Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό chri5ti9 » Δευτ 28 Σεπ 2020, 00:17

Να ζητήσω ένα συγνώμη για το off-topic αλλά θα πιαστώ από το σχόλιο του ΜαύροΧιονατζη.
Συγκριτικά με 10 χρόνια πριν (ας μην πούμε για 20) οι ποδοσφαιριστές χαιρουν υπερβολικων ανταμοιβων. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κόστη μεταγραφών. Οπότε είτε μιλάμε για πληντυριο είτε όντως για οικονομικό κραχ λόγω αυτών των ακραίων συνθηκών. Δεν γίνεται κάποτε η πιο ακριβή μεταγραφή να ήταν ο Ζινταν με 77.5 εκατομμύρια (ακραίο πόσο για τότε) και σήμερα με αυτά τα λεφτά να ψωνίζεις τον Havertz (71M). Για αμοιβές δεν σχολιάζω τα 8.8Μ του Zidane τον χρόνο που είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που παίρνουν παίκτες της κλάσης του (άραγε είναι πάνω από 5?). Οπότε πρέπει να κατανοήσουμε πως πρέπει να μαζευτούμε στο μεταγραφικό παζάρι. Και αν δε το κάνουν ομάδες φέτος από του χρόνου ο πέλεκυς στο budget τους θα είναι ακόμα πιο ακραίος.
Ένα ποστ έτσι για αυτούς που εμφανώς πρόβληματιζονται αλλά αφετέρου ίσως άθελά γκρινιάζουν.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λαρυγγια στα τσιμεντα και ψυχη στα καγκελα
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
 
Δημοσιεύσεις: 2311
Εγγραφή: Κυρ 21 Νοέμ 2010, 17:11
Τοποθεσία: Θεσσαλονικη

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό obanebane » Δευτ 28 Σεπ 2020, 00:22

Τα νούμερα έχουν ξεφύγει και εδώ που τα λέμε,δύσκολα θα τα πάει πολύ προς τα κάτω ο covid19.
Άλλα πρέπει να αλλάξουν,αλλά οι πάμπλουτοι σύλλογοι που έκαναν την ζημιά, δύσκολα ακουμπιούνται.
Άβαταρ μέλους
obanebane
 
Δημοσιεύσεις: 24567
Εγγραφή: Τρί 10 Μαρ 2009, 00:51
Τοποθεσία: ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό panpangr77 » Δευτ 28 Σεπ 2020, 00:25

seaman έγραψε:
obanebane έγραψε:Αυτός είχε γραφτεί για την αεχ και πίστευαν τα ντουγανια οι χαρτινοπαδοι,οτι ειναι εφικτή περίπτωση γι'αυτούς και μετά πήραν τον Σακχοφ. :lol:


Grujic η κούλα? Ορέ θα έχουνε χαζέψει τα χαρτιά. Ρε θέλει πολλά χαρτιά ρε χαρτιά.

Προχτές στο παιχνίδι με τη Λίνκολν (7-2), που έπαιξε και ο Τσιμίκας, Ο Grujic ήταν μία ομάδα μόνος του.
Υπάρχουν λοιπόν φωνές στο λιμάνι που λένε ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να μείνει και τον βλέπουν ως αντικαταστάτη του Μίλνερ. Πιστεύουν ότι με τα 20+ εκ. που μπορούν να πουλήσουν τον Grujic δεν θα βρουν καλύτερο.
Τον παίχτη τον κοιτάζουν ένα σωρό τοπ Ευρωπαϊκά κλάμπ και σε περίπτωση δανεισμού η Χέρτα περιμένει πως και πώς και το σκέφτεται και για αγορά αν πέσει λίγο από το εικοσάρικο η Λίβερπουλ.
Αυτόν τον ποδοσφαιριστή τον ήθελε ο Τίγρης δανεικό? Πόσο σανό ρε πούστη μου...

Από το transfer ο δανεισμός στην Χέρτα κόστιζε 1000000
panpangr77
 
Δημοσιεύσεις: 6860
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό renegade » Δευτ 28 Σεπ 2020, 00:32

jibbie έγραψε:
bersekeros έγραψε:
jibbie έγραψε:κυριακη βραδυ ρε τζος, μη στο χαλασω :D


Εμένα δεν με χαλάς...δεν σου αρέσει ο Bistrovic;
Εσύ τα μελετάς και έχεις και τα ανάλογα στατιστικά scout εργαλεία.

Γιατί εγώ και μερικοί πολύ καλοί συμφορουμίτες, προσευχές κάνουμε για να έρθει ο Bistrovic στον ΠΑΟΚ.


αυτη τη στιγμη καιγομαστε περισσοτερο για παικτη με μεγαλυτερη επιδραστικοτητα στο construction και στο τελευταιο τριτο, ο συγκεκριμενος δεν εχει να προσφερει κατι παραπανω απ τον Εσιτι νομιζω αμυντικα, και επιθετικα ειναι ελαχιστα καλυτερος του. αρα; :D

δε θεωρω οτι υπαρχει θεμα, δε βγαζει νοημα

Διαφωνώ.
Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη έναν παίκτη που θα παίρνει την μπάλα από την άμυνα και θα την βγάζει με ασφάλεια μπροστά.
Τέτοιος στο ρόστερ σήμερα είναι μόνο ο καντουρι.
Αντίθετα χαφ που να παίζει πιο ψηλά είναι και ο καντουρι και ο αυστριακός
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14126
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Totem_pk » Δευτ 28 Σεπ 2020, 02:10

Παιδες μη ζοριζεστε. Ολοι δικιο εχετε. Χρειαζομαστε τοσους παικτες οσους λετε και διαφωνειτε σε ποιες θεσεις ειναι ποιο χρησιμος ενας παικτης. Χρειαζομαστε παικτη στο κεντρο περισσοτερο 6αρια απο 8αρια, αλλα και Παικτη στο κεντρο περισσοτερο 8αρι απο 6αρι. Και οι δυο τους ομως να μπορουν να καλυψουν τις αναγκες και των δυο θεσεων. Επισης χρειαζομαστε περιφεριακο επιθετικο ενα η δυο γιατι δεν ξερω τι παιζει με Ζαμπα, χρειαζομαστε και αλλους. Η μονη πληρης γραμμη μας ειναι η αμυνα. Στο συτημα που παιζουμε βεβαια γιατι αν παμε σε αλλο με 2 στοπερ εκει θελεις και μπακ. Ναι δεν τους μειωνω τους μπακ που πηραμε και αυτους που εχουμε αλλα αισθανομαι αδυναμος εκει. Εχω Γιαννουλη και μετα το χαος. Καλουτσικος ο Ροντριγκο αλλα περιορισμενων δυνατοτητων. Η τελος παντων Ματος δεν ειναι. Θελω εναν καλο Ματος εκει. Και τελος εξτρεμ δεν εχω. Δεν παιζει βεβαια με εξτρεμ ο Αμπελ αλλα αυτο ειναι δικη του αποψη. Στην Ελλαδα απαιτουνται ειδικα με τις μικρες ομαδες.
Μπορουμε να γραφουμε για ωρες τι χρειαζεται η ομαδα και που ποναει. Τα πραματα ομως ισως ειναι ποιο απλα απο τις αναλυσεις που κανουμε. Ισως απλα θελουμε εμπειρους παικτες με ποιοτητα και ποδοσφαιρικο εγωισμο. Παικτες που να καθοδηγησουν και να βοηθησουν στην εξελιξη των μικρων μας. Αυτο που εχουμε ειναι μια σχετικα καλη πρωτη ομαδα εντεκαδα που λεμε και μετα το χαος. Και κατι ακομη. Αν βαλεις σε μια ομαδα εμπειρη και καλη Δυο νεους αλλα ποιοτικους παικτες αυτοι θα λαμψουν. Αν βαλεις σε μια ομαδα με νεους ποιοτικους και απειρους παικτες δυο εμπειρους μεσα αυτοι θα χαθουν/εξαφανιστουν/δεν θα αποδοσουν. Αυτα τραβαμε τωρα.
Totem_pk
 
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Totem_pk » Δευτ 28 Σεπ 2020, 02:20

Και για τελειωνουμε Εμενα μου φαινεται οτι ριξαμε λευκη πετσετα στον εδω ανταγωνισμο.
Totem_pk
 
Δημοσιεύσεις: 7567
Εγγραφή: Τετ 21 Αύγ 2019, 10:59

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Magpies4 » Δευτ 28 Σεπ 2020, 02:41

Η συζήτηση για μεταγραφές έχει προφανείς προεκτάσεις. Μιλάμε κυρίως για τα χάφ όπου λιγο πολύ ξέρουμε τί ακριβώς έχουμε. Για να το πούμε απλά, ένα τράβηγμα να πάθει ο 30άρης Καντουρί, και αυτή την στιγμή θα κληθούν οι Εσίτι και Νινούα να τον αντικαταστήσουν! Μιλάμε οτι στο 343 οι 2 συγκεκριμένοι ΔΕΝ μπορούνε. Ο Νινούα είναι και άπειρος (21 ετών), δεν έχει παραστάσεις κλπ. Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω.

Ο ενδοιασμός της διοίκησης για αγορά βασικού ή βασικών χάφ και επιθετικού, έχει να κάνει με το αν θα είναι από το τοπ ράφι η όχι. Γιατί αν μπούμε ομίλους θα χρειαστούμε 2,3 πολύ δυνατά χαρτιά. Αν δεν μπούμε πιστεύω θα περιοριστούμε σε μία αγορά στα χάφ (ή και δύο το πολύ). Αρα είμαι σίγουρος ότι ο Ρέμπε τις έχει δουλέψει τις πιθανές μεταγραφές και περιμένει.

Εμένα με ανησυχεί ο τρόπος που σκέφτεται ο Αμπέλ. Το να κάνει ολικό ροτέισιον αλλά με Εσίτι και Νινούα στα χάφ κόβοντας την ομάδα στα 2, με ξεπερνάει. Τα συστήματα τα κάνουν οι παίκτες, και όχι τα συστήματα τούς παίκτες. Ηταν πολύ απλό να το αλλάξει και να προσθέσει έναν παίκτη στο κέντρο για να πάρει ο ΠΑΟΚ την κατοχή και το μάτς, τόσο απλό. Μου φαίνεται ότι πιο πολύ ενδιαφέρεται να μάθει το σύστημα στους παίκτες, παρά να πάρει τους βαθμούς. Το όν τόπικ εδώ είναι ότι αναρωτιέμαι γιατί επιλέχθηκε ο Νινούα ως μεταγραφή αφού ο άνθρωπος είναι προσκολλημένος στο 343. Και φυσικά, γιατί δεν πωλείται ο φουκαράς ο Εσίτι.
Άβαταρ μέλους
Magpies4
 
Δημοσιεύσεις: 4461
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Darkm4n » Δευτ 28 Σεπ 2020, 06:33

Έχω να γράψω 1 μήνα απλά βλέπω κάθε μέρα τη γνώμη όλων.
Ο λόγος επειδή θα λέει ο καθένας το δικότου και θα υπάρχει άγνοια σε ότι γράφει ο καθένας από τον καθένα για να αναφέρει το δικό του.

Αυτό που βλέπω εγώ σε όλο αυτό το διάστημα είναι το εξής:
1) η ομάδα άλλαξε ριζικά έφυγαν τα μεγάλα συμβόλαια wernbloom/mauricio/vieirinha και πάμε να χτίσουμε νέα-ομάδα με μεταπωλίτικη αξία (με νεαρές αγορές μέχρι τα 27).
2) Η ομάδα ήθελε πάσα θυσία να περάσει την Besiktas που το είχε 50/50% για να μπει ομίλους ELeague.
Το κατάφερέ; Ναι αυτός ήταν ο στόχος εξαρχής!
3) Η ομάδα όταν κληρωθήκαμε με την Benfica ήξερε από την αρχή για να την περάσουμε δεν έδινε ούτε 10% των 120εκΕ μεταγραφών που δαπάνησε, την περάσαμε; Ναι πέσαμε στο 90%.
4) Το τι γράφουν οι αρδ. για να γράψουν το κοντό τους κ το μακρύ τους είναι ο καθένας τι διαβάζει και τα μοιράζεται εδώ και υπάρχουν κ διαφωνίες μεταξύ μας.

5) η ομάδα έχασε 2 πολύτιμους βαθμούς Ατρόμητο+Βόλο που δε το περίμενε σύνολο 4 βαθμούς στην διοίκηση δεν αγχώνονται άλλο τι γράφουν οι αρδ. γιατί αυτοί ξέρουν και τα γράφουν για να γράψουν.
Έχουμε ακόμα 30φεύγα μαζί με τα playoff αγώνες (και ο gayRos) ποιος εγγυάται πως θα περάσει την ΑΕΚ που αναβλήθηκε το παιχνίδι.

Κοιτάμε λοιπόν αφού φτάσαμε όπως εδώ αυτό το καταλαβαίνει και 1 παιδί του δημοτικού(ΠΑΟΚ), να περάσουμε για 1η φορα στην ιστορία του συλλόγουμας τους Ρώσσους και να μπούμε CLeague γιατί αναφέρεται για το πρωτάθλημα ενώ κανείς δεν είπε πως χάθηκε κάτι έχουμε 33αγωνιστικές και ακόμα μέχρι την λήκη του του 'εδώ' που έγραψε 1 πετάξαμε λευκή πετσέτα.

Η ομάδα είναι καινούρια αυτό δε θέλαμε να διώξουμε τα μεγάλα συμβόλαια(κ που ήταν σαπάκια κ επιβάρεναν την ομάδα); Το Λημνιό τον δώσαμε 3χαρτιά και λέτε εδώ έλλειψη ενώ λέγατε οι ίδιοι(μερικοί) δε μπορεί το παιδί.
Τον Ακπομ τον δώσαμε 3 χαρτιά ενώ δεν άξιζε ούτε 500χιλ με τις αποδόσεις του πήραμε τον Κροάτη) και μερικοί γράφαν και για έλλειψει του Akpom (που έπρεπε να τον στείλουμε γιατί δε μπορούσε το παιδί).

Ήρθε ο Ρέμπε άλλαξε όλη την ομάδα ακόμα και ο Εσιτί τον χρειάζεσαι γιατί κόβει φάσεις για αυτό το θες όχι να μοιράσει παιχνίδι στα 26 του που διαβάζω γιατί δε το στέλνουμε αποκτήθηκαν άτομα με θέληση για μπάλα και όχι να κάθονται με τις γκόμενεςτους να παίρνουν τα εκ. στην τσέπη.
Ο μόνος που δε πουλήθηκε ήταν ο Πασχαλάκης γιατί δεν υπήρχε ομάδα να τον πάρει κ αυτό είδωμεν..!

6) Τελευταίο η ομάδα άλλαξε και ο Kaddouris δε το θέλαμε τώρα είναι βασικός κ αναντικατάστατος τον Misic το ίδιο λέγαμε και πέρυσι πριν τον βάλει ο Ferreira. Μεταγραφές θα κάνουμε ποιοτηκές αν περάσουμε CLeague αν δεν θα πάμε για παίχτες για ELeague.

Aφού φτάσαμε ώς εδώ να περάσουμε να πάρουμε και τα φράγκα κυρίως και να ανέβει επίπεδο που αυτό ποτέ δε γινόταν γατί χαναμε και σε αρκετα ματς για να μπουμε ELeague(ομίλους) κ να πάμε την Τεταρτη με ασιοδοξία στην ομάδα να πάρουμε την πρόκριση να χαρούμε όλοι.
Αυτά!
''Δούλευε στην σιωπή και άσε την κατάκτηση τίτλων να κάνει θόρυβο''
Άβαταρ μέλους
Darkm4n
 
Δημοσιεύσεις: 3325
Εγγραφή: Πέμ 01 Δεκ 2016, 02:49
Τοποθεσία: MyShadow disappears somewhere in Western-Macedonia

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό panpangr77 » Δευτ 28 Σεπ 2020, 06:52

Από Liverpool fans Ταϊλάνδης
στέλνουν αυτόν ως δανεικό
https://www.transfermarkt.com/liam-mill ... ler/487417
μαζί με τον τερματοφύλακα τον Πολωνό.
panpangr77
 
Δημοσιεύσεις: 6860
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό barlow4 » Δευτ 28 Σεπ 2020, 07:48

Δηλαδη μας κανουν χαρη με το τερματοφυλακα κ για να γινει η δουλεια πρεπει να παρουμε κ παικτη που στα 21 του στη λιβερπουλ αξιζει 50 χιλιαρικα?Πως γινεται παικτης της λιβερπουλ να αξιζει 50 χιλιαρικα.Με τακουνια παιζει?
Οριστε απο τον εδεσσαικο
https://www.transfermarkt.com/giannis-t ... ler/307315
150 χιλιαρικα.beat that liverpool.
Eλα μωρη παιχτουρα να μας τρελανεις να τουμπεκιαστουμε ολοι.
Άβαταρ μέλους
barlow4
 
Δημοσιεύσεις: 10018
Εγγραφή: Παρ 04 Ιούλ 2008, 14:40

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό paokovios1974 » Δευτ 28 Σεπ 2020, 08:12

Λευκή πετσέτα ένα ροστερ που εχει:
Μάτος Μίσιτς Σβαμπ Εσιτι Βιερινια Ζαμπα Αουγκούστο Ουαρντα Αντριγια Ζιβκοβιτς Ουαγκε Τσολακ Βαρέλα Ιγκνασον Πελκα Τζολη Μπίσεσβαρ Σφιντερσκι Μιχαηλίδη ζιβκο ζιβκοβιτς Γιαννούλη,Και θα ερθουν κι άλλοι... Εε δεν νομίζω τάκη.
Αγάπη μόνο για την ομάδα μας
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
 
Δημοσιεύσεις: 7154
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό jibbie » Δευτ 28 Σεπ 2020, 08:24

renegade έγραψε:
jibbie έγραψε:
αυτη τη στιγμη καιγομαστε περισσοτερο για παικτη με μεγαλυτερη επιδραστικοτητα στο construction και στο τελευταιο τριτο, ο συγκεκριμενος δεν εχει να προσφερει κατι παραπανω απ τον Εσιτι νομιζω αμυντικα, και επιθετικα ειναι ελαχιστα καλυτερος του. αρα; :D

δε θεωρω οτι υπαρχει θεμα, δε βγαζει νοημα

Διαφωνώ.
Αυτή τη στιγμή έχουμε ανάγκη έναν παίκτη που θα παίρνει την μπάλα από την άμυνα και θα την βγάζει με ασφάλεια μπροστά.
Τέτοιος στο ρόστερ σήμερα είναι μόνο ο καντουρι.
Αντίθετα χαφ που να παίζει πιο ψηλά είναι και ο καντουρι και ο αυστριακός


δεν περιεγραψα ποτε που πρεπει να παιζει ο παικτης μαν (ψηλα η χαμηλα, οπως θελεις πες το), αλλα τι χαρακτηριστικα πρεπει να εχει στο παιχνιδι του. δε βλεπω που διαφωνουμε. λες οτι χρειαζεται ο παικτης που θα παιρνει την μπαλα απο την αμυνα και θα την βγαζει με ασφαλεια μπροστα. construction λεγεται αυτο. εγω λεω οτι καλο ειναι να μπορει να ναι επιδραστικος και στο τελευταιο τριτο. και ναι, τετοιος ειναι ο Καντουρι, οπως λες κι εσυ. και θελουμε εναν κλωνο του. ο μπιστροβιτς δεν ειναι τετοιος.

chri5ti9 έγραψε:Να ζητήσω ένα συγνώμη για το off-topic αλλά θα πιαστώ από το σχόλιο του ΜαύροΧιονατζη.
Συγκριτικά με 10 χρόνια πριν (ας μην πούμε για 20) οι ποδοσφαιριστές χαιρουν υπερβολικων ανταμοιβων. Το ίδιο συμβαίνει και με τα κόστη μεταγραφών. Οπότε είτε μιλάμε για πληντυριο είτε όντως για οικονομικό κραχ λόγω αυτών των ακραίων συνθηκών. Δεν γίνεται κάποτε η πιο ακριβή μεταγραφή να ήταν ο Ζινταν με 77.5 εκατομμύρια (ακραίο πόσο για τότε) και σήμερα με αυτά τα λεφτά να ψωνίζεις τον Havertz (71M). Για αμοιβές δεν σχολιάζω τα 8.8Μ του Zidane τον χρόνο που είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτά που παίρνουν παίκτες της κλάσης του (άραγε είναι πάνω από 5?). Οπότε πρέπει να κατανοήσουμε πως πρέπει να μαζευτούμε στο μεταγραφικό παζάρι. Και αν δε το κάνουν ομάδες φέτος από του χρόνου ο πέλεκυς στο budget τους θα είναι ακόμα πιο ακραίος.
Ένα ποστ έτσι για αυτούς που εμφανώς πρόβληματιζονται αλλά αφετέρου ίσως άθελά γκρινιάζουν.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


σωστα. σε αυτο ειχε αναφερθει και ο Ρεμπε εκφραζοντας τον προβληματισμο του, αναλογο με τον δικο σου. καλο το pocophone?
Τελευταία επεξεργασία από jibbie και Δευτ 28 Σεπ 2020, 08:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
jibbie
 
Δημοσιεύσεις: 5956
Εγγραφή: Τρί 12 Φεβ 2008, 00:41
Τοποθεσία: Hackney,London

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Unpsofable78 » Δευτ 28 Σεπ 2020, 08:31

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε:Αν μπουμε ομιλους απο τη μεση και πανω θα εχουμε
Ουαγκε Γιαννουλης
Μπιστροβιτς Ελ Καντουρι
Ζιφκοβιτς Κροβινοβιτς
Γιοβετιτς
Αντε πιαστους στην Ελλαδα αυτους!

Ρε φίλε μακάρι.
Μακάρι την τρέλα μου μέσα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78
 
Δημοσιεύσεις: 687
Εγγραφή: Τρί 14 Ιαν 2014, 22:34

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό panpangr77 » Δευτ 28 Σεπ 2020, 08:48

barlow4 έγραψε:Δηλαδη μας κανουν χαρη με το τερματοφυλακα κ για να γινει η δουλεια πρεπει να παρουμε κ παικτη που στα 21 του στη λιβερπουλ αξιζει 50 χιλιαρικα?Πως γινεται παικτης της λιβερπουλ να αξιζει 50 χιλιαρικα.Με τακουνια παιζει?
Οριστε απο τον εδεσσαικο
https://www.transfermarkt.com/giannis-t ... ler/307315
150 χιλιαρικα.beat that liverpool.
Eλα μωρη παιχτουρα να μας τρελανεις να τουμπεκιαστουμε ολοι.

Όχι φάνηκε έτσι με τον τρόπο που το έγραψα ,απλά ο τερματοφύλακας έχει ακουστεί εδώ και ένα μήνα ότι ενδιαφερόμαστε .Η πηγή του liverpool ταυλανδης είναι του neil jones γράφει στο goal.com .Για τον Σέρβο γράφει ότι πάει Γκλάντμπαχ .
panpangr77
 
Δημοσιεύσεις: 6860
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2014, 12:55
Τοποθεσία: ΤΖΙΤΖΙΦΙΕΣ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό joshua » Δευτ 28 Σεπ 2020, 09:25

paokovios1974 έγραψε:Λευκή πετσέτα ένα ροστερ που εχει:
Μάτος Μίσιτς Σβαμπ Εσιτι Βιερινια Ζαμπα Αουγκούστο Ουαρντα Αντριγια Ζιβκοβιτς Ουαγκε Τσολακ Βαρέλα Ιγκνασον Πελκα Τζολη Μπίσεσβαρ Σφιντερσκι Μιχαηλίδη ζιβκο ζιβκοβιτς Γιαννούλη,Και θα ερθουν κι άλλοι... Εε δεν νομίζω τάκη.


To λες και εικονικη πραγματικοτητα αυτο καθως καποιοι απο αυτους δεν θα υπαρχουν στο ροστερ σε 2-3 μερες,καποιοι δεν υπολογιζονται απο τον προπονητη και καποιοι αλλοι δεν εχουν θεση σε αυτο που θελει να παιξει ο προπονητης.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 24064
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Μεταγραφολογία

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες