Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ακούστηκε από χτες η φήμη.
Εγώ θα τον κράταγα μέχρι τον Γενάρη οπωσδήποτε,
αλλά δεν γνωρίζουμε ποιά είναι η ομάδα της Premier League που έχει ενδιαφερθεί και πόσα χρήματα δίνει.
Κι εγώ πιστεύω οτι το χρονικό σημείο που τα βρήκαν με Μάτος ειναι γιατί εχουν πρόταση για Ίγκι απο Αγγλία και συμφώνησε ο Λέο να καλύψει το κέντρο της άμυνας...
Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι η περιθωριοποίηση Μάτος ήταν θέμα Φερέιρα. Αποφάσισαν να του κάνουν τα χατίρια με την ελπίδα να φτιάξει ομάδα χωρίς να έχει καμιά δικαιολογία.
Αλλά στο θέμα του Μάτος είδαν ότι η εμμονή του τους κόστισε μια ιστορική πρόκριση στους ομίλους του CL, γύρω στα 15 μύρια, και μια πολύ κακή αρχή στο πρωτάθλημα, ήρθε τώρα και το αυγό στον κώλο με τραυματισμούς, covid κλπ και μείναμε εντελώς από λύσεις εκεί δεξιά, και είπαν ως εδώ και μη παρέκει Αμπέλ, κάνε τώρα κι εσύ λίγο πίσω γιατί έτσι που το πας θα βγούμε εκτός κάθε στόχου από τώρα.
Και κάπως έτσι επιστρέφει αυτός, που αν έπαιζε προχθές ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι ότι σήμερα δε θα μας ενδιέφερε η κλήρωση του Europa League.
Όσο για τον Βαγγέ, εφόσον ο Μάτος επιστρέφει για δεξι φουλ μπακ και έχω και Ροντρίγκο, κορδελίτσα και πίσω αν γίνεται, αν δε γίνεται ας παίξει τις υποχρεωτικές συμμετοχές σε όσο πιο ακίνδυνα ματς γίνεται. Τι να πω ρε παιδιά, από Μπάρτσα ήρθε θα μου πεις, αλλά οι πρώτες εντυπώσεις από την πάρτη του είναι από τις χειρότερες που θυμάμαι να μου αφήνει ποτέ νεοφερμένος στον ΠΑΟΚ. Όποτε του ερχόταν η μπάλα στο αριστερό προσπαθούσε να τη φέρει στο δεξί και έβαζε τρικλοποδιά στον εαυτό του.