Δεν ρωτήθηκεrainmaker έγραψε:Ο ρεμπε τι είπε;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Στα χαφ ετσι πως παμε στα πρωτα ματς βασικοι θα ειναι οσοι υπαρχουν μαλλον. Δεν θα ειναι θεμα επιλογης.rainmaker έγραψε:Εγώ από αυτά που βλέπω, ένας αντί Σαχοφ είναι.
Δυνατός ψηλός με καλές τοποθετήσεις αλλά όχι παιχταρα και πιθανώς όχι για βασικός
Βέβαια το ποιος θα είναι βασικός και ποιος όχι εξαρτάται από το τι όνειρο θα δει ο Αμπελ για τα συστήματα και τα σχήματα της ομάδας του χρόνου.
Άμα παίξει κανένα 3-7-0 όλοι βασικοί θα είναι απ' τα χαφ
Αυτό το πράγμα να θεωρείτε τον Μαουρισιο,παιχτακι της σειράς δε το έχω καταλάβει.
Παιχτακι των 300 χιλιάδων είναι ο Πολωνός που πήρε η Αεχ,όχι ο Μαου,ακόμα και στα 32 του.
Θεωρώ τίμια την προσφορά μας,αν ισχύουν όσα παραθέτει ο φίλος παραπάνω.
Τώρα αν η ομάδα θέλει νέο αίμα και το δικό μας μάτι άλλους παίχτες,είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Κάποιοι μνημονεύουν ακόμα Σακχοφ και Κανιας και συζητάμε αν ο Μαουρισιο μπορεί ακόμα να σταθεί στον ΠΑΟΚ;
Οκ,ο καθένας έχει τη γνώμη του,απλά πρέπει να ξέρουμε και τι μεγέθους παίχτες μπορεί να προσελκύσει ο ΠΑΟΚ.
Παιχτακι των 300 χιλιάδων είναι ο Πολωνός που πήρε η Αεχ,όχι ο Μαου,ακόμα και στα 32 του.
Τώρα αν η ομάδα θέλει νέο αίμα και το δικό μας μάτι άλλους παίχτες,είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Κάποιοι μνημονεύουν ακόμα Σακχοφ και Κανιας και συζητάμε αν ο Μαουρισιο μπορεί ακόμα να σταθεί στον ΠΑΟΚ;
Οκ,ο καθένας έχει τη γνώμη του,απλά πρέπει να ξέρουμε και τι μεγέθους παίχτες μπορεί να προσελκύσει ο ΠΑΟΚ.
Ισως να ειναι κ αντιΜπισεσβαρ αν οντως παιζει κ δεκαρι...rainmaker έγραψε:Εγώ από αυτά που βλέπω, ένας αντί Σαχοφ είναι.
Δυνατός ψηλός με καλές τοποθετήσεις αλλά όχι παιχταρα και πιθανώς όχι για βασικός
Βέβαια το ποιος θα είναι βασικός και ποιος όχι εξαρτάται από το τι όνειρο θα δει ο Αμπελ για τα συστήματα και τα σχήματα της ομάδας του χρόνου.
Άμα παίξει κανένα 3-7-0 όλοι βασικοί θα είναι απ' τα χαφ
Δεν θα μου εξέπληττε αν πουλουσαμε Μπισε σε καμια αραβια...
Και θα ειχαμε εναν παιχτη στη θεση του π μπορει να παιξει κ σε 3αδα χαφ και μπροστα απο 2 χαφ ως δεκαρι.
Και θα παμε και για ακομη ενα χαφ..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αντε φερε και Carlos Eduardo αντι καντουρι και γιναμε... και τελος εναν μενσα...
Καλά μη φάτε..
Ενδιαφέρον από αραπιά για τον σβαμπ γράφει το θεσσπορ
https://thessports.gr/soccer/%ce%b5%ce% ... %bc%cf%80/
Ενδιαφέρον από αραπιά για τον σβαμπ γράφει το θεσσπορ
https://thessports.gr/soccer/%ce%b5%ce% ... %bc%cf%80/
Μέχρι τις 10 Αυγούστου,δεν πιστεύω ότι θα πουληθεί-φύγει παίχτης.
Εκτός φυσικά από τους δύο που μένουν ελεύθεροι,οι οποίοι βέβαια και οι δύο είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα,πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ.
Πιστεύω ότι θα περιμένουν να βγει αντίπαλος και μετά θα παρθούν αποφάσεις.
Εκτός φυσικά από τους δύο που μένουν ελεύθεροι,οι οποίοι βέβαια και οι δύο είναι σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα,πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να συνεχίσουν στον ΠΑΟΚ.
Πιστεύω ότι θα περιμένουν να βγει αντίπαλος και μετά θα παρθούν αποφάσεις.
Το να μην ρωτήθηκε καν ο ρεμπε μόλις προσλήφθηκε, το βρίσκω απίθανο.
Ακόμα και για λόγους στοιχειωδους ευγένειας όταν μόλις προσλαμβάνεις κάποιον αν μη τι άλλο συζητάς τα βασικά μαζί του, δεν του κρύβεις τα τόσο προφανή.
Από εκεί και πέρα κανείς δε θα χαιρόταν πιο πολύ από μένα αν πουλουσαμε Μπισε, αλλά το να αντικαταστήσουμε έναν τεχνιτη παίκτη με κάποιον που είναι μεν παραγωγικός και δυνατός αλλά κάνει μπαμ ότι δεν είναι τόσο φαντεζι, για να το θέσω ευγενικά, μου φαίνεται τεράστιο λαθος
Ακόμα και για λόγους στοιχειωδους ευγένειας όταν μόλις προσλαμβάνεις κάποιον αν μη τι άλλο συζητάς τα βασικά μαζί του, δεν του κρύβεις τα τόσο προφανή.
Από εκεί και πέρα κανείς δε θα χαιρόταν πιο πολύ από μένα αν πουλουσαμε Μπισε, αλλά το να αντικαταστήσουμε έναν τεχνιτη παίκτη με κάποιον που είναι μεν παραγωγικός και δυνατός αλλά κάνει μπαμ ότι δεν είναι τόσο φαντεζι, για να το θέσω ευγενικά, μου φαίνεται τεράστιο λαθος
ωραια χαρηκαμε μιση μερα
αυτο γιατι γινεται μονο σε εμας οποιον παιχτη κοιταμε να υπαρχουν σφινες και μλκς
αυτο γιατι γινεται μονο σε εμας οποιον παιχτη κοιταμε να υπαρχουν σφινες και μλκς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Τρί 28 Ιούλ 2020, 19:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο φετινος Μπισε ουτε φαντεζι ηταν ουτε καν κανονικος ποδοσφαιριστης.rainmaker έγραψε:Το να μην ρωτήθηκε καν ο ρεμπε μόλις προσλήφθηκε, το βρίσκω απίθανο.
Δεν ξερω αν επανελθει του χρονου...
Εξαλλου εχουμε τον Ντιμπινται για φαντεζι εκει [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
πω, μας γαμησε. εγω θα τους κρατουσα ολους μεχρι το πρωτο ευρωπαικο, ειναι το παιχνιδι που θα καθορισει σε μεγαλο βαθμο το αμεσο μελλον μας. ετσι κι αλλιως θα τραβηξει η μεταγραφικη περιοδος αρκετα.
Στα 34 αν θέλουμε ένα έμπειρο χαφ στην πάγκο αυτός είναι ο Μάου. Καλοί οι πιτσιρικάδες αλλά απαραίτητη η εμπειρία. Να γυρίζει το κεφάλι στον πάγκο ο προπονητής και να βλέπει Μάου και όχι κάτσεobanebane έγραψε:Αυτό το πράγμα να θεωρείτε τον Μαουρισιο,παιχτακι της σειράς δε το έχω καταλάβει.
29 χρονων ειναι, δεν ειναι 35. Μετα απο 3-4 χρονια σε εμας θα παει και αυτος στην ερημο.