Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
proedros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από proedros »

Shadow έγραψε:
Shadow έγραψε:
proedros έγραψε:
Δεν είναι τόσο θέμα χρημάτων φίλε αλλά κυρίως θέμα προπονητή...Αν αυτός είχε θέσει βέτο για κάποιον παίκτη όπως κάνει για τον Γιαννούλη θα ήταν στην ομάδα...Αν π.χ. ο Γιαννούλης ζητήσει 1.000.000 για αναπροσαρμογή θα του το δώσουν...Μην εθελοτυφλείτε...
Δεν καταλαβαίνω πότε έγινε ο Μάτος ή ο Βιερι αναπληρωματικοί;;Μια χαρά θα μπορούσαν να παίζουν δεξί μπακ και οι δυο και να μοιράζονται και την θέση...50 ματς θα έχεις φέτος...
Ο Μάτος, ο Βιειρίνια ο Μπισεσβαρ γίναν αναπληρωματικοί/ρολίστες από την ίδια τους την απόδοση την περσινή χρονιά προτού καν αλλάξει το σύστημα σε 3 4 3...

Το Μάτος/Βιειρίνια "μοιραζόμαστε την θέση" (διαφωνώ κάθετα ότι θα λειτουργούσε σε όποιο σύστημα αλλά για χάριν συζήτησης, ας πούμε ο.κ.) θα κόστιζε στην ομάδα γύρω στα 2Μ για τη θέση του δεξιού μπακ... καταλαβαίνεις ότι οικονομικά αυτό αντιστοιχεί στα top30πλούσια club έτσι? Δηλαδή για σεντερ φορ αναλογικά ποιος Cavani...
Έλα ρε φίλε τώρα ας μιλήσουμε σοβαρά..2 παίκτες που έγραψαν ιστορία και θα κόστιζαν για ένα χρονο 2 εκατομ. θα έβγαζαν το προϋπολογισμό έξω την στιγμή που θα μπορούσες να καρπωθείς τόσα πολλά από αυτούς;;;Ο Μάτος να σου θυμίσω έπαιζε βασικότατος περσι όπως θα έπαιζε και ο Βιερίνια αν δεν τραυματιζόταν...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω θελω να βγει ο Μακης να μας πει τελικα αν εχουμε θεμα με το ffp και ποσο μεγαλο...
Μακη μ ακους?
Οι δημοσιες τοποθετησεις εχουν βαρυτητα Μακη μου...
Τελικα το ανοιγμα της ΠΑΕ ειναι σαν την τρυοα του όζοντος... ολο και μεγαλωνει!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

kos έγραψε:Το επόμενο βήμα είναι να σηκωθεί το λάβαρο της επανάστασης σε φήμη για πώληση Πασχαλάκη.

Ο αμπελ, αν δεχτούμε ότι είναι δική του η σκούπα, προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον επόμενο που θέλετε να έρθει.

Εκτός αν πιστεύετε πως αν έρθει σήμερα ο Γκαρσία πρώτος προπονητής, θα παγώσει τις αποχωρήσεις μπισε Μάτος κτλ.
ποια σκουπα ρε; δονητης μπετον ειναι αυτο :lol:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

teod1980 έγραψε:
barlow4 έγραψε:δεν ειναι κτοσο μυστικοπαθεις.αφου ποσταρουν εδω για mail κ βλεπουμε οτι κατιι παιζει.
ειναι σαν να λεμε:
-πωπω εχω μια πληροφορια που οταν μαθευτει θα τρελαθειτε.
- τι πληροφορια αδερφε?
-δεν μπορω να πω προς το παρον.
barlow έχεις μήνυμα....
Χααχαχαχαχ

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Αν ισχύει ότι κορόνιασε ο Βαγγέ και έπαθε και θλάση ο Κρέσπο τα βλέπω ζόρικα τα πράγματα.

Ιδίως από τη στιγμή που ο Αμπέλ(ο-φιλόσοφος) έστειλε Μπαλογιάννη, Λύρατζη, Τσιγγαρα.

Ελπίζω να είναι ο Κρεσπο που κολησε και να το παρουσιάσαν σαν θλαση γιατι θα φανεί από την αποστολή για Οφη ποιός είναι.

ΥΓ. Etto με το νερό στο σορτς μου θύμισε ο Βαγγέ

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πήρε και ο ΟΑΡΗΣ τον ματεους...
Πάει και η 4η θεση
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

proedros έγραψε: Έλα ρε φίλε τώρα ας μιλήσουμε σοβαρά..2 παίκτες που έγραψαν ιστορία και θα κόστιζαν για ένα χρονο 2 εκατομ. θα έβγαζαν το προϋπολογισμό έξω την στιγμή που θα μπορούσες να καρπωθείς τόσα πολλά από αυτούς;;;Ο Μάτος να σου θυμίσω έπαιζε βασικότατος περσι όπως θα έπαιζε και ο Βιερίνια αν δεν τραυματιζόταν...
Ναι αλλά ο μεν τραυματίστηκε κ δεν επανήλθε ποτέ κ ο Μάτος ακριβώς από την εικόνα του όσο ήταν βασικός, φέτος θα ήταν ρολίστας...
αλλά τι με νοιάζει εμένα ο προυπολογισμός? μαζί σου είμαι... αλλά ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ στα αποδυτήρια δεν θα 'χες! και κατά συνέπεια πρόβλημα στην απόδοση της ομάδας.
kos

Δημοσίευση από kos »

jibbie έγραψε:
kos έγραψε:Το επόμενο βήμα είναι να σηκωθεί το λάβαρο της επανάστασης σε φήμη για πώληση Πασχαλάκη.

Ο αμπελ, αν δεχτούμε ότι είναι δική του η σκούπα, προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στον επόμενο που θέλετε να έρθει.

Εκτός αν πιστεύετε πως αν έρθει σήμερα ο Γκαρσία πρώτος προπονητής, θα παγώσει τις αποχωρήσεις μπισε Μάτος κτλ.
ποια σκουπα ρε; δονητης μπετον ειναι αυτο :lol:
Δονητης μπετόν με χρόνο καθυστέρηση.
Πόσους μήνες έχει που έχει τελειώσει ο Μάτος από την ομάδα?
Ποιός δεν ξέρει εδώ και καιρό ότι θέλουν να σπρώξουν τον μπισε?

Το θέμα παιδιά είναι το θα φέρει ο Γερμανός. Τα άλλα είναι τελειωμένες ιστορίες.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εφερε τον Ουαγκε ο Γερμανός...
Δεν πιστευω να το ξεχασες kos?!
icue

Δημοσίευση από icue »

Ο μονος απο αυτους που φυγανε που προσφερε πραγματικα στην ομαδα μεχρι το τελευταιο λεπτο που επαιξε ηταν ο Ακπομ. Ασχετα τι εχω πει για αυτον. Για ολους τους αλλους μιλαμε για το τι καναν πριν 2 χρονια και πισω ελπιζοντας οτι θα τα ξανακαναν φετος.

Απο τους παλιους ο Βαρελα πχ συνήλθε καποια στιγμη μεσα στη χρονια. Ο Κρεσπο ποτε δεν επεσε. Ο Καντουρι επισης ανεβηκε απο ενα σημειο και μετα. Αλλα οι υπολοιποι ηταν φαντασματα των εαυτων τους. Δεν ειναι απαξιωση αυτο το πραγμα ειναι ρεαλισμος.

Λεγαμε τι θα εκανε ο Ματος και ο Βιερινια αν παιζαν στα ματς με την Κρασνονταρ. Αλλα ποιος Ματος και ποιος Βιερινια; Του 2018; 'Η του 2019-20;

Και αν το προβλημα που δεν παιζαν περυσι ηταν ο προπονητης, με ποια λογικη θα παιζαν φετος καλυτερα με τον ιδιο προπονητη;
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Ε αφού μας προσφέρει και μεγάλη υπηρεσία ο Αμπέλ, να του κάνουμε επέκταση και αύξηση συμβολαίου να μείνει για πάντα εδώ.
Ο Μπιλ Σάνκλι του ΠΑΟΚ.....
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Για τον Μίσιτς να μην αναφερόμαστε, να γίνει πλήρως καλά το παλικάρι και ας μην ξαναπαίξει. Η υγεία μας είναι ο αμύθητος πλούτος που έχουμε και δεν εκτιμάμε.
Ο Moussa είναι διασταυρωμένο πως είναι covid θετικός ή αρβύλα;
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

ΑΝ πωληθεί ο Ιngason εγώ περιμένω μετά την ΑΕΚ αποδέσμευση του προπονητή και ανέβασμα του Γκαρσία.
Δεν νοείται αυτό που γίνεται φέτος.

Μιλάμε για τρομακτική αλλαγή της ομάδας. Και αν φύγει και ο Ingason γιατί να μην δώσουν και τον Γιαννούλη από τώρα.

Έχουμε και Πασχαλάκη Ρέυ να πασάρουμε

Δεν είναι δυνατόν αυτή η ομάδα με 18 παίκτες να παίζει 3 ματς την βδομάδα πραγματικά.
Κάτι έχει συμβεί στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:
obanebane έγραψε:
joshua έγραψε:Nα πουλησουμε και τον Ινγκασον τωρα που τραυματιστηκε ο Κρεσπο...Αν δεν ειχαμε περασει Μπεσικτας τι στο διαολο θα ειχε γινει?
Ρε συ κουλαρε,μη παίρνεις τις μετρητοίς ότι διαβάζεις.
Προφανώς έχουν στο μυαλό τους να αντικαταστήσουν και άλλους που θα πουληθούν η θα αποχωρήσουν,δε σημαίνει ότι αυτά τα σχέδια θα υλοποιηθούν τώρα,δεν υπάρχει χρόνος και αν δουλέψουν με πίεση χρόνου, μόνο λάθη μπορούν να γίνουν.
Μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι,λογικά θα έχει αλλάξει όλη η ομάδα των τίτλων.
Εγώ βλέπω τελικά,στις επόμενες τρεις μέρες,να έρχεται ένα χαφ και να φευγει ο Ματος και οι πιτσιρικάδες.
Τιποτα άλλο.
Αν έρθει ο Μπρανταριτς θα το γυρίσει σε 433,αν και δε το βλέπω πιθανό για τον Κροατη, άλλον παίχτη πιστεύω έχουν στόχο και αυτό γιατί δύσκολα να αλλάξει τώρα σύστημα ο Αμπελ.
Και σ αρκει εσενα ενας χαφ ε?
Με μπισε εκτός ομαδας και Ζαμπα ξανα τραυματια...
Θα γελασει ο καθε πικραμένος...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν είπα ότι μου αρκεί, είπα τι βλέπω τελικά να γίνεται,
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

joshua έγραψε:Σοβαρα τωρα λες bane δεν θα γινει κινηση για μπροστα? Αυτο και αν ειναι λευκη πετσετα,παιξε με Κουτσια αλλαγη του Τζολη και θα δεις το εργο με Ατρομητο και Βολο να επαναλαμβανεται συνεχως.

Τι μου το λες,δε το ξερω νομίζεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”