Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
Αν μπορέσει κάποιος να ανασύρει μια ταινία που είχα παρακολουθήσει το 1983 αν θυμάμαι καλά στο Ράδιο Σίτυ, "Η ζωή είναι ένα Μπολερό" θα συγκλονιστεί. Η αλληλουχία και η τελική σύνδεση είναι κάτι συγκλονιστικό. Δεν θυμάμαι αν βασίζεται μάλιστα σε αληθινά γεγονότα.
Θα πρότεινα "Τη μέρα του τσακαλιού", η απόπειρα δολοφονίας του Ντε Γκωλ, "Τον ελαφοκυνηγό", με συγκλονιστική ερμηνεία του Ρόμπερτ ντε Νίρο, την "Αποκάλυψη τώρα-Μάρλον Μπράντο" και σαν πιο ελαφρές κάποιες ταινίες remake του "Άγιου".
Πολύ καλή και η σειρά στο Netflix "The Crown" η οποία αφηγείται τα τεκταινόμενα και τις ίντριγκες στο Buckingham Palace.
Θα πρότεινα "Τη μέρα του τσακαλιού", η απόπειρα δολοφονίας του Ντε Γκωλ, "Τον ελαφοκυνηγό", με συγκλονιστική ερμηνεία του Ρόμπερτ ντε Νίρο, την "Αποκάλυψη τώρα-Μάρλον Μπράντο" και σαν πιο ελαφρές κάποιες ταινίες remake του "Άγιου".
Πολύ καλή και η σειρά στο Netflix "The Crown" η οποία αφηγείται τα τεκταινόμενα και τις ίντριγκες στο Buckingham Palace.
-
Τελείωσα χθες στο Netflix μια αρκετά καλή αστυνομική ισλανδική σειρά "Οι φόνοι της Βαλχαλα".
-
Να δειτε το Knives Out. Δεν ειναι στο netflix αλλα, τοσο που εχουν ριξει την ποιοτητα, καλυτερα κιολας.
Απο netflix το The King αξιζει.
Απο netflix το The King αξιζει.
- ΑποστόληςΑ
Εγω βλεπω ξανα το Kara Para Ask (ο ερωτας του μαυρου χρηματος) που πρωταγωνιστει η αγαπημενη μου Τουμπα (Tuba Büyüküstün) και ομολογω οτι το ενδιαφερον μου παραμενει αμειωτο. Πολυ καλη πλοκη, καλες ηθοποιιες, καλη σκηνοθεσια στα κοινωνικα θεματα της σειρας (στις δυναμικες σκηνες υπαρχει υστερηση συγκρινομενο με τα Αμερικανικα).
Μια χαρα οταν μενω μεσα τοσο πολυ μεσα.
- rade paprica
Δες και το Ragnarok να πάρεις καλή δόση σύγχρονων Βίκινγκς (εγώ τα είδα με την ανάποδη σειρά)BlackFriday έγραψε:Τελείωσα χθες στο Netflix μια αρκετά καλή αστυνομική ισλανδική σειρά "Οι φόνοι της Βαλχαλα".
Είχα δει το Asi με τη συγκεκριμένη πρωταγωνίστρια και ομολογώ πως είναι από τις καλύτερες δραματικές σειρές που έχω δει στην τηλεόραση.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγω βλεπω ξανα το Kara Para Ask (ο ερωτας του μαυρου χρηματος) που πρωταγωνιστει η αγαπημενη μου Τουμπα (Tuba Büyüküstün) και ομολογω οτι το ενδιαφερον μου παραμενει αμειωτο. Πολυ καλη πλοκη, καλες ηθοποιιες, καλη σκηνοθεσια στα κοινωνικα θεματα της σειρας (στις δυναμικες σκηνες υπαρχει υστερηση συγκρινομενο με τα Αμερικανικα).
- ΑποστόληςΑ
Ναι, ήταν πολύ καλή η Asi και μάλιστα σημείωσε τεράστια επιτυχία όπου προβλήθηκε, εκτός Τουρκίας και ουσιαστικά καθιέρωσε την Τουμπά στην αφρόκρεμα των νέων ηθοποιών.
Οι Τουρκικές σειρές στην Τουρκία είναι πολύ προσεγμένες, καθώς έχουν μεγάλη τηλεθέαση και εξασφαλίζουν μεγάλη προβολή (και αποδοχές) στους ηθοποιούς.
Το Kara Para Ask που βλέπω τώρα, έχει σαφώς καλύτερη πλοκή από την Asi, είναι πιο προσεγμένο και δείχνει να είναι πιο ακριβή παραγωγή.
Οι Τουρκικές σειρές στην Τουρκία είναι πολύ προσεγμένες, καθώς έχουν μεγάλη τηλεθέαση και εξασφαλίζουν μεγάλη προβολή (και αποδοχές) στους ηθοποιούς.
Το Kara Para Ask που βλέπω τώρα, έχει σαφώς καλύτερη πλοκή από την Asi, είναι πιο προσεγμένο και δείχνει να είναι πιο ακριβή παραγωγή.
Mια πρόταση, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί, είναι η ταινία ''Μανταρίνια'' (Τangerines). Λιτή και ουσιαστική σκηνοθεσία, δυνατό σενάριο, φωτογραφία, μουσική, ερμηνείες, όλα προσεγμένα.
- Maximus
Τωρα βλέπουμε με την γριά το Ozark στο Netflix...
Μπορώ να πω ότι μας έχει εντυπωσιάσει!
Αν την έχει δει κανείς, ας πει γνώμες...
Μπορώ να πω ότι μας έχει εντυπωσιάσει!
Αν την έχει δει κανείς, ας πει γνώμες...
- PAOK_Antarctica
Πολύ καλή σειρά το Ozark, στα χνάρια του Breaking Bad.
Ειδικά η τρίτη σεζόν ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Ειδικά η τρίτη σεζόν ξεπερνά κάθε προσδοκία.
- Maximus
Στο 4ο επεισοδιο είμαστε εμεις ακόμα βέβαια...
Καλογυρισμένη πάντως και με καλούς και γνωστούς πρωταγωνιστές
Καλογυρισμένη πάντως και με καλούς και γνωστούς πρωταγωνιστές
- sunnyblack
- rade paprica
-
Και μια που πιάσανε τις τουρκικές ταινίες
Είδα χθες το 7 Kogustaki Mucize στο netfix
Είχα καιρό να κλάψω
Δείτε το, αξίζει
Είδα χθες το 7 Kogustaki Mucize στο netfix
Είχα καιρό να κλάψω