Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικά

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Κατάταξη του ΠΑΟΚ στις βαθμολογίες της UEFA -- Στατιστικ

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Δεν μπορεί να ανοιχτεί θέμα - Πόσο κάνει 1+1 -
και να υπάρχει ο κάποιος με την γνώμη του να λέει πως μάλλον κάνει 11
Μια τέτοια γνώμη είναι κωλοτρυπίδα

1+1=2

Σε όλες τις παραπάνω αποτυχίες,έβγαινε ο ραδιοφωνατζής και έλεγε ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Για να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα
Και έβγαινε ο μέσος ΠΑΟΚτσης στο fb και έλεγε ποιο γιουροπαλιγκάκι
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

και εδώ και 782 χρόνια χαρήκαμε κι ολας,
με 779 αποτυχίες στο γιουροπα για να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και πήραμε τελικά....1

Και πήγαιναν τα κοροϊδα της Σάλτζμπουργκ με από 13 σφαλιάρες στα προκρ. C.L
και κάνανε κάτι χαζά 6 στα 6 στο γιουροπάκι έπερναν κάτι χαζολεφτά 570.000 χ 6 για κάθε νίκη,πέρα από τα 8-10 εκ με το καλημερα των ομίλων,και έκαναν και καμιά μεταγραφή παραπάνω που μπορεί να έκανε την όλη διαφορά και έπερναν και ΚΑΘΕ χρόνο πρωτάθλημα και στην χώρα τους...

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ....ΡΕ.....

Για τόσο ζώα μιλάμε

Και διάβαζες με περηφάνεια τον συνοπαδό σου στο fb να σου λέει ποιος το γαμάει το γιουροπάκι,εγω το πρωτάθλημα θέλω (και την μόνικα μπελούτσι,χωρίς να βγω απ την χώρα μου,όμως,να έρθει αυτή να βρει βρει,εδώ στο χωριο,θα το κάνουμε δίπλα στην γούρνα)

Και έβλεπαν όλες οι διοικήσεις τον παλμό των οπαδών και έλεγαν,νταξει μωρε καλα θα ταν να περάσουμε,αλλα δεν έγινε και τίποτα

Στην 22 ετή παράδοση με τον Ολυμπιακό,όλοι ήξεραν,διοικηση και παίκτες πως το ματς πρέπει να παρθεί
ΤΕΛΟΣ

Δεν μπορούσαν να αποφύγουν τις ενεσεις πόρωσης, τα λαικά δικαστήρια, την τρέλα, την δίψα, το πάθος.....

Βλέπει κανείς τέτοια δίψα και πάθος απο τους οπαδούς για τα ευρωπαικά;
Τα οποιαδήποτε ευρωπαικά ματς;

Οπότε και ο εκάστοτε παίκτης με ενα διετές πέρασμα απ την ομάδα στα παπάρια του.

Οπότε ας μην παραπονιόμαστε,έχουμε τις ευρωπαικές πορείες που μας αξίζουν

Ότι δίνεις σαν οπαδός,παίρνεις

22 χρόνια με τον Ολυμπιακό έδωσες λύσσα πόρωση,δάγκωμα στο λαιμό,ταχυκαρδίες,αίμα,μίσος
Όλοι ξέρουμε τι πήραμε πίσω σαν αντάλλαγμα.

Από το 97 και μετά ας πούμε (μετά την 5 ετη αποχή)
έδωσες για 22 χρόνια ζεστούτσικα, προς κυριλέ, προς (fb εποχή) χλιαρά μηνυματάκια από τον Μπάμπη απ το αρδραμέρι προς τους παίκτες και την διοικηση
Νταξ μωρε πιο γιουραπάκι,του χρόνου θα γαμάω την μπαρτσελόνα μες τον ναο
Συνεχίστε παίκτες να τον παίζετε με τα εστερσούντια και τις σλοβανίδες,εγω είμαι μονο για μεγάλα πράματα

Α...και φέρτε μου τον Άγιαξ να τον σκίσω...Ναι φυσικά...Ποιος άγιαξ τώρα,το γατάκι

Αν φέτος οι παίκτες κατεβούν να παίξουν όπως με ολυμπιακό αεκ αρη στην τουμπα (play-off)
επειδή δεν γουστάρουν τον προπονητη,ή επειδή δεν πέτυχε το μήνυμα στο mni-stagram
ή επειδή μάλωσε η συννεφάδα τους με τον μπατζανάκη του συμπαίκτη τους και τώρα πια δε μιλιούνται,τις ίδιες πίπες θα δούμε και φέτος

Αν δεν τους τριχτούν τα δόντια για να καταλάβουν πως αυτά τα ματς είναι ζωής και θανάτου,και όποιος μπει στο γήπεδο πρέπει να κάνει το ματς της ζωής του,τότε καληνυχταααααα
και όνειρα γλυκά

Εικόνα απ το μέλλον

Έτος 2087: Κλήρωση Αγιαξ - ΠΑΟΚ

Μέσος οπαδός ΠΑΟΚ:

Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις του κλέφτη...... φέτος 35 του κλέφτη δε μου γλιτώνεις κυριε Άγιαξ

Έτος 2114: Κλήρωση Αγιαξ - ΠΑΟΚ

Έχουμε τις ευρωπαικές πορείες που μας αξίζουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 04 Αύγ 2020, 12:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ολοσωστος από την αρχή μέχρι το τέλος.

Θυμάμαι πέρσι που παίζαμε με τον Άγιαξ να διαβάζω σε ξένα φορουμ πολλούς να ρωτάνε με απορία "καλά είναι δυνατόν ο Άγιαξ που έπαιξε ημιτελικό Τσάμπιονς να παίζει προκριματικά και η Σάλτσμπουργκ που δεν έχει παιξει ποτέ Τσάμπιονς να είναι απευθείας στους ομίλους;". Και έλεγαν όλοι αυτό που λες. Η Σάλτσμπουργκ είχε πιάσει το νόημα και σιγά σιγά ανέβασε το ρανκινγκ της Αυστρίας.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Doomlord4 έγραψε:Δεν μπορεί να ανοιχτεί θέμα - Πόσο κάνει 1+1 -
και να υπάρχει ο κάποιος με την γνώμη του να λέει πως μάλλον κάνει 11
Μια τέτοια γνώμη είναι κωλοτρυπίδα

1+1=2

Σε όλες τις παραπάνω αποτυχίες,έβγαινε ο ραδιοφωνατζής και έλεγε ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Και έβγαινε ο μέσος ΠΑΟΚτσης στο fb και έλεγε ποιο γιουροπαλιγκάκι
ΚΑΛΥΤΕΡΑ

και εδώ και 782 χρόνια χαρήκαμε κι ολας,
με 779 αποτυχίες στο γιουροπα για να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και πήραμε τελικά....1

Και πήγαιναν τα κοροϊδα της Σάλτζμπουργκ με από 13 σφαλιάρες στα προκρ. C.L
και κάνανε κάτι χαζά 6 στα 6 στο γιουροπάκι έπερναν κάτι χαζολεφτά 570.000 χ 6 για κάθε νίκη,πέρα από τα 8-10 εκ με το καλημερα των ομίλων,και έκαναν και καμιά μεταγραφή παραπάνω που μπορεί να έκανε την όλη διαφορά και έπερναν και ΚΑΘΕ χρόνο πρωτάθλημα και στην χώρα τους...

ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ....ΡΕ.....

Για τόσο ζώα μιλάμε

Και διάβαζες με περηφάνεια τον συνοπαδό σου στο fb να σου λέει ποιος το γαμάει το γιουροπάκι,εγω το πρωτάθλημα θέλω (και την μόνικα μπελούτσι,χωρίς να βγω απ την χώρα μου,όμως,να έρθει αυτή να βρει βρει,εδώ στο χωριο,θα το κάνουμε δίπλα στην γούρνα)

Και έβλεπαν όλες οι διοικήσεις τον παλμό των οπαδών και έλεγαν,νταξει μωρε καλα θα ταν να περάσουμε,αλλα δεν έγινε και τίποτα

Στην 22 ετή παράδοση με τον Ολυμπιακό,όλοι ήξεραν,διοικηση και παίκτες πως το ματς πρέπει να παρθεί
ΤΕΛΟΣ

Δεν μπορούσαν να αποφύγουν τις ενεσεις πόρωσης, τα λαικά δικαστήρια, την τρέλα, την δίψα, το πάθος.....

Βλέπει κανείς τέτοια δίψα και πάθος απο τους οπαδούς για τα ευρωπαικά;
Τα οποιαδήποτε ευρωπαικά ματς;

Οπότε και ο εκάστοτε παίκτης με ενα διετές πέρασμα απ την ομάδα στα παπάρια του.

Οπότε ας μην παραπονιόμαστε,έχουμε τις ευρωπαικές πορείες που μας αξίζουν

Ότι δίνεις σαν οπαδός,παίρνεις

22 χρόνια με τον Ολυμπιακό έδωσες λύσσα πόρωση,δάγκωμα στο λαιμό,ταχυκαρδίες,αίμα,μίσος
Όλοι ξέρουμε τι πήραμε πίσω σαν αντάλλαγμα.

Από το 97 και μετά ας πούμε (μετά την 5 ετη αποχή)
έδωσες για 22 χρόνια ζεστούτσικα, προς κυριλέ, προς (fb εποχή) χλιαρά μηνυματάκια από τον Μπάμπη απ το αρδραμέρι προς τους παίκτες και την διοικηση
Νταξ μωρε πιο γιουραπάκι,του χρόνου θα γαμάω την μπαρτσελόνα μες τον ναο
Συνεχίστε παίκτες να τον παίζετε με τα εστερσούντια και τις σλοβανίδες,εγω είμαι μονο για μεγάλα πράματα

Α...και φέρτε μου τον Άγιαξ να τον σκίσω...Ναι φυσικά...Ποιος άγιαξ τώρα,το γατάκι

Εικόνα απ το μέλλον

Έτος 2087: Κλήρωση Αγιαξ - ΠΑΟΚ

Μέσος οπαδός ΠΑΟΚ:

Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη τρεις του κλέφτη...... φέτος 35 του κλέφτη δε μου γλιτώνεις κυριε Άγιαξ

Έτος 2114: Κλήρωση Αγιαξ - ΠΑΟΚ

Έχουμε τις ευρωπαικές πορείες που μας αξίζουν
Τα είπες όλα. Ακόμα και μέσα από τον ΠΑΟΚ, βλ. Άγγελος 2014-15, αλλά και το 2004 (δήλωση: καλύτερα να αποκλειστούμε από το να ανοιχτούμε οικονομικά σαν την αεκ πριν δύο χρόνια=βούτυρο στο ψωμί του Γούμενου) αδιαφορούσαν για την Ευρωπαϊκή πορεία. Και ο Λούτσε που πέτυχε τα πάντα στην Ελλάδα, το 2018 έγραψε την πορεία στον όμιλο του Eu.L. στα υποδήματά του.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Βέβαια μην τα ρίχνουμε όλα στον κόσμο γιατί στην τελική ο κόσμος ούτε μπάλα παίζει, ούτε καθορίζει την στρατηγική της ομάδας.
Και οι διοικήσεις γραμμένη την είχαν (έχουν;) την Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πλάνο και στόχοι, ούτε καν βραχυπρόθεσμα. Για μακροπρόθεσμα γελάμε.
Φέτος για παράδειγμα ποιος είναι ο στόχος μας; Οι όμιλοι του τσουλού, προφανώς, εύκολο. Από κει και πέρα; Αν μπούμε τσουλού τι στόχο έχουμε; Απλά να υπάρχουμε; Αν πάμε Γιουρόπα ποια θα είναι η μίνιμουμ αποδεκτή πορεία; Η απλή παρουσία στους ομίλους θεωρείται επιτυχία;

Κανείς δεν ξέρει και γι'αυτό κανείς δεν θα μας πει.
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Δίκιο έχετε αλλά μη ξεχνάτε κάτι.
Χέστηκε ο σημερινός ποδοσφαιριστής για τη πορεία και τη βαθμολογία της ομάδας την επόμενη τριετία... εδώ 5 καλά ματς κάνει ο κάθε Σταφυλίδης και ο κάθε Γιαννούλης και σου λένε θα πάω εξωτερικό...
Δεν είναι όπως παλιά που ο ΠΑΟΚ ήθελε να αποδείξει πως χτυπάει τα μεγαθήρια επειδή ΔΕΝ μπορούσε στην Ελλάδα!!!
Εδώ ο γαύρος με 800 κύπελλα και μόλις τα τελευταία χρόνια έδωσε βάση στην Ευρώπη. Όχι ότι έκανε και τίποτα σοβαρό δηλαδή. Ούτε στους 8 του Europa δεν έχει πάει απλά μάζεψε πόντους από τους προηγούμενους γύρους.
Καλά αυτά που λέμε για νοοτροπία που περνάει στην ομάδα αλλά μήπως δεν φταίει αυτό;
Με Σάκχοφ, Κάνιας και Καντουρί νομίζεις ότι θα κάνεις πορείες;
Άντε να κάνεις καμιά διπλάρα στυλ Φιορεντίνα που και αυτοί σημαίνει ότι υποτίμησαν το θεσμό...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

PAOK_Antarctica έγραψε:Βέβαια μην τα ρίχνουμε όλα στον κόσμο γιατί στην τελική ο κόσμος ούτε μπάλα παίζει, ούτε καθορίζει την στρατηγική της ομάδας.
Και οι διοικήσεις γραμμένη την είχαν (έχουν;) την Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πλάνο και στόχοι, ούτε καν βραχυπρόθεσμα. Για μακροπρόθεσμα γελάμε.
Φέτος για παράδειγμα ποιος είναι ο στόχος μας; Οι όμιλοι του τσουλού, προφανώς, εύκολο. Από κει και πέρα; Αν μπούμε τσουλού τι στόχο έχουμε; Απλά να υπάρχουμε; Αν πάμε Γιουρόπα ποια θα είναι η μίνιμουμ αποδεκτή πορεία; Η απλή παρουσία στους ομίλους θεωρείται επιτυχία;

Κάνεις λάθος
Ο κόσμος φταίει σε μεγάλο ποσοστό
Παλιά υπήρχε η φωνή του λαού μεσω των συνδέμων

5 σύνδεσμοι
5 φωνές

20 σύνδεσμοι;
20 φωνές

Τώρα και η Σούλα απ το πανόραμα έχει φωνή απο το fb

Αναδημοσίευσε ο Φίλος Γιώργος μια ανάλυση μου για τον δρόμο για τους ομίλους στο fb
και απο κάτω υπάρχει γυναικειο σχόλιο
Ήμαρτον θεε μου,ομαδα δεν έχουμε,θέλουμε και c.l ?

Ok μανδαμ,έχεις δίκιο,ας μην κατεβουμε καν να παίξουμε
Δεν λέω κάτι άλλο γιατι θα είμαι για ισόβιο μπαν

PAOK_Antarctica έγραψε:Βέβαια μην τα ρίχνουμε όλα στον κόσμο γιατί στην τελική ο κόσμος ούτε μπάλα παίζει, ούτε καθορίζει την στρατηγική της ομάδας.
Μια χαρά την καθορίζει ο κόσμος, το αναλύω πιο πάνω.

PAOK_Antarctica έγραψε:Φέτος για παράδειγμα ποιος είναι ο στόχος μας; Οι όμιλοι του τσουλού, προφανώς, εύκολο. Από κει και πέρα; Αν μπούμε τσουλού τι στόχο έχουμε; Απλά να υπάρχουμε; Αν πάμε Γιουρόπα ποια θα είναι η μίνιμουμ αποδεκτή πορεία; Η απλή παρουσία στους ομίλους θεωρείται επιτυχία;

Εγώ έχω μια γνώμη γι αυτό
Εγώ λέω πως ξέρω,αλλα μπορεί και να είναι η ιδέα μου

Βέβαια,γνώμη έχουν και άλλοι 50.000 που γράφουν στο fb

Δεν μπορούν να είναι όλες σωστές

Κάθε ευρωπαικό ματς θα πρέπει να είναι πάνω από οποιοδήποτε άλλο
Είτε C.L
Είτε E.L

Οι παίκτες θα πρέπει να δαγκώνουν λαρύγγια
Να βλέπουν και τον μικρότερο ευρωαντίπαλο σαν τον γάβρο του Κοσκωτά.

Έχω και επιχειρήματα γι αυτό,αλλά είναι απλά η γνώμη μου
Γιατί να μην είναι η δικιά μου, γνώμη /κωλοτρυπίδα και να είναι της μανδαμ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και τι μας νοιάζει τι γνώμη έχει ο καθένας;
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

fossa έγραψε:Δίκιο έχετε αλλά μη ξεχνάτε κάτι.
Χέστηκε ο σημερινός ποδοσφαιριστής για τη πορεία και τη βαθμολογία της ομάδας την επόμενη τριετία... εδώ 5 καλά ματς κάνει ο κάθε Σταφυλίδης και ο κάθε Γιαννούλης και σου λένε θα πάω εξωτερικό...
Χέστηκε,επειδή εσύ του δίνεις το χαλαρό δικαίωμα να χέζεται

Σημερινοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν και σε άλλες ομάδες.
Που έχουν επιτυχίες στην Ευρώπη
Εκείνοι μένουν άχεστοι και νοιάζονται
Γιατί το περιβάλλον της ομάδας ενδιαφέρεται

Και γιατί υπάρχει και η προσωπική ευροφιλοδοξία του παίκτη που εμεις καταφέρνουμε και την ευνουχίζουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τρί 04 Αύγ 2020, 13:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

ΑποστόληςΑ έγραψε:Και τι μας νοιάζει τι γνώμη έχει ο καθένας;
Όταν ο καθένας γίνονται πολλοί,ζητάνε πρωτάθλημα και αποκλεισμό στην ευρώπη
επιρρεάζουν ξεκάθαρα τους στόχους τις ομάδας

Οι διοικήσεις επιρρεάζονται ΠΑΝΤΑ από τον παλμό και τα θέλω των οπαδών
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στη δεκαετία του 1970 που η ομάδα είχε 16-17 παίκτες ξεκούραζε κομβικούς ενόψει ευρωπαϊκών αγώνων με Λυών και Μίλαν.
Όταν στις εποχές Σαββίδη που έχει 25 παίκτες δεν μπορεί να κάνει ένα rotation της προκοπής για κάποια Βίντι επειδή φοβάται τη Λαμία ή ακόμα χειρότερα δεν μπορεί να αποκλείσει κάποια χωριά ονόματι Γκινγκάμπ, Έστερσουντ ή Σλόβαν, τα λόγια περιττεύουν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι, λόρδε μου, καλόν είναι να κοιτάμε τα θέλω των οπαδών, αλλά μόνο σε πολύ σημαντικά θέματα. Η γενική στρατηγική της ΠΑΕ δεν μπορεί να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τους οπαδούς.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι, λόρδε μου, καλόν είναι να κοιτάμε τα θέλω των οπαδών, αλλά μόνο σε πολύ σημαντικά θέματα. Η γενική στρατηγική της ΠΑΕ δεν μπορεί να επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τους οπαδούς.
Πάντα επιρρεάζεται.
Μοναδική εξαίρεση η φετινή μη απομάκρυνση του Φερρέιρα

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΡΡΕΑΖΕΤΑΙ
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

2Η ΣΕΛΙΔΑ

08/08/2009
Doomlord4 έγραψε:Γιατί κακά τα ψέματα,όσο και καλή ομάδα να γίνουμε,σταθερά και για πολλά χρόνια,ο γαυροβάζελος θα είναι πάντα κοντά στις 2 πρώτες θέσεις, δυστυχώς.
11 χρόνια και 4 μέρες πριν.

Πέρυσι έλεγαν όλοι πως ο Γαβρος θα κάνει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και πως έρχεται αυτοκρατορία

Οπότε και καλως παρατήσαμε την Ευρώπη,αφού θα σαρώνουμε στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα;
ΠΑΟΚ 2020

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν συνταρακτικές κοινωνικοπολιτικές αλλαγές
Να αλλαξει η πρωτεύουσα,να αλλάξουν τα σύνορα να γίνουν πολεμοι,να μας κατακτησει η νορβηγία με πολεμο

Με λίγα λόγια ίσως και ποτέ

Αυτή η χώρα είναι σάπια σε μεγάλο βαθμό.

Όταν έχεις συνδέσει συναισθηματικά 3.000.000 κόσμο με μια ε.ο
σε έναν νομό σάπιο που παιρνονται και επιρρεάζονται πολιτικές αποφάσεις
και ο πιο αγνος τους φίλαθλος,ποτέ δεν θα θελήσει την κάθαρση και τον αφανισμό τους.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Doomlord4 έγραψε:2Η ΣΕΛΙΔΑ

08/08/2009
Doomlord4 έγραψε:Γιατί κακά τα ψέματα,όσο και καλή ομάδα να γίνουμε,σταθερά και για πολλά χρόνια,ο γαυροβάζελος θα είναι πάντα κοντά στις 2 πρώτες θέσεις, δυστυχώς.
11 χρόνια και 4 μέρες πριν.

Πέρυσι έλεγαν όλοι πως ο Γαβρος θα κάνει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και πως έρχεται αυτοκρατορία

Οπότε και καλως παρατήσαμε την Ευρώπη,αφού θα σαρώνουμε στην Ελλάδα.

Αποτέλεσμα;
ΠΑΟΚ 2020

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνουν συνταρακτικές κοινωνικοπολιτικές αλλαγές
Να αλλαξει η πρωτεύουσα,να αλλάξουν τα σύνορα να γίνουν πολεμοι,να μας κατακτησει η νορβηγία με πολεμο

Με λίγα λόγια ίσως και ποτέ

Αυτή η χώρα είναι σάπια σε μεγάλο βαθμό.

Όταν έχεις συνδέσει συναισθηματικά 3.000.000 κόσμο με μια ε.ο
σε έναν νομό σάπιο που παιρνονται και επιρρεάζονται πολιτικές αποφάσεις
και ο πιο αγνος τους φίλαθλος,ποτέ δεν θα θελήσει την κάθαρση και τον αφανισμό τους.
Προσκυνώ
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Τα οαριανά,αυτοί που εμεις δεν υπολογίζουμε καν.....
έδωσαν στους σημερινούς και στους.....εκάστοτε σημερινούς παίκτες τους να καταλάβουν,πως αν δε σκυλιάσουν μεσα στο γήπεδο με τον ΠΑΟΚ,θα είναι εχθροί του οάρεως...

Τελευταία 4 ματς στην τούμπα 4 ισοπαλίες

Μια χαρά επιρρεάζουν οι οπαδοί.

Αν οι παίκτες μας κατεβούν να παίξουν στα ευρωπαικά όπως έπαιξαν στα play-off,τοοοοοσο αδιάφορα
θα πρέπει να τους πει κάποιος ότι θα είναι "εχθροί", του καλού, του ΠΑΟΚ.

Ποιος όμως να τους το πει
Αυτός που πλανάτε οικτρά πως ο ΠΑΟΚ θα μεγαλουργήσει χωρίς Ευρώπη
Αυτός που πλανάτε οικτρά πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο το C.L ;
Αυτός που αν δεν έλεγε δεν ασχολουμε με τον αρη,μπορει να είχαμε 4 νίκες αντί για 4 ισοπαλίες.

Η αύρα της ομάδας και των οπαδών έχει πέσει σε ένα περίεργο λήθαργο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”