Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από joshua »

Dimg4 έγραψε:Ρε τι παθαινεις στην τελευταια προταση? :lol:
Ειχες φετινο Βαλμπουενα? Ποντενσε? Σα? Ελ Αραμπι? Καμαρα?
Οχι. Τι μασουρες και μπουχαλακηδες μου λες.. και μια που ανεφερες μασουρα, αυτος σε παστελωσε προχθες. Ας προσεχαμε να ειχαμε εναν σωστο προπονητη και να μη σου επαιρνε ουτε νικη φετος ο γκει
Εσυ μαλλον δεν καταλαβαινεις και αντε να στο ξαναπω.Καποιοι εγραψαν οτι ο γαυρος εχει ανωτερο ροστερ και εγω σου λεω πως την ικανοτητα ενος ροστερ δεν την κανει η ΦΕΤΙΝΗ εικονα του ,αλλα η συνολικη βαση στοιχειων και καριερας και με βαση αυτα τα 2 ροστερ ειναι καπου στα ιδια, απλα στους δικους μας ετυχε να πεσουν σε εναν τσαρλατανο των παγκων.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

jibbie έγραψε:οι δηλωσεις του καθιστουν πιο επιτακτικη την αναγκη απομακρυνσης του. κατωτερος των περιστασεων.

josh, το να κρυβομαστε ομως πισω απο το δαχτυλο μας σε οτι αφορα την ποιοτητα του ροστερ μας ειναι εξισου επικινδυνο. Αραμπι, Βαλμπουενα, και Γκιγιερμε αυτη τη στιγμη δεν υπαρχουν στο ροστερ μας. για Αραμπι και Βαλμπουενα δε, δεν ειναι θεμα μιας χρονιας ελεω φερειρα το οτι φανηκαν ανωτεροι, εχουν μια μακρα ιστορια την οποια και επιβεβαιωσαν στα μερη μας. θα συμφωνησω οτι οι υπολοιποι παικτες αναδειχθηκαν μεσα απο το ποδοσφαιρικο πλανο του Μαρτινγς.

ΥΓ. τα ιδια εγκληματικα λαθη καναμε περσι το καλοκαιρι, που φωναζαμε εδω μεσα για το οτι ο ανταγωνισμος ενισχυεται εκει που υστερουσε και μεις με μια υπεροψια τα σκορπουσαμε σε ο,τι να ναι επιλογες.
Εσυ δηλαδη περσι το καλοκαιρι αν σου ελεγαν διωξε τον Ακπομ και τον Μπισεσβαρ,τον ιδιο Μπισεσβαρ που καποιοι Ολανδοι το καλοκαιρι αναφερθηκαν μεχρι και για την εθνικη τους και παρε τον Ελ Αραμπι και τον 36χρονο Βαλμπουενα θα ελεγες ναι? Αν σου ελεγαν Στοχ της περσινης πορειας των Τσεχων και Βαλμπουενα θα ελεγες Βαλμπουενα?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Για τον Αραμπι ναι, με κλειστα ματια, μπορεις να ανατρεξεις στα περσινα τοπικ να το επιβεβαιωσεις. Για τον Βαλμπουενα, η περσινη ερωτηση ηταν αν θα θελαμε τον Βαλμπουενα στα ακρα της επιθεσης και η αληθεια ειναι οτι ημουν διχασμενος γιατι εδειχνε οτι παρα τα χρονια του στεκοταν καλα και στην Τουρκια. Με τον Στοχ ομως ημουν σχετικα ικανοποιημενος. Σε οτι αφορα τα χαφ, που ηταν και ο χωρος που θελαμε κατα προτεραιοτητα ενισχυση περσι ομως, θες να σου αναλυσω τις παπαριες που καναμε;

ΥΓ. μη ξεχναμε και τα αληστου μνημης statements εδω μεσα οτι θα ερθουν παικτες που δεν εχουν ξαναρθει ελλαδα :lol:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε δεν σου λεω οτι και εγω δεν ηθελα άλλα πραγματα περσι το καλοκαιρι,μαζι τα λεγαμε.Ουτε καν τον Στοχ δεν ηθελα που ηταν παλια μου καψουρα, αλλα το ροστερ του γαυρου πλην του Γκιγιερμε δεν το ζηλευω με την καμια και δεν το θεωρω επουδενι τον λογο για τον οποιο η διαφορα αυτη τη στιγμη ειναι στους 12 βαθμους
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Με τον Αραμπι υπήρχε ένα ρίσκο γιατί ήταν καμιά 5 χρόνια στις Αραβιες, αλλα εδω ισχύει το ότι πληρώσεις παίρνεις. Είχε θέμα στο γκολ πέρσι ο γαύρος με τον Χασάν και τον Γκερέρο και πήγε και έσκασε 1,8m τον χρόνο στον Ελ Αραμπι που είχε 20+ γκολ κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια. Ε και τους βγήκε. Εμείς είχαμε την εκπληκτική ιδέα να προσπαθήσουμε να εξελίξουμε ταυτόχρονα δύο νεαρούς φορ. Δεν γίνεται έτσι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιο 1,8 τον χρονο βρε ron?
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Τόσα θυμάμαι ότι παίρνει. Μπορεί να παίρνει και 1,3 δεν ξερω. Πάντως κάπου κοντά στο 1,5 είναι ο μισθός του

ΥΓ. Τώρα που ψάχνω βρίσκω 1,3m ότι παίρνει και με τα μπόνους θα φτανει τα 2.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

jibbie έγραψε:Για τον Αραμπι ναι, με κλειστα ματια, μπορεις να ανατρεξεις στα περσινα τοπικ να το επιβεβαιωσεις. Για τον Βαλμπουενα, η περσινη ερωτηση ηταν αν θα θελαμε τον Βαλμπουενα στα ακρα της επιθεσης και η αληθεια ειναι οτι ημουν διχασμενος γιατι εδειχνε οτι παρα τα χρονια του στεκοταν καλα και στην Τουρκια. Με τον Στοχ ομως ημουν σχετικα ικανοποιημενος. Σε οτι αφορα τα χαφ, που ηταν και ο χωρος που θελαμε κατα προτεραιοτητα ενισχυση περσι ομως, θες να σου αναλυσω τις παπαριες που καναμε;

ΥΓ. μη ξεχναμε και τα αληστου μνημης statements εδω μεσα οτι θα ερθουν παικτες που δεν εχουν ξαναρθει ελλαδα :lol:
Βρε jibbie παλιοπαιδο, που θυμηθηκες τις δηλωσαρες αυτες? Κι αν φαγαμε παπα περσι μετα την κατακτηση του νταμπλ...
Φυσικά κι αν οερσι εκεινη την περιοδο ακουγαμε για Ελ Αραμπι και Βαλμπουενα θα τους σνομπαραμε, γτ περιμεναμε να ρθουν παιχταραδες!
Αν ξεραμε βεβαια οτι θα μεναμε με τον αμπαλο κλωνο του Μπισε και του Ακπομ, και οτι οι παιχταραδες τελικα θα χαναν τον δρομο για την Τουμπα, τοτε ναι, μια χαρα θα θελαμε κ Ελ Αραμπι και Βαλμπουενα!
Παντως για μενα τη διαφορα απο τον ΠΑΟΚ την κανουν στον γαυρο ο Γκιγιερμε με τον Καμαρα. Τους θεωρω και τους δυο καλυτερους απο τα χαφ μας, με μια επιφυλαξη για τον Μισιτς που εδειξε φετος διαστημικος!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Ρε δεν σου λεω οτι και εγω δεν ηθελα άλλα πραγματα περσι το καλοκαιρι,μαζι τα λεγαμε.Ουτε καν τον Στοχ δεν ηθελα που ηταν παλια μου καψουρα, αλλα το ροστερ του γαυρου πλην του Γκιγιερμε δεν το ζηλευω με την καμια και δεν το θεωρω επουδενι τον λογο για τον οποιο η διαφορα αυτη τη στιγμη ειναι στους 12 βαθμους
συμφωνω, δεν ειναι αυτος ο λογος.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

joshua έγραψε:Ρε δεν σου λεω οτι και εγω δεν ηθελα άλλα πραγματα περσι το καλοκαιρι,μαζι τα λεγαμε.Ουτε καν τον Στοχ δεν ηθελα που ηταν παλια μου καψουρα, αλλα το ροστερ του γαυρου πλην του Γκιγιερμε δεν το ζηλευω με την καμια και δεν το θεωρω επουδενι τον λογο για τον οποιο η διαφορα αυτη τη στιγμη ειναι στους 12 βαθμους
Εσύ όχι, ο προπονητής σου όμως έχει άλλη άποψη.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μετά και την ενδελεχή ανάγνωση των δηλώσεων του, ομολογώ ότι, με αυτό το "ξέρω ποιος είμαι, ήρθα για τίτλους", έχω μπερδευτεί λιγάκι, σε σχέση με το προηγούμενο μου συμπέρασμα, περί βελούδινου διαζυγίου...
Δεν καταλαβαίνω, επακριβώς, αν φεύγει μένοντας ή αν μένει φεύγοντας, πάντα με την λήξη της σεζόν, όμως...
Θα φανεί, στα επόμενα 2-3 ματσάκια, κυρίως απ την αρχική σύνθεση που θα κατεβάσει, αλλά κι απ τις αλλαγές...
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δηλαδή αν καταφέρει και πάρει την 2η θέση, λόγω ανυπαρξίας των υπολοίπων, θα πρέπει να του δώσουμε κ άλλη ευκαιρία;;
Ελπίζω η ΠΑΕ να μην σκέφτεται έτσι..
icue

Δημοσίευση από icue »

Τωρα γιναν ανυπαρκτοι οι αλλοι; Γιατι μεχρι προχθες θα χαναμε τη δευτερη θεση απο τον προπονηταρα τον Καρερα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Πάντως ο κολκας που τελευταια δειχνει να διαρρεει τα της ΠΑΕ, σημερα αναφερθηκε σε αλλαγη στελεχους στο τιμ, αλλα δεν καταλαβα αν εννοει τον προπονητη ή καποιον απο το τιμ του...
Επισης κανει τρελη αβαντα στα πιτσιρικια κα αλλον αυτο σημαινει οτι του χρονου θα δουμε απόκτηση ελεύθερων παιχτων και προωθηση πιτσιρικαδων...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

icue έγραψε:Τωρα γιναν ανυπαρκτοι οι αλλοι; Γιατι μεχρι προχθες θα χαναμε τη δευτερη θεση απο τον προπονηταρα τον Καρερα.
Ανυπαρκτοι ειναι, απλα η κουλα με καρερα εγινε πιο ορθολογικα στημενη ανυπαρξια [FACE WITH TEARS OF JOY]

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”