Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
zoran

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από zoran »

Ναι ρε παιδιά, δεν παλεύεται άλλο!
Έχω κολλήσει άσχημα και με κράζουν όλοι (δουλειά-οικογένεια), που δεν κάνω τίποτα άλλο από την Τρίτη το πρωί.
Έναν σέντερ φορ να ηρεμήσουμε και να διεκδικήσουμε τα όνειρα μας ρε γαμώτο
Άβαταρ μέλους
Tupac

Δημοσίευση από Tupac »

Θελω να πιστεύω μετά τον ματς με Ατρόμητο θα έχουμε κάποια ανακοίνωση. Αντε αργούμε!!!
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

mbison έγραψε:O Πιατσα δεν ειναι εξτρεμοφορ, οπως ακριβως και ο Ακπομ?

Εχουμε καποια ένδειξη 2 χρονια τωρα με Αμπελ οτι θελει φορ νταμάρι να παίζει με πλάτη? Αν ηταν ετσι ηδη θα ειχαμε φέρει ηδη έναν τετοιον.
Αρα πιστευω θα παρουμε ευκινητο, τριπλαδορο φορ, οπως ηταν κ ο Ακπομ. Καλυτερο στο γκολ ομως.
Νομιζω οτι δεν υπηρχε ξεκαθαρο πλανο των χαρακτηριστικων των παικτων που θελουμε. Η ευτυχης και τυχαια ελευση του Ζιφκο καθως και το συστημα που φαινεται οτι μας ταιριαζει οταν παιζουμε με καλυτερες απο εμας ομαδες αλλαζουν συνεχεια τα χαρακτηριστικα που θελουμε για τους παικτες. Τωρα η κατασταση φαινεται να ξεκαθαριζει οποτε ευελπιστώ για καταλληλες προσθηκες με χαρακτηριστικα που χρειαζονται στην ομαδα με τα κριτηρια αυτων που την σχεδιαζουν. Το κακο ειναι οτι το διδυμο Ακπομ Σβι καλυπτε πολλα απο τα αναγκαια χαρακτηριστικα με τις οποιες αδυναμιες του. Τωρα και με τις υποχρεωσεις που προεκυψαν ας κανουν ηρεμα την καλυτερη επιλογη τους.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Να ρωτήσω κάτι.

Την Δευτέρα πρέπει να δηλώσουμε τις αλλαγές και για τα 2 ματς ή μπορούμε να δηλώσουμε ξανά αλλαγές πριν το 2ο ματς;

Αν ισχύει το πρώτο αρχίζουμε να "σφιγγουμε" επικίνδυνα εκτός αν έχουμε εξελίξεις άμεσα.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mbison

Δημοσίευση από mbison »

zoran έγραψε:Ναι ρε παιδιά, δεν παλεύεται άλλο!
Έχω κολλήσει άσχημα και με κράζουν όλοι (δουλειά-οικογένεια), που δεν κάνω τίποτα άλλο από την Τρίτη το πρωί.
Oντως, εχουμε γινει αντιπαραγωγικοι.

Μεχρι κ ο Πορκυ στερεψε απο ιδέες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Παρ 18 Σεπ 2020, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimitris88

Δημοσίευση από dimitris88 »

Parolos έγραψε:
pilotos έγραψε:
joshua έγραψε:Nα δω τι θα γραψουμε ακομα...Τη μια γραφαμε κατσε να περασουμε τη Μπενφικα να παμε για κατι καλυτερο γιατι και 5 μυρια θα παρουμε και κινητρο ομιλων θα προσφερουμε και τωρα μονο που δεν γραφουμε ρε γμτ περασαμε και ζητανε περισσοτερα... :shock:
Και μετά θα λέμε, να αυτοί μας πέρασαν, να φέρω άλλους να τους καπελωσουν;

Στάλθηκε από SM-N975F
Αυτό φοβάμαι πιο πολύ απ' όλα.
Έχεις κλεισμένη επιθετικαρα όνειρο για μετά την Κρασνοντάρ..
Πώς ζητάς από τον Σβιντερβσκι να παίξει για να καπελωθει όλη τη σεζον μετά?
Θα μου πεις είναι επαγγελματίας και πρέπει να παίξει 100%.. και αυτό είναι το σωστό αλλά όπως και να έχει μια πισινή σκέψη θα την έχει.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χαλαρώστε λίγο και απολαύστε το ταξίδι.....μετά το ματς με τη Μπεσίκτας όλοι λέγαμε δεν είναι δυνατόν να πάμε με τη Μπενφίκα με αυτά τα χαφ, είμαστε χαμένοι από χέρι. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι τα χαφ μας (μέσα φυσικά από τη συνολική δουλειά και πλάνο) ήταν ίσως οι καλύτεροι παίκτες μας. Ας αφήσουμε την ομάδα και τους καθ' ύλην υπεύθυνους να κάνουν αυτό που αυτοί ξέρουν καλύτερα.

Όσο για το Σφιντέρσκι, το ποδόσφαιρο είναι παράξενο άθλημα, το ίδιο και η ψυχολογία και ο χαρακτήρας του κάθε παίκτη. Υπάρχουν παίκτες που τους φτιάχνει ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και άλλους τους χαλάει, θέλουν να νιώθουν βασικοί και σίγουροι και όχι ότι σε κάθε ματς κρίνεται η θέση τους. Που ξέρουμε εάν ο Σφιντέρσκι δεν νιώσει πιο ανάλαφρος τώρα που είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή; Έτσι και αλλιώς πρέπει να κλείσουμε παίκτη μέχρι τη Δευτέρα αλλά ακόμα και να τον κλείσουμε δεν νομίζω με 1-2 προπονήσεις να παίξει, τουλάχιστον στο ματς στη Ρωσία. Άρα ας το πάρουμε απόφαση ότι ο Σφιντέρσκι θα είναι το φορ μας με τους Ρώσους με αναπληρωματικό τον Κούτσια. Και εάν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να κλείσουμε μέχρι Δευτέρα το φορ έτσι όπως τον θέλουμε εμείς και με τους όρους που τον θέλουμε, εμένα δε με χαλάει καθόλου που θα πάμε με το δίδυμο που προανέφερα. Πρώτα η ομάδα κάνει τους παίκτες και μετά το αντίστροφο!!
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

JohnDag έγραψε:Να ρωτήσω κάτι.

Την Δευτέρα πρέπει να δηλώσουμε τις αλλαγές και για τα 2 ματς ή μπορούμε να δηλώσουμε ξανά αλλαγές πριν το 2ο ματς;

Αν ισχύει το πρώτο αρχίζουμε να "σφιγγουμε" επικίνδυνα εκτός αν έχουμε εξελίξεις άμεσα.

Δυστυχώς το πρώτο
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ευχαριστώ mitso για την διευκρίνηση.

Πάμε, λοιπόν, ως έχουμε εκτός συγκλονιστικου απροόπτου και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Μια χαρά ομάδα εχουμε, θα το παλέψουμε.

Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Θα τοπαλεψουμε καιθα κερδισουμε. Γιατι ΠΑΟΚ εισαι.

Ρε παιδια ειναι λιγο ασχετο με το τοπικ αλλα ξερει κανεις τι παιζει με τις καρτες και αν κινδυνευουν παικτες την συμμετοχη τους στο δευτερο ματς με τους Ρωσους?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και θα το ξαναπώ,οκ να βρεις καλό φορ δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο. Το δεξί μπακ που είναι;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Προφανώς ούτε να βρεις το δεξί μπακ που θες στα λεφτά που θες είναι εύκολο Τζος.

mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν θελω να φανταζομαι τι θα γραφοταν εδω μεσα εαν δεν ξεκινουσε καλα η ομαδα.....

ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ!!!!!

Απο εκει που ο λαος του ΠΑΟΚ ηταν αυτος που εδινε φτερα στον καθε τυχαρπαστο που φορουσε τη φανελα του....περασαμε στη φαση που εχουμε γινει η θηλια στο λαιμο ΟΛΩΝ μεσα στην ομαδα!!!!!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ!!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

2 εκατομμύρια δίναμε για Γιάγκο και φαντάζομαι 500-600 συμβόλαιο. Δεν βρίσκουμε δεξιά μπακ σε αυτά τα λεφτά; Σπάει ρε ο διάολος το ποδάρι και νιώθει ενοχλήσεις ο Κρεσπο που δεν είναι καν δεξί μπακ θα πάω εν γνώση μου στα πιο σημαντικά παιχνιδια της ευρωπαϊκής μου ιστορίας με Μπισεσβαρ δεξί μπακ;Τεσπα το κόβω γιατί με βαρέθηκα και εγώ και κάποιοι φαντασιώνονται θηλιές γιατί οπαδοί αγωνιούν για τις μεταγραφικές εξελίξεις στην ομάδα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 18 Σεπ 2020, 13:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

bane1980 έγραψε:
anekfrastos έγραψε:
bane1980 έγραψε:Εδώ μπορεί να περάσουμε και το σίχαμα ο υπαλληλίσκος να προκαλέσει Grexit για να μην αλλάξει ακριβώς η ιστορία μας (και η διάμετρος του πρωκτού τους).
αυτό κανονικά είναι ένα σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά για γραφικούς και ψεκασμένους συνωμοσιολόγους

αλλά με όσα έχω δει να γίνονται τα τελευταία 3 χρόνια, τα όργια και τη μανία τους, ομολογώ ότι το σκέφτομαι και με τρομάζει

Όταν είδαν ότι δε μπορούν να μας στήσουν πλέον εύκολα με διαιτητές (ξένοι & VAR) το πήγανε σε άλλα επίπεδα και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρανε...ποιος θα μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο προηγουμένως;

Το πρότζεκτ που στήσανε ήταν απίστευτα πολύπλοκο και απαιτούσε ενορχήστρωση και συντονισμό μιας ντριμ τιμ λακέδων από κυβερνητικούς, θεσμικούς και ΑΡΔ μέχρι ...κοντούς!

Η εφευρετικότητα και η ικανότητα τους λόγω εμπειρίας και τεχνογνωσίας δεκαετιών στις μαφιόζικες πρακτικές είναι σε επίπεδο που δε μπορούμε να φανταστούμε. Και κυρίως το πόσο αδίστακτοι γίνονται όταν κάποιος πάει να τους φάει την πίτα.
Φίλε Samuel υποθέτω οτι ο χαρακτηρισμός ήταν γενικός και αόριστος :?
Επίσης, ακριβώς επειδή το περσινό ήταν προετοιμασμένο στην εντέλεια σε πολλαπλά επίπεδα και με δεκάδες παίκτες σε διάφορα σημεία, και ακριβώς επειδή είναι της νοοτροπίας "ή όλα εγώ ή κανείς τίποτα", μπορεί να μην εστιάζω εκεί, αλλά, ναι, το αναφέρω ως (τραβηγμένο) σενάριο του τι μπορεί να επηρεάσει ενα προγραμματισμό. Πιο απλά "φυλάνε τα ρούχα τους" για τα πάντα.
ναι ρε συ, αυτό λέω ότι σαν κι εσένα, κι εμένα από τότε που το άκουσα μου καρφώθηκε αυτή η τρελή ιδέα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

2 εκατομμύρια θα δίναμε του χρόνου το καλοκαίρι, αυτή είναι η διαφορά.

Εγώ σε καταλαβαίνω πάντως, την ίδια ακριβώς αγωνία έχω κι εγώ.

Αλλά η πραγματικότητα δείχνει αυτό που σε είπα και πριν.

Ότι μπακ στα χαρακτηριστικά που θέλουμε και στα λεφτά που δίνουμε δεν έχουμε βρει ακόμα.

Δεν βλέπω να υπάρχει άλλη εξήγηση.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”