Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 23 Ιουν 2020, 20:22

Ελπίζω αυτός που παριστάνει τον θεματοφύλακα να έχει εξασφαλίσει από κάπου αλλού τα χρήματα που θα έβαζε ο Χατζόπουλος στην ομάδα.
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14120
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τρί 23 Ιουν 2020, 21:07

Δεν ειχα ΠΟΤΕ την παραμικρη αμφιβολια οτι μετα την παραιτηση του ΜΠΑΝΕ τα πραγματα θα φτανανε σε αυτην την ΞΕΦΤΙΛΑ!
Τελοσπαντων,το θεμα δεν ειναι να γυρισουμε παλι πισω την κουβεντα.....το θεμα ειναι ενα : θα μας βγαλουν την ψυχη μεχρι να παρουν την αποφαση μη συμμετοχης στην Α1 ή θα την αφησουν να σερνεται στην Α1 "μεχρι οσο παει" δηλ. μεχρι Δεκεμβρη-Γεναρη και καπου εκει να ξεφτιλιστουμε ακομη περισσοτερο;

Υ.Γ. Οσοι γραψαν πιο πανω για προπονητη Μεξα μαλλον εχουν "κοντη" μνημη.....εχει ριξει στην Α2 2 ομαδες και μαλιστα 2 συνεχομενς χρονιες...το 2017 τον Απολλωνα(εδω στην Πατρα τον εχουν σε πολυ "εκτιμηση") και το 2018 τα Τρικαλα!
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό dimitris88 » Τρί 23 Ιουν 2020, 21:30

renegade έγραψε:Ελπίζω αυτός που παριστάνει τον θεματοφύλακα να έχει εξασφαλίσει από κάπου αλλού τα χρήματα που θα έβαζε ο Χατζόπουλος στην ομάδα.


αυτός που παριστάνει το θεματοφύλακα, έχει διαχρονικά την πιο μεγάλη συμμετοχή στην κατρακύλα του μπάσκετ. Ήταν που μαζί με τον Βασίλη Οικονομίδη, Τάκη Πανελούδη και Απόστολο Αλεξόπουλο, με πραξικόπημα έστειλαν τον Λάκη Οικονομίδη (που είχε σώσει οικονομικά την ομάδα μετά το οικονομικό ναυάγιο Βεζυρτζή από το χαμένο final four στο Σεφ) και κέρδισε και το Κόρατς με μεταγραφές Ρετζιά, Μπέρυ, Σάβιτς, κτλ. Μόλις έδιωξαν τον Λάκη Οικονομίδη στη συνέχεια πούλησαν τα ποσοστά τους (όταν έγιναν οι ομάδες ΚΑΕ) στο Λάκη Αλεξόπουλο. Αυτός την πούλησε στο Μπατατούδη (ο Αλεξόπουλος ήταν ο μόνος που έβγαλε λεφτά από την ΚΑΕ) για να επακολουθήσει η γνωστή λαίλαπα που επέφερε ο Μπάτμαν που χρεωκόπησε την ομάδα. Όταν μετά το νόμο Βενιζέλου μας χαρίστηκαν τα χρέη (το ίδιο και στο σκουλήκι) και το κοντέρ μηδένισε, ο θεματοφύλακας έδωσε την ομάδα στον Πανελούδη που τη λήστεψε για να επιβιώσει ο ίδιος οικονομικά λόγω σοβαρών οικονομικών του επιχειρηματικών του προβλημάτων. Από την εποχή Πανελούδη η ομάδα κληρονόμησε το μεγαλύτερο όγκο χρεών γύρω στα 4εκ, μετά ο θεματοφύλακας έδωσε την ομάδα στο Δρόσο, που τη φόρτωσε με άλλο 1,5εκ (για μια χρονιά). Ακολούθησε μια μεταβατική χρονιά με τον Κανιώτα (το θείο του Λάμπρου) και μετά δόθηκε η ομάδα σαν διοίκηση πρωτοδικείου στο Μπάνε αλλά χωρίς έλεγχο και όρο από το θεματοφύλακα να μην τη βάζουν μέσα ή με σκοπό να βρουν επενδυτή. Ο θεματοφύλακας θέλει από τη μια να διώχνει την καυτή πατάτα από τα χέρια του αλλά από την άλλη θέλει να ελέγχει την κατάσταση και τα πρόσωπα (παλιό πασοκικό κουσούρι...δεν αλλάζει αυτό) που είναι στη διοίκηση. Έτσι και τώρα κάνει αυτό που έκανε πάντα. Αυτό ξέρει αυτό κάνει....αλλά ο θεματοφύλακας πάντα στη θέση του....
dimitris88
 
Δημοσιεύσεις: 1019
Εγγραφή: Τρί 10 Δεκ 2019, 17:46

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Evangelos Apostolidis » Τρί 23 Ιουν 2020, 21:36

Αυτο που γινεται σε αυτο το σωματειο... ο ερασιτεχνισμος στα υψη του.

Ας δουμε την συνεχεια.
Evangelos Apostolidis
 
Δημοσιεύσεις: 344
Εγγραφή: Δευτ 23 Σεπ 2019, 15:52

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Descartes » Τρί 23 Ιουν 2020, 21:40

hellrider έγραψε:Δεν ειχα ΠΟΤΕ την παραμικρη αμφιβολια οτι μετα την παραιτηση του ΜΠΑΝΕ τα πραγματα θα φτανανε σε αυτην την ΞΕΦΤΙΛΑ!
Τελοσπαντων,το θεμα δεν ειναι να γυρισουμε παλι πισω την κουβεντα.....το θεμα ειναι ενα : θα μας βγαλουν την ψυχη μεχρι να παρουν την αποφαση μη συμμετοχης στην Α1 ή θα την αφησουν να σερνεται στην Α1 "μεχρι οσο παει" δηλ. μεχρι Δεκεμβρη-Γεναρη και καπου εκει να ξεφτιλιστουμε ακομη περισσοτερο;

Υ.Γ. Οσοι γραψαν πιο πανω για προπονητη Μεξα μαλλον εχουν "κοντη" μνημη.....εχει ριξει στην Α2 2 ομαδες και μαλιστα 2 συνεχομενς χρονιες...το 2017 τον Απολλωνα(εδω στην Πατρα τον εχουν σε πολυ "εκτιμηση") και το 2018 τα Τρικαλα!


Δεν καταλαβαίνω στην Α2 τι θα γίνει? Θα συσπειρωθει ο λαός και θα αγοράσει τον ΠΑΟΚ Ο Τζεφ Μπεζος?
Άβαταρ μέλους
Descartes
 
Δημοσιεύσεις: 1994
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό painkiller4 » Τρί 23 Ιουν 2020, 22:57

Τι να πει κανείς με ότι βλέπουμε σε αυτό το πολύπαθο τμήμα. Πραγματικά όρεξη να υπάρχει και δεν πλήττεις ποτέ.
Το απόλυτο κωλοχανειο. Ότι γουστάρει ο καθένας
Κουλουβάχατα!
Έτσι θα πάμε μπροστά?
Είναι μαρτύριο αυτό που γίνεται σήμερα η ομάδα οδηγείται προς την καταστροφή με μαθηματική ακρίβεια
Για όλη την τραγική κατάσταση που περνά το τμήμα, ο μόνος υπεύθυνος είναι ο Α.Σ. και ο Κατσαρής. Είναι ώρα να γίνει ανοιχτή συζήτηση στο Παλατάκι, να μιλήσει ο κόσμος χωρίς γκρίνιες, αλλά με προτάσεις.
Άβαταρ μέλους
painkiller4
 
Δημοσιεύσεις: 6611
Εγγραφή: Παρ 27 Νοέμ 2015, 01:45

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό renegade » Τρί 23 Ιουν 2020, 23:33

Όταν κάποτε γινόταν αγώνας για να κατανοήσουν οι οπαδοί της ομάδας πόσο σημαντικό είναι να γίνουν μέλη στον ΑΣ, ήταν για να αποφευχθούν τέτοιες μαλακίες.
Από τοτε δε που ανέλαβε ο Σαββίδης δεν υπάρχει ΑΣ για τον ΠΑΟΚτση
Σε ένα φόρουμ καλώς ή κακώς δεν υπάρχει καν δημοκρατία
Άβαταρ μέλους
renegade
 
Δημοσιεύσεις: 14120
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 24 Ιουν 2020, 00:25

Ο Μπάνε ήταν κακός και μ@λ@κ@ς... Βρε άντε μου στο διάολο που έχετε γαμήσει το μπάσκετ από κάθε τρύπα διαθέσιμη... μέχρι και αυτές που στάζουν στο Παλατάκι όταν βρέχει.
Ο Μπάνε ήταν άπειρος παράγοντας, αλλά έκανε εξαιρετική δουλειά, από ό,τι φαίνεται. Μόλις έφυγε ο Μπάνε και ο Τέλης, καληνύχτα. Μηδέν διάδοχη κατάσταση, μόνο ημίμετρα. Ένας Κωνσταντινίδης δεν έφερε την άνοιξη, όσο κι αν αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον κάποτε ομόρφυνε το Παλατάκι με τις μαύρες καρέκλες.. Οι υπόλοιποι μάλλον δεν είχαν ιδέα, γιατί όταν μπήκαν στα γραφεία και είδαν τον αέρα κοπανιστό στα ταμεία και το - στα έσοδα, πήδηξαν από το βαπόρι.


ΑΣ who?! Ούτε η κεφαλή του ΑΣ ενδιαφέρεται, ούτε η ευρεία μάζα του γελοίου λαού του ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται να μπει στον ΑΣ, να φωνάξει ένα γαμώτο στη ΓΣ. Μπουρδέλο.
Εγώ πέρσι έγινα μέλος και φέτος είμαι μπάρκο και δεν μπορώ να πάω.

Και τώρα με τον ιό που πετσοκόπηκαν τα λεφτά, θα κοιτάξουν να βρουν τρόπους να κρατήσουν ζωντανά τα τμήματα που όντως μπορούν. Και καλά θα κάνουν, αλλά...


Περιμένουμε τον Σαββίδη να κάνει τον μαλάκα και να ξαναβάλει λεφτά στη ΚΑΕ. Και εγώ λέω κακώς έβαλε φέτος τον Γενάρη. Τι τους θέλαμε τον Williams και τον άλλον που δεν θυμάμαι καν;; Γάμησέ τα, όλο μαλακίες φέτος-πέρσι. Βρήκαμε τον μαλάκα να βάλει λεφτά και περιμένουμε. Ανακοινώσεις έγιναν από ΣΦ;; Πότε θα σταματήσει η κοροϊδία απέναντι στους περίπου 5000 ΠΑΟΚτσήδες παγκοσμίως που ενδιαφέρονται ΑΚΟΜΑ για τη ΚΑΕ ΠΑΟΚ;;;;


Κόσμος μηδέν, η ομάδα δεν πουλάει οπότε χορηγοί δεν έρχονται, άρα λεφτά για καλή ομάδα δεν θα έρθουν.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. Έτσι κι αλλιώς στʼαρχίδια μας. Πιο πολλά κλικς τραβάνε τα βεντετιλίκια του Stoch και άλλες ανούσιες μαλακίες στο ποδόσφαιρο, παρά η καταστροφή του μπάσκετ.

Ξέρω όλα με φταίνε, αλλά πραγματικά είναι όλα σκατά.





ΥΓ: Καλύτερα να μην υπάρχει ΚΑΕ ΠΑΟΚ, παρά να ξαναπαίξει σε εμάς ο @d@m Smith. :mrgreen:


sn0ufel4 έγραψε:Μετά από εισήγηση του Μπαρκαρούτσου σκεφτόμαστε να αλλάξει ο τίτλος σε ΚΑΕΦΑΝΕΙΟ



ΚΑΕφενείο ρε φίλε.. όχι “φα”! :mrgreen:
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46400
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Τετ 24 Ιουν 2020, 00:51

Παρεμβαίνω στο topic, γιατί βλέπω πολύ μαυρίλα και απαισιοδοξία να εκφράζεται.

Καταρχάς έτσι όπως έγινε η κατάσταση στο basket από τους μ@κάκες της FIBA , με τα κλειστά συμβόλαια , είναι φυσικό το άθλημα να απαξιωθεί.

Κάτι τέτοιο , είχαν στο μυαλό τους και οι μ@κάκες της UEFA, αλλά βλέποντας , τα χαμπέρια και την κατάντια του μπάσκετ, έκρουσαν άρον άρον πρύμναν.

Αν θέλουν να αναστήσουν το μπάσκετ στην Ευρώπη , πρέπει απλά να ακολουθήσουν , το παράδειγμα του ποδοσφαίρου, όχι δηλαδή , κλειστά συμβόλαια και μ@κακίες, αλλά Champions League - Europa League φάση.

Όσον αφορά την ομάδα μας , έτσι όπως διαμορφώνεται η κατάσταση είναι μια ευκαιρία για αναγέννηση μέσα από στάχτες ή και για τίτλους ακόμα ακόμα.

Επειδή γενικά δεν μου αρέσει απλά να κάνω διαπιστώσεις , αλλά να εισηγούμαι προτάσεις : δηλαδή δεν μπορούμε 20.000 ΠΑΟΚτσήδες να δώσουν από ένα μ@μημένο πενηντάρικο για να βοηθήσουν να αναστηθεί το μπάσκετ, συν την όποια βοήθεια , από άλλους χορηγούς;

Όμως παράπονο το έχω , τους κερα@ταδες, από την τελευταία φορά που χώναμε χρήματα και για την ΠΑΕ...

Μία μ@μημενη εκτύπωση σε Α4 με σκληρό χαρτί, με το ονοματεπώνυμο του καθενός , με το Δικέφαλο και την επίσημη σφραγίδα της ομάδας, να λέει ότι χορήγησε το τάδε πόσο , ο τάδε φίλαθλος του ΠΑΟΚ,

να το βάλω ρε κερ@τάδες στον τοίχο , δίπλα στα πτυχία μου και να είμαι περήφανος να το βλέπω και να γουστάρω σαν παιδακι , έστω γι'αυτόν τον οβολό που βοήθησα την ομάδα.

Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό ;
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 24 Ιουν 2020, 00:56

Αυτά τα έλεγα για τρία χρόνια μέχρι πέρσι που κουράστηκα. Δεν τα έλεγα μόνος και μας έλεγαν γραφικούς, εμάς που τα λέγαμε.
Φέτος ξύπνησαν κάποιοι και μαζέψαμε 2000 διαρκείας, τόσα δεν είχαμε ποτέ επί Μπάνε. Αλλά απεδείχθη ότι ήταν αργά.

Berserkeros, η απάντηση που γυρεύεις είναι στα νούμερα του keeppaokalive και στο άλλο που έκαναν πέρσι, το PAOKfamily. Γελάνε και τα γέλια.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46400
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό bersekeros » Τετ 24 Ιουν 2020, 01:10

Είναι θέμα διαφημιστικής καμπάνιας φίλε.

Να βοηθήσει και η ΠΑΕ σε αυτό με τα υλικοτεχνικά μέσα που διαθέτει.

Ραδιοφωνα - Internet - Έθνος (site εφημερίδα) - Open TV - PAOK TV - Social Media - You Tube - Μπουτίκ - Σύνδεσμοι κλπ

Και το μ@μημένο "Πτυχιο" χορηγού με το Δικέφαλο και το Όνομα του καθενός και της καθεμίας.

Δουλειά και όρεξη από νέα παιδιά χρειάζεται...Όχι δημόσιοϋπαλληλίκι από τους με την κακή έννοια, πάλιουρες - δεινόσαυρους.

Νέο μ@μημένο αίμα που να κοχλάζει και όχι σαν και εμάς τους πιο μεγάλους λίγο , που πέφτουν σιγά σιγά οι βιορυθμοί.

Εμείς το χέρι στην τσέπη για βοήθεια και οι νέοι το τρέξιμο και το καλώς εννοούμενο χαμαλίκι.
Άβαταρ μέλους
bersekeros
 
Δημοσιεύσεις: 11363
Εγγραφή: Σάβ 15 Δεκ 2007, 20:56

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 24 Ιουν 2020, 09:05

Ξαναλέω... αυτά τα λέγαμε παλιά, όταν ακόμα χτυπούσαμε τρίτη θέση. Και η ΚΑΕ έκανε κάτι τύπου “οι 300 του ΠΑΟΚ” για τους χορηγούς και τέτοια... Που ούτε 300 μάζεψε.

Εγώ δύο λύσεις βλέπω.. Είτε 5000 ΠΑΟΚτσήδες έξω από το Παλατάκι να λένε πως δεν θα φύγουν αν δεν πάρουν απαντήσεις άμεσα και δεν γίνει μια ΟΥΣΙΩΔΗΣ ενέργεια να βρεθεί λύση, ή λουκέτο και ηρεμούμε όλοι. Να επενδύσω κι εγώ κάπου αλλού τα 100€ διαρκείας δηλαδή.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46400
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Descartes » Τετ 24 Ιουν 2020, 09:51

bersekeros έγραψε:Παρεμβαίνω στο topic, γιατί βλέπω πολύ μαυρίλα και απαισιοδοξία να εκφράζεται.

Καταρχάς έτσι όπως έγινε η κατάσταση στο basket από τους μ@κάκες της FIBA , με τα κλειστά συμβόλαια , είναι φυσικό το άθλημα να απαξιωθεί.

Κάτι τέτοιο , είχαν στο μυαλό τους και οι μ@κάκες της UEFA, αλλά βλέποντας , τα χαμπέρια και την κατάντια του μπάσκετ, έκρουσαν άρον άρον πρύμναν.

Αν θέλουν να αναστήσουν το μπάσκετ στην Ευρώπη , πρέπει απλά να ακολουθήσουν , το παράδειγμα του ποδοσφαίρου, όχι δηλαδή , κλειστά συμβόλαια και μ@κακίες, αλλά Champions League - Europa League φάση.


Μπράβο σου φίλε.

Να συμπληρώσω, οτι ναι είμαστε χάλια και ανοργάνωτοι, ναί έχει τεράστιες ευθύνες ο ΑΣ, ΝΑΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ 5-6 BAN για κριτική ενάντια στον ΑΣ για το Ποδοσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλει την προηγούμενη 15ετία.

Ωστόσο η καλαθόσφαιρα (όπως έγραφε κάποιος Doctor κάποτε στο paokg4.org) έχει διαλυθεί σε Eυρωπαϊκό επίπεδο και έχει σοβαρά συστημικά προβλήματα.

- Δείτε τα διοικητικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, που πηγάζουν απο εσωτερική γκρίνια και την κατάσταση στην Euroleague. Δείτε πως μειώνεται ο προυπολογισμός τους γιατί πλέον ούτε η τρέλα του ΔΠΓ δεν φθάνει.

- Δείτε τα προβλήματα των ομάδων που αποχωρούν απο τη Basket League οικειοθελώς.

- Δείτε που παίζει ο (μέχρι τέλους) οσφπ και τα οικονομικά του προβλήματα.

Κατα τη γνώμη μου η κατάσταση αυτή τη στιγμή θέλει ηρεμία. Ένα σφιχτό και συντηριτικό προυπολογισμό και μια ομάδα που θα παίξει για να σωθεί. Δεν χρειάζεται ο τεράστιος επενδυτής που ξοδεύει εκατομμύρια και (α) είτε θα δημιουργεί χρέη φορτωμένα στην ΚΑΕ για τους επόμενους, (β) είτε θα τα καλύπτει ο ίδιος απο την τσέπη του. Τρείς είναι οι επενδυτές στον Ελληνικό αθλητισμό που καλύπτουν ζημιές των αθλητικών ΑΕ. Ο Σαββίδης, ο Γιαννακόπουλος και ο youknowwho(αν και εκεί κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα τι και πως). Ίσως και ο Αλλαφούζος. Ενας τέτοιος επενδυτής δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ γιατί το μπάσκετ είναι διαλυμμένο.

Απο εκεί και πέρα χρειάζεται ένα σοβαρό διοικητικό τίμ, σαν αυτό που είχε ο Μπάνε για να τερματίζει η Ομάδα αξιοπρεπώς. Μην ξεχνάτε οτι πριν αναλάβει ο Μπάνε η Ομάδα κινδύνευε με υποβιβασμό. Δεν χρειαζόμαστε λοιπόν ακρότητες και λόγια για καταστροφή, Α2, κλείσιμο κλπ... Ηρεμία και εγρήγορση. Πρέπει σίγουρα να παρθούν αποφάσεις απο τον ΑΣ.

:pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Descartes
 
Δημοσιεύσεις: 1994
Εγγραφή: Σάβ 28 Ιαν 2017, 22:01

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό hellrider » Τετ 24 Ιουν 2020, 10:53

Descartes έγραψε:
hellrider έγραψε:Δεν ειχα ΠΟΤΕ την παραμικρη αμφιβολια οτι μετα την παραιτηση του ΜΠΑΝΕ τα πραγματα θα φτανανε σε αυτην την ΞΕΦΤΙΛΑ!
Τελοσπαντων,το θεμα δεν ειναι να γυρισουμε παλι πισω την κουβεντα.....το θεμα ειναι ενα : θα μας βγαλουν την ψυχη μεχρι να παρουν την αποφαση μη συμμετοχης στην Α1 ή θα την αφησουν να σερνεται στην Α1 "μεχρι οσο παει" δηλ. μεχρι Δεκεμβρη-Γεναρη και καπου εκει να ξεφτιλιστουμε ακομη περισσοτερο;

Υ.Γ. Οσοι γραψαν πιο πανω για προπονητη Μεξα μαλλον εχουν "κοντη" μνημη.....εχει ριξει στην Α2 2 ομαδες και μαλιστα 2 συνεχομενς χρονιες...το 2017 τον Απολλωνα(εδω στην Πατρα τον εχουν σε πολυ "εκτιμηση") και το 2018 τα Τρικαλα!


Δεν καταλαβαίνω στην Α2 τι θα γίνει? Θα συσπειρωθει ο λαός και θα αγοράσει τον ΠΑΟΚ Ο Τζεφ Μπεζος?


Θα αποχωρησεις αξιοπρεπως απο ενα πρωταθλημα που ουτως ή αλλως ειναι σε πληρη ανυποληψια και διαλυση και δεν θα περιμενεις να ξεφτιλιζεσαι μερα τη μερα μεχρι να ζησεις την ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

Κι επειδη αρχισαν οι θεωριες παλι.....τι πρεπει να γινει και μπλα μπλα μπλα....συμφωνοντας με τον Μπαρκαρουτσο να πω 2 πολυ συγκεκριμενα πραγματα :

Ο πιο σοβαρος Προεδρος που ειχε η ΚΑΕ (ΜΠΑΝΕ) την τελευταια 20ετια το εχει πει εδω και 2+ χρόνια......χωρις ιδιοκτητη δεν πας πουθενα πλεον.....και ερχεται πριν μερικες μερες ενας απο τους πιο σοβαρους ιδιοκτητες ομαδας Α1 (Ζομπανακης του Ρεθυμνου) να τον επιβεβαιωσει ΠΛΗΡΩΣ λεγοντας πως απο το 2015 τα εσοδα των ΚΑΕ καταποντηστηκαν και πλεον πρεπει ο ιδιοκτητης της καθε ομαδας να καλυπτει απο την τσεπη του το 80% των εξοδων!!!

Δηλ. εδω μιλαμε οτι χρειαζεσαι εναν ΤΡΕΛΟ που θα βαλει 3 εκ. για τα συσσωρευμενα χρεη και θα βαζει και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500χιλ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για να καλυπτει τα εξοδα......εκτος κι αν κανεις πιστευει οτι μπορει να εχει 8000 σε ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ!!!
hellrider
 
Δημοσιεύσεις: 830
Εγγραφή: Τετ 29 Νοέμ 2017, 13:06

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Ιάσονας » Τετ 24 Ιουν 2020, 11:12

Προσωπικά πιστεύω πως χρειάζεσαι έναν πρόεδρο - ιδιοκτήτη που να βάζει 300000 το χρόνο, να οργανώσει σωστά και επαγγελματικά την ΚΑΕ, να είναι ειλικρινής στους φιλάθλους, να αποπληρώνει τα χρέη σε βάθος δεκαετίας, και να είναι διατεθιμένος να δώσει την ΚΑΕ δωρεάν αν βρεθεί κάποιο οικονομικά μεγαθήριο που θα ενδιαφερθεί.
Μπορούσε να είναι ο Χατζόπουλος?
Απ ότι διαβάζω μπορούσε.
Είχε δικαίωμα (ηθικό) να διαλέξει αυτός τον προπονητή από τη στιγμή που αυτός τα χώνει και οι άλλοι όχι? Εννοείται
Εχει καμία διαφορά σε επιπεδο ο Χάρης από το Μέξα αποδεδειγμένη? Καμία, ίδιου επιπέδου προπονητές μεχρι στιγμής είναι.
Τι σκατά παίζει με τον ερασιτεχνη πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω, πάντως ο Κατσαρής και η παρέα του αποδεδειγμένα καταστρέφουν το μπάσκετ του ΠΑΟΚ με πρόθεση. Σε άλλες εποχές αν κάποιος έδιωχνε έστω υποψήφιο επενδυτή δεν θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στη Μακεδονία στη σημερινή κατάσταση είναι απλά μία ακόμα Τετάρτη.
Ιάσονας
 
Δημοσιεύσεις: 2534
Εγγραφή: Κυρ 20 Δεκ 2015, 12:21

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης