Φανέλα ΠΑΟΚ
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
- Σουριναμέζος
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Θεωρώ ότι το πως φαίνεται το σήμα έχει να κάνει με το πως δένει με την εκάστοτε φανέλα, σε μια φανέλα με μοντέρνα αισθητική και σχεδιασμό (όπως οι περσινές τρεις) ταιριάζει ξεκάθαρα το νέο σήμα του συλλόγου. Σε φανέλες με vintage αισθητική θεωρώ ότι αυτό σήμα δένει πολύ καλύτερα. Στα δικά μου μάτια τουλάχιστονrainmaker έγραψε:Αυτή η φανέλα είναι όντως καλύτερη απ' την πρώτη, αλλά συγγνώμη το σήμα δεν είναι ωραίο.
Μπορεί να μας θυμίζει διάφορα αλλά αντικειμενικά το σημερινό σήμα της ομάδας είναι απείρως ανώτερο τεχνικά και ποιοτικα
εμένα μου άρεσαν και οι δύο
η ασπρόμαυρη μου άρεσε γιατί λίγο ξεφεύγει από τη ρίγα και γίνεται μοτίβο - pattern. Είναι τόσες οι ρίγες που δεν τη λές ριγέ αλλά με με ριγωτό σχέδιο. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.
Η λευκή, συμφωνώ ότι δένει με το παλιό σήμα και κάνει ένα ωραίο ρετρό σύνολο.
Μένει να δούμε πιο χρώμα θα επιλεγεί στην τρίτη. Η περσινή γαλάζια μου φαινόταν εντελώς πυτζάμα, αλλά στο γιο μου άρεσε και την προτίμησε από τις άλλες δύο. Εγώ πήρα τη μαύρη που φοριέται και σε κοινωνικές εκδηλώσεις.
η ασπρόμαυρη μου άρεσε γιατί λίγο ξεφεύγει από τη ρίγα και γίνεται μοτίβο - pattern. Είναι τόσες οι ρίγες που δεν τη λές ριγέ αλλά με με ριγωτό σχέδιο. Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.
Η λευκή, συμφωνώ ότι δένει με το παλιό σήμα και κάνει ένα ωραίο ρετρό σύνολο.
Μένει να δούμε πιο χρώμα θα επιλεγεί στην τρίτη. Η περσινή γαλάζια μου φαινόταν εντελώς πυτζάμα, αλλά στο γιο μου άρεσε και την προτίμησε από τις άλλες δύο. Εγώ πήρα τη μαύρη που φοριέται και σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

- pirate_salonica
Μάλλον κάποιου είδους μπλε θα είναι η τρίτη... όπως τα περισσότερα τελευταία χρόνια /την "εποχή Σαββίδη" (από 13/14 και μετά)
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αυτή μάλιστα.
Η περσυνή μαύρη με τη μαυρογκρί ρίγα πάντως νομίζω ότι θα περάσουν χρόνια να την ξεπεράσουμε.
Η περσυνή μαύρη με τη μαυρογκρί ρίγα πάντως νομίζω ότι θα περάσουν χρόνια να την ξεπεράσουμε.
- Σουριναμέζος
Από την σεζόν 13-14 και μετά για τρίτη φανέλα είχαμε:pirate_salonica έγραψε:Μάλλον κάποιου είδους μπλε θα είναι η τρίτη... όπως τα περισσότερα τελευταία χρόνια /την "εποχή Σαββίδη" (από 13/14 και μετά)
2013-14
Πορτοκαλί (φορέθηκε με την Αναγέννηση Καρδίτσας νομίζω μόνο μια φορά)
2014-15
Ανοιχτό Γαλάζιο (δεν φορέθηκε ποτέ!)
2015-16
Παραλλαγής (είχε φορεθεί αρκετά)
2016-17
Σκούρο Μπλε (φορέθηκε μεταξύ άλλων στο Amsterdam Arena)
2017-18
Γαλάζια (φορέθηκε σίγουρα στους αγώνες με τα Τρίκαλα για το κύπελλο)
2018-19
Πορτοκαλί (φορέθηκε στον αγώνα στο Γεντί Κουλέ και αντικαταστάθηκε επειδή έδειχνε σαν κόκκινη στον τηλεοπτικό φακό με άλλη επίσης πορτοκαλί που φορέθηκε στο Stamford Bridge)
2019-20
Μπλε (φορέθηκε στους αγώνες με τον ΟΦΗ στα πλέι οφ)
Συνεπώς κάποια απόχρωση του μπλέ και πορτοκαλί είναι τα πιθανότερα χρώματα. Βέβαια δεν αποκλείεται να είναι και μαύρη καθώς δεν είναι λίγες οι χρονιές που η ομάδα είχε ασπρόμαυρη, άσπρη και μαύρη χωρίς να υπάρχει κάποια με περίεργο χρώμα. Πολύ χαρακτηριστική η σεζόν 11-12 με μπόλονι που στον εκτός έδρας αγώνα με την Ουντινέζε καθώς δεν είχαμε φανέλα με κάποιο άλλο χρώμα οι παίκτες αγωνίστηκαν με την μπλε φανέλα που μέχρι τότε φορούσαν οι τερματοφύλακες γιατί ΠΑΟΚ είσαι. Επίσης ένα χρώμα που έχει φορεθεί κάποιες φορές αλλά έχουμε χρόνια να δούμε είναι το μωβ που είχε φορεθεί τελευταία χρονιά την σεζόν 12-13 με Δώνη αλλά και στις αρχές των zeroes
Εντάξει μιλάμε για ευτυχία.
Όταν η λευκή μπορεί να γίνει κούκλα.
Εποχές Σκαρτάδου!!!
Τι να πούμε για τη macron τα έχουμε δει όλα και ακόμα μας εκπλήσσει σε συνδυασμό με τα θέλω της ομάδας προφανώς. Ήξερα ότι θα έχουμε μαύρη και φέτος οπότε δεν περίμενα άσπρη. Ίδωμεν.
Όταν η λευκή μπορεί να γίνει κούκλα.
Εποχές Σκαρτάδου!!!
Τι να πούμε για τη macron τα έχουμε δει όλα και ακόμα μας εκπλήσσει σε συνδυασμό με τα θέλω της ομάδας προφανώς. Ήξερα ότι θα έχουμε μαύρη και φέτος οπότε δεν περίμενα άσπρη. Ίδωμεν.
Ωραία φανέλα η λευκή αλλά γενικά το άσπρο χρώμα δεν μου αρέσει. Προτιμώ την ριγέ. Σαν τρίτο χρώμα, που νομίζω υποχρεωτικά πρέπει να είναι κάποιο άσχετο, θα ήθελα πολύ κάτι σε χακί ή κυπαρίσσι.

- pirate_salonica
Αν είναι να πάμε σε κάτι σαν... πράσινο, δεν πάμε καλύτερα στο ξερωγωπωςτολεν που είχε πέρσι στην δεύτερη η Ίντερ που το έχουν και πολλές ομάδες τώρα τελευταία και πουλάει και πολύ;

- john4serres
-
-