Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Όσο για τον Ματος,επειδή έχω δει πολλά και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση να πάνε μαζί με Μαου,Βιερινια,Σακχοφ,όλοι μαζί στην κουλαρα και να μας πέσουν τα σαγόνια.
Το σενάριο μοιάζει επιστημονικής φαντασίας,δεν είναι όμως εντελώς αβάσιμο.
Δεν θα μου έκανε εντύπωση να πάνε μαζί με Μαου,Βιερινια,Σακχοφ,όλοι μαζί στην κουλαρα και να μας πέσουν τα σαγόνια.
Να παίξουν δωρεάν; Γιατί λεφτά από εκεί δε θα πάρουν
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F
Το κίνητρο σε μια τέτοια τραβηγμένη από τα μαλλιά περίπτωση, όπως καταλαβαίνεις, δεν θα είναι οικονομικό.
Άλλωστε όλοι ελεύθεροι είναι και προσεχώς και ο Ματος.
Τις τελευταίες μέρες πεφτουν οι τιμές,έτσι δεν γράφουμε τόσα χρόνια εδώ μέσα;
Άλλωστε όλοι ελεύθεροι είναι και προσεχώς και ο Ματος.
Τις τελευταίες μέρες πεφτουν οι τιμές,έτσι δεν γράφουμε τόσα χρόνια εδώ μέσα;
- bersekeros
Σορι για το οφ τόπικ, αλλά ήθελα να πω ότι ο Antonis Oikonomidis έγραψε στο twitter, ότι στη μεταγραφή του Σάκχοφ στην αεχ, το deal το έτρεξαν οι ατζέντηδες Βρύζας - Διαμαντόπουλος.obanebane έγραψε:Όσο για τον Ματος,επειδή έχω δει πολλά και στη ζωή και στο ποδόσφαιρο.
Ας πάνε στον οαρηθ Μπάνε με τέτοιο σκεπτικό να γίνουν σημαία, δε θα παίζουν κι Ευρώπη μην κουράζονται μερικοί
Στάλθηκε από SM-N975F
Στάλθηκε από SM-N975F
Και να το κλείσω, συμπληρώνοντας,πέρα από την όποια αξία των παιχτών, όλοι παίζουν σε θέσεις που έχει ανάγκη η κούλα.
Η μαλακια της ημέρας ήταν, μη δίνεται σημασία αφού δεν έχουμε μεταγραφές να ασχοληθούμε,φτιάχνουμε σενάρια.
Η μαλακια της ημέρας ήταν, μη δίνεται σημασία αφού δεν έχουμε μεταγραφές να ασχοληθούμε,φτιάχνουμε σενάρια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Οι ώρες περνάν και επικρατή σιγή και σήμερα στα μεταγραφικά.....
Btw χτες οι Άγγλοι έγραφαν πάλι για Γκραμπαρα σε εμάς
Btw χτες οι Άγγλοι έγραφαν πάλι για Γκραμπαρα σε εμάς
Στο χέρι μας ήταν να τους κρατήσουμε Μπάνε. Από τη στιγμή που τους διώξαμε με αυτό τον τρόπο, όλα να τα περιμένει κανείς. Θεωρώ πάντως ότι δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να το έκανε ο Βιερίνια αυτό. Οι υπόλοιποι ναι.
ΥΓ: κι ο κανιας ελεύθερος δεν είναι;
ΥΓ: κι ο κανιας ελεύθερος δεν είναι;

- anekfrastos
αυτό κανονικά είναι ένα σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά για γραφικούς και ψεκασμένους συνωμοσιολόγουςbane1980 έγραψε:Εδώ μπορεί να περάσουμε και το σίχαμα ο υπαλληλίσκος να προκαλέσει Grexit για να μην αλλάξει ακριβώς η ιστορία μας (και η διάμετρος του πρωκτού τους).
αλλά με όσα έχω δει να γίνονται τα τελευταία 3 χρόνια, τα όργια και τη μανία τους, ομολογώ ότι το σκέφτομαι και με τρομάζει
Όταν είδαν ότι δε μπορούν να μας στήσουν πλέον εύκολα με διαιτητές (ξένοι & VAR) το πήγανε σε άλλα επίπεδα και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρανε...ποιος θα μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο προηγουμένως;
Το πρότζεκτ που στήσανε ήταν απίστευτα πολύπλοκο και απαιτούσε ενορχήστρωση και συντονισμό μιας ντριμ τιμ λακέδων από κυβερνητικούς, θεσμικούς και ΑΡΔ μέχρι ...κοντούς!
Η εφευρετικότητα και η ικανότητα τους λόγω εμπειρίας και τεχνογνωσίας δεκαετιών στις μαφιόζικες πρακτικές είναι σε επίπεδο που δε μπορούμε να φανταστούμε. Και κυρίως το πόσο αδίστακτοι γίνονται όταν κάποιος πάει να τους φάει την πίτα.
- sourmenetes
- Moderator
Ημαρτον με τα οφτοπικ!!!
Στα τέτοια μας η κουλα!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στα τέτοια μας η κουλα!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Ακριβώς. Η δική μου άποψη είναι ότι θα έπρεπε να είχαμε θέσει συγκεκριμένους στόχους με συγκεκριμένο budget. Θα μπορούσαμε βέβαια να φάμε και σφαλιάρα, όπως την έφαγε η Benfica. Αλλά για τους Προτογάλους η φετινή χρονιά ήταν η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Γιατί επί 16 χρόνια δεν αποκλείονταν ποτέ στα προκριματικά.Gospi έγραψε:Αυτα παθαινεις αν δεν εχεις κανεναν κλεισμενο κι αν ανα σταδιο αλλαζεις βλεψεις στοχους και πλανο. Εχει καταντησει ανεκδοτο η φαση...
Εμείς δεν ξέρουμε τι budget να υπολογίσουμε, οπότε οι μεταγραφικοί μας στόχοι αλλάζουν ανάλογα με την κάθε πρόκριση - έσοδο. Στην αρχή λέγαμε να εξασφαλίσουμε τους ομίλους του E.L. που σημαίνει 8 μύρια, μετά όμως αποκλείσαμε και την Μπενφίκα και μας ήρθαν άλλα 5 και καλοβλέπουμε τους ομίλους του Ch.L. αφού ο αντίπαλός μας δεν είναι φόβητρο.
Όλα αυτά έχουν αντίκτυπο στο ποσό που μπορεί να διατεθεί για μεταγραφές και αυτό με τη σειρά του καθυστερεί τις επιλογές μας.
Επιπλέον είμασταν άσχημα οικονομικά και έπρεπε να γίνει ορθολογικότερη διαχείριση των συμβολαίων.
Ελπίζω ότι του χρόνου θα είμαστε σε καλύτερη κατάσταση και οικονομικά και - κυρίως - οργανωτικά.
Του χρονου θα χει καταλαβει ο ρεμπε πως στο.Ελληνικο πρωτάθλημα σοβαρος παιχτης σε καλη ηλικια, δεν εεχεται αν δεν πληρωθει 50% πανω η αν δεν ξεμεινει μεχρι την τελευταια μερα των μεταγραφων.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε Samuel υποθέτω οτι ο χαρακτηρισμός ήταν γενικός και αόριστοςanekfrastos έγραψε:αυτό κανονικά είναι ένα σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά για γραφικούς και ψεκασμένους συνωμοσιολόγουςbane1980 έγραψε:Εδώ μπορεί να περάσουμε και το σίχαμα ο υπαλληλίσκος να προκαλέσει Grexit για να μην αλλάξει ακριβώς η ιστορία μας (και η διάμετρος του πρωκτού τους).
αλλά με όσα έχω δει να γίνονται τα τελευταία 3 χρόνια, τα όργια και τη μανία τους, ομολογώ ότι το σκέφτομαι και με τρομάζει
Όταν είδαν ότι δε μπορούν να μας στήσουν πλέον εύκολα με διαιτητές (ξένοι & VAR) το πήγανε σε άλλα επίπεδα και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρανε...ποιος θα μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο προηγουμένως;
Το πρότζεκτ που στήσανε ήταν απίστευτα πολύπλοκο και απαιτούσε ενορχήστρωση και συντονισμό μιας ντριμ τιμ λακέδων από κυβερνητικούς, θεσμικούς και ΑΡΔ μέχρι ...κοντούς!
Η εφευρετικότητα και η ικανότητα τους λόγω εμπειρίας και τεχνογνωσίας δεκαετιών στις μαφιόζικες πρακτικές είναι σε επίπεδο που δε μπορούμε να φανταστούμε. Και κυρίως το πόσο αδίστακτοι γίνονται όταν κάποιος πάει να τους φάει την πίτα.

Επίσης, ακριβώς επειδή το περσινό ήταν προετοιμασμένο στην εντέλεια σε πολλαπλά επίπεδα και με δεκάδες παίκτες σε διάφορα σημεία, και ακριβώς επειδή είναι της νοοτροπίας "ή όλα εγώ ή κανείς τίποτα", μπορεί να μην εστιάζω εκεί, αλλά, ναι, το αναφέρω ως (τραβηγμένο) σενάριο του τι μπορεί να επηρεάσει ενα προγραμματισμό. Πιο απλά "φυλάνε τα ρούχα τους" για τα πάντα.
- ΑποστόληςΑ
Εκτός από την Κ19, όπου o PG τον έβαλε αριστερό εξτρέμ, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πετύχει υπερδιπλάσια γκολ του σέντερ φορ (20 ο Χρήστος, 9 ο βασικός φορ Πανίδης και 6 ο αναπλ φορ Γκορντετζιάνι), ενώ πρώτος ήταν και στις ασίστ, με δεύτερο τον Καλουτσικίδη, που τον θεωρώ πολύ καλό δεξί full-back.klainmein έγραψε: Ο Τζολης κορυφή έπαιζε στους μικρούς πάντα...
-
Ο γαυρος παντως το εκανε στο Σεμεδο. δινεις και ενα μηνυμα σε ολους, παικτες, μανατζερ κτλ.erevos187 έγραψε:Νομίζω ότι είναι λίγο ποιό περίπλοκα τα πράγματα, το να συμπεριφέρεσαι σε παίκτες έτσι χαλάς σίγουρα το κλίμα και το όνομα σου σαν κλαμπ.joshua έγραψε:To θεμα δεν ειναι γιατι υπηρξε διαρροη για συμφωνια.Μπορει να υπηρχε συμφωνια και να χαλασε τελευταια στιγμη οπως του Γιαγκο,αυτα συμβαινουν.Το θεμα ειναι γιατι αφησαμε τον Ακπομ πριν υπαρξει ΟΡΙΣΤΙΚΗ συμφωνια.Εχουμε δει επανειλλημενα στον ΠΑΟΚ παικτες να φευγουν οταν θελουν αυτοι. Μεχρι και αρθρα γραφτηκαν για το τι καλο παιδι ο Ακπομ που εκατσε για την Μπενφικα.Ειναι να τρελαινεσαι.Οχι αδερφε εισαι παικτης της ομαδας και θα κατσεις εδω μεχρι να δωσουμε το οκ εμεις διαφορετικα θα κατσεις να σκουπιζεις παγκους ολη τη χρονια.Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη δεν εχει αναγκη 2 μυρια αλλα εχει αναγκη να περναει προς τα εξω οτι για τα παντα αποφασιζει το κλαμπ.
Τώρα αν ο παίκτης ήθελε τόσο πολύ να φύγει και δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν λίγο ακόμα δεν το ξέρω
Το πιο πιθανο σεναριο ειναι οτι ειχαν κλεισει τη μεταγραφη γιατι δεν περιμεναν να περασουμε τη Μπενφικα, και την πατησαν. Ειχαν κανει και μια καλη προεργασια, αλλα τιποτα κλεισμενο, στη λογικη οτι εχουμε καιρο να ψαχτουμε λιγο καλυτερα εφοσον δεν συνεχισουμε CL.