Ότι να 'ναι!!!!!
- aspromauri
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Σιχαμεροί πράσινοι ... να ασχολείστε με την ΤΡΙΤΟΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ και να μας αφήσετε ήσυχους.
Πάντοτε πριν απο μεγάλους αγώνες θα ακούω ότι να ναι για να χαλαστεί το κλίμα στην ομάδα μας.
Βαζελάκια δεν σας σώζει τίποτα!
Βαζελάκια δεν σας σώζει τίποτα!
Ο undertaker μου την έδωσε σε προσφορά που του ζήτησα απο το γραφείο τελετών του.
Είναι το νεο φέρετρο iphone!
Θέλω και στον άλλον κόσμο ότανθα παω να μαθαίνω τα νέα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.
Είναι το νεο φέρετρο iphone!
Θέλω και στον άλλον κόσμο ότανθα παω να μαθαίνω τα νέα της ΠΑΟΚΑΡΑΣ.

θέλω να ... "πάω" όμως με το φέρετρο iphone του gash.... ΜΠΟΡΩ??the undertaker έγραψε:Επίσης να αναφέρω ότι ο αδερφός Νοβίτο να ετοιμάζεται για το μεγάλο ταξίδι....

Το iphone αυτό είναι συλλεκτική έκδοση.. Όποιος προλάβει πρόλαβε!!! Βιαστείτε λοιπόν!!!
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
- dreamwarrior
Ρε σεις τι φέρετρα και πράσινα γατάκια λέτε εδώ μέσα;;;
Πάλι ταναπού το τόπικ;;
Ας κάνει κάποιος καμία καταμέτρηση πόσες φορές έχει γίνει άνω-κάτω το κατά τα άλλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;;;;;
Ένας χριστιανός για όνομα του Βούδα!!!!!!
Κι εσείς αδέρφια κάντε κάτι να απαγάγουν εξωγήινοι το Νοβιτουλινάκο μας γιατί έχω βαρεθεί να τον βλέπω να χαριεντίζεται εδώ μέσα με διάφορες..........
Πάλι ταναπού το τόπικ;;
Ας κάνει κάποιος καμία καταμέτρηση πόσες φορές έχει γίνει άνω-κάτω το κατά τα άλλα ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟΠΙΚ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ;;;;;
Ένας χριστιανός για όνομα του Βούδα!!!!!!
Κι εσείς αδέρφια κάντε κάτι να απαγάγουν εξωγήινοι το Νοβιτουλινάκο μας γιατί έχω βαρεθεί να τον βλέπω να χαριεντίζεται εδώ μέσα με διάφορες..........
Ακόμα να ψοφήσεις λατρεία μου?? Μετά σε λένε θανατηφόρος ο ιός των χοίρων... Π@πάρια.... 

- the undertaker
Μα αγαπητέ αντμίν του τόπικ εγώ προσφέρθηκα να θάψω το νοβιτο γιατί δίνετε την άδεια;;
Επιτέλους να απαλαγούμε από την ενοχλητική παρουσία του!
Επιτέλους να απαλαγούμε από την ενοχλητική παρουσία του!
- dreamwarrior
Με κανά γλυκό σαρδέλα βολεύεσαι;;;
Αν πάλι δεν σου κάνει έχουμε και ενα σκόντα του '69 σε άριστη κατάσταση και με σταχτοδοχείο!!!!
Αν πάλι δεν σου κάνει έχουμε και ενα σκόντα του '69 σε άριστη κατάσταση και με σταχτοδοχείο!!!!