Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- nikospaok66
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Πότε θα ανακοινωσουμε ένα παίκτη χωρίς να μας βγει η ψυχή. Έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ. Παίζει να μην προλάβουμε τον επαναληπτικό. Ο Λημνιός πήγε σήμερα Γερμανία και ήδη ανακοινώθηκε. Οι Κροάτες έβγαλαν φώτο από της 10 το πρωί που υπέγραψε και είπαν ανακοίνωση σε 1 ώρα. Δεν ήξεραν που έμπλεξαν. Αμάν έλεος κάθε φορά
Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά αυτά μόνο στον ΠΑΟΚ.
Δεν καταλαβαίνω, γιατί ενώ έχει υπογράψει ένας παίκτης δεν τον ανακοινώνουν εκείνη τη στιγμή?
Δεν καταλαβαίνω, γιατί ενώ έχει υπογράψει ένας παίκτης δεν τον ανακοινώνουν εκείνη τη στιγμή?
- fiorentinos
Νομίζω ότι εχουν φάει κόλλημα να ανακοινώνουν με βίντεο. Και όσο να πεις έχει μια διαδικασία. Επιλογή κονσεπτ, βιντεοσκοπηση, μοντάζ.
nikospaok66 έγραψε:Πότε θα ανακοινωσουμε ένα παίκτη χωρίς να μας βγει η ψυχή. Έχουμε σπάσει κάθε ρεκόρ. Παίζει να μην προλάβουμε τον επαναληπτικό. Ο Λημνιός πήγε σήμερα Γερμανία και ήδη ανακοινώθηκε. Οι Κροάτες έβγαλαν φώτο από της 10 το πρωί που υπέγραψε και είπαν ανακοίνωση σε 1 ώρα. Δεν ήξεραν που έμπλεξαν. Αμάν έλεος κάθε φορά
Δηλώθηκαν ήδη στη λίστα και βγήκε από αυτή ο Ζαμπα.
Να κραζουμε γιατί υπάρχει λόγος το καταλαβαίνω αλλά να κραζουμε χάριν γούστου,είναι λίγο κάπως.
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς θέλουν να τα βγάλουν μαζί με τα video.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις. Ο ΠΑΟΚ πάντα είχε το όριο των 7 ξένων γεμάτο στο ροστερ του. 5 ξένοι + 2 ξένοι κάτω των 21. Οπότε με φυγή ζαμπα ουαρντα Ματος αυτές οι θέσεις θα καλυφθούν. Με ξένους φυσικά. Βραζιλιάνους Αργεντινους Αφρικανους. Εκεί ψάξτε.
- nikospaok66
Δεν κράζουμε λέμε το αυτονόητο. Ανακοίνωσε τον παίκτη και βγάλε το video οπότε γουστάρεις. Μια απλή ανακοίνωση. Μόνο εμείς περιμένουμε χαρτιά από την προηγούμενη ομάδα του παίκτη; Μεγάλη ΣΑΡΑΚΟΣΤΉ οι μεταγραφές μας.
Χωρις ρητρα λενε.
Ναι και που εκανε ανακοινωση η Κολωνια σιγα. Γεια σας αυτος ειναι ο Λημνιος. Καλωηρθες δστην ωραιοτερη πολη της γερμανια. Τελεία.
Ενω εμεις Κυριοι βλεπουμε υπερπαραγωγες. Και μας πιανει και η ανυπομονησια και γκρινιαζουμε που δεν εχουν βγει ηδη.
Το καλο πραμα αργει να γινει. (Και θα μας δει και ολος ο πολιτισμενος κοσμος ).
Η δουλεια εγινε δηλωθηκαν στην Ουεφα. Τα βιντεα ας βγουνε και το ΣΚ.
Υ.Γ. Θα τους την πουμε μετα. Βιντεο ειναι αυτο? Σιγα τς ωα μας πρηξατε μια βδομαδα γιαυτο? Ρεζιλι μας κανατε που το ειδε ολη η Μπαρτσα το βιντεο. Τι κανουν εκει στην παεεεεε
Ναι και που εκανε ανακοινωση η Κολωνια σιγα. Γεια σας αυτος ειναι ο Λημνιος. Καλωηρθες δστην ωραιοτερη πολη της γερμανια. Τελεία.
Ενω εμεις Κυριοι βλεπουμε υπερπαραγωγες. Και μας πιανει και η ανυπομονησια και γκρινιαζουμε που δεν εχουν βγει ηδη.
Το καλο πραμα αργει να γινει. (Και θα μας δει και ολος ο πολιτισμενος κοσμος ).
Η δουλεια εγινε δηλωθηκαν στην Ουεφα. Τα βιντεα ας βγουνε και το ΣΚ.
Υ.Γ. Θα τους την πουμε μετα. Βιντεο ειναι αυτο? Σιγα τς ωα μας πρηξατε μια βδομαδα γιαυτο? Ρεζιλι μας κανατε που το ειδε ολη η Μπαρτσα το βιντεο. Τι κανουν εκει στην παεεεεε
nikospaok66 έγραψε:Δεν κράζουμε λέμε το αυτονόητο. Ανακοίνωσε τον παίκτη και βγάλε το video οπότε γουστάρεις. Μια απλή ανακοίνωση. Μόνο εμείς περιμένουμε χαρτιά από την προηγούμενη ομάδα του παίκτη; Μεγάλη ΣΑΡΑΚΟΣΤΉ οι μεταγραφές μας.
Δεν έγραψες μόνο αυτό φίλε μου.
Είπες ότι υπάρχει περίπτωση να μην προλάβουμε να τους δηλώσουμε.
jibbie έγραψε:βρε μαθαμε αν εχει ρητρα ο μαυρος καβαλαρης της αποκαλυψης;
Αυτό θα το μάθουμε με την ανακοίνωση του.
Αντιλοπη της Σενεγάλης είναι το παρατσούκλι του,δε θα μου αλλάζεις τώρα εσύ τα κεκτημένα.

- nikospaok66
ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΛΟΥΣΕ ΜΊΑ ΑΠΛΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΑΣ ΤΡΑΒΉΞΟΥΝ ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ; ΑΜΑΝ ΚΆΘΕ ΦΟΡΆ. ΕΝΤΕΛΏΣ ΑΝΩΜΑΛΊΑ.
Βρε χαφ βρεεεε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να δηλωθεί στη λίστα σημαίνει ότι έχει υπογράψει και είναι όλα οκ με τη χαρτούρα . Το ποτέ θα ανακοινωθεί επισήμως μικρή σημασία έχει. Ούτε ο Μούσα έχει ανακοινωθεί εξάλλου από εμάς ενώ η Μπαρτσελόνα έχει ανακοινώσει ήδη από το πρωί τον δανεισμό του.nikospaok66 έγραψε:Δεν κράζουμε λέμε το αυτονόητο. Ανακοίνωσε τον παίκτη και βγάλε το video οπότε γουστάρεις. Μια απλή ανακοίνωση. Μόνο εμείς περιμένουμε χαρτιά από την προηγούμενη ομάδα του παίκτη; Μεγάλη ΣΑΡΑΚΟΣΤΉ οι μεταγραφές μας.