Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από bersekeros »

danirifle έγραψε:ο πασχαλάκης γιατί δεν έπαιξε σήμερα στο φιλικό?
σημαίνει ότι τον πουλάμε?
κατ'εμέ, μακάρι
Αδερφέ ένα ένα...Στην Εθνική είναι ο Πασχαλάκης, γι'αυτό δεν έπαιξε ή ας πούμε ότι γι'αυτό έπαιξε ο Ρέι.

Δεύτερον, σαφώς έχει γραφτεί ότι τον πουλάμε τον Πασχαλάκη, στην κατάλληλη τιμή που ικανοποιεί κι εμάς. Το ενδιαφέρον της Μπέτις έχει γραφτεί.

Edit: Μετά είδα ότι σου απάντησε κι ο Γιάννης από τα Σέρρας. :pano:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

anekfrastos έγραψε:Με ποια πτήση έρχεται σήμερα ο Ζίβκοβιτζ;
Ότι είναι μεταγραφή αεροδρομίου είναι...!

Σε άλλες εποχές, της πουτ@νας θα γινόταν!
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Διάβασα, διάβασα και ξαναδιάβασα

ΤΟ Γ@ΜΗΣΑΤΕΤΗΜΝ το τοπικ, λες και τα φιλικά, ο Εσιτι ο Σβαμπ ο νινουα ο μέντες και το κακο συναπάντημα δεν έχουν δικά τους τοπικ!

Ευχαριστούμε πολύ που μας γράφετε στις @@ρες σας και προπάντων τον σουρμε , που κάθε μέρα σας προτρέπει να είστε σύμφωνοι με τους κανόνες του φορουμ!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πάντως είμαστε και γενικά άτυχοι στο κέντρο μας
ήταν οι μεγάλοι τραυματισμοί του βερν και του αουγκούστο, όπως και του μάου πέρσι, ήρθε και η αρρώστια του μίσιτς...
αν ο κροάτης ήταν υγιής, τώρα θα μιλούσαμε με εντελώς άλλα δεδομένα

αυτή τη στιγμή πρώτη προτεραιότητα είναι το χαφ για μένα
και επειδή ακριβώς θες και ποιότητα, αλλά περιμένεις και επιστροφές των τραυματιών, καλό είναι να πας σε δανεικό από το πάνω ράφι
pavire

Δημοσίευση από pavire »

Διαβάζω παντού ότι πρέπει να πάρουμε κεντρικό χαφ.Να θυμησω ότι παίζουμε με 2 κεντρικά χαφ και οι επιλογές αυτήν την στιγμή είναι 5!καντουρι,εσιτι,σβαμπ,νινουα, Αουγκούστο,μισιτς και ίσως κάποιος μικρός όπως ο τσιγγαρας... Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι είναι ρίσκο να πάρεις και άλλον αν δεν φύγει κάποιος (θα χαθεί η ισορροπία και η ετοιμότητα των παικτών)..
Προσωπικά ο σβαμπ μου αρέσει..του λείπει η ταχύτητα φυσικά αλλά με έναν κόφτη δίπλα του νομίζω ότι είναι ένα αξιοπρεπέστατο χαθ για Ευρώπη...
Τώρα ο νινουα έχει το παρουσιαστικό αλλά δεν μπορεί να αξιολογηθεί... Φοβάμαι ότι το επίπεδο στην γεωργία ήταν πολύ πιο χαμηλό ακόμα και από το ελληνικό και θα χρειαστεί χρόνο να προσαρμοστεί...
Όσο για τον ζιβκοβιτς (επειδή πολλοί αναρωτιούνται πως έμεινε ελεύθερος)μοιάζει πολύ η περίπτωση του με τον ποντενσε... Και στο τηγάνι δεν θα έβλεπαν τέτοιον παίκτη αν δεν ήταν τέτοιες οι καταστάσεις... Καλό θα ήταν να υπογράψει αλλά με τους δικούς μας όρους... δεν είναι στοιχείο σοβαρής ομάδας να δίνεις γη και ύδωρ... Όποτε το κάναμε την πατήσαμε... Τριετές με μπόνους σε συμμετοχές και υψηλή ρήτρα... Με λίγα λογια... Επένδυση
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

boogeyman77 έγραψε:
laska4 έγραψε:Τοσκιτσης λέει ότι τσολακ και Γερμανός είναι χαμηλά στη λίστα και κοιτάμε φορ επιπέδου που δεν έχουμε συμφωνήσει οριστικά άρα είμαστε κοντα...και για χαφ θα πάρουμε μόνο αν φύγει ο καντουρι...
Αν ισχύει κάτι τέτοιο για φορ στους μόνους που πάει το μυαλό μου είναι Borja Baston,Aboubakar της Πόρτο και Facundo Ferreyra της Benfica! Πολύ καλοί για να είναι αληθινοί...
Δεν ξέρω εμένα με ψήνει πολύ ο αμπουμπακρ.. Δεν θα έχει τόσο ψηλό συμβόλαιο όσο είχε παλιότερα, φαντάζομαι δεν είναι από τα βασικά φορ της Πόρτο θέλει να τον αφήσει δηλαδή .. Μια σύμφωνα με δανεισμό και χαμηλή οπτιον είναι ότι πρέπει ...να ξανά βρει και αυτός όπως και ο ζιφκοβιτς με το καλό τα πατήματα του ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eγω επιμενω ολο και περισσοτερο πως θα αποκτηθει επιθετικος χωρις να φυγει ο Ακπομ.Αυτη τη στιγμη θα ηταν αυτοκτονια να αφησουμε το Αγγλακι να φυγει ειδικα ετσι οπως εμφανιζεται ο Σφιντερφσκι στο γηπεδο εδω και καιρο.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Συμφωνώ. Κ δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο θα αλλάξει τον τρόπο ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει ο Άμπελ ακόμα κ με χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδες. Ο Ακπομ είναι υπέρχρησιμος όσο είναι στην κατάσταση που εμφανίστηκε με τη Μπεσίκτας. Έκανε μια πολύ μέτρια χρόνια φέτος κ θέλω να πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα κάνει ακόμα μεγαλύτερο ξεπεταγμα απ ότι έκανε στο δεύτερο μισό του αηττητου
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Συμφωνώ και γω josh σε όλα για το φορ
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Βγάζει νόημα. Είναι όμως εφικτό??
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Νομιζω πως μπορει να δημιουργηθει χωρος στο ροστερ και το μπατζετ και με αλλους τροπους εκτος της πωλησης σε εξευτελιστικη μαλιστα τιμη του Ακπομ.Αν φυγει ο Αγγλος και οποιος ερθει αργησει εστω λιγο να προσαρμοστει η στη χειροτερη δεν προσαρμοστει καθολου θα παιζουμε με 10 σε σετ παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε παλικάρια δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φύγει παίχτης πριν το ματς με την Μπενφίκα.
Εγώ το έχω δεδομένο, πως σας έχει καρφωθεί ότι θα πουληθεί κάποιος μέχρι τότε;
Θα είναι τεράστια μαλακια αν γίνει κάτι τέτοιο.
Μακάρι να πάνε όλα καλά με Ζιφκο,να τελειώσει η μεταγραφή και υπάρχει δρόμος ακόμα .
Άλλωστε σε όλα τα πρωταθλήματα οι μεταγραφές τελειώνουν Οκτώβρη.
Και όσον αφορά τον Ακπομ,μπορεί τώρα να βγαίνει προς τα έξω ότι δεν θέλει να ανανεώσει αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει με πιθανή πρόκριση.
Επίσης ένα ματς με την Μπενφίκα,θα είναι διαφήμιση για τον παίχτη,πολλά μάτια θα δουν αυτό το ματς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα εγώ δεν είπα να φύγει. Είπα να έρθει επιθετικός χωρίς να φύγει κάποιος παίκτης.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το θέμα είναι ότι από μια νίκη με Μπενφίκα, τα λεφτά που παίρνουμε είναι σαν να πουλάμε Γιαννούλη και Ακπομ μαζί..
Η Μπενφίκα από την άλλη το έχει δεδομένο ότι θα περάσει, κάτι που μάλιστα είχαν και την προηγούμενη φορά που αν θυμάστε θα της δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα οικονομικό όπως έβγαινε από τα Πορτογαλικά ΜΜΕ.

Κάτσε μωρη πουτανα κέντα μια φορά.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Η ομαδα εχει σοβαρα κενα σε καποιες θεσεις, και ειναι αυτο που ελεγε ο jos χθες. Για να εχεις ποιοτικη αναβαθμιση πρεπει να φυγουν οι καλυτεροι σε καθε θεση (Καντουρι, Ακπομ).

Εγω προσωπικα περιμενω πως κ πως τη συνεντευξη του Ρεμπε να δω τι θα πει. Παντως, με το ροστερ μας ετσι οπως ειναι τωρα, θα χαρακτηριζα τον ΠΑΟΚ outsider για τον τιτλο, και τη φετινη χρονια μεταβατικη. Αυτο αλλαζει μονο μεσω μεταγραφων ή αποτομη εκτοξευση πολλων παικτων μαζι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”