Γιώργος Σαββίδης
-
Re: Γιώργος Σαββίδης
Οσο ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΙΔΗΣ δεν του δινει κατι αλλο να ασχοληθει-παιξει,οσο δεν υπαρχει μια στοιχειωδως εναλλακτικη
διοικητικη αξιοπιστη λυση απεναντι στην οικογενεια ΣΑΒΒΙΔΗ,στο μονο που μπορει να ελπιζει η ομαδα ειναι.
1.Να λειτουργησει το-ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ-στον Γιωργο Σαββιδη.Πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο, μηδαμινες.
2.Να υπερισχυσει στην σχεση πατερα ΙΒΑΝ και υιου ΓΙΩΡΓΟΥ η ΛΟΓΙΚΗ απεναντι στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.Πιθανοτητες μικρες αλλα υπαρκτες.
διοικητικη αξιοπιστη λυση απεναντι στην οικογενεια ΣΑΒΒΙΔΗ,στο μονο που μπορει να ελπιζει η ομαδα ειναι.
1.Να λειτουργησει το-ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ-στον Γιωργο Σαββιδη.Πιθανοτητες να συμβει κατι τετοιο, μηδαμινες.
2.Να υπερισχυσει στην σχεση πατερα ΙΒΑΝ και υιου ΓΙΩΡΓΟΥ η ΛΟΓΙΚΗ απεναντι στο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.Πιθανοτητες μικρες αλλα υπαρκτες.
Φιλαράκια είστε με τον ΓΣ και τα ξέρετε όλα αυτά??..
εντάξει, όλοι τρελαμένοι είμαστε, δε χρειάζονται όμως αυτά τα άλματα λογικής και φαντασίας για να στηρίξετε την άποψή σας και την κριτική σας . Αρκεί η πραγματικότητα για να ασκηθεί κριτική.
Η πλήρης αποδόμηση με συλλογισμούς ..... τέτοιους μόνο την εκτόνωση εξυπηρετεί, τίποτα άλλο..
ευθύνες προφανώς υπάρχουν που είμαστε απογοητευμένοι ως δεύτεροι, και κυρίως λόγω αυτής της εικόνας.
εντάξει, όλοι τρελαμένοι είμαστε, δε χρειάζονται όμως αυτά τα άλματα λογικής και φαντασίας για να στηρίξετε την άποψή σας και την κριτική σας . Αρκεί η πραγματικότητα για να ασκηθεί κριτική.
Η πλήρης αποδόμηση με συλλογισμούς ..... τέτοιους μόνο την εκτόνωση εξυπηρετεί, τίποτα άλλο..
ευθύνες προφανώς υπάρχουν που είμαστε απογοητευμένοι ως δεύτεροι, και κυρίως λόγω αυτής της εικόνας.
Ενταξει εχουμε παει στο αλλο ακρο τωρα. Να τα φορτωνουμε ολα εκει. Λες και δεν εχει ευθυνες ο Μπρανκο, ο Αμπελ ή οι παικτες.
- PAOK_Antarctica
Φθόνο που είδες;Panagos612 έγραψε:ε και εσυ αμα γενιοσουν ισπανια θα ησουν ρεαλ, καλο θα ειναι να αφησουμε τα παοκομετρα και τον φθονο και να μιλαμε για την ουσια ...τα πραγματα ειναι απλα , ο γιωργης ειναι η αιτια που η ομαδα ειναι ρδελο , με το που παει η ομαδα να βρει τον δρομο της τα γαμαει ολαPAOK_Antarctica έγραψε:Ένας από εμάς δεν είναι σίγουρα.
Μπορεί να χαίρεται όταν κερδίζουμε και να στεναχωριέται όταν χάνουμε, αλλά δεν χαίρεται όσο εμείς και σίγουρα δεν στεναχωριέται όσο εμείς.
Αν ο μπαμπάς του έπαιρνε την ΑΕΚ, θα ήταν ΑΕΚ.
Που είναι το άλμα λογικής και φαντασίας;trouman έγραψε:Φιλαράκια είστε με τον ΓΣ και τα ξέρετε όλα αυτά??..
Το Κιλκίς που ζει το σόι του και πέρασε αρκερτο καιρό μικρός είναι κοντά.τραβα στο χωριό να μάθεις 5 πράγματα.δεν είναι κακοPAOK_Antarctica έγραψε:Ένας από εμάς δεν είναι σίγουρα.
Μπορεί να χαίρεται όταν κερδίζουμε και να στεναχωριέται όταν χάνουμε, αλλά δεν χαίρεται όσο εμείς και σίγουρα δεν στεναχωριέται όσο εμείς.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
δεν βρισκω αλλο λογο για την επιθεση που του κανεις μονο ο φθονος μενει , πχ οταν λες οτι ειναι ΠΑΟΚ κατα τυχη ενω εμεις ειμαστε εκ γεννας, κατι δεν παει καλα...PAOK_Antarctica έγραψε:Φθόνο που είδες;Panagos612 έγραψε:ε και εσυ αμα γενιοσουν ισπανια θα ησουν ρεαλ, καλο θα ειναι να αφησουμε τα παοκομετρα και τον φθονο και να μιλαμε για την ουσια ...τα πραγματα ειναι απλα , ο γιωργης ειναι η αιτια που η ομαδα ειναι ρδελο , με το που παει η ομαδα να βρει τον δρομο της τα γαμαει ολαPAOK_Antarctica έγραψε:Ένας από εμάς δεν είναι σίγουρα.
;
- PAOK_Antarctica
Αντάρτικα είναι λάθος και μάταιο να μπούμε γενικά (ξανά) σε αντιπαραθέσεις περί του πώς νιώθει ο ΓΣ ή άλλος.
Θα πρέπει να λέμε τι νομίζουμε σε υποθετική βάση κλπ, για κάτι που δεν ξέρουμε
Ας πούμε θυμάμαι μια εικόνα εγώ τον Σαββίδη να γονατίζει για να χαιρετίσει την 4 που τον επευφημούσε. Εικόνα εώς και αλλοπρόσαλλη για άλλον πρόεδρο (χοντρό, μελισάν, αλαφούζο κλπ). Δε νομίζω ότι ήταν θέατρο και δε νομίζω ότι ο ΓΣ θα ήταν τρελός με γαύρο αν ο Σαββίδης έπαιρνε τον γαύρο κλπ κλπ. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου και να καταλήγεις σε άλλο συμπέρασμα, άλλος πατάει σε άλλες εικόνες ή δηλώσεις κλπ. Δε βρίσκω λογική σε αυτούς τους συλλογισμούς και μου τη δίνει επίσης η πλήρης αποδόμηση των Σαββιδαίών είναι ο στρατηγικός στόχος του συστήματος. Αυτό εμένα μου αρκεί για να καταλάβω πολλά, έχει μια λογική πιο ασφαλή από το ίνστα του ΓΣ για να κρίνω. Πρόσεξε, δε σε ταυτίζω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον με τη λογική γαύρων. Απλά περιγράφω τη δική μου "λογική". Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί τα λέτε όλα αυτά, απλά διαφωνώ για τους λόγους που εξήγησα..
Ας πούμε θυμάμαι μια εικόνα εγώ τον Σαββίδη να γονατίζει για να χαιρετίσει την 4 που τον επευφημούσε. Εικόνα εώς και αλλοπρόσαλλη για άλλον πρόεδρο (χοντρό, μελισάν, αλαφούζο κλπ). Δε νομίζω ότι ήταν θέατρο και δε νομίζω ότι ο ΓΣ θα ήταν τρελός με γαύρο αν ο Σαββίδης έπαιρνε τον γαύρο κλπ κλπ. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου και να καταλήγεις σε άλλο συμπέρασμα, άλλος πατάει σε άλλες εικόνες ή δηλώσεις κλπ. Δε βρίσκω λογική σε αυτούς τους συλλογισμούς και μου τη δίνει επίσης η πλήρης αποδόμηση των Σαββιδαίών είναι ο στρατηγικός στόχος του συστήματος. Αυτό εμένα μου αρκεί για να καταλάβω πολλά, έχει μια λογική πιο ασφαλή από το ίνστα του ΓΣ για να κρίνω. Πρόσεξε, δε σε ταυτίζω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον με τη λογική γαύρων. Απλά περιγράφω τη δική μου "λογική". Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί τα λέτε όλα αυτά, απλά διαφωνώ για τους λόγους που εξήγησα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 08 Ιουν 2020, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_Antarctica
Τώρα τραβάω. Θα πάω και στην εκκλησία που ζωγράφισαν τους εαυτούς τους να προσκυνήσω.Taseos έγραψε:Το Κιλκίς που ζει το σόι του και πέρασε αρκερτο καιρό μικρός είναι κοντά.τραβα στο χωριό να μάθεις 5 πράγματα.δεν είναι κακοPAOK_Antarctica έγραψε:Ένας από εμάς δεν είναι σίγουρα.
-
PAOK_Antarctica έγραψε:Τώρα τραβάω. Θα πάω και στην εκκλησία που ζωγράφισαν τους εαυτούς τους να προσκυνήσω.Taseos έγραψε:Το Κιλκίς που ζει το σόι του και πέρασε αρκερτο καιρό μικρός είναι κοντά.τραβα στο χωριό να μάθεις 5 πράγματα.δεν είναι κακοPAOK_Antarctica έγραψε:Ένας από εμάς δεν είναι σίγουρα.

- PAOK_Antarctica
Εγώ δεν είπα πως αυτά που περνάνε προς τα έξω είναι θέατρο. Δεν είπα πως οι Σαββίδηδες δεν χαίρονται για τον ΠΑΟΚ ή δεν στεναχωριούνται. Είπα πως τα δικά τους συναισθήματα είναι μια νερωμένη βερσιόν των δικών μας.trouman έγραψε:Αντάρτικα είναι λάθος και μάταιο να μπούμε γενικά (ξανά) σε αντιπαραθέσεις περί του πώς νιώθει ο ΓΣ ή άλλος.
Ας πούμε θυμάμαι μια εικόνα εγώ τον Σαββίδη να γονατίζει για να χαιρετίσει την 4 που τον επευφημούσε. Εικόνα εώς και αλλοπρόσαλλη για άλλον πρόεδρο (χοντρό, μελισάν, αλαφούζο κλπ). Δε νομίζω ότι ήταν θέατρο και δε νομίζω ότι ο ΓΧ αν ο Σαββίδης έπαιρνε τον γαύρο κλπ κλπ. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου και να καταλήγεις σε άλλο συμπέρασμα, άλλος πατάει σε άλλες εικόνες ή δηλώσεις κλπ. Δε βρίσκω λογική σε αυτούς τους συλλογισμούς και μου τη δίνει επίσης η πλήρης αποδόμηση των Σαββιδαίών είναι ο στρατηγικός στόχος του συστήματος. Αυτό εμένα μου αρκεί για να καταλάβω πολλά, έχει μια λογική πιο ασφαλή από το ίνστα του ΓΣ για να κρίνω. Πρόσεξε, δε σε ταυτίζω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον με τη λογική γαύρων. Απλά περιγράφω τη δική μου "λογική". Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί τα λέτε όλα αυτά, απλά διαφωνώ για τους λόγους που εξήγησα..
Προφανώς ο Γιωργής δεν είναι τόσο σκασμένος όσο εμείς σήμερα, προφανώς θα απολαύσει την ζωάρα του στην πισινάρα του. Ο ΠΑΟΚ γι'αυτόν είναι κάτι διαφορετικό απ'ό,τι είναι για μας. Δεν λέω χειρότερο, λέω διαφορετικό.
Δεν περιμένω από τον Γιωργή σήμερα να μην μιλιέται. Ο άνθρωπος έγινε ΠΑΟΚ πρόπερσι.
Σύνηθες στην Ρωσία αυτό. Και δικιά του είναι ο,τι θέλει ζωγραφίζει.σε ζήτησε καμία βοήθεια? Απαγορεύεται στους παλιννοστούντες το παοκτσηδηλικι? Υπαρχει κάποιος που ορίζει ποτέ μπορείς να είσαι ΠΑΟΚ?PAOK_Antarctica έγραψε:Τώρα τραβάω. Θα πάω και στην εκκλησία που ζωγράφισαν τους εαυτούς τους να προσκυνήσω.Taseos έγραψε:Το Κιλκίς που ζει το σόι του και πέρασε αρκερτο καιρό μικρός είναι κοντά.τραβα στο χωριό να μάθεις 5 πράγματα.δεν είναι κακοPAOK_Antarctica έγραψε:Ένας από εμάς δεν είναι σίγουρα.
Εγω λεω να σταματησουν μερικοι να την πέφτουν σε οσους ασκουν κριτικη στον Γιωργη και να μας πουν εστω μια φορα που εντοπιζουν αυτοι τα λαθη.
Γιατι ειναι ευκολη δουλεια να μην μιλαμε και απλα να κραζουμε οσους ασκουν κριτικη.
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη απο αβουλους χειροκροτητες!
Ο ΠΑΟΚ ειδικα στη φάση που βρισκεται εχει αναγκη απο χρησιμη κριτικη και brainstorming
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιατι ειναι ευκολη δουλεια να μην μιλαμε και απλα να κραζουμε οσους ασκουν κριτικη.
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη απο αβουλους χειροκροτητες!
Ο ΠΑΟΚ ειδικα στη φάση που βρισκεται εχει αναγκη απο χρησιμη κριτικη και brainstorming
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Δευ 08 Ιουν 2020, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Λάθος βάση παιδιά η κουβέντα.
Ο Γιώργης δεν κρίνεται ως οπαδός αλλά ως διοίκηση.
Ο Γιώργης δεν κρίνεται ως οπαδός αλλά ως διοίκηση.
Χατσερίντι π.χ. Εντάξει τώρα; συνεννοηθήκαμε;Gospi έγραψε:Εγω λεω να σταματησουν μερικοι να την πέφτουν σε οσους ασκουν κριτικη στον Γιωργη και να μας πουν εστω μια φορα που εντοπιζουν αυτοι τα λαθη.
Ο ΠΑΟΚ δεν εχει αναγκη απο αβολους χειροκροτητες!
μπορούμε να συνεχίσουμε το χειροκρότημά μας απερίσπαστοι;