Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- kataramenos5
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Αν είμαστε οφφ τοπικ ας τα μεταφέρει κάποιος Μοντ στο τοπικ του ουαρντα
- PAOKevolution
makispaspartou έγραψε:Στο χαχαχαχα σου ελπίζω Σούρμε... Μακάρι να είναι όπως τα λες...
Μακηηηηη σε πάω ρε φίλε με τα 1000

-
Υπάρχουν στο YouTube όλα τα γκολ της φετινής κ της περσινής χρονιάςHermann έγραψε:
Σοβαρά; Γιατί έχω την εντύπωση ότι ήμασταν πολύ καλύτεροι; Φέτος ήμασταν πολύ ανέλπιστοι, δε περίμενα τίποτα από φαουλς+κόρνερς.
Έτσι όπως είδα τον Γκαλίνοβιτς είμαι σίγουρος ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ζιφκο
Πάντως τώρα σε τρεις μέρες πότε προλαβαίνει να έρθει να κλείσει παίχτης να πάει και προετοιμασία κιόλας ...εδώ ο ζβαμπ μπορεί να μην προλαβαίνει
- PAOKevolution
renegade έγραψε:Έτσι όπως είδα τον Γκαλίνοβιτς είμαι σίγουρος ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον ζιφκο

ΕΡΤ 1 στο πρωινο λεει για 2,5 χαρτια το χρονο προταση απο Λουτσεσκου σε Βιερι για 2 χρονια.
Για ένσημα μιά χαρά είναι. Κι εγώ το ίδιο λέω να κάνω με την δουλειά μου σε άλλο επίπεδο βέβαια.
Όσο για το ρόστερ μέχρι τις 25 Αυγούστου όπου είναι το μάτς ζωής και θανάτου για τήν επόμενη χρονιά, θα πάμε ώς έχουμε σύν τον Σβάμπ. Αλλά άν το σκεφτεί κανείς, έχουμε επιστροφές. Έχουμε Ζαμπά και Ουάρντα. Εχουμε Πέλκα (άν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα), Κρεσπούρα άντε να πούμε και Βέρνμπλουμ γιατί κανείς ποτέ δεν ξέρει.
Δεν είναι και άσχημο το ρόστερ.
Όσο για το ρόστερ μέχρι τις 25 Αυγούστου όπου είναι το μάτς ζωής και θανάτου για τήν επόμενη χρονιά, θα πάμε ώς έχουμε σύν τον Σβάμπ. Αλλά άν το σκεφτεί κανείς, έχουμε επιστροφές. Έχουμε Ζαμπά και Ουάρντα. Εχουμε Πέλκα (άν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα), Κρεσπούρα άντε να πούμε και Βέρνμπλουμ γιατί κανείς ποτέ δεν ξέρει.
Δεν είναι και άσχημο το ρόστερ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Έκλαψαbuffalobill4 έγραψε:Αν είμαστε οφφ τοπικ ας τα μεταφέρει κάποιος Μοντ στο τοπικ του ουαρντα

- ΑποστόληςΑ
Ο Warda θα είναι η καλύτερη μεταγραφή μας φέτος!
(η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...)
(η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...)
Λένε κάποιοι καιρό τώρα πως το πρόβλημα στη περίπτωση Φερειρα ήταν το ρόστερ που δεν ταίριαζε στα θέλω του. Δηλαδή με μόνη προσθήκη στα προκριματικά τον Σβαμπ τι ακριβώς περιμένουμε να αλλάξει στην εικόνα της ομάδας;
Εχεις κατι αποριες και εσυ βρε Τζος...
Απλα ξεχναμε ευκολα ή θελουμε να ξεχναμε ευκολα.
Μακαρι να βγει αληθινη αυτη η ψευδαισθηση, πως ο ιδιος ανθρωπος που περσι εδειχνε ανημπορος στον παγκο μας, φετος με διαφορετικο γυμναστη και μια προσθηκη, θα κανει θαυματα. Αλλα δεν το βλεπω πιθανο.
Ειναι στη φυση του ΠΑΟΚτση να ενθουσιαζεται στις προετοιμασιες και να τρωει ξενερωμα στα πρωτα ευρωπαικα...
Μακαρι να ανατρεψει τα δεδομενα!
Παντως οι σκουπες του Γιωργη ακομη να φανουν...
Εκτος αν το προβλημα ηταν ο Βιειρινια και τον σκουπισαμε και σωθηκαμε...
Απλα ξεχναμε ευκολα ή θελουμε να ξεχναμε ευκολα.
Μακαρι να βγει αληθινη αυτη η ψευδαισθηση, πως ο ιδιος ανθρωπος που περσι εδειχνε ανημπορος στον παγκο μας, φετος με διαφορετικο γυμναστη και μια προσθηκη, θα κανει θαυματα. Αλλα δεν το βλεπω πιθανο.
Ειναι στη φυση του ΠΑΟΚτση να ενθουσιαζεται στις προετοιμασιες και να τρωει ξενερωμα στα πρωτα ευρωπαικα...
Μακαρι να ανατρεψει τα δεδομενα!
Παντως οι σκουπες του Γιωργη ακομη να φανουν...
Εκτος αν το προβλημα ηταν ο Βιειρινια και τον σκουπισαμε και σωθηκαμε...