Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

Συγνώμη ρε παιδιά γιατί χρειάζεσαι μεταγραφές να χτυπήσεις τον gay? Τον έφυγε Τσιμικας Σεμεδο Ελ Αμπνταουι και Γκιγερμε. Θα φύγει και ο Καμαρα. Όσα χρήματα και να ρίξει στις μεταγραφές δεν του εγγυάται κανενας ότι θα κάνει ομάδα. Εμείς πάμε έτσι όπως έχει μέχρι τους ομίλους CL και βλέπουμε. Αν και κάτι μου λέει σήμερα θα έχουμε μεταγραφή. Αναμένουμε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

seaman έγραψε:Δεν είπαμε ότι τέλος για εμάς τα μεγάλα συμβόλαια?
Όμως χωρίς μεγάλα συμβόλαια θα κερδίζουμε αυτούς που θα έχουν ακόμα ακριβούς ποδοσφαιριστές.
Ευκολάκι δεν είναι? Απλούστατο...
Lol, αν αυτά τα νούμερα που έγραψε ο obanebane νομίζω, για τον Νινούα ισχύουν όχι μόνο δεν είπαμε τέλος αλλά ήμαστε σε mood living la vida loca
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Αρχίζω να πιστεύω πως μοναδική ελπίδα για φέτος είναι να βγούμε ομίλους τσλ..
Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να κάνουμε κινήσεις για να χτυπήσουμε τον γκέι..
εγω φοβαμαι οτι ή το προβλημα με το φφπ ειναι πολυ μεγαλο οπως ειπε ο the cursed ή ειμαστε σε μια φαση που δεν ριξουν αλλα πολλα λεφτα ΠΑΛΙ ...αλλα περιμενουμε ρεμπε να μας ενημερωσει καλυτερα ...ελπιζω να διαψευστω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικά λυπάμαι ώρες ώρες τους δημοσιογράφους και τις δικαιολογίες που ψάχνουν να βρουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μέχρι πριν λίγες μέρες περιμέναμε την Μπεσίκτας. Τώρα λέει περιμένουμε τη κλήρωση ,ότι πιο γελοιο έχω ακούσει, λες και στη κληρωτίδα υπάρχουν τα Γιάννενα. Να κανείς λέει υπέρβαση αν πέσεις με τη Γάνδη και αν φας καμια σφαλιάρα να τρέχεις να ξεπουλήσεις...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Ο Γκαρυ Ροντρίγκεες είναι ίδιο στυλ μεταγραφής σαν να παίρνεις τον Μακ. Και οι δύο θα σου κάνουν τα ίδια πράγματα σε νούμερα απλά ο πρώτος λόγο πιο ελαφριάς κατασκευής στρίβει στην τρίπλα με μεγαλύτερη ευκολία αλλά σαν αποτέλεσμα στο τέλος τα ίδια θα πάρεις και από τους δύο. Θέλουν ελεύθερους χώρους και ανοιχτό γήπεδο και οι δύο και φυσικά αν τους βάλεις να μαρκάρουν και δεν τους έχεις σε ελεύθερο ανέμελο ρόλο μπροστά τους έκαψες.

Για εμένα όποιος θέλει έναν τέτοιο παίχτη κακώς δεν παίρνει τον Μακ που είναι ελεύθερος αλλά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο για μεγάλη ομάδα με σοβαρό προπονητή πλέον αυτοί οι παίχτες έχουν θέση μονο στον πάγκο.

Ο ΠΑΟΚ αν δεν τύχει με Μπενφίκα όπου και αυτή δεν έχει σχέση με αυτή που παίξαμε έχει το κακό της το χάλι... αλλά ο ΠΑΟΚ με αυτή την ομάδα που έχει με ένα φουλ μπακ δεξί και έναν καλό επιθετικό μπορεί να προκριθεί πάλι.

Δυστυχώς θες δεξί φουλ μπακ . Δεν ξέρω αν μπορεί ο Λυρατζης να την παίξει αυτή την θέση και φυσικά ο Βιερινια επίσης.

Ρε παιδιά εμείς μιλάμε για ΦΦΠ ? Εμείς? Εδώ οι άλλοι τιμωρήθηκαν είναι μέσα πόσα εκατομύρια δικαιώθηκαν στο ΚΑΣ και τώρα όχι μόνο δεν συμμορφώθηκαν αλλά αγόρασαν τον Μεσι :lol: 100εκ. τον χρόνο και εμείς μιλάμε γιατί ? :lol: ήρθε κανένα χαρτί από ΟΥΕΦΑ που να λέει προειδοποίηση συμμορφώσου ? Να μας το δείξουν... Αυτά είναι μια φθηνή δικαιολογία... και στο φινάλε ας πουλήσει παιχτες γιατί δεν πουλάει κανέναν? Αυτά γινόντουσαν πάντα στον ΠΑΟΚ είτε υπήρχε ΦΦΠ είτε όχι.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Πάντως ο γκαρυ θα ήταν ότι πρέπει στο σύστημα του αμπελ με τις αντεπιθέσεις....
Στους 3 μπροστά πελκα,τζολη,ακπομ... να είχες και γκαρυ και τον καλό ζαμπα....
Το ιδανικό για εκεί βέβαια είναι ένας Λουκας περεθ....Με αυτό το σύστημα και με τέτοιους παίχτες ξέρεις ότι θα κανείς καλή ευρωπαϊκή πορεία... θα είσαι καλός στα ντερμπυ αλλά θα είσαι λίγο δύσκολα στην Ελλάδα με τα λεοφωρεια...(ειδικά τούμπα)πολύς πονοματος Και αρκετά 0-0 εκτός προγράμματος
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sick Bastard έγραψε:
seaman έγραψε:Δεν είπαμε ότι τέλος για εμάς τα μεγάλα συμβόλαια?
Όμως χωρίς μεγάλα συμβόλαια θα κερδίζουμε αυτούς που θα έχουν ακόμα ακριβούς ποδοσφαιριστές.
Ευκολάκι δεν είναι? Απλούστατο...
Lol, αν αυτά τα νούμερα που έγραψε ο obanebane νομίζω, για τον Νινούα ισχύουν όχι μόνο δεν είπαμε τέλος αλλά ήμαστε σε mood living la vida loca

Για κάτσε να τον δούμε ρε,μπορεί τελικά να ήταν ευκαιρία που δεν έπρεπε να αφήσουμε να πάει χαμένη,αλλιώς πραγματικά δε συνάδει αυτή η μεταγραφή με την οικονομική κατάσταση που φαίνεται ότι βιώνει η ομάδα.
Δε το πιστεύω για να πω την αλήθεια μου,το έχω γράψει κιόλας.
Πότε δε ξέρεις όμως,τα φάουλ του πάντως είναι φαρμάκι,στις αράχνες την στέλνει τη μπάλα.
Λογικά θα τον δούμε σε 5 μέρες,έτσι να μας φύγει και η αγωνία.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Μεταγραφές δύσκολα. Μπενφικα..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ωραία βρέθηκε η δικαιολογία παλι για να μην κάνουμε μεταγραφές....

Υπό κανονικές συνθήκες τώρα κανείς 2-3 μεταγραφαρες για να τα παίξεις όλα για όλα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Δευ 31 Αύγ 2020, 12:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Μην μένουμε στην Μπενφικα...
Και να μην περάσουμε θα έχουμε ομίλους Γιουρόπα, αλλά και ελλ. Πρωτάθλημα βεβαίως βεβαίως... Δεν θα βγει η χρόνια με τους Πελκοτζοληδες να τρέχουν πάνω κάτω...!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ναι γιατί χρειάζονται δικαιολογία για να μην γίνουν μεταγραφές.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Και η Σαμπουρταλο να ήταν ο αντίπαλος μας πάλι η ομάδα δεν θα ανοιχτεί με μεγάλα συμβόλαια τύπου 1,7 ή 1,5 που είχε πέρυσι.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

το μονο καλο ειναι οτι θα τα δωσουν ολα για να φανουν καποιοι παιχτες και ισως εχουμε καποιες πωλησεις στα θελω μας ....και μετα μεταγραφες ...πχ λημνιος , ακπομ ..δεν λεω οτι με ενα ματς θα φανει ο παιχτης αλλα αν υπαρχει ψηλα στη λιστα μια ομαδας ισως ειναι αφορμη το παιχνιδι για να υπαρξει προτααση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αντε καλο χειμωνα...Του χρονου παλι...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αύριο θα είναι εδώ το καθαρόαιμο 6ρι και ο περιφερειακος φορ.
(λέω εγώ...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”