Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Πείτε στον μουστάκια να μας πει και έξι νούμερα, όλα τα βρήκε σημερα
Αναθεμα αν εχει πιασει μεταγραφη ποτε ο μουστακιας...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- zarathustra79
O πετρουλάκης θεωρώ οτι μονίμως για να μη φανεί οτι δεν έχει πληροφορίες πετάει κάτι αόριστο γιατί κανείς δε θα θυμάται την επόμενη μέρα οτι είχε πέσει έξω. Αν βέβαια τύχει κ πέσει μέσα (γιατί κ αυτό θα γίνει μια στις πενήντα φορές), θα το διαφημίζει για κανένα χρόνο οτι πρώτοι αυτοί το είπανε στον αέρα. Κ στο καπάκι θα κράζει τη διοίκηση για το οτι δεν υπάρχει πληροφόρηση από πουθενά.
- WestBlock4
Μουστάκιας, Φονιάδες, μπουχεσοκολκες, Τοσκιτσης κοροϊδεύει τωρα για αυτους που λενε οτι υπάρχει εδω παίχτης.
Ολοι αυτοι και άλλοι τοσοι ειναι μονο για να πάρουν κανα like κ κανα comment.
Βάλτε να δείτε ΤΑ ΓΚΟΛ του ΠΑΟΚ παλι κ ξανα κ ξανα κ καυλωστε. Απολαύστε τα και θα μάθουμε όταν κλείσει κάποιος.
Ολοι αυτοι και άλλοι τοσοι ειναι μονο για να πάρουν κανα like κ κανα comment.
Βάλτε να δείτε ΤΑ ΓΚΟΛ του ΠΑΟΚ παλι κ ξανα κ ξανα κ καυλωστε. Απολαύστε τα και θα μάθουμε όταν κλείσει κάποιος.
Ευτυχώς οπότε δεν είναι ο Τσολακ (από πού κι ως πού 3,5Μ +ποσοστό??), αλλά ούτε κι ο Πόνσε που εγώ πήρα μετά από κάνα δίμηνο χαμπάρι όταν έπαιζε στην αεκ ενώ θα ορκιζομουν ότι στα μεταξύ μας δεν έπαιξε ποτέ (ειλικρινά δε θυμάμαι) καθώς δεν παίζει να ακούμπησε μπάλα ποτέ.
Όλα καλά..
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα καλά..
Και εγω προσπαθω να τον θυμηθω τον Πονσε απο το περασμα του εδω, αλλα ειναι σαν να μην τον ειδα ποτε...
-
Κανένα τσακαλάκι στο Μακεδονία Παλάς δεν έχουμε? Live ρεπορτάζ! Πάντως και ο Τζαντζαράς λέει ότι από την ΠΑΕ διαβεβαιώνουν ότι επιθετικός θα έιναι αύριο εδώ και διαθέσιμος για Ρωσία.. άντε να δούμε! Για δεξί μπακ χαφ δεν ακούγεται και αγχώνομαι!!!
Εκείνα τα κινεζάκια που θα έδιναν 5 μύρια για Εσίτι δεν μπορούν να κάνουν το καλό να μην χρειαστεί να πουλήσουμε άλλον και να πάρουμε και το 6άρι που όλοι ονειρευόμαστε?
Εκείνα τα κινεζάκια που θα έδιναν 5 μύρια για Εσίτι δεν μπορούν να κάνουν το καλό να μην χρειαστεί να πουλήσουμε άλλον και να πάρουμε και το 6άρι που όλοι ονειρευόμαστε?
- Bobby_Mcgee
o Ponce είχε σκοράρει με ωραία κεφαλιά εναντίων μας και η ΑΕΚ καρπώθηκε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, τη χρονιά του πρωταθλήματος. Προσωπικά μια χαρά επιλογή τον βρίσκω, δεν ειναι στυλ Πριγιο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Bobby_Mcgee την Τετ 16 Σεπ 2020, 23:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα είχε βγει. Μετά τον ΚουλGospi έγραψε:Και εγω προσπαθω να τον θυμηθω τον Πονσε απο το περασμα του εδω, αλλα ειναι σαν να μην τον ειδα ποτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τετ 16 Σεπ 2020, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Επιβεβαιώνω τον συμφορουμίτη makispaspartou. Έτσι είπε.makispaspartou έγραψε:Κανένα τσακαλάκι στο Μακεδονία Παλάς δεν έχουμε? Live ρεπορτάζ! Πάντως και ο Τζαντζαράς λέει ότι από την ΠΑΕ διαβεβαιώνουν ότι επιθετικός θα έιναι αύριο εδώ και διαθέσιμος για Ρωσία.. άντε να δούμε! Για δεξί μπακ χαφ δεν ακούγεται και αγχώνομαι!!!
Το μόνο ματς που δεν είδα το δεύτερο ημίχρονο πέρσυ δλδ.
*Προπερσυ ναιι δίκιο έχεις.. από ράδιο το άκουγα το πρώτο ημίχρονο και μετά είχα πτήση και κατέβηκα και ήταν 1-1 τελικό.
*Προπερσυ ναιι δίκιο έχεις.. από ράδιο το άκουγα το πρώτο ημίχρονο και μετά είχα πτήση και κατέβηκα και ήταν 1-1 τελικό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 16 Σεπ 2020, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι όμως...σκόραρε απέναντί μας....Parolos έγραψε:Ευτυχώς οπότε δεν είναι ο Τσολακ (από πού κι ως πού 3,5Μ +ποσοστό??), αλλά ούτε κι ο Πόνσε που εγώ πήρα μετά από κάνα δίμηνο χαμπάρι όταν έπαιζε στην αεκ ενώ θα ορκιζομουν ότι στα μεταξύ μας δεν έπαιξε ποτέ (ειλικρινά δε θυμάμαι) καθώς δεν παίζει να ακούμπησε μπάλα ποτέ.
Όλα καλά..
https://www.youtube.com/watch?v=FCZRqGFmXGI
-
Αν ισχύει ότι τα 3 εκ είναι καθαρά για μας τότε πρόκειται για fair deal για Άκπομ με τη λογική ότι και ο ίδιος επιθυμούσε επιστροφή στο νησί και έληγε και το συμβόλαιό του. Επειδή λέμε για φορ ας περιμένουμε λίγο και τον Σβιντέρσκι να βρει τα πατήματά του, όσο για τον Κούτσια αυτοί που παρακολουθούν τις προπονήσεις θέλουν να πουν και να γράψουν πράγματα αλλά φοβούνται μην κάνουν κακό στο παιδί και πάρουν τα μυαλά του αέρα.. Σε γενικές γραμμές στις προπονήσεις μοιάζει ένα επίπεδο πάνω από τους Άκπομ και Σβιντέρσκι.. anyway μικρός είναι ακόμη.
Ελπίζω το σεντερ φορ που θα έρθει να ικανοποιεί τα θέλω του Φερέιρα. Ελπίζω επίσης να του ικανοποιήσουν όλα τα θέλω του για να δούμε επιτέλους αν όντως πέρσι αδικήθηκε από τις καταστάσεις και τη μη ενίσχυση.
Ελπίζω το σεντερ φορ που θα έρθει να ικανοποιεί τα θέλω του Φερέιρα. Ελπίζω επίσης να του ικανοποιήσουν όλα τα θέλω του για να δούμε επιτέλους αν όντως πέρσι αδικήθηκε από τις καταστάσεις και τη μη ενίσχυση.
- pisakaipoupoula
Καλός παίκτης είναι, στην αεκ ήρθε 21 χρονών δανεικός απ τη Ρόμα, τώρα είναι στα 23...αγκάθι ότι έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη χρονιά στη ΣπαρτάκGospi έγραψε:Και εγω προσπαθω να τον θυμηθω τον Πονσε απο το περασμα του εδω, αλλα ειναι σαν να μην τον ειδα ποτε...
- zarathustra79
Ε δηλαδή τι περιμένουμε? Να πάρουμε παίκτη που να έχει καμιά εικοσαριά γκολ πέρσι και δέκα ασσιστ, να τρέχει ασταμάτητα, να συμμετέχει στην ανάπτυξη της ομάδας και να τον πάρουμε κ με διακόσια χιλιάρικα και πολλά είναι?? Αν εμείς λέμε οτι τα 3Μ για τον akpom που είχε 10 γκολ κ 3 ασσιστ σε 40 συμμετοχες ειναι λιγα, γιατι να ειναι πολλα τα 3,5Μ για τον colak των 26 γκολ και 4 ασσιστ σε ιδιο αριθμο συμμετοχων??