Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ρήτρα θεωρώ οτι θα υπάρχει αλλά θα είναι τσιμπημένη.. Ας δούμε με τι καθεστώς έρχεται και μετά τα υπόλοιπα. Δυνατός φαίνεται και γρήγορος
Απλά κερδίζεις έναν χρόνο.joshua έγραψε:Το παλικαράκι μοιάζει εξαιρετική περίπτωση αλλά το θέμα είναι με τι καθεστώς έρχεται γιατί σε μια θέση που είμαι άδειος τι νόημα έχει να πάρω δανεικό χωρίς προοπτική απόκτησης; Τουλάχιστον αν δεν έχει οψιον να είναι διετής ο δανεισμός.
Και το καλοκαίρι του 2021 εδώ να είμαστε θα βρούμε μια πιο μόνιμη λύση
- ΑποστόληςΑ
Και οτι ανοιγεις και μια τεραστια πορτα.zarathustra79 έγραψε:Δε θα εχει ρητρα φανταζομαι. Θα τον παρεις για να τον βαλεις να παιξει κ να γινει καλυτερος. Τι θα κερδισουμε? Οτι πιθανον να ειναι καλυτερος απο ολους τους υπολοιπους που υπηρχαν υποψιν κ το κυριωτερο οτι θα γλιτωσουμε ενα εξοδο που θα χρησιμοποιηθει καπου αλλου.
- bersekeros
Ο παικτης επαιξε βασικος στον αγωνα της Μπαρτσα με την Ιντερ στο chl φετος! 
Πφφφφ λιγοτερο δυνατος το ιδιο γρηγορος ποιο κοντος με χειροτερο κοντρολ και ντριπλα, και χειροτερη σεντρα απο τον Καλο και νεωτερο Ματος. Παιδια οποιον και να φερουμε εκει μια ζωη θα αναπολουμε τον τρελο.
Αντε με το καλο να μας ερθει το,παλικαρι. Μια ομαδα με γρηγορους διαολους παει να κανει ο Αμπελ. Και μεσο ορο ηλικιας τα 24. Αντε χαμογελασε λιγο το χειλακι μας να πουμε τωρα.
Αντε με το καλο να μας ερθει το,παλικαρι. Μια ομαδα με γρηγορους διαολους παει να κανει ο Αμπελ. Και μεσο ορο ηλικιας τα 24. Αντε χαμογελασε λιγο το χειλακι μας να πουμε τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Σάβ 19 Σεπ 2020, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- zarathustra79
Με jaba με το ενα ποδι εκτος, τον matos με τα δυο ποδια εκτος κ τον augusto στα πιτς, δε νομιζω να υπαρχει προβλημα με τον αριθμο των ξενων (Rodrigo, Esiti οι αλλοι ξενοι στην ομαδα). Δεν ξερω τι ισχυει για τον Ninua.
- Σουριναμέζος
Ο παίκτης μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση στο Μουντιάλ του 2018, μετά το πολύ καλό τουρνουά που είχε κάνει τον άρπαξε η Μπαρτσελόνα χωρίς να πάρει πολλές ευκαιρίες όμως. Μακάρι να κάνει φέτος την πρώτη του πολύ γεμάτη χρονιά είναι παικτάρα. Το μόνο αρνητικό ότι δύσκολα θα υπάρχει ρήτρα που θα μπορούμε να καλύψουμε, φαίνεται πως θα είναι one and done, ελπίζω να έχει δίψα να αποδείξει πράγματα μετά από δύο σεζόν χωρίς πολλές ευκαιρίες.
Πολύ καλή κίνηση
Πολύ καλή κίνηση
- WestBlock4
Εγω παλι βλεπω οποιον κ να φέρουμε θα βγουνε οι μπαλαδοροι κ θα λενε οτι δε τους αρέσει....
Ο Γιάγκος τρύπα φαινόταν. Αυτό το τρεχαντήρι φαίνεται ότι ξέρει να μαρκάρει κιόλας πέρα απ τα ανεβάσματα. Πωπωπω τι διαβολάκος είν αυτός..
- Dimitris_L4
Βάλτε βομβες... Μην κάνετε το λάθος να δείτε το ακατομαστο για τον μουσσα.. Θα λερώσετε το βρακάκι σας...
Μακάρι η αναμονή για τον επιθετικό να φέρει τέτοιο αποτέλεσμα..
Ευγε..
Μακάρι η αναμονή για τον επιθετικό να φέρει τέτοιο αποτέλεσμα..
Ευγε..
του χρόνου, θα χάσεις 6000 βαθμούς από το ranking της σεζον 2015-2016 (https://www.uefa.com/memberassociations ... /#/yr/2020). Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είμαστε ήδη στο 91 από το 73 με βάση το οποίο είχαμε τις φετινές κληρώσεις. Του χρόνου το καλοκαίρι, εάν δεν μαζέψουμε τουλάχιστον 6000 έρχονται χειρότερες.Doomlord4 έγραψε:Παίζει να ειναι σεβαστή καθε αποψηpaokmono έγραψε:Μεταξύ ομίλων chl και europa προτιμώ αυτούς που θα μου φέρουν περισσότερους βαθμούς για να ανέβω στο ranking. Αυτούς που θα μου εξασφαλίσουν μια ευνοϊκή κλήρωση για ξαναμπώ ομίλους του χρόνου και να αποφύγω τον Άγιαξ η τη Μπεσίκτας σε διπλά παιχνίδια. Αυτούς που θα μου επιτρέψουν να παίξω έξι παιχνίδια με προοπτική πρόκρισης σε επόμενη φαση και αναδείξω αξία παίχτων και όχι αυτούς που κινδυνεύω να διασυρθω από καμία Μπάγιερν και να απαξιωσω ακόμη και τον Μέσι αν παίζει στην ομάδα μου.
Καλώς η κακώς, δεν είμαστε έτοιμοι με το φετινό ρόστερ για chl.
Ας προχωρήσουμε στο europa και την οικονομική διαφορά θα τη βγάλουμε από την επόμενη κλήρωση.
Παμε να κερδίσουμε την Κρασνοντάρ αλλά αν χάσουμε ίσως είναι για καλό.
Παιζει....
Παρολαυτα δεν μπορω να μην εκφράσω και το δικό μου γυρισμα βιδας διαβάζοντάς τες
Τι ειναι αυτά που λες ρε φίλε;
Εγω διαβάσει βλακειες και βλακειες (και) φέτος
Ξεκινησαμε στο τελος των playoff οπου πολλοι φωστήρες (και ο συμπαθεστατος κατα τ αλλα ραγκάτσης)
ηθελαν να βγουμε 3οι για να "σιγουρέψουμε" τους ομιλους europa
Α,ναι και για να μην ξεφτιλιστουμε στα προκριματικα του c.l
Mετά είχαμε τους φωστηρες με το ΠΑΟΚ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ 10-90 σε πιθανότητες και σίγουρη τεσσαρα
ΜΕΤΑΞΥ EUROPA LEAGUE και CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ CHAMPIONS LEAGUE ΓΙΑ 100.000 ΛΟΓΟΥΣ
ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Θες να παθω κανα εγκεφαλικο πριν τελειώσω το ποστ;
Δηλαδή τώρα να προτιμησω την ασχημη σουλα απο την Μονικα Μπελούτσι επειδή είναι θεωρητικά "ευκολότερη" στο κρεβάτι;
η αεχ το 2018 μάζεψε 9000 βαθμούς παίζοντας στο europa και το 2019 4000 βαθμούς παίζοντας ομίλους chl. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε μας έχει ήδη περάσει (είναι στο 84) για την επόμενη σεζόν στις κληρώσεις, εκτός εάν έχουμε μια καλή πορεία.
το πρόβλημα του ffp μάλλον ήταν πιο σοβαρό απ ότι είχαμε όλοι καταλάβει και οι προκρίσεις αυτές, το μόνο που κάνουν είναι κλέισουν την ψαλίδα νωρίτερα ώστε αντί για 2-3 χαμένες χρονιές (τις οποίες προέβλεπε το αρχικό "πλανο") να ρεφάρουμε νωρίτερα και να αρχίσει ξανά ο Ιβαν να χώνει χωρίς τον μπαμπούλα. Καμιά φορά ο θεός του ΠΑΟΚ κοιμάται στο σωστό πλευρό και γίνονται θαύματα..
Επομένως, φέτος η όποια ενίσχυση γίνει, το πολύ να μας φτιάξει μια αξιοπρεπή ομάδα για europa.
Αυτό, η λαική σοφία το γνωρίζει εδώ και χρόνια. (τα μεταξωτά βρακιά...., καλύτερα πρώτος στο χωριό.... κλπ κλπ)
Προσωπικά μιλώντας, προτιμάω τη Σούλα σε δωμάτιο του Καψής, παρά να πάω στη σουίτα του Μακεδονία και αντί της Μόνικα να ανοίξει η πόρτα και να μπει ο... Εσίτι.
Σταματάω εδώ για να μη διαβάσεις φετος περισσότερες βλακείες.
Ρεμπε τωρα που διαλύονται στη Μπάρτσα , παρτους και κανα απ τους κοντους μπροστά. Εχουν χαρακτηριστικα που λειπουν