Ο Έλληνας Μέσι (πέραν του Κουτσιανικούλη) είναι ο παμμέγιστος Κωνσταντέλιας.seaman έγραψε:Πρέπει να έχει πάει εδώ και μια εβδομάδα στη Σαμψούντα ο Έλληνας Μέσι...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- alex ioannina
-
Απο INPAOK. Λογικο μου φαινεται.Χωρίς Τσόλακ-Βαγκέ στη Ρωσία
Τι αναμένεται να γίνει σήμερα (21/9) με τα δυο νέα αποκτήματα του ΠΑΟΚ
Για το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του ΠΑΟΚ για τη Ρωσία, εκεί όπου αύριο (22/9) θα δώσει την πρώτη μεγάλη μάχη κόντρα στην Κράσνονταρ για τα Play Off του Champions League.
Την αποστολή του Δικεφάλου δε θα ακολουθήσει κανένα από τα δυο νέα αποκτήματα της ομάδας καθώς μέσα στις επόμενες ώρες θα πρέπει να γίνουν και να τελειώσουν όλα τα τελευταία διαδικαστικά των μεταγραφών τους.
Μέχρι απόψε το βράδυ που είναι η προθεσμία της UEFA, Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Βαγκέ θα πρέπει να έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια, έτσι ώστε να δηλωθούν στη λίστα του ΠΑΟΚ και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό της Τούμπας την άλλη βδομάδα.
Και ο Τσολακ μαλλον υπεγραψε ηδη!
https://twitter.com/izezelj/status/1307958036900671489
Απολύτως λογικό, δεν μπορούσαν να μπουν αποστολή χωρίς να έχουν κάνει καν έστω και μια προπόνηση με την καινούργια τους ομάδα.
Θα είναι όμως στο 2ο ματς διαθέσιμοι και είναι κι αυτό σημαντικό.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα είναι όμως στο 2ο ματς διαθέσιμοι και είναι κι αυτό σημαντικό.
Ωραιες οι μεταγραφες, αλλα θα ειναι εγκλημα αν παμε με τα υπαρχοντα χαφ!
Φερτε χαφ βρεεεεε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φερτε χαφ βρεεεεε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν έρθει καινούριο χαφ θα πρέπει ο προπονητής να ενεργοποιήσει τουλάχιστον τους υπάρχοντες Έλληνες (Τσιγγάρα και Μπαλογιάννη) στις θέσεις αυτές, ώστε να μπαίνουν σιγά - σιγά στο κλίμα της ομάδας. Ειδικά τον Τσιγγάρα, που είναι ένα πολύ - καλό 6-8ρι, καλύτερο, κατά την άποψή μου από τον Μπαλογιάννη.
- bersekeros
Πρέπει να ρθει και χαφ, δεν το συζητάμε. Και πιστεύω θα ρθει, έχω εμπιστοσύνη στον Ρεμπε.
Ας ελπίσουμε να περάσουμε ομίλους ώστε η επιλογή να είναι από το πάνω ράφι ώστε να μας ανεβάσει επίπεδο.
Ας ελπίσουμε να περάσουμε ομίλους ώστε η επιλογή να είναι από το πάνω ράφι ώστε να μας ανεβάσει επίπεδο.
Αν δεν έρθει χαφ θα έχουμε σοβαρά ζόρια και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.
Αν έρθει χαφ ποιοτικό με συγκεκριμένο ρόλο τότε ΙΣΩΣ αναγκαστώ να αλλάξω την αρνητική μου πρόβλεψη για τον Αμπελ, γιατί θα παίρνουμε πολύ πιο άνετα και σωστά αποτελέσματα ειδικά στην Ελλάδα.
Αν έρθει χαφ ποιοτικό με συγκεκριμένο ρόλο τότε ΙΣΩΣ αναγκαστώ να αλλάξω την αρνητική μου πρόβλεψη για τον Αμπελ, γιατί θα παίρνουμε πολύ πιο άνετα και σωστά αποτελέσματα ειδικά στην Ελλάδα.
Το θεμα ειναι να μην ερθει στη θεση του Ελ Καντουρι γιατι ουσιαστικα δεν θα αλλαξει τιποτα.
Αν περάσουμε ομίλους δε νομίζω να το συζητήσει να φύγει κιόλας ο Ομάρ. Έχει παίξει πολλές φορές ομίλους CL (ποτέ) και θα το αφήσει για να πάει που; Σε μια μικρομεσαία Ιταλική; Και με συμβόλαιο μικρότερο σίγουρα από αυτό που του δίνει ο ΠΑΟΚ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Δευ 21 Σεπ 2020, 11:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
στα χαφ ειναι περίεργη η ιστορία παίδες. μην ξεχνάμε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι και όχι computer code. Υπάρχουν ενας ντάγκλας Αουγκούστο (καλώς ή κακός θεωρείται ενα ελπιδοφορό πρότζεκτ και θα πρέπει να πάρει ευκαιρίες) και φυσικά ο Μίσιτς. επίσης υπάρχει πλεον ο Νινούα που είναι εντελώς αγνωστος παράγοντας αλλά και ο ειδικών συνθηκών Εσίτι, ο πλεον παρεξηγημένος αυτή τη στιγμή αθλητής στο ρόστερ μας.
Δεν είναι απλή ιστορία το κέντρο μας, ειδικά αν κανείς βάλει στην εξίσωση και το γεγονός ότι λήγει του χρόνου το συμβόλαιο του καλύτερου μας παίχτη, του Ελ Καντουρί.
Κατα τα άλλα, με την άφιξη (αν όλα πανε καλά!) Τσολάκ και Βανγκέ, δεν ξερω τι μπορούμε να περιμένουμε και στη θέση του τερματοφύλακα.... που ουσιαστικά μόνο εκεί δείχνει να υπάρχει κενό, αν οι Πασχα και Ρέυ είναι για να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια....
Δεν είναι απλή ιστορία το κέντρο μας, ειδικά αν κανείς βάλει στην εξίσωση και το γεγονός ότι λήγει του χρόνου το συμβόλαιο του καλύτερου μας παίχτη, του Ελ Καντουρί.
Κατα τα άλλα, με την άφιξη (αν όλα πανε καλά!) Τσολάκ και Βανγκέ, δεν ξερω τι μπορούμε να περιμένουμε και στη θέση του τερματοφύλακα.... που ουσιαστικά μόνο εκεί δείχνει να υπάρχει κενό, αν οι Πασχα και Ρέυ είναι για να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια....
Κενο υπαρχει και μεσοεπιθετικα με την εικονα Ζαμπα και Σφιντερφσκι μεγαλυτερο ισως απο αυτο του τερματοφυλακα ακομα και σχεδον το ιδιο με αυτο στα χαφ αλλα ακομα πιο δυσκολο να δημιουργηθει χωρος.