ΕΟ(π@στογαυρος)- ΠΑΟΚ 24/6 21:30
-
Re: ΕΟ(π@στογαυρος)- ΠΑΟΚ 24/6 21:30
Παπαπέτρου Καιπερς γαμιεστε ρε μπασταρδοι. Μπασταρδια γαμω τα σπίτια σας.
Καταρχάς δεν βάζουμε γκολ και όταν έχεις ευκαιρίες σαν του Λημνιου στο πρώτο ημίχρονο , μόνος στο πέναλτι και την στέλνεις έξω,μην περιμένεις πολλά
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
- navigator11
Ο άλλος επέτρεψε αντίπαλο σαν ... σκιά να μπει στο σημείο ακριβώς, που παιζόταν η μπάλα, χωρίς να τον βλέπει ο δικός μας και φάγαμε γκολ. Μιλάμε, συνολικά, για κλοπή. Δηλαδή έχουν συμβεί αθλιότητες και στα 2 παιχνίδια κυπέλλου. Στο όριο του ... ανεξήγητου. Κατά τα λοιπά, ανηλεές κυνηγητό του μπούστη από τις ποδοσφαιρικες αρχές. Και ... αποπροσανατολιστικό να αναφέρεται ότι η διαιτησία και στα 2 παιχνίδια καθόρισε εν ολίγοις την πρόκριση.
- sourmenetes
- Moderator
Η αντίδραση των διαιτητών στη φάση του δεύτερου γκολ δείχνει ότι κάνεις τους δεν ξέρει τι έχουν κάνει.
Πουστοπαιδα!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πουστοπαιδα!!
- thanos-xanthi
τελος η χρονια, εποχες σαρδελας ξανα
συνηθισε η ομαδα να χανει
και δε τρεχει τιποτα
ο μισθος σταθερα στην τσεπη...
γερες αλλαγες το καλοκαιρι
συνηθισε η ομαδα να χανει
και δε τρεχει τιποτα
ο μισθος σταθερα στην τσεπη...
γερες αλλαγες το καλοκαιρι
Αυτή η χρονιά πήγε χαμένη. Η επόμενη θα είναι καλύτερη. Πόσο χειρότεροι να είμαστε δλδ;Napoli4 έγραψε:Το να φυγει ΜΟΝΟ ο Αμπελ ειναι ασκοπο. Θελει γερη σκουπα χωρις συναισθηματισμους.
Οπως επισης πρεπει να κατανοησουμε ολοι εμεις πως και η επομενη χρονια θα παει λογικα χαμενη.
Με την είσοδο του Φορτούνη ο άλλος ταβερνιάρης δημιούργησε υπεραριθμία και miss match στο αριστερό άκρο και άφησε το κέντρο "χαλαμαντάρι¨που λένε στο χωριό μου, αφού οι δικοί μας εκεί μόνο γκάζι και πνευμόνι δεν είχαν. Ο Μπράγκας χαμπάρι δεν πήρε να το χτυπήσει από το άλλο άκρο που έβοσκε μόνος του ο Λημνιός και ο Γιαννούλης δεν ανέβαινε καθόλου παρότι δεν είχε πίεση από την πλευρά του.
Εκεί βγάζεις ένα από τα χαφ σου (Εσίτι ή Μαόυ) και βάζεις Στοχ σε τρίγωνο με Λημνιό και Ακπόμ. Έφυγε και ο κυρ Νικόλας και από ποιον θα μάθουν μπαλίτσα τώρα
Εκεί βγάζεις ένα από τα χαφ σου (Εσίτι ή Μαόυ) και βάζεις Στοχ σε τρίγωνο με Λημνιό και Ακπόμ. Έφυγε και ο κυρ Νικόλας και από ποιον θα μάθουν μπαλίτσα τώρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τετ 24 Ιουν 2020, 22:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες τώρα ρε μεγάλε;;vs40 έγραψε:Γκολ δε βαζαμε ουτε σε 90 ακομη λεπτά. Λιγη σημασία εχει το 2ο γκολ. Εγω προεβλεπα ενα χαλαρό 1-0 απο το 1ο ημίχρονο, γιατι ξερω οτι αν το φάμε τελείωσε ο ΠΑΟΚ του Φερειρα. Χαβαλε μας κανουν. Ο γαυρος εχει μια νορμαλ οργανωση και καλη άμυνα . Ο Λουτσεσκου και φέτος νταμπλ θα τους έκανε.
Είχε 15 καθαρά λεπτά. Και μια χαρά αναπτύχθηκαν στο τελευταίο τεταρτο
Τους γαμησε όλη την προσπαθεια
Δε γίνονται αυτά.
- GiorgosAtha
Πούλο ο χλεχλες!!!!
Περιμένω την παραίτηση του...
Συμφωνώ και με τον Ναπολιτάνο... σκούπα...
Περιμένω την παραίτηση του...
Συμφωνώ και με τον Ναπολιτάνο... σκούπα...
Ο ΠΑΟΚ σημερα ηταν καλος. Το παιχνιδι παιζοταν στα ισα και θα γινονταν γκραν γκινιολ, ΑΛΛΑ ΚΛΑΠΗΚΕ απο
φαση που μονο Ελληνας διαιτητης θα μπορουσε να κατασκευσει.
Ας ασχοληθουμε και μεις μια φορα με αυτα που γινονται και δινονται εις βαρος μας....
φαση που μονο Ελληνας διαιτητης θα μπορουσε να κατασκευσει.
Ας ασχοληθουμε και μεις μια φορα με αυτα που γινονται και δινονται εις βαρος μας....
Όντως χρειαζόταν φρεσκάρισμα, αλλά τον Τζόλη γιατί τον έβγαλε?Tolaros έγραψε:Εγώ διαφωνώ, ποια ομάδα έδειχνε καλή? Στο δεύτερο ημίχρονο για 20 λεπτά δεν ακουμπήσαμε μπάλα, μονότερμα χωρίς ανάσα. Αλλαγές χρειάζονταν ήταν θέμα χρόνου να το φάμε
Όχι μόνον δεν ήταν κουρασμένος, αλλά ήταν και ο πιο επικίνδυνος παίκτης μας.
Βάζει δηλαδή τον Ροντρίγκο για να γίνει πιο απειλητικός?
Ναι τα πουλακια μου, χαλαστηκαν απο το 2ο γκολ, γτ πριν ειχαν ξεσκιστει να ματωνουν τα δίχτυα...
Εγκλημα το δευτερο γκολ. Συμφωνω!
Αλλα η ομαδα οσο εχει αυτον τον τσαρλατανο, θα εμφανιζει τα ιδια προβληματα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να μην ξεχνιόμαστε
Και επειδή πολύ κράξιμο πέφτει
Έχουμε και λέμε
Βιερίνια,Κρέσπο, αγκουστο,μισιτς,ζαμπα,πελκας
Και αναγκαζόμαστε να παίζουμε με Λάμπρου και χωρίς αλλαγή στα χαφ
Και επειδή πολύ κράξιμο πέφτει
Έχουμε και λέμε
Βιερίνια,Κρέσπο, αγκουστο,μισιτς,ζαμπα,πελκας
Και αναγκαζόμαστε να παίζουμε με Λάμπρου και χωρίς αλλαγή στα χαφ
Ο Παπαπετρου μας στερησε τις αμυδρες ελπιδες που ειχε να ισοφαρησει αυτο το τουρλουμπουκι. Οπως ειπε καποιος,αλλο ενα 90λεπτο να μασταν γκολ δεν θα βαζαμε.
Γαμω τον τεταρτο,αλλα να μην βλεπουμε μονο το δεντρο και χανουμε το δασος. Η αστεια ομαδα του γαυρου κερδισε την ακομα πιο αστεια και γελοια ομαδα του ΠΑΟΚ . Απλα τα πραγματα.
Ο Λουτσεσκου παλι νταμπλ θα επερνε χωρις συζητηση με το ροστερ αυτο. Γιατι θα καταλαβαινε τι μπορουν οι παικτες και τι οχι και πως πρεπει να χτισει πανω στο ροστερ αυτο
Γαμω τον τεταρτο,αλλα να μην βλεπουμε μονο το δεντρο και χανουμε το δασος. Η αστεια ομαδα του γαυρου κερδισε την ακομα πιο αστεια και γελοια ομαδα του ΠΑΟΚ . Απλα τα πραγματα.
Ο Λουτσεσκου παλι νταμπλ θα επερνε χωρις συζητηση με το ροστερ αυτο. Γιατι θα καταλαβαινε τι μπορουν οι παικτες και τι οχι και πως πρεπει να χτισει πανω στο ροστερ αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Alastor την Τετ 24 Ιουν 2020, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς ρε φίλε.Gospi έγραψε:Ναι τα πουλακια μου, χαλαστηκαν απο το 2ο γκολ, γτ πριν ειχαν ξεσκιστει να ματωνουν τα δίχτυα...
Είναι γελοίο αυτό που γίνεται.
Νταξει τα θέματα μας τα ξέρουμε αλλά είσαι σε ημιτελικό, με διεθνή διαιτητή, με βαρ και γίνεται αυτό!
Μπαστα λίγο!!
Ντροπή!!