδιότητές τους και

Ερωτάται η αρμόδια Υπουργός:

Θα ερευνήσει αν ευσταθούν οι ισχυρισμοί των Μ.Μ.Ε για τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων; Και αν ναι, τι προτίθεται να πράξει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ώστε να αποκαταστήσει ζητήματα ηθικής τάξης και διαφάνειας;
Προτίθεται να ενημερώσει τους πολίτες και τους φίλαθλους της Ξάνθης για την προβλεπόμενη θεσμική διαδικασία επιλογής του Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. αλλά και να εξετάσει αν αυτή τηρήθηκε;
Ο Ερωτών Βουλευτής

Μπουρχάν Μπαράν
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Totem_pk » Τρί 03 Νοέμ 2020, 16:00

Νταξει. Ειδα προσεκτικα το βιντεακι με τις φασεις που εβγαλε η κεδ. Λοιπον καταρχην πολλοι απο τους διαιτητες βαρ ειναι εκει αποφασισμενοι να βοηθησουν την ομαδα που θελουν. Επισης, θυμαμαι την φαση Ματος που ο κλατεμπεργκ την ειπε πεναλτυ καιβλεπω τωρα τις φασεις του γαυρου του αρη και της αεκ οπου ολες οι φασεις σχολιαστηκαν με το ιδιο τροπο. Δεν υπηρχε αρκετη δυναμη για να θεωρηθει φαουλ η πεναλτυ. Σε εμας ομως ηταν πεναλτυ που μολις τον ειχε ακουμπησει και δεν τον βρηκε και χαμηλα εκει που μαζεψε τα ποδια του ο του οφη. Οκ.
Ασε που βλεπουνε 50 φορες την φαση του Κουρμπελη πιθανολογω για να βρουνε κατι να ακυρωσουν την εξόφθαλμη παραβαση του χεριου. Οπως και του κοροβεση 50 φορες για να δουνε οτι δεν κανει παραβαση ο ανθρωπος.
Το πιασαμε το υπονοουμενο. Το πηδηξανε και το βαρ και ο νεος που φεραμε παλι ανθρωπος τους ειναι.

Ας κοιμαται η ΠΑΕ εκει τον υπνο του δικαιου. Η παε που αντι να κανει φασαρια για το μαρκαρισμα στον Γιαννουλη προχτες που ηταν κοκκινη η για την φαση του Ματος μεσα στην χαρτινη η για την φαση παλι στην χαρτινη του ζιφκο που ο κλατεμπεργκ μιλησε μονο για το μαρκαρισμα του ενος παικτη της αεκ που δεν εκανε τιποτα και το καταπιε το πεναλτακι, καθεται και το παιζει υπερανω.

Δεν θα σπασει το συκωτι μου εμενα. Αν αυτοι δεν θελουν να βοηθησουν την ομαδα μας εγω τι να κανω? Οτι κιαν κανω λαθος θα ειμαι. Ο γαυρος φωναξε για φαση ξεκαθαρη εστειλε επιστολες κλπ και εφτασε τωρα να εχει το 70-30 που θελει. Ναι μετραει για τον γαυρο το γκολ. Αν το εκανε ο Τσολακ καθαρο φαουλ θα ηταν. Οπως θα ηταν πεναλτυ και αντιστοιχο μαρκαρισμα στην φαση του αρη αν ηταν εκει ο βαρελα.

Ξυπνηστε ρε παιδια. Ετσι παιζεται το παιχνιδι εδω στο ελλαδισταν.
Totem_pk
 
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό giapas » Τρί 03 Νοέμ 2020, 16:17

η κούλα νομίζω είναι πρώτο φαβορί για πρωτάθλημα με αυτά που βλέπω.
ο μπινές ο τίγρης έχει ασχοληθεί σοβαρά φέτος.
giapas
 
Δημοσιεύσεις: 9420
Εγγραφή: Τρί 26 Ιαν 2010, 10:49

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Παρ 13 Νοέμ 2020, 09:40

Αποφασίστηκε να ισχύει πλέον το παρακάτω:

Στα πέντε κρούσματα (παικτών) η αναβολή αγώνα στη Superleague.

Γιατί με τα τρία δεν θα τελείωνε ποτέ το πρωτάθλημα,
αν και ορθότερο θα ήταν να υιοθετηθεί πλήρως αυτό που ισχύει και στους ευρωπαϊκούς αγώνες.
Ο ΠΑΟΚ είναι μάχη και θυσία.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Παρ 13 Νοέμ 2020, 15:03

...αυτά τα κρούσματα θα πρέπει να αφορούν αμιγώς ποδοσφαιριστές στην τελευταία παρτίδα των τεστ που θα έχουν γίνει πριν από κάποιο παιχνίδι και όχι συνδυασμό παικτών - προσωπικού στην εκάστοτε ομάδα που θα παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα.
Πηγή: iefimerida.gr
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
 
Δημοσιεύσεις: 89897
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό astral » Τετ 18 Νοέμ 2020, 08:44

Το αφήνω εδώ γιατί αφορά και την ΕΠΟ και θα γίνουν τα ίδια. Μιλάμε για τον χειρότερο υπουργό και πιο επικίνδυνο και δεν ανοίγει μύτη.
Οσο και να εχω κράξει πολλούς από τους προηγούμενους, τέτοιο πράμμα δεν έχω ξαναδει.


Το τερατούργημα του Λ. Αυγενάκη είναι πλέον νόμος του κράτους, με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και την ευλογία του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Λευτεριά στον ελληνικό αθλητισμό» είναι το μήνυμα που διοχετεύεται μέσα από τα φίλια μέσα ενημέρωσης, κάτω από προσωπογραφίες «δικτατόρων» όπως ο Βασιλακόπουλος και ο Σεβαστής. Ναι, να φύγουν εφόσον ήρθε ή ώρα τους, αλλά με δημοκρατικές διαδικασίες και όχι με χουντικές μεθοδεύσεις!

...
H κυβέρνηση φρόντισε να χρηματοδοτήσει με 485.000 ευρώ τη δημιουργία σειράς 85 ντοκιμαντέρ για λογαριασμό της ΕΡΤ σχετικά με τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Τόκιο. Τη σχετική σύμβαση έφερε στη δημοσιότητα το Documento στις 16 Οκτωβρίου. Δεν φαίνεται να προηγήθηκε διαγωνισμός πριν από την ανάθεση.

Οπως αποκάλυψε πρώτη η εφημερίδα «Sportime», η εταιρεία που ανέλαβε τα γυρίσματα (με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη) φέρεται να είναι συμφερόντων του Θανάση Νικολάου, φερόμενου ως διαχειριστή της ιστοσελίδας Sportsfeed. Ο συγκεκριμένος ιστότοπος ασκεί σφοδρότατη αντιπολίτευση στις απερχόμενες διοικήσεις των επίμαχων ομοσπονδιών, ενώ ο αδερφός του Νικολάου, Γιάννης, βρίσκεται στη συντονιστική επιτροπή της κίνησης Αναγέννηση για τον ΣΕΓΑΣ.

Με άλλα λόγια, η προεκλογική εκστρατεία της παράταξης που θέλει να ρίξει τον Σεβαστή (και όχι μόνο αυτόν) χρηματοδοτήθηκε αδρά από τον κρατικό κορβανά. Τα χρυσοπληρωμένα ντοκιμαντέρ θα μπορούσαν κάλλιστα να δημιουργηθούν από το πολυάνθρωπο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ χωρίς παραπανίσιο οικονομικό κόστος.


πηγη:
https://www.documentonews.gr/article/pr ... -petswmata
Άβαταρ μέλους
astral
 
Δημοσιεύσεις: 6902
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό Ασπρόμαυρος Εβρίτης » Τρί 24 Νοέμ 2020, 20:38

Λοιπόν μαζέψτε τον Κλαντεμπεργκ που νομίζει ότι παίζουμε μπάσκετ και η κάθε επαφή είναι φάουλ ή πέναλτι. Στις φάσεις του Ζιβκοβιτς και του Μάτος μέσα στην αεκ βέβαια δεν μας είπε το ίδιο! Άντε με τον καραγκιόζη που ήρθε εδώ να κάνει δημόσιες σχέσεις με τον γαύρο. Σωστή η κίτρινη στην σκαριά του μπουχαλακη λέει ο ξεφτυλισμενος..
Τελευταία επεξεργασία από Ασπρόμαυρος Εβρίτης και Τρί 24 Νοέμ 2020, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος. 1926
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης
 
Δημοσιεύσεις: 5327
Εγγραφή: Παρ 27 Ιαν 2017, 23:40

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό pxp920 » Τρί 24 Νοέμ 2020, 20:41

Σαλτα και γαμησου ρε Κλατενμπεργκ που θα μας πεις πως είναι φαουλ η επαφή του Τσολακ και του Ματος και του Ζιφκο που πήγαν να του σπάσουν τα πόδια ήταν όλα οκ. Υπάλληλε ξεφτιλισμένε, δρόμο ρε


Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pxp920
 
Δημοσιεύσεις: 2648
Εγγραφή: Πέμ 05 Μαρ 2009, 21:22
Τοποθεσία: New York, New York

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Τρί 24 Νοέμ 2020, 20:44

Τώρα, θα ξυπνήσει η ΠΑΕ.
Περιμένετε.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica
 
Δημοσιεύσεις: 15435
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 17:13
Τοποθεσία: Νότιος Πόλος

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό trouman » Τρί 24 Νοέμ 2020, 20:59

Μ ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι...
Τι ν αυτός ρε..
trouman
 
Δημοσιεύσεις: 4885
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 09:47

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις

Δημοσίευσηαπό joshua » Τρί 24 Νοέμ 2020, 21:01

Nα δω ποτε θα αποφασισουμε να βγαλουμε εστω μια ρημαδοανακοινωση και εμεις.Τον ταραξαν πριν καλα καλα ξεκινησει η χρονια οι γαυροι στις ανακοινωσεις και πλεον ο τυπος κανει δημοσιες σχεσεις και εμεις παρακολουθουμε απαθεις.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24065
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες