ΕΟ-ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & παρελειπόμενα
Re: ΕΟ-ΠΑΟΚ 2-0 Σχόλια & παρελειπόμενα
Συμφωνώ για Λημνιό και όχι μόνο αυτό, άλλη μία ώρα σέντρες.
Ρε Γκόραν,ναι έχασαν κι αυτοί, αλλά πάλι έβαλαν 2. Εμείς πάλι πετάξαμε ΟΛΕΣ τις ευκαιρίες μας.
Ρε Γκόραν,ναι έχασαν κι αυτοί, αλλά πάλι έβαλαν 2. Εμείς πάλι πετάξαμε ΟΛΕΣ τις ευκαιρίες μας.
3-4 συνολικό σκορ στο 85 με παίχτη που ήρθε από την εξέδρα και έκλεψε την μπάλα. Στο πρώτο ματσάκι ένα γκολακι ακόμα δώρο οφσάιντ . Χωρίς 17 παίχτες με πιτσιρικάδες βασικούς κλπ. Ποσό αυτοκτονήσαμε φέτος ρε πούστη μου. Δλδ ποσό δύσκολο ήταν να σε κόψει να βάλεις 3 χαφ να ματσαρουν τα 3 δικά τους;ποσά ματς θα έχανες από τον γκει με αυτό το σχήμα. Όσο κακή χρόνια και αν κάναμε όσο άτυχοι ήμασταν φέτος τους έκανες δώρο το Νταμπλ. Κρίμα αλήθεια όχι Γτ δεν πήραμε τπτ αλλά γιατί βγήκατε όλοι άχρηστοι.
Αν όλοι ήταν τόσο καλοί, γιατί χάσαμε?Shaman4 έγραψε:Ουτε κι εγω πειθομαι απο τον Αμπελ. Ειναι μεγαλη συζητηση και δεν θα επεκταθω. Αλλα θελω να μην τα ισοπεδωσουμε ολα οσον αφορα στους παικτες.
Αυτη η ομαδα εφερε δυο πρωταθληματα και τρια κυπελλα και λογικα κλεινει τον κυκλο της.
Παρολαυτα, δεν βλεπω αδιαφορια με καποιες εξαιρεσεις ισως.
Χθες ειδαμε εναν Ελ Καντουρι να τα δινει πραγματικα ολα.
Δεν ξερω τι γκομενα εχει και τι μαλι κανει ο Γιανουλης, αλλα ειναι μια χαρα.
Ματος παππους αλλα τα δινει ολα.
Ιγκνασον βαρελα πολυ καλοι.
Ο Εσιτι οτι μπορει το κανει, και ειναι καλος.
Μαουρισιο, λημνιος, Ακπομ, νομιζω παιξανε οτι μπορουσανε.
Οταν μπηκαν Στοχ, σφιντερσκι γυαλιζε το ματι τους και παιξανε καλα.
Δηλαδή ο Πασχαλάκης που δεν ξέρει τι κάνει όταν έρχεται αντίπαλος απέναντί του, ήταν καλός?
Ο Ίγκασον που αντί να διώξει τη μπάλα προσπαθεί τσαλιμάκια με το τακούνι και τρώμε το γκολ, ήταν "πολύ καλός"?
Ο Λημνιός που για άλλο έναν αγώνα σκουντουφλούσε πάνω στους αντιπάλους και σημάδευε τα περιστέρια ήταν ΟΚ?
Ο Γιαννούλης που τις μισές του σέντρες τις έβγαλε πάνω στον Ομάρ, είχε καμία σχέση με άλλα παιχνίδια?
Μάλλον έχουμε τελείως διαφορετική οπτική και απαιτήσεις από παίκτες και ομάδα.
Και άλλες 100 εκτελέσεις φάουλ , να μάθει τι θα πει φάλτσο. Ας μη βάζει γκολ , να μάθει τι θα πει φάλτσο.goran 64 έγραψε:Με καυτό και θολωμένο, ακόμα, μυαλό.... :ugeek:
Άμα βάζανε και τα δύο άχαστα που χάσανε, Μασούρας και γιαραμπί, τετράμπαλο θα γραφε το κοντέρ...![]()
Υ.Γ. Ο Λημνιός πρέπει, καθημερινά, μετά την προπόνηση, να κάνει 100 σουτ, απ το ύψος της μεγάλης περιοχής, με κουντεπιέ, που να βρίσκουν εστία, μέχρι την λήξη του συμβολαίου του ή έστω, μέχρι που να φύγει απ την ομάδα...
Και άλλες 100 προσπάθειες να περάσει τον αντίπαλο του στο 1 με έναν.
Κι αυτά πρέπει να τα κάνει κάθε μέρα μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Μας έχει αγανακτήσει.
- john4serres
Καθομαι και ξαναβλεπω το χθεσινο ματς και απογοητευομαι...
Στο πρώτο ημιχρονο που και καλα πατούσαμε σωστα στο χορταρι, εχουμε απλα μια φλυαρη και ανουσια κυκλοφορία της μπαλας, χωρις να προκυπτει αο πουθενα καποιο συγκεκριμενο πλανο αναπτυξης και επιθεσης!
Κανει μπαμ η διαφορα τρεξιματων και αντοχων αναμεσα στις δυο ομαδες απο το ορωτο σφύριγμα κιολας...
Ο Λημνιος οσες φορες την πηρε του την κλεψαν με χαρακτηριστικη ανεση...
Ο Εσιτι μεχρι το 15 σε 2-3 φασεις τον πιεσαν και εκανε πασα πανω σε αντιπαλο, που απο τυχη δεν προεκυψε φαση...
Ας μην συνεχισω...
δραμα η κατασταση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο πρώτο ημιχρονο που και καλα πατούσαμε σωστα στο χορταρι, εχουμε απλα μια φλυαρη και ανουσια κυκλοφορία της μπαλας, χωρις να προκυπτει αο πουθενα καποιο συγκεκριμενο πλανο αναπτυξης και επιθεσης!
Κανει μπαμ η διαφορα τρεξιματων και αντοχων αναμεσα στις δυο ομαδες απο το ορωτο σφύριγμα κιολας...
Ο Λημνιος οσες φορες την πηρε του την κλεψαν με χαρακτηριστικη ανεση...
Ο Εσιτι μεχρι το 15 σε 2-3 φασεις τον πιεσαν και εκανε πασα πανω σε αντιπαλο, που απο τυχη δεν προεκυψε φαση...
Ας μην συνεχισω...
δραμα η κατασταση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δειγμα της ξενέρωτης κατάστασης ότι ούτε 5 σελίδες, μετά από αποκλεισμό από θρήνο, με υπερ μας σκορ στο 1ο παιχνίδι.
Εργο αμπελ
Εργο αμπελ
- rade paprica
Είδαμε μια χαραμάδα ελπίδας στο πρώτο ημίχρονο με το στήσιμο της ομάδας και την απόδοση της, αλλά δεν αντέξαμε.
Οι αλλαγές μάλλον δείχνουν τα γνωστά προβλήματα που βλέπουμε όλη τη χρονιά...
Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ εντύπωση μου έκανε ο διαιτητής. Μας έχουν φέρει (αλλά και έχουμε φτάσει και με δικές μας ενέργειες) στην άσχημη κατάσταση που βρισκόμαστε, σε μια χρονιά άλλ΄αντ΄άλλων, έχουν αντικειμενικά σαφώς περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης και παρ΄όλα αυτά θεωρείται απαραίτητο το κοράκι και ας είναι και διεθνές. Αυτό ίσως δείχνει ότι το "παιχνίδι" παίζεται ακόμη άγρια και αφήνει ελάχιστες αμφιβολίες για το τι θα επακολουθήσει και του χρόνου σε αυτό το επίπεδο.
Όλα αυτά κάνουν την πρόκριση σε ομίλους να φαντάζει ακόμη πιο απαραίτητη
Οι αλλαγές μάλλον δείχνουν τα γνωστά προβλήματα που βλέπουμε όλη τη χρονιά...
Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ εντύπωση μου έκανε ο διαιτητής. Μας έχουν φέρει (αλλά και έχουμε φτάσει και με δικές μας ενέργειες) στην άσχημη κατάσταση που βρισκόμαστε, σε μια χρονιά άλλ΄αντ΄άλλων, έχουν αντικειμενικά σαφώς περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης και παρ΄όλα αυτά θεωρείται απαραίτητο το κοράκι και ας είναι και διεθνές. Αυτό ίσως δείχνει ότι το "παιχνίδι" παίζεται ακόμη άγρια και αφήνει ελάχιστες αμφιβολίες για το τι θα επακολουθήσει και του χρόνου σε αυτό το επίπεδο.
Όλα αυτά κάνουν την πρόκριση σε ομίλους να φαντάζει ακόμη πιο απαραίτητη
Εγώ ξέρω ότι όποιος συστήνει ή εγγυάται για τον άλλο έχει ευθύνη μετά και ο Σάντος έχει την δική του για το σημερινό κατάντημα. Ας μη μας έριχνε στάχτυ στα μάτια για το πατριωτάκι του. Αυτό δεν του το συγχωρώ ...Shaman4 έγραψε: Ο Αμπελ εκανε συνεχεια λαθη ολη την χρονια. Δεν ειναι αλεπου. Θελω καποιον στυλ Σαντος, Μπολονι, λουτσεσκου.
Δεν ξέρω εσείς, εγώ πάντως κάθε φορά μετά από ήττα που ακούω παίκτες, προπονητή ή διαβάζω ότι η ομάδα έδωσε τα πάντα αλλά έχασε είναι ότι χειρότερο, ότι παθητικότερο, ότι απογοητευτικότερο μπορώ να δεχτώ που κόβει κάθε ελπίδα για το μέλλον αφού δείχνει ταβάνι, μέχρι εκεί είμαστε, χωνέψτε το κλπ. Σφαλιάρα μεγαλύτερη από την ίδια την ήττα και δυστυχώς αποτελεί επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:
Η απογοήτευση είναι μεγάλη και είναι λογικό. Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα πάντα στο γήπεδο, πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για κάτι παραπάνω και από το πρωί της Πέμπτης (25.06) αυτό που κυριαρχεί στο μυαλό όλων, είναι η δουλειά που πρέπει να γίνει για να πετύχει η ομάδα τον τελευταίο της στόχο.
Ας πούνε ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Η παραδοχή ότι δεν μπορούσαμε κάτι καλύτερο δίνοντας τα πάντα είναι ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ χειρότερη και από την ίδια την ήττα καθώς το χειρότερο δεν είναι να χάνεις αλλά να συνηθίζεις σε αυτό και να το αποδέχεσαι ως οργανισμός. Σαν οπαδός δεν θέλω κανείς από την ομάδα μας να μου λέει ότι δώσαμε τα πάντα αλλά χάσαμε. Πόσο παθητική δήλωση είναι που περιέχει μόνο δικαιολογία και ανώμαλη προσγείωση ότι και καλά τι παραπάνω περιμέναμε σαν φίλαθλοι και οργανισμός μέχρι εκεί είμαστε;
Μονο απέναντι στις κορυφαίες ευρωπαικές ομάδες να δεχτώ τέτοιες δηλώσεις που δεν μπορείς να τις ανταγωνιστείς, όχι με την κάθε τυχάρπαστη ομάδα ....
Και δεν είναι μόνο το τι θέλουμε να ακούσουμε αλλά και το τι περνάμε μέσα στην ίδια την ομάδα, Αντί για θυμό και ανάκαμψη περνάμε μια μαλθακή αποδοχή ως εδώ είμαστε. Ανατρέξτε να δείτε πόσες φορές αναφέρθηκε φέτος αυτό το "δώσαμε τα πάντα " και έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν δέχονται ότι αυτό είναι "τα πάντα", τότε αυτό "το πάντα" μας μικραίνει διαρκώς όλο και περισσότερο;
Μονο απέναντι στις κορυφαίες ευρωπαικές ομάδες να δεχτώ τέτοιες δηλώσεις που δεν μπορείς να τις ανταγωνιστείς, όχι με την κάθε τυχάρπαστη ομάδα ....
Και δεν είναι μόνο το τι θέλουμε να ακούσουμε αλλά και το τι περνάμε μέσα στην ίδια την ομάδα, Αντί για θυμό και ανάκαμψη περνάμε μια μαλθακή αποδοχή ως εδώ είμαστε. Ανατρέξτε να δείτε πόσες φορές αναφέρθηκε φέτος αυτό το "δώσαμε τα πάντα " και έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε. Δεν καταλαβαίνουν ότι αν δέχονται ότι αυτό είναι "τα πάντα", τότε αυτό "το πάντα" μας μικραίνει διαρκώς όλο και περισσότερο;

- sourmenetes
- Moderator
Αν το παστελωνε και ο Λημνιός το 0-1 θα λέγαμε αλλα...goran 64 έγραψε:Με καυτό και θολωμένο, ακόμα, μυαλό.... :ugeek:
Άμα βάζανε και τα δύο άχαστα που χάσανε, Μασούρας και γιαραμπί, τετράμπαλο θα γραφε το κοντέρ...![]()
Υ.Γ. Ο Λημνιός πρέπει, καθημερινά, μετά την προπόνηση, να κάνει 100 σουτ, απ το ύψος της μεγάλης περιοχής, με κουντεπιέ, που να βρίσκουν εστία, μέχρι την λήξη του συμβολαίου του ή έστω, μέχρι που να φύγει απ την ομάδα...
Επίσης αν ο Βαρέλα ισοφάρισε πάλι θα λέγαμε αλλα...
Επίσης αν το Πουστοπαιδο δεν ήταν Πουστοπαιδο και το άλλο το βλήμα εξ Ολλανδίας έδινε ένα ελεύθερο, δε θα γινόταν το ανυπαρκτο 2-0...
Με το αν... Δε βγαίνει άκρη..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Λημνιος επρεπε να αφησει τη μπαλα στον Μαουριτσιο ακριβως για τον λογο οτι δεν μπορει να βρει εστια ουτε στο FIFA.
- bersekeros
Πάντως πήρε το αυτί μου πρόσφατα , ότι έχουμε παίκτη ενδεκαδάτο, που αν δεν ήτανε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής ,icue έγραψε:Ο Λημνιος επρεπε να αφησει τη μπαλα στον Μαουριτσιο ακριβως για τον λογο οτι δεν μπορει να βρει εστια ουτε στο FIFA
θα ήταν επαγγελματίας παίκτης
e-sports σε φίφα ή pro