14. Andrija Zivkovic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Αν έστω και ένας απο τους μικρούς μας πάρει κάτι από το τρόπο που παίρνεις αποφάσεις στην τελική προσπάθεια, τότε ας φύγεις και του χρόνου. Οταν οι άλλοι σουτάρουν από την τελευταία γωνία του γηπέδου με την περιοχή γεμάτη παίκτες, έρχεσαι εσύ και κάνεις μια σπασιματάρα στο πέναλτυ που κόβει την άμυνα σαν βούτηρο. Αυτό είναι που λείπει, έλπίζω να το μεταδόσεις και στους υπολοίπους.
- bersekeros
Μεγάλος παίκτης και είμαι σίγουρος οτι την Τετάρτη θα κάνει τεράστιο παιχνίδι.
-
Παντως στο πως την κολλαει στο αριστερο και στο πως ψαχνει να μπει στην περιοχη με αυτο το ξεκιναω απο εξω δεξια και συγκλινω και παω γυρω γυρω μεχρι να βρω καπου να μπω ή να πασαρω ή να σουταρω, θυμιζει αρκετα Λιονελ. Προφανως σε αυτο μονο μην τρελαθουμε
αλλα ειναι πολυ ποιοτικος.

- Μπαρκαρούτσος
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!bersekeros έγραψε:Μεγάλος παίκτης και είμαι σίγουρος οτι την Τετάρτη θα κάνει τεράστιο παιχνίδι.
Σ' αυτό ελπίζουμε.
- john4serres
Το πιστεύω και εγώ ακράδαντα.bersekeros έγραψε:Μεγάλος παίκτης και είμαι σίγουρος οτι την Τετάρτη θα κάνει τεράστιο παιχνίδι.
Τα μεγάλα παιχνιδια είναι για μεγάλους παίχτες.
Μας συστήθηκες στα προηγούμενα ήρθε τώρα η ώρα να μείνεις στην ιστορια της ασπρόμαυρης οικογένειας...
Παρτο μόνος σου παιχταρα μου!!!!
Μας συστήθηκες στα προηγούμενα ήρθε τώρα η ώρα να μείνεις στην ιστορια της ασπρόμαυρης οικογένειας...
Παρτο μόνος σου παιχταρα μου!!!!
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
-
ο μυγα μεσα στο γαλα για ενα ακομα ματς ηταν κλαιν μαιν , δεν ξερει που παταει και τι γυρευει ο τυπος , στο πρωτο ημιχρονο εσυ με τον πελκα κανατε διαγωνισμο μαλακιας
Σαν ζαλισμένος έτρεχε δεξιά κι αριστερσ με την μπάλα, πάσα με αίτηση κι άμα
Φίλε, είσαι όαση.
Χρόνια είχα να δω τέτοια ποδοσφαιρική αντίληψη και ικανότητα στον ΠΑΟΚ, ίσως μετά τον Γκαρσία να είσαι ο πρώτος που βλέπω με τέτοια ποδοσφαιρική αντίληψη και ικανότητα.
Χρόνια είχα να δω τέτοια ποδοσφαιρική αντίληψη και ικανότητα στον ΠΑΟΚ, ίσως μετά τον Γκαρσία να είσαι ο πρώτος που βλέπω με τέτοια ποδοσφαιρική αντίληψη και ικανότητα.
Ενα σουτ εκανες αυτος το εκανε. Ελεος με τις ανυπαρκτες κριτικεςtalirakis4 έγραψε:ο μυγα μεσα στο γαλα για ενα ακομα ματς ηταν κλαιν μαιν , δεν ξερει που παταει και τι γυρευει ο τυπος , στο πρωτο ημιχρονο εσυ με τον πελκα κανατε διαγωνισμο μαλακιας