Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
υποθετω η ΕΠΟ την μικρυνε γιατι ειχε εκλογες για 9 οκτ. τωρα που πηγαν για νοεμβρη, μπορει να την επεκτεινει μεχρι τις 5 οκτ. λογικα χωρις προβλημα. για να δουμε.
- thanos-xanthi
δε φαινεται να τρελαινονται παντως στην ΠΑΕ με την ιδεα συμμετοχης στους ομιλους του champions league
δε το κυνηγανε, δε το στηριζουν, δεν τους εχει γινει ονειρο οπως σε ολους εμας
με ομαδα αδεια, με τρυπες μεγαλες σε αρκετες θεσεις και μονο με πωλησεις
στοχος δεν ηταν να ενισχυθει εγκαιρως η ομαδα, αλλα να στηθει ενα project απο το μηδεν, θυσιαζοντας βαθμους για την ωρα (ελπιζω οχι και προκριση) προκειμενου να αγορασουμε στην καταλληλη τιμη, χωρις να μπαινουμε σε πληστηριασμους
παλι τελευταια στιγμη τρεχουμε να προλαβουμε να δηλωσουμε παιχτες
παλι τελευταιες μερες των μεταγραφων θα τρεχουμε να πουλησουμε οτι εμεινε και να μπαλωσουμε τα κενα μας
καλο κουραγιο Ρεμπε
στοχος δεν ηταν να ενισχυθει εγκαιρως η ομαδα, αλλα να στηθει ενα project απο το μηδεν, θυσιαζοντας βαθμους για την ωρα (ελπιζω οχι και προκριση) προκειμενου να αγορασουμε στην καταλληλη τιμη, χωρις να μπαινουμε σε πληστηριασμους
παλι τελευταιες μερες των μεταγραφων θα τρεχουμε να πουλησουμε οτι εμεινε και να μπαλωσουμε τα κενα μας
καλο κουραγιο Ρεμπε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γιατί;barlow4 έγραψε:ΕκνευριστικοςMitsospaoki4 έγραψε:Πάντως από αυτά που βλέπω ο πιτσιρίκος μοιάζει εξαιρετική κίνηση!
Ταχύτητα, καλές αμυντικές τοποθετήσεις, έκρηξη είναι στοιχεία που ψάχναμε και τα έχει με το παραπάνω..
Σίγουρα υστερεί σε σέντρες και σουτ όπως και ίσως λίγο μας χαλάει ο δανεισμός χωρίς ρήτρα, αλλά ας μην γελιομαστε..
Τέτοιους παίχτες από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να τους φέρεις αλλιώς..
Εξαιρετική επιλογή Ρεμπε και με μεγάλο ανταγωνισμό (Φιορεντίνα και ομάδες από Αγγλία) καταφέρει να τον πείσει να έρθει σε εμάς!
Άντε και ένα φορ μέχρι αύριο..
Συγνώμη κι όλας αλλά το συγκεκριμένο σχόλιο είναι ότι πιο ακραίο έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.DimitrisS έγραψε:Αν δεν υπηρχε η υποθεση του Γιαγκο, που ηταν συμφωνημενη και χαλασε, θα ελεγα οτι η λογικη πισω απο εναν τετοιο δανεισμο ειναι οτι ο προπονητης πιστευει πολυ στις δυνατοτητες του Ροντριγκο ως μπακ/χαφ και θελουμε απλα μια αξιοπιστη λυση να παρει "τα ρεπο" του.
Πανω σε αυτο να πω οτι προσωπικα τον πιστευω πολυ τον Ροντριγκο σε αυτον τον ρολο.
Εδειξε οτι το εχει οταν βρηκε ρυθμο περσι.
Αλλα οταν "κλεινεις" τον Γιαγκο και μετα το ναυαγιο κλεινεις τον Μουσα, ε δεν με τρελαινει και μενα.
Ολα αυτα στην θεωρια.
Μακαρι ο μικρος να ερθει και να κανει παπαδες στο χορτο.
Πρέπει λίγο να καταλάβουμε την χαοτική απόσταση μεταξύ Μπαρτσελόνα και ΠΑΟΚ και πως ένας παίκτης της που έχει έστω κΑι 5 συμμετοχες με αυτόν τον σύλλογο πόσο μπροστά είναι από τον κάθε ροντρίγκο
Τι γιατι.Γιατι ερχεται ο πανασχημος αμπαλος κροατης για φορ κ ο σαψαλης ανωριμος πιτσιρικας για φουλμπακ.Mitsospaoki4 έγραψε:Γιατί;barlow4 έγραψε:ΕκνευριστικοςMitsospaoki4 έγραψε:Πάντως από αυτά που βλέπω ο πιτσιρίκος μοιάζει εξαιρετική κίνηση!
Ταχύτητα, καλές αμυντικές τοποθετήσεις, έκρηξη είναι στοιχεία που ψάχναμε και τα έχει με το παραπάνω..
Σίγουρα υστερεί σε σέντρες και σουτ όπως και ίσως λίγο μας χαλάει ο δανεισμός χωρίς ρήτρα, αλλά ας μην γελιομαστε..
Τέτοιους παίχτες από ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα δεν μπορείς να τους φέρεις αλλιώς..
Εξαιρετική επιλογή Ρεμπε και με μεγάλο ανταγωνισμό (Φιορεντίνα και ομάδες από Αγγλία) καταφέρει να τον πείσει να έρθει σε εμάς!
Άντε και ένα φορ μέχρι αύριο..
Ζορια παντως οπως γραφεται για τη περιπτωση του Τσολακ,οριακα θα προλαβουμε αν προλαβουμε...
Καθε χρονο αυτο γινεται. Και πριν δυο χρονια τα ιδια ειχαμε. 1-2 προσθηκες ηθελε η ομαδα και θα περνουσαμε στο τσλ αλλα περιμεναμε μηνες τον σουηδο. Ενω ειχαμε και τοτε θεματα.thanos-xanthi έγραψε:δε φαινεται να τρελαινονται παντως στην ΠΑΕ με την ιδεα συμμετοχης στους ομιλους του champions league
καλο κουραγιο Ρεμπε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ας έρθει ο Κροάτης Κουλουρης και βλέπουμε :pbarlow4 έγραψε:Τι γιατι.Γιατι ερχεται ο πανασχημος αμπαλος κροατης για φορ κ ο σαψαλης ανωριμος πιτσιρικας για φουλμπακ.Mitsospaoki4 έγραψε:Γιατί;barlow4 έγραψε: Εκνευριστικος
Στο τελευταίο update (18.09.2020) του tms για την Ελλάδα φαίνεται η 5η του Οκτώβρη ως καταληκτική ημερομηνία.jibbie έγραψε:υποθετω η ΕΠΟ την μικρυνε γιατι ειχε εκλογες για 9 οκτ. τωρα που πηγαν για νοεμβρη, μπορει να την επεκτεινει μεχρι τις 5 οκτ. λογικα χωρις προβλημα. για να δουμε.
Και αυτά τα όρια στο tms δεν τα βάζει η FIFA, αλλά οι εθνικές ομοσπονδίες. Μπορεί να έχει ξεχάσει η ΕΠΟ να μας ενημερώσει ότι άλλαξε ρότα.
https://resources.fifa.com/image/upload ... ec4u6nmjqx
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 19 Σεπ 2020, 23:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
makispaspartou
Εγώ που ψήθηκα και με Bistrovic θα ήμουν υπερβολικός να τον ζητούσα????
joshua έγραψε:Κρατιεμαι τοση ωρα και σκεφτομαι να μιλησω η να μην μιλησω να μιλησω η να μην μιλησω, μαδαω μαργαριτες, αλλα δεν μαμιεται τι ειχα τι εχασα. Πρεπει να ειμαι για αλλη μια φορα απο τους λιγους που δεν τρελαινονται με τη κινηση του σενεγαλεζου.Ωραια τα νιατα,ωραια η προοπτικη αλλα απο αυτη εχω αφθονη μεσα στην ομαδα.Καποια στιγμη θα πρεπει να προσθεσουμε εμπειρια και παραστασεις.Ειδα βιντεακια του μικρου,δεν λεω ωραια στοιχεια αλλα και φανερο το ποσο αγουρος ειναι.Αν υπηρχε η προοπτικη μονιμης αποκτησης προφανως και δεν θα με χαλουσε καθολου αλλα το δανεικος και οχι αγυριστος με χαλασε ακομα περισσοτερο.Δεν κρυβω πως οι περιπτωσεις Γιαγκο και Μπρενετ με εψηναν περισσοτερο.Τωρα λυσαξτε ελευθερα...
Ουτε εγω συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο.seaman έγραψε:Josh, δεν είσαι ο μόνος. Πολύ καλά τα λες.
Και αυτό το άγουρο παιδί θα τον βάλεις να πάιξει με Κράσνονταρ, χωρίς να ξέρει καν πως παίζει η Ομάδα και πως τον λεν τον δίπλα του?
Προφανώς και όχι.
Προς τι τότε η βιασύνη?
Δεν ξέρω καν αν ξέρουν τι θέλουν και γιατί και πότε το θέλουν. Αν κάνουμε κινήσεις για να γλυτώσουμε το κράξιμο, αυτό δεν θα βγει σε καλό. Και ο εκνευρισμός του Αbel αυτό μου έβγαλε.
Ο Ρέμπε θα πρέπει να έχει λαλήσει και νομίζω ότι το παλεύει μόνος και αβοήθητος.
Η νίκη επί της Μπενφίκα τους έβαλε σε μια κατάσταση, που δεν την είχαν νομίζω καν στο μυαλό τους.
Ξεκαθαρα πλεον ο βασικος μας δεξιος μπακ θα ειναι ο Σοαρες οταν επιστρεψει και ο πιτσιρικας η αλλαγη του.
Δανεικος χωρις οψιον σημαινει εχω φαει ακυρο απο ολες τις αξιολογες λυσεις που προκρίθηκαν και για να μην μεινω χωρις 2ο μπακ παιρνω εναν ταλαντουχο μεν αλλα απειρο παιχτη ισα ισα για να καλυψω το κενο για μια χρονια. Δεν θα με εκπληξει αν τον Γεναρη ψαχτουμε ξανα για μπακ μιας και ο συγκεκριμενος θα χαιρετίσει 100% το καλοκαιρι.
Μ αυτα τα δεδομενα λοιπον παμε για τα παιχνιδια με την κρασνονταρ με Κρεσπο δεξι μπακ χαφ και σε οσα παιξουμε στο πρωταθλημα μεχρι να επανελθει ο Σοαρες, ειτε με μπισε ειτε με τον πιτσιρικά.
Βεβαια αν ειναι να μου φερουν εναν καλο χαφ και εναν καλο φορ, θα δυμβιβαστω με τον πιτσιρικα στα δεξια!
Και δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης κλπ. Μπορει να ειναι παιχταρα, αλλα οσο να ναι ειναι 21 χρόνων μολις... υπαρχουν πολλες παγιδες σ αυτο!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω ρε renegade προφανως. Αλλα ειναι αλλο να παιρνεις παικτη που υπαρχει ξεκαθαρα η προοπτικη να παραμεινει στην ομαδα και αλλα καποιον που κατα 99,9% δεν θα ειναι εδω του χρονου.renegade έγραψε:Συγνώμη κι όλας αλλά το συγκεκριμένο σχόλιο είναι ότι πιο ακραίο έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό.DimitrisS έγραψε:Αν δεν υπηρχε η υποθεση του Γιαγκο, που ηταν συμφωνημενη και χαλασε, θα ελεγα οτι η λογικη πισω απο εναν τετοιο δανεισμο ειναι οτι ο προπονητης πιστευει πολυ στις δυνατοτητες του Ροντριγκο ως μπακ/χαφ και θελουμε απλα μια αξιοπιστη λυση να παρει "τα ρεπο" του.
Πανω σε αυτο να πω οτι προσωπικα τον πιστευω πολυ τον Ροντριγκο σε αυτον τον ρολο.
Εδειξε οτι το εχει οταν βρηκε ρυθμο περσι.
Αλλα οταν "κλεινεις" τον Γιαγκο και μετα το ναυαγιο κλεινεις τον Μουσα, ε δεν με τρελαινει και μενα.
Ολα αυτα στην θεωρια.
Μακαρι ο μικρος να ερθει και να κανει παπαδες στο χορτο.
Πρέπει λίγο να καταλάβουμε την χαοτική απόσταση μεταξύ Μπαρτσελόνα και ΠΑΟΚ και πως ένας παίκτης της που έχει έστω κΑι 5 συμμετοχες με αυτόν τον σύλλογο πόσο μπροστά είναι από τον κάθε ροντρίγκο
Ποδοσφαιρικα η παιδεια και η φιλοσοφια που χτιζουν στις ακαδημιες της Μπαρτσα απο μονη της αρκει για να σταθει καποιος στον ΠΑΟΚ.
εγω πιστευω οτι ο τσολακ ειναι κλεισμενος απλα παλευουμε καλυτερη περιπτωση να κλεισουμε και ισως βασικο στοχο...γενικα πλεον δεν εχω καθολου εμπιστοσυνη στους ρεπορτερ
Πολλοί λογαριασμοί στο twitter, που ασχολούνται με την Μπαρτσελόνα, γράφουν ότι θα έχουμε και μη υποχρεωτική ρήτρα αγοράς για το Σενεγαλέζο