Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από Lakistuta »

Φερναντο Σαντος οε οε οε....
:)
Δεν ειμαι προσωπολατρης αλλα επιτελους δικαιωνεται ενας κοουτς επειδη στηριχτηκε απο τη διοικηση...δεν ειναι τυχαιο αυτο...
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=2311414

Σε ερώτηση σχετική με τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ουσιαστικά τον αποθέωσαν υποστήριξε ότι «όλοι νιώθουμε ευχαριστημένοι όταν ακούμε το όνομά μας. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πέρυσι, όταν με αποδοκίμασαν σε κάποια παιχνίδια, αλλάζει η φιλοσοφία μου. Συνεχίζω με την ίδια νοοτροπία και τον ίδιο τρόπο σκέψης. Αυτό που υποσχέθηκα από τη πρώτη ημέρα μου στον ΠΑΟΚ ήταν ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βάλουμε τον ΠΑΟΚ στον σωστό δρόμο. Δεν ζω λοιπόν από αυτά τα πράγματα. Για μένα το σημαντικότερο είναι να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου. Αλλωστε, υπήρξα κι εγώ οπαδός. Πήγαινα κι εγώ με το κασκόλ στο γήπεδο, αποδοκίμαζα, επιδοκίμαζα. Ξέρω», είπε.

να δω φερναντο με παλαιστινιακο να κραζει μπαλαφα και δεν θελω να δω τπτ αλλο στη ζωη μου! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

axl4 έγραψες :lol:

2 φορές τον συνάντησα στην ζωή μου και κατάλαβα τι σόι είναι ο τύπος.
Πρώτη με Λαγό πέρσι στο ξενοδοχείο με τους αδιάφορους παίχτες μας (δεν θα το σχολιάσω το γιατί) πριν το ματς στην Λεοφλώρο (2-0) ο μόνος που χαιρέτησε καμιά 20 ΠΑΟΚΙΑ που πήγαμε να ενισχύσουμε.
Και μια φέτος αεροδρόμιο με Γάβρο μετά πάλι απο ήττα (2-0) που μας κοιτούσε σαν χαζός.
Όταν πήγαμε 2 άτομα να τον κάνουμε αμπαλαέα μας έκανε πέρα με το θυμωμένο του ύφος αυτό που έχει όταν σκοράρει η ομάδα μας.
Ούτε συγχαρητήρια δεν δεχόταν απο την μαυρίλα του εκείνη την μέρα! :shock:
Άβαταρ μέλους
vangelis183

Δημοσίευση από vangelis183 »

Go Home ---- Go Village
Αντε ρε μαλακία που μας δέρνει. Περυσι σε είχε ένατο με τις σαρδέλες και το ν έκραζες άντε να δώ ΠΑΟΚΤΣΗ φέτος την στήριξή σου.... ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ έστω και στο εξωτερικό. ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπράβο πάντως που φωνάξανε σήμερα το όνομα του.
Χρειάζονται αυτά πάρα πολύ και ας μην του αρέσει.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Πάντως μπορώ άνετα να φανταστώ τον Σάντος στην εξέδρα. Όσοι είσασταν στο γήπεδο μπορεί να προσέξατε πως πετάχτηκε από τον πάγκο στην ευκαιρία που έχασε ο Ανάκογλου προς το τέλος. Ευτυχώς δεν είχε μπουκάλι στο χέρι γιατί θα το πετούσε σίγουρα μέσα.

Να σημειώσω ότι η φάση αυτή ήταν μετά το 80' το ματς είχε κριθεί αλλά ο Μηχανικός δεν ανεχόταν να βλέπει την ομάδα να χαλαρώνει ούτε σε μια φάση. Έτσι γουστάρω τον προπονητή να είναι ο πιο απαιτητικός από όλους μας.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Ακόμα και εγώ που ανήκω στου επικριτές του οφείλω να του δώσω συγχαρητήρια για τι φετινή χρονια και να του βγάλω το καπέλο για όσα κατάφερε.
Ραντεβού στα play of σε ανάλογο κλίμα εύχομαι.
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Στο Φερνάντο Σάντος που φωνάξαμε στο δεύτερο ημίχρονο,ξελαρυγγιάστηκα πιο πολύ από κάθε άλλο σύνθημα..Χώρια όλων των άλλων είναι τσίφτης και αρσενικός και τον παραδέχομαι.. :?
Για τα κασκόλ και τα οπαδιλίκια βέβαια έχω κάποιες αμφιβολίες.. :lol:
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

να ενα τοπικ που πρεπει να κανουμε ολοι την αυτοκριτικη μας!
ολοι μας λιγο πολλοι τον κριναμε δυσμενως για την αγωνιστικη νοοτροπια της ομαδας αλλα ολοι μας παραδεχομασταν τη τεραστια αλλαγη που εφερε στη συνολικη νοοτροπια του συλογου, ειτε αυτο λεγεται αποδυτηρια, ειτε κυρος που ελειψε τοσο πολυ απο την ομαδα τα τελευταια χρονια!
ημουν πολυ ικανοποιημενος περισυ με την αποφαση του ζαγορ να κλεισει τα αυτια του και να συνεχισει το πλανο του, που μονο με τον πορτογαλο θα μπορουσε να καταστρωσει...
θα εχουμε να πουμε κι αλλα...ομως θα ηθελα να τελειωσουν τα πλει οφ για συνολικη αποτιμηση...
ουτως ή αλλως ενδεχομενη "αποτυχια" σε αυτα, δεν θα αλλαξει τη γνωμη μου...
το ονομα του το φωναξα δυνατα χθες, παρολο που καποιος διπλα μου ξεροβηχε... :wink: :wink: :wink:
Άβαταρ μέλους
Athanasiadhs

Δημοσίευση από Athanasiadhs »

Σάντος: «Θα μείνω στον ΠΑΟΚ»

Την επιθυμία μου να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια εξέφρασε με δηλώσεις του στους συμπατριώτες του ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως είναι πρόθυμος να σεβαστεί το συμβόλαιό του και να μην επιστρέψει στην Πορτογαλία. Όσο για την εικόνα του «δικέφαλου» παρουσιάστηκε ενθουσιασμένος για τη φετινή πορεία.«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο και αν δεν συμβεί κάτι αφύσικο θέλω να το τηρήσω και να μείνω στην ομάδα. Δεν θα επιστρέψω στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας» τόνισε ο Σάντος καθησυχάζοντάς έτσι τους φίλους του συλλόγου.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην εξαιρετική σεζόν της ομάδας του, λέγοντας πως ξεπέρασε κάθε προσδοκία. «Στην αρχή της σεζόν όλοι είχαμε ως στόχο και περιμέναμε μια καλή πορεία. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες, όμως ξέραμε ότι μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη. Αν με ρωτήσετε όμως, αν περίμενα ότι περνούσαμε στη βαθμολογία τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την ΑΕΚ, θα μου ήταν δύσκολο να απαντήσω. Η πορεία αυτή σαφώς και έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και στα πλέι οφ» κατέληξε ο Φερνάντο Σάντος.

http://www.gazzetta.gr/content/view/32159/2/

Ας τα αυτά ρε πουλέν και μείνε άλλη μια 3ετία.. :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μακάρι να μείνει και για άλλον έναν λόγο.
Να αποκτήσουμε μια συνοχή μια οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.
Πάντα θυμάμαι προπονητές που ερχόντουσαν για τον νεο ΠΑΟΚ που χτίζεται (της επόμενης 5ετίας τον βάφτιζαν) και στο τέλος μόνο το μπλα μπλα παρέμενε και αλλάζαμε συνεχώς.
Ίσως ο Praktorinos μπορεί να θυμηθεί πόσους έχουμε ρεκόρ αλλαγών σε μια χρονιά.(Νομίζω 9 προπονητές σε μια σαιζόν το χουμε κάνει και αυτό).
Οι μεγάλες ομάδες δεν αλλάζουν τον προπονητή τους εύκολα πράγμα το οποίο και ο παο και ο γάβρος δείχνουν να το κατάλαβαν αυτό και μας μιμούντε (Βαλβέρδε Τεν Κάτε).
Ο τύπος έβγαλε απο όλους ξύγκι και όλοι μόνο θετικά μιλάνε για αυτόν (Μπακαγιόκο,Αναστασάκος,Ίβιτς,Γεωργίου,Αθανασιάδης).
Νέοι παίχτες μικροί παίχτες μεγάλοι παίχτες και ακόμα περισσότερο ο Ζαγοράκης που τον γνωρίζει απο ποιο παλιά όλοι μόνο θετικά και με σεβασμό μιλάνε για το πρόσωπο του ακόμα και η Σούπερ Λίγκ.
Η μόνη χώρα που τα γνωρίζουν όλα είναι η Ελλάδα.
Δεν πιστεύω να μας βλάψει μια φορά να ακούσουμε κάποιον ξένο άνθρωπο τι έχει να μας προσφέρει ή να μας πει.
Όσες φορές συνέβει κάτι τέτοιο πήραμε πρωτάθλημα.
Αν σκεφτούμε και τις καλές σχέσεις που έχει με την Πόρτο και παίχτες στυλ Βιερίνια ελπιδοφόροι που μπορούν να έρθουν απο εκεί του δίνουν άλλο ένα αβαντάζ.
Έχουμε και τον άλλον τον αποδοκιμασθέντα απο εμάς τον άμπαλο πρωταθλητή Ευρώπης τον Βρύζα που βρίσκει ότι ποιο φτηνό έτοιμο απο κάτι άμπαλες τριτοκοσμικές χώρες Αργεντινής Ουρουγάης Χιλής Ιταλίας πρωην φιλαράκια του κλπ που μπορούν να κάνουν την διαφορά.
Θα βοηθήσει και ο Γεωργιάδης με την εμπειρία του τον Βρύζα.
Ήσυχος και αφανής ο Γεωργιάδης όπως θέλει να δείχνει. αλλά μάτι που κόβει.

Βάλτε σε όλα αυτά μέσα και τον ΛΑΟ ΠΑΟΚ που με την ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στους διοικούντες της ΠΑΕ (ίσως απο τις λίγες φορές που συμβένει κάτι τέτοιο) τότε έχουμε ένα τρίπτυχο μεγάλων επιτυχόντων που μπορούν να κάνουν μεγαλύτερες υπερβάσεις απο όσο φανταζόμαστε.

Όσο για τον Σάντος καλό είναι να ακούμε την γλώσσα της αλήθειας που χρησιμοποιεί μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα κάποιος πρέπει να μας προσγειώνει απότομα καμιά φορά και να μην ονειρευόμαστε πράγματα ανύπαρκτα μιας και ο καθένας μας φαντάζεται τον ΠΑΟΚ όπως αυτός νομίζει, αγνοώντας λόγω της έντασης του πάθους του ο καθένας μας και τα προβλήματα της ομάδας.
Χθες ήταν πολλά σήμερα λιγότερα και αύριο ακόμα λιγότερα.
Καλό να μιλάμε καλύτερο σήμερα να ακούμε στην κατάσταση που βρισκόμαστε πράγμα που ακόμα δεν έχουμε μάθει να κάνουμε σωστά.

Με τέτοια συνταγή και με τον Σάντος για πολύ περισσότερα απο 3 χρόνια πιστεύω πως θα γίνουμε και η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει Ευρωπαικό τίτλο απο την Ελλάδα σε συλλογικό επίπεδο.

Πρόπερσι πολλοί λέγαμε για Δ εθνική λόγω χρεών.
Πέρσι 9οι με δυσκολία.
Φέτος έγινε αυτό που ήταν να γίνει του χρόνου.
Του χρόνου εκτιμώ να το παλέψουμε περισσότερο ανάμεσα σε ομάδες που θα είναι ποιο βελτιωμένες σε σχέση με φέτος σε κάθε επίπεδο και τα πράγματα θα είναι ακόμα ποιο δύσκολα σε σχέση με φέτος για εμάς μην ξεχνάμε ότι οι άλλοι δεν έχουν προβλήματα οικονομικά τουλάχιστον.

Αν παραμείνει η κατάσταση αυτή όμως και μετά το πλάνο 3ετίας που μπορεί να έχουν προκύψει και άλλα ζητήματα όπως η ΑΜΚ να έχει συντελεσθεί απο 50000 μέλη αντί για 10000, τα διαρκείας να είναι 30000 αντί για 20000, επίσης ο ερασιτέχνης με το ενιαίο ψηφοδέλτιο του απο όλες τις παρατάξεις που είναι διχασμένος σήμερα να έχει βρεί τον δρόμο του μιας και ο ένας θα ελέγχει τον άλλον πλεον και οι καθαρές αποφάσεις του έξω απο συμφέροντα να συντελούν στην πρόοδο του συλλόγου και την απόλυτη ορθή οργάνωση σε όλα τα τμήματα και όχι μόνο του ποδοσφαίρου με αποφάσεις που θα παίρνονται στο PAOK SPORTS ARENA ή στην Τούμπα απο όλους τους μετόχους τότε θα έχει δημιουργηθεί το μεγαλύτερο κίνημα Λαικής Βάσης και σίγουρα ο δικέφαλος θα απαλλαχθεί απο την σημερινή μίζερη κατάσταση και το σύμβολο του θα αποκτήσει εκτός απο ασπρόμαυρο χρώμα την αξία ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ.
Πράγματα που όχι απλά αρμόζουν στην ιστορία του ΠΑΟΚ να γίνουν εν καιρώ αλλά επιβάλλονται κιόλας μάλιστα σε κάτι που έχει ξεπέσει για τόσα χρόνια.
Αυτή είναι η νεα απαίτηση της ΛΑΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΟΚ και είμαι σίγουρος πως και εσείς μέσα σας το αισθάνεστε όπως και εγώ ότι έρχετε.

Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να συμβιβαστούμε με τον μοναδικό εχθρό μας που μπορεί να μας κάνει ζημιά και δεν είναι άλλος απο τον χρόνο.
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Αν και δε τα διαβασα ολα οσα εγραψε ο Gash,συμφωνω γενικα μαζι του...

PS Μπραβο στην εφημεριδα δικεφαλο που εβαλε αφισα τον Σαντος εχθες :)
Φανταζομαι τσατιλες οσοι δεν τον χωνευουν :) μεχρι και σε βελακια μπορει να δουμε τη φατσα του :)
Ετσι για να σκασετε :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Με ποιο λίγα λόγια για τους τεμπέληδες αναγνώστες.

1ον Ποτέ δεν ξεφούσκωσε η ομάδα όπως περίμεναν κάποιοι τον Ιανουάριο με την φράση ''θα κάνει κοιλιά η ομάδα''.

2ον ο Βάζελος με προπονητή Τεν Κάτε έχει στο όριο των καρτών 6 παίχτες!

Αυτό ονομάζεται σωστή διαχείρηση υλικού μήπως??
Το ότι σκοράρανε παίχτες που πολλοί αμφισβητούσαν επίσης σωστή διαχείρηση υλικού δεν ονομάζεται?
Και μάλιστα όλοι έτοιμοι για τα Play off.
Είδωμεν και την συνέχεια στα play off.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Φερνάντο Σάντος έκανε δηλώσεις σχετικά με το πρόγραμμα των πλέι οφ, όπου ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον Παναθηναικό στην πρεμιέρα λέγοντας: «Δεν με απασχολεί το θέμα της κλήρωσης. Ξέρουμε ότι είναι μία δύσκολη μίνι διαδικασία, θα δώσουμε έξι παιχνίδια σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στόχος μας να ξεκινήσουμε όσο πιο δυνατά με μία νίκη, γι’ αυτό και θα προετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα και αυτό θα κάνουμε τώρα».

Για το αν ο αγώνας με τον Παναθηναικό στη πρεμιέρα είπε: «Και τα έξι παιχνίδια είναι σημαντικά όχι μόνο το πρώτο, δεν μας ενδιέφερε η κλήρωση γιατί θα παίζαμε με όλους είτε στην αρχή είτε μετά. Σίγουρα βέβαια λόγω εμπειρίας πάντα το πρώτο είναι το πιο σημαντικό, ανεξάρτητα αν παίζουμε με τον Παναθηναικό, την ΑΕΚ ή την Λάρισα».

Ο Φερνάντο Σάντος σε ερώτηση αν με τρεις νίκες στην Τούμπα θα «καθαρίσει» την δεύτερη θέση είπε: «Όχι δεν εξασφαλίζεις την πρώτη θέση με τρεις νίκες εντός έδρας, ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με τρεις βαθμούς αλλά και οι υπόλοιποι δεν ξεκινάνε με μηδέν. Είναι διαφορετικό σε σχέση με τους ομίλους του Champions League όπου όλοι ξεκινάνε με μηδέν βαθμούς. Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό».

Για την προετοιμασία που θα κάνει ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη είπε: «Είναι μία μίνι προετοιμασία όχι μόνο για τώρα, αλλά και για την προετοιμασία που θα γίνει τον επόμενο χρόνο. Για εμάς η προετοιμασίας της επόμενης σεζόν ξεκινάει από τώρα, όχι από την περίοδο που θα πάμε στην Ολλανδία».

Στην συνέχεια μίλησε ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Κώστας Χαλκιάς που είπε: «Κάποια στιγμή θα παίξουμε με όλους, είναι θετικό ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Θα βρούμε απέναντι μας την ομάδα που θέλει πιο πολύ από τον καθένα να βγει στο Champions League. Εύκολο το κάνεις εσύ το παιχνίδι αλλά και δύσκολο σε σχέση με την απόδοση. Αν δείξουμε τον ίδιο εαυτό όπως και στο πρωτάθλημα θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε για να έχουμε καλύτερη συνέχεια. Το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής δεν θα καθορίσει 100% τι θα γίνει, αλλά αν πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα θα βοηθήσει σημαντικά. Για εμάς είναι επιθυμία και επιτυχία να βγούμε στο Champions League. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Αναφερόμενος στον έναν βαθμό διαφορά που έχει με τον Παναθηναικό, σε συνδυασμό με την δεύτερη θέση που κατέκτησε στην κανονική περίοδο είπε: «Δεν είναι μεγάλο προβάδισμα, είναι πάντως μία σημαντική λεπτομέρεια σε περίπτωση ισοβαθμίας, δεν το κοιτάμε αλλά θα επιδιώξουμε την μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών».
http://www.metropolisradio.gr/8730

Άσε ρε Σάντος τώρα να ουμ΄...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

gash04 έγραψε:Με ποιο λίγα λόγια για τους τεμπέληδες αναγνώστες.

1ον Ποτέ δεν ξεφούσκωσε η ομάδα όπως περίμεναν κάποιοι τον Ιανουάριο με την φράση ''θα κάνει κοιλιά η ομάδα''.

2ον ο Βάζελος με προπονητή Τεν Κάτε έχει στο όριο των καρτών 6 παίχτες!

Αυτό ονομάζεται σωστή διαχείρηση υλικού μήπως??
Το ότι σκοράρανε παίχτες που πολλοί αμφισβητούσαν επίσης σωστή διαχείρηση υλικού δεν ονομάζεται?
Και μάλιστα όλοι έτοιμοι για τα Play off.
Είδωμεν και την συνέχεια στα play off.
Πολύ σωστά τα λες....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”